349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Cnm açıklayım ama sinir olma bana:) bende kilo tutmuyor,tamamen bünye meselesi.benim annem 105 kg,ne yese yarar.yazık tatlı falanda yemez. Ben de tatlısız duramam ama metabolizmam çok hızlı çalışıyor. Sezeryanla doğum yaptığım için spora kalkışmadım,emzirdiğim için diyet yapamadım.işte 21 kg gitti. Ben de 4 kg kaldı.emzirdikçe kilo kalmıyor,çok sık emziriyorum.

Eşimin orada sürekli arama yapıyorlarmış.birkaç kişide cep tel.yakalamışlar.hemen askeri mahkemeye sevketmişlerbizim telefon işi gümledi.

üzülme tatlım bizimde 4. günümüz konuşmayalı kıbrısın cilveleri işte napalım alışmak zorundayız bu duruma.. numarayı nette bulamazsın bilinmeyen numaralar servisi bilmez öyle berbat bi durum ki askeri de bilmiyo hattaD en son konuştuğumuzda çok yoğun olcaklarından bahsetti asıl denetleme dönemi şimdi başlıyo şubattan sonra rahat olucaz inşallah dedi bu yüzden endişelenmiyorum çünkü bi sebebi var aramamalarının bende sana söylemiş oliyim çok yoğunlar şu sıra fırsatını bulduğu gibi arıcaktır canım

Cnm ya inşallah en kısa zamanda arar.Uff ne zordur senin için.teselli verecek bir şeyler söylemek istiyorum ama ne desem seni rahatlatmaz.canı gönülden inşallah arar diyorum.

canım musaıt olmamamstır.yoksa neden aramasın oda kafasında sorun etmıstır kac gundur konusmuyoruz dıye.arar merak etme.ben ne gunler gordum kı ((

aramadı 8 gun aramadı 10 gun o gunlerı ben atlattım.kızıyordum bole dıcem dıye ama telefonunu gorunce hıc bırşey demıyordum.ustune sırınlık yapıyordum senı benı özlemedın dıye bende sana kustum dıyordum :) sonra ya gercekten ısı oldugunu yada benım en son kı konusma tarzıma kızdıgı ıcın aramadıgını anlıyordum.ama bız o zamanlarda benı perşembeden perşembeden arıyor dıye benım morelım cok bozuk oluyordu o zaman kızmıstım buna ne o başka gun yokmu alıskanlık yaptın sanırım dıye

3 4 güne katlanıyorum ama bu cok anormal yaa...hiç böyle yapmamıstı bugün de aramassa 1 hafta olcak.en son aradıgında 8-5 nizamiyede kapı nöbeti vardı.bir de ayrı nöbet tutuyordu işte 2 saatlik.dediğin gibi kendi de bilmiyor aradıgı numaraya geri dönüş yapılmıyor.cok meraktayım acıkcası. elim kolum baglı kaldı.tel calınca yüreğim hopluyor.baskasının mosunu görünce içimden sövüp sayıyorum artık. aglamaktan meraktan harap oldum

canım inşllah bgn arar yaaa(( ben de diyorum kızcam diye ama sesini duyunca kesin aglamaya baslarım ben( ama hiç bu kadar konusmadığımız olmamıstı ondan cok kötü oldum....bir de daha hiç carsıya da cıkmadı bu h.sonu vercekler heralde diyordu ama haber alamıyorum ki

Cnm ya inşallah en kısa zamanda arar.Uff ne zordur senin için.teselli verecek bir şeyler söylemek istiyorum ama ne desem seni rahatlatmaz.canı gönülden inşallah arar diyorum.

inşallah canım burdaan dua alınca o gün arıyor..dua edin lütfen Allah kimseyi askerinden habersiz bırakmasın.

Eşimin orada sürekli arama yapıyorlarmış.birkaç kişide cep tel.yakalamışlar.hemen askeri mahkemeye sevketmişlerbizim telefon işi gümledi.

tel cok riskli benimki de giderken götürcekti ama son anda vazgectik.2 ay uzuyormus cünkü askerliği

kolay degıl bebegım zaten Allah sabır versın zor ama ıste sabır sabır dıyecez bıtıcek bu gunlerde ben 456 gunden bu gune geldım.kolay olmuyor gercekten kı suan ıcınde bulundugum durumu hıc sormayın sogukluk var ve ben bırşey yapamıyorum ama sorun bende

amin canım bitsin su günler.senin ne güzel azalmış şafagın ama neden sogukluk var benim şafagım senin gibi olcak göbek atarım heralde.heyecandandır belki

oy maşallah o zaman sana canım benim ablam da öyledir, ama o gerçekten aşırı yiyor ona rağmen 40lı kilolarda gerçi o bütün gün oturmaz hep iş yapar hareketlidir. ben de hamur işini çok severim, maalesef ki yapmayı da seviyorum :26: tatlıya ölürüm, çikolataya biterim yalnız askerim gittiğinden beri sadece onun yol iznine gittiğimde azcık çikolata yedim o kadar. pek bi eksiklik hissettiğim söylenemez demek ki çikolatasız gofretsiz de yaşanıyormuş. dün kurabiye yaptım ama az çıksın diye yarım ölçek yaptım. şekerini baya az koydum. yani bilmiyorum, hayatımda 1 defa diyetisyene gittim onda da başarılı oldum çok şükür, şimdi onun bıraktığı kilodayım. gayet normal bir diyetti hani dukan karatay vs gibi değildi, ekmeği de veriyordu tam yağlı süt peynir de, onun sayesinde doya doya yiyip kilo verebildim, gel gör ki şuanda çalışmıyor gerçi aynı listeyi uygulayabilirim ama ister istemez kaytarıyorum ama şunu söyliyim, eskiden pilav normal bi tabak yerdim şuan 2 kaşıktan fazla yemiyorum. ama makarna sevdamdan kimse vazgeçiremez ay resmen sesli düşündüm, biliyosun ya ben de bfite gidiyorum inşallah veririm, evlenip çoluk çocuğa karışmadan biraz toparlamak istiyorum

