Cnm açıklayım ama sinir olma bana:) bende kilo tutmuyor,tamamen bünye meselesi.benim annem 105 kg,ne yese yarar.yazık tatlı falanda yemez. Ben de tatlısız duramam ama metabolizmam çok hızlı çalışıyor. Sezeryanla doğum yaptığım için spora kalkışmadım,emzirdiğim için diyet yapamadım.işte 21 kg gitti. Ben de 4 kg kaldı.emzirdikçe kilo kalmıyor,çok sık emziriyorum.amin canımcım, ben de iyiyim şükürler olsunoh oh geçsin günler ya
waaooww çok romantiksin canım
bugün benim de canıma okudu hoca canım
canım iyiyim Allaha şükür sen nasılsınnnn? ben esra erolu izliyorumondan önce spora gittim, benim göbeğim niye incelmiyo dedim, hoca da canıma okudu yerlerde yuvarladı PP
canım maşallah sana nasıl verdin kiloları bana da biraz tüyo ver noluuurrrrrrrbana şu an bi 10 kg versem hayli hayli yeter, nütfen pikolatam açıkla sırrını
canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın nasıl gidiyor? ben kötüyüm 3 güne 1 konusuyorduk 6 gündür aramıyor.yerinin numarasını da bilmiyorum netten de bulamadım meraktan ölmek üzereyim artık.bir şey olsa haber duyulurdu ama insan korkuyor yaaa.kaç gün oldu.en son cmt görüştük.bgn cuma..o yüzden hiç keyfim yok hiçbir şey yamak istemiyorum buraya da bakıyorum ama yazmıyorum moralim bozuk oldugu için
canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın nasıl gidiyor? ben kötüyüm 3 güne 1 konusuyorduk 6 gündür aramıyor.yerinin numarasını da bilmiyorum netten de bulamadım meraktan ölmek üzereyim artık.bir şey olsa haber duyulurdu ama insan korkuyor yaaa.kaç gün oldu.en son cmt görüştük.bgn cuma..o yüzden hiç keyfim yok hiçbir şey yamak istemiyorum buraya da bakıyorum ama yazmıyorum moralim bozuk oldugu için
üzülme tatlım bizimde 4. günümüz konuşmayalı kıbrısın cilveleri işte napalım alışmak zorundayız bu duruma.. numarayı nette bulamazsın bilinmeyen numaralar servisi bilmez öyle berbat bi durum ki askeri de bilmiyo hattaD en son konuştuğumuzda çok yoğun olcaklarından bahsetti asıl denetleme dönemi şimdi başlıyo şubattan sonra rahat olucaz inşallah dedi bu yüzden endişelenmiyorum çünkü bi sebebi var aramamalarının bende sana söylemiş oliyim çok yoğunlar şu sıra fırsatını bulduğu gibi arıcaktır canım
canım musaıt olmamamstır.yoksa neden aramasın oda kafasında sorun etmıstır kac gundur konusmuyoruz dıye.arar merak etme.ben ne gunler gordum kı((
aramadı 8 gun aramadı 10 gun o gunlerı ben atlattım.kızıyordum bole dıcem dıye ama telefonunu gorunce hıc bırşey demıyordum.ustune sırınlık yapıyordum senı benı özlemedın dıye bende sana kustum dıyordum :) sonra ya gercekten ısı oldugunu yada benım en son kı konusma tarzıma kızdıgı ıcın aramadıgını anlıyordum.ama bız o zamanlarda benı perşembeden perşembeden arıyor dıye benım morelım cok bozuk oluyordu o zaman kızmıstım buna ne o başka gun yokmu alıskanlık yaptın sanırım dıye
Cnm ya inşallah en kısa zamanda arar.Uff ne zordur senin için.teselli verecek bir şeyler söylemek istiyorum ama ne desem seni rahatlatmaz.canı gönülden inşallah arar diyorum.
Eşimin orada sürekli arama yapıyorlarmış.birkaç kişide cep tel.yakalamışlar.hemen askeri mahkemeye sevketmişlerbizim telefon işi gümledi.
