349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bgn bu saatten sonra aramaz ben cok ümitliydim bgnden yaaa.ya yarın da aramazsa naparım ben o zaman artık bu kadar olmaz yaa.bişey mi oldu acaba aklıma binbir türlü şey geliyor.sürekli ellerinde silah var sonucta.

bgn bu saatten sonra aramaz ben cok ümitliydim bgnden yaaa.ya yarın da aramazsa naparım ben o zaman artık bu kadar olmaz yaa.bişey mi oldu acaba aklıma binbir türlü şey geliyor.sürekli ellerinde silah var sonucta.

Canım içini ferah tut dua et bol bol Allahın izniyle hiçbirşey olmaz askerlerimize sağsalim dönücekler Allah korusun o tarz şeyler duyuluyor zaten rabbim göstermesin tatlım lütfen böyle şeyler düşünme yarın arıycak hafta sonu eğitimlere ara vericeklerdir

inşallah arar canım kötü bşy yoktur inşallah

öyle deme yarın 5. günüm olucak ve arayıp aramayacağını da henüz bilmiyorum evet bile bile merakta bırakmazlar sana dediğim gibi bu ara yoğun olucaklar yoruluyolar ve sonrada tıpış tıpış yatağa bence fırsatları bile olmuyodur Allah yardımcıları olsun iyi olsunlarda sen gönlünü ferah tut canım şubattan sonra çok daha rahat olucaz inşallah:13:

şuna bi iş verseler de bana geçmişi ısıtıp ısıtıp getirmese, düşünmeye vakti olmasa, ne iyi olur, erkeklere boş kalmak yaramıyo, bol bol kurup senaryo yazıyolar orda uslu durmak zorunda ya, kavga güdülerini benle gideriyor manyak mı acaba? :26::44:

canım alemsin gerçekten askerin yolunu bulmuş stersini iyi atıyoda sanırım seni strese sokuyo bu seferde :))

Cnm ya sen anlattıkça eşim aklıma geliyorbizde evlenmeden önce 6 sene çıktık.halimizi görsen...kedi köpek bile bizden iyi anlaşır diyordum hergün kavga edecek bir şey bulup beni deli ederdi.hepte saçma sapan kıskançlık krizleri yüzünden.bir laf ederdim,altında on tane şey arardı.böyle mi demek istedin,yoksa şöyle mi...kafasında kurardı,kurardı,gene kurardı bizim aramızda 1 yaş var,erkek azıcık büyük olacak.biz tanıştığımızda 20 yaşındaydık.beraber büyüdük.zaman geçtikçe olgunlaştı,şimdi ne huysuzluğu kaldı ne de kıskançlığı.şimdi 29 yaşında,işte 26 yaşından itibaren olgunlaşmaya başladı

canım biz %99 iyiyizdir, takıldığı bir fotoğraf var, ısıtıp ısıtıp getiriyo önüme, ne diyim şimdi ben? fotoğrafta da anormal bir şey yok kalabalık arkadaş grubu, ama kızlı erkekli. buna taktı, inanabiliyor musun?

Kızlar ben yatsıyı kılıp kocişime ve tüm askerlerimize dua edip yatıcam.yatmadan azıcık günlük yazarım. Tavsiye ederim hepimize.kocama yaşadıklarımı anlatıyorum,o da bana yazıyor.dönüşte birbirimize hediye edeceğiz.ilerisi için de hatıra olur.yaşlanınca okuyup neler yaşamışız deriz

sağ ol canım Allah razı olsun.
Son bişey söylemek istiyorum, öyle bir modda ki, biri çıksa geçmişimle ilgili atıp tutsa, ondan dahi huylanır diye korkuyorum. bilmiyorum ilerde daha kötü mü olur. ayrılsam mı acaba ya... beni böyle şeyler için harcarsa ilerde daha kötü olmaz mı...

Evet inanabiliyorum şimdi düşünmeye çok vakitleri var,kafasında kurmuştur.

İlişkiniz ne durumda bilemiyorum ki? Güven sorununuz mu var,sarsacak bir şey mi yaptın yoksa kendisimi kuruyor?

canımm onların su an psikolojileri pek iyi değil ama bence mazur gör.normal bir durumda ve normal şartlar altında değiller.normalde nasıl ona göre karar ver su an.hele askerdeyken bence böyle bir hata yapma

İlişkiniz ne durumda bilemiyorum ki? Güven sorununuz mu var,sarsacak bir şey mi yaptın yoksa kendisimi kuruyor?
nişanlıyız, güvenini sarsıcak bişey yapmadım, sadece normal arkadaşlarımla çekilmiş bir fotoğraf gördü kafede, o gün bugündür bunu sorun ediyor, seni o ortama yakıştıramıyorum bilmem ne. büyüttü yani. bugün bunu büyüten yarın neleri büyütür. boşa vakit mi harcıyorum anlamadım ki? ortam dediği kötü yerlerden sanki. gören de beni sokaklardan topladı kötü bi hayattan kurtardı zanneder

canımm onların su an psikolojileri pek iyi değil ama bence mazur gör.normal bir durumda ve normal şartlar altında değiller.normalde nasıl ona göre karar ver su an.hele askerdeyken bence böyle bir hata yapma

canım ben bu askerlik psikolojisini daha fazla kabul etmiyorum bi fotoğraf için bana bu kadar sorun çıkaramaz. canı kavga etmek istiyosa bari bize zarar vermicek bi neden bulsun. madem geçmiş bu kadar önemliydi o zaman köyünden kız alacaktı.

canım benim öyle deme sonucta bilmiyoruz neler yasadıklarını ve onların arkadaşlarının cogu emin ol askerde sevgililerinden ayrılıyor.bunları duya duya böyle bir korkuları var erkeklerin.normalde görseydi böyle bir foto napardı.onu düşün.orda bizi kaybetmekten korkuyorlar bize söyleyemeseler de bence böyle.

allah sabır versin canım ..

:) olsun Allah nasıp ederse herşey olur canımm :)

maşallah allah daım etsın canım.daha uzun yıllar da bırlıkte olun :)

canim bende yazmak istiyorum ama once yerine bi yerlessin adresini alayim oyle.kac gunde eline ulasiyor ve brbrnze gonderirken oncesinde okuyorlar dmi ona gore askerine teslim ederler sana iletirler dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…