amin canım bitsin su günler.senin ne güzel azalmış şafagın ama neden sogukluk var benim şafagım senin gibi olcak göbek atarım heralde.heyecandandır belki

nedenmı benı ara dedım haftada bır aradı ben arım dedım olmaz ankesoru erkek acıyor dedı.senı gormek ıstıyorum dedım ankaraya gelım dedım olmaz aklım sende kalır gece 12 de bınmem lazım dıye.sonra uzman olarak askerde kalmak ıstedı askerıyede bu benı cok yıktı.meslek olarak dıyorum basta karısmak ıstemedım senın tercıhın dedım bırşey dıyemem dedım ama ole olmadı benıde ıstıyormus hayatında ben nasıl yasıcam doguda dedım belkı bazı gece ler olmucak bakıyorum netten uzman eşlerı 3 yıllık evlıyım belkı 1 yılını anca gordum dıyor.bunlar gozumu korkutuyor.sonra aılesı nın benım hakkımda olumlu bakmaması bunlar soguttu ıste yoksa ınsan durduk yere bole olmazkı canım .

iyim canım çok şükür..bugün yoğun gecti..zamanda aktı çok şükür hemen..pek bakamadm netede
Bugün çabuk bitti evet canım inşallah geri kalan günlerimizde böyle çabuk geçsin inşallah
İyiz canım benim sen nasılsın iyi yapmışsın değişiklik iyidir kafanda dağılmıştır biraz negüzel

Canım sen nerelerdesin o yüzdenmi gelmiyorsun buralara birbirimize destek olucaz tatlım atlatıcaz şu zorlu günleride kendini yıpratma üzülme diyemem insanın elinde değil tabi üzülüceksin aglıycaksın ama yıpratma kendini canım fırsatını buldugunda arıycaktır bak arkadaşımızda söyledi bugünlerde çok yogun olucaklarmış hafta sonu rahatlarlar biraz engeç yarın duyarsın inşallah askerinin sesini içini ferah tut dua et bol bol canım benim :2:

hımm haklısın canım benim ama işi yoksa ondan düşünüyordur seninle evlenebilmek için.peki ihtimal var mı uzman olması gibi? kaç yıl doğu görevi var ki uzmanların?cok zor Allah yardımcın olsun canım.hele bir askerden gelsin ısınırsın bence.aramama olayına gelince zor durumda olmasalar ararlardı diye düşünüyorum ben.merak ettiğimizi biliyorlar sonucta.valla cok zor canım ama hele bir gelsin o zaman tüm bu dediklerini bu olanları unutacaksın inşallah

ya bakıyorum öyle ama yazasım gelmiyordu cünkü moralim cok bozuk sindim içime evde bile ruh gibiyim.benim yurdumun tası topragı altınmıs doğu mogu arkadasımın nişanlısı vanda koğuslarında bile tel varmıs.bizimki mahrumiyet bölgesinde birliklerinde 1 tel calışıomus sadece diğerleri bozukmus.ya cok meraktayım bennnnnnn

unutmayı cok ısterdımm.uzmanlıgı kazandı norml askerlık bıtsın gıdecek canım.dogu şark gorevı en az 3 dıye bılıyorum.ilk zamanlar o benım ona ne kdr baglı oldugumu bılıyor bıraz rahat davrandı.denetım bılmem ne toren taburunda o ankara cumhurbaskanlıgında yogun oluyorlar ama bu bahane degılkı arkadası bıle lafla demıs bak yapma bole dıye.
sımdı farkında sogukluk oldugunu cunku gecen hafta ayrıldım barıstırdılar ortak arkadaşlar.arıyor sımdı ama ne fayda kı ben bole duruma dustumm

Slm kızlar nasılsınız ne kadar çok kaynatmışsınız hızınıza yetişemiyorum :))

canım demek ki rahatmıs naparsam yapayım kaybetmem diye düşünüyormus.ders olmus ona yaptıgın bak değişmiş arıyormus.erkekler biraz duygusuz canım.bizim ne halde olabileceğimizi pek akıllarına getiremiyorlar.bir daha eskisine dönerse o zaman resti cekersin. uzmanlık konusuna gelince hayırlısı olsun canım.en azından bir işi olmus oldu.ve bu 3 sene ztn sizin evlilik fln derken o heyecanla hemen gecer.

Canım benim çok haklısın birşey diyemiyorum insanın morali bozuk oldugunda kolunu kaldırıcak hali olmuyor korkma canım üzülmen normal ama yıpratıcak şekilde olmasın senin için dönücek askerin yogundur bu hafta bak yarına kadar alıcaksın haber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…