canım inşllah bgn arar yaaa(( ben de diyorum kızcam diye ama sesini duyunca kesin aglamaya baslarım ben ( ama hiç bu kadar konusmadığımız olmamıstı ondan cok kötü oldum....bir de daha hiç carsıya da cıkmadı bu h.sonu vercekler heralde diyordu ama haber alamıyorum ki
kolay degıl bebegım zaten Allah sabır versın zor ama ıste sabır sabır dıyecez bıtıcek bu gunlerde ben 456 gunden bu gune geldım.kolay olmuyor gercekten kı suan ıcınde bulundugum durumu hıc sormayın sogukluk var ve ben bırşey yapamıyorum ama sorun bende
Cnm açıklayım ama sinir olma bana:) bende kilo tutmuyor,tamamen bünye meselesi.benim annem 105 kg,ne yese yarar.yazık tatlı falanda yemez. Ben de tatlısız duramam ama metabolizmam çok hızlı çalışıyor. Sezeryanla doğum yaptığım için spora kalkışmadım,emzirdiğim için diyet yapamadım.işte 21 kg gitti. Ben de 4 kg kaldı.emzirdikçe kilo kalmıyor,çok sık emziriyorum.
amin canım bitsin su günler.senin ne güzel azalmış şafagın ama neden sogukluk var benim şafagım senin gibi olcak göbek atarım heralde.heyecandandır belki
Bugün çabuk bitti evet canım inşallah geri kalan günlerimizde böyle çabuk geçsin inşallahiyim canım çok şükür..bugün yoğun gecti..zamanda aktı çok şükür hemen..pek bakamadm netede
İyiz canım benim sen nasılsın iyi yapmışsın değişiklik iyidir kafanda dağılmıştır biraz negüzeliyi akşamlar kızlar nasılsınız bakiyim gününüz nasıl geçti??
dün yoktum çünkü kuzenime kalmaya gittim bi değişiklik yapiyim dedimsaolsun o da foruma girmeme izin vermedi sohbet ediyoruz şurda bırak sayfayı diyo napiyim ama girmezsem eksik hissediyorum artık alıştık çok birbirimize
nedenmı benı ara dedım haftada bır aradı ben arım dedım olmaz ankesoru erkek acıyor dedı.senı gormek ıstıyorum dedım ankaraya gelım dedım olmaz aklım sende kalır gece 12 de bınmem lazım dıye.sonra uzman olarak askerde kalmak ıstedı askerıyede bu benı cok yıktı.meslek olarak dıyorum basta karısmak ıstemedım senın tercıhın dedım bırşey dıyemem dedım ama ole olmadı benıde ıstıyormus hayatında ben nasıl yasıcam doguda dedım belkı bazı gece ler olmucak bakıyorum netten uzman eşlerı 3 yıllık evlıyım belkı 1 yılını anca gordum dıyor.bunlar gozumu korkutuyor.sonra aılesı nın benım hakkımda olumlu bakmamasıbunlar soguttu ıste yoksa ınsan durduk yere bole olmazkı canım .
Canım sen nerelerdesin o yüzdenmi gelmiyorsun buralara birbirimize destek olucaz tatlım atlatıcaz şu zorlu günleride kendini yıpratma üzülme diyemem insanın elinde değil tabi üzülüceksin aglıycaksın ama yıpratma kendini canım fırsatını buldugunda arıycaktır bak arkadaşımızda söyledi bugünlerde çok yogun olucaklarmış hafta sonu rahatlarlar biraz engeç yarın duyarsın inşallah askerinin sesini içini ferah tut dua et bol bol canım benim :2:
hımm haklısın canım benim ama işi yoksa ondan düşünüyordur seninle evlenebilmek için.peki ihtimal var mı uzman olması gibi? kaç yıl doğu görevi var ki uzmanların?cok zor Allah yardımcın olsun canım.hele bir askerden gelsin ısınırsın bence.aramama olayına gelince zor durumda olmasalar ararlardı diye düşünüyorum ben.merak ettiğimizi biliyorlar sonucta.valla cok zor canım ama hele bir gelsin o zaman tüm bu dediklerini bu olanları unutacaksın inşallah
unutmayı cok ısterdımm.uzmanlıgı kazandı norml askerlık bıtsın gıdecek canım.dogu şark gorevı en az 3 dıye bılıyorum.ilk zamanlar o benım ona ne kdr baglı oldugumu bılıyor bıraz rahat davrandı.denetım bılmem ne toren taburunda o ankara cumhurbaskanlıgında yogun oluyorlar ama bu bahane degılkı arkadası bıle lafla demıs bak yapma bole dıye.
sımdı farkında sogukluk oldugunu cunku gecen hafta ayrıldım barıstırdılar ortak arkadaşlar.arıyor sımdı ama ne fayda kı ben bole duruma dustumm
ya bakıyorum öyle ama yazasım gelmiyordu cünkü moralim cok bozuk sindim içime evde bile ruh gibiyim.benim yurdumun tası topragı altınmıs doğu mogu arkadasımın nişanlısı vanda koğuslarında bile tel varmıs.bizimki mahrumiyet bölgesinde birliklerinde 1 tel calışıomus sadece diğerleri bozukmus.ya cok meraktayım bennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?