Canım benim çok haklısın birşey diyemiyorum insanın morali bozuk oldugunda kolunu kaldırıcak hali olmuyor korkma canım üzülmen normal ama yıpratıcak şekilde olmasın senin için dönücek askerin yogundur bu hafta bak yarına kadar alıcaksın haber inşallah
bgn bu saatten sonra aramaz ben cok ümitliydim bgnden yaaa.ya yarın da aramazsa naparım ben o zaman artık bu kadar olmaz yaa.bişey mi oldu acaba aklıma binbir türlü şey geliyor.sürekli ellerinde silah var sonucta.
Canım içini ferah tut dua et bol bol Allahın izniyle hiçbirşey olmaz askerlerimize sağsalim dönücekler Allah korusun o tarz şeyler duyuluyor zaten rabbim göstermesin tatlım lütfen böyle şeyler düşünme yarın arıycak hafta sonu eğitimlere ara vericeklerdir
inşallah arar canım kötü bşy yoktur inşallah
3 4 güne katlanıyorum ama bu cok anormal yaa...hiç böyle yapmamıstı bugün de aramassa 1 hafta olcak.en son aradıgında 8-5 nizamiyede kapı nöbeti vardı.bir de ayrı nöbet tutuyordu işte 2 saatlik.dediğin gibi kendi de bilmiyor aradıgı numaraya geri dönüş yapılmıyor.cok meraktayım acıkcası. elim kolum baglı kaldı.tel calınca yüreğim hopluyor.baskasının mosunu görünce içimden sövüp sayıyorum artık. aglamaktan meraktan harap oldum
inşallah arar canım kötü bşy yoktur inşallah
Slm kızlar nasılsınız ne kadar çok kaynatmışsınız hızınıza yetişemiyorum :))
şuna bi iş verseler de bana geçmişi ısıtıp ısıtıp getirmese, düşünmeye vakti olmasa, ne iyi olur, erkeklere boş kalmak yaramıyo, bol bol kurup senaryo yazıyolarorda uslu durmak zorunda ya, kavga güdülerini benle gideriyor manyak mı acaba? :26::44:
Cnm ya sen anlattıkça eşim aklıma geliyorşuna bi iş verseler de bana geçmişi ısıtıp ısıtıp getirmese, düşünmeye vakti olmasa, ne iyi olur, erkeklere boş kalmak yaramıyo, bol bol kurup senaryo yazıyolarorda uslu durmak zorunda ya, kavga güdülerini benle gideriyor manyak mı acaba? :26::44:
kafamı bozuyo, bi mesele var da, git bunu çözünce geri gel diyesim varcanım alemsingerçekten askerin yolunu bulmuş stersini iyi atıyoda sanırım seni strese sokuyo bu seferde :))
canım biz %99 iyiyizdir, takıldığı bir fotoğraf var, ısıtıp ısıtıp getiriyo önüme, ne diyim şimdi ben? fotoğrafta da anormal bir şey yok kalabalık arkadaş grubu, ama kızlı erkekli. buna taktı, inanabiliyor musun?Cnm ya sen anlattıkça eşim aklıma geliyorbizde evlenmeden önce 6 sene çıktık.halimizi görsen...kedi köpek bile bizden iyi anlaşır diyordum hergün kavga edecek bir şey bulup beni deli ederdi.hepte saçma sapan kıskançlık krizleri yüzünden.bir laf ederdim,altında on tane şey arardı.böyle mi demek istedin,yoksa şöyle mi...kafasında kurardı,kurardı,gene kurardı bizim aramızda 1 yaş var,erkek azıcık büyük olacak.biz tanıştığımızda 20 yaşındaydık.beraber büyüdük.zaman geçtikçe olgunlaştı,şimdi ne huysuzluğu kaldı ne de kıskançlığı.şimdi 29 yaşında,işte 26 yaşından itibaren olgunlaşmaya başladı
sağ ol canım Allah razı olsun.Kızlar ben yatsıyı kılıp kocişime ve tüm askerlerimize dua edip yatıcam.yatmadan azıcık günlük yazarım. Tavsiye ederim hepimize.kocama yaşadıklarımı anlatıyorum,o da bana yazıyor.dönüşte birbirimize hediye edeceğiz.ilerisi için de hatıra olur.yaşlanınca okuyup neler yaşamışız deriz
canım biz %99 iyiyizdir, takıldığı bir fotoğraf var, ısıtıp ısıtıp getiriyo önüme, ne diyim şimdi ben? fotoğrafta da anormal bir şey yok kalabalık arkadaş grubu, ama kızlı erkekli. buna taktı, inanabiliyor musun?
sağ ol canım Allah razı olsun.
Son bişey söylemek istiyorum, öyle bir modda ki, biri çıksa geçmişimle ilgili atıp tutsa, ondan dahi huylanır diye korkuyorum. bilmiyorum ilerde daha kötü mü olur. ayrılsam mı acaba ya... beni böyle şeyler için harcarsa ilerde daha kötü olmaz mı...
sağ ol canım Allah razı olsun.
Son bişey söylemek istiyorum, öyle bir modda ki, biri çıksa geçmişimle ilgili atıp tutsa, ondan dahi huylanır diye korkuyorum. bilmiyorum ilerde daha kötü mü olur. ayrılsam mı acaba ya... beni böyle şeyler için harcarsa ilerde daha kötü olmaz mı...
nişanlıyız, güvenini sarsıcak bişey yapmadım, sadece normal arkadaşlarımla çekilmiş bir fotoğraf gördü kafede, o gün bugündür bunu sorun ediyor, seni o ortama yakıştıramıyorum bilmem ne. büyüttü yani. bugün bunu büyüten yarın neleri büyütür. boşa vakit mi harcıyorum anlamadım ki? ortam dediği kötü yerlerden sanki. gören de beni sokaklardan topladı kötü bi hayattan kurtardı zannederİlişkiniz ne durumda bilemiyorum ki? Güven sorununuz mu var,sarsacak bir şey mi yaptın yoksa kendisimi kuruyor?
canımm onların su an psikolojileri pek iyi değil ama bence mazur gör.normal bir durumda ve normal şartlar altında değiller.normalde nasıl ona göre karar ver su an.hele askerdeyken bence böyle bir hata yapma
nişanlıyız, güvenini sarsıcak bişey yapmadım, sadece normal arkadaşlarımla çekilmiş bir fotoğraf gördü kafede, o gün bugündür bunu sorun ediyor, seni o ortama yakıştıramıyorum bilmem ne. büyüttü yani. bugün bunu büyüten yarın neleri büyütür. boşa vakit mi harcıyorum anlamadım ki? ortam dediği kötü yerlerden sanki. gören de beni sokaklardan topladı kötü bi hayattan kurtardı zanneder
canım ben bu askerlik psikolojisini daha fazla kabul etmiyorumbi fotoğraf için bana bu kadar sorun çıkaramaz. canı kavga etmek istiyosa bari bize zarar vermicek bi neden bulsun. madem geçmiş bu kadar önemliydi o zaman köyünden kız alacaktı.
allah sabır versin canım ..
:) olsun Allah nasıp ederse herşey olur canımm :)
maşallah allah daım etsın canım.daha uzun yıllar da bırlıkte olun :)
Kızlar hayırlı cumalar ayy ben cok utandım bugun benım askerıme 3.mektubum gıttı sabah onunda bana 3.mektubu geldii :) Bız cok konusamıyoruz boyle karsılıklı yazısıyoruz cok heyecanlı oluyo bır tuhaf oldum hadı ben atıyorumda onunda her mektubuma cvp atması cok sevındırık ettı benıDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?