349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım nasıl söylesem, aynı masada yanyana bile olmayan şekilde oturuyoruz, biriyle el ele kol kola veya sarmaş dolaş falan görse dicem ki tamam şüphelenmekte haklı, ama insan bir de gördüklerinin biri eniştemin yeğeni daha yeni liseyi bitirdi, diğeri de benden yaşça küçük böyle yapmasının hiçbi anlamı yok bence, bir de 4 yıl önce gittiğim bir şehirde çekilmiş bir foto, düşün. her şey yolundayken rahatlık mı rahatsız ediyor anlamadım ki?
ben kavgalı bir evde büyüdüm, kendi çocuklarımı huzursuz bir ortamda, her sabah bağırışlarla uyanacağı bir ortamda büyütmek istemiyorum :18: ve annemle babamın kavga konusu da hep babamın içi boş kıskançlıklarıydı... bu tavırları beni çok korkutuyor babama mı benziyor diye

canım bazı erkekler aşırı kıskanç olabiliyo işte ama bu huyu onu tanıdığından beri mi var yoksa askerde mi takıntılı olmaya başladı bu da önemli ..
kötü şeyler getirme tatlım aklına tanımaya çalış nişanlılık sürecinin anlamı da budur zaten herşey yolunda giderse evlilik kararı alınır ayrılık falan karıştırma kafanı sakin bi şekilde gözlemle bakalım sürdürcek mi bu davranışlarını yoksa geri adım mı atıcak:26:

canım kıskanma huyu var, ama bu gece abarttı

canım askerden gelene kadar bekle geldiğinde de bak davranıslarında değişiklik var mı yoksa konus yine olmassa kararını verirsin ama su an için bence erken ve pişman olacağın bir karar vermiş olursun ayrılırsan

geçici bi psikolojiyle yaklaşmıştır o zaman sıkma canını sadece çokça dua et umarım herşey bir an önce hallolur o da hatasını anlar

sağ olun kızlar haklısınız... bu gece beni çok sinirlendirdi, böyle yıpratarak olmaz ki, hayat zaten yeterince zor hepimizin uğraştığı güçlükler var...
dediğiniz gibi konuşcam, gerçi ona göre kendisi haklı, neyse biraz çekeyim de kendimi aklı başına gelsin... ben de onu farklı sanırdım, demek hepsi aynıymış erkeklerin...

bugünlük askerlik psikolojine ver hadi yarın inşalah aklı başına gelir yarın ararda gönlünü alırsa bi de herşeyi unutursun
4 gündür konuşamıyoduk askerimle açtığımda küstüm sana falan demeyi düşünüyodum yarım saat önce aradı bi anda unuttum herşeyi

procrastinatem canımmm yok artık daha neler ne ayrılması. yani konu sırf buysa tabiki başka bir şey varsa bilemem
bak mesela benim en hassas olduğum konulardan biri erkek arkadaşlarımdır. yıllardır çok samimi olduğum insanlar vardır kendisi de tanır benim için ciddi anlamda kardeşten ötedirler ve bunu sevdiceğim de bilir o da hepsini sever. bu çok şükür hiç problem olmadı
yada olmamıştı diyim çarşı izninde-hemde ilk çarşısı- kamera açtık falan haliyle face ye de girdi. bende bu bahsettiğim arkadaşlardan biriyle resim koymuşum daha 40 gün önce falan -onla dışarı çıktığımı da biliyor tabiki- bunu görmüş koğuşa gidince beni aradı sesi bozuk falan ne oluyoruz dedim aynen şu şekilde "aşkımm biliyorum o senin kardeşin evet biliyorum sen beni seviyorsun ama o resim çok güzel keşke ben olabilseydim onun yerinde bide birbirinize çok yakışmışsınız! böyle yakıştığınız resimleri koyma kıskanıyorum" hani şok oldum ve kahkahayı bastım
ciddi anlamda psikolojilerinin bozuk olduğunu bi daha anladım- çünkü onun hiç yapmayacağı şey- o yüzden sakın ola acele bi karar vermeyesin hele bi konuda

Ben de senin gibi düşünüyorum ama bunu gelde onlara anlat.onlar bizden farklı bir bakış açısıyla bakıyor olaylara.onların sorun yaptığı şeyleri o nedenle göremiyoruz.aynı sorunu ailende yaşadığın için seni bu kadar etkilemiş olmalı.babana olan kızgınlığını nişanlından çıkartmaya kalkabilirsin. Ben çoğu zaman bunu yaptığımı farkettim.babam evde bazen durduk yere anneme kızar,sesini yükseltirdi.eşim bana sesini yükseltince inanırmısın tepem atıyor,başkası olsa bu kadar etkilenmez ama ben etkileniyorum.günlerce ona kırgınlığım geçmiyor.işte ailedeki durumlar ilişkimizi de etkiliyor.o nedenle korkmakta haklısın. ama....kimin kusuru yok ki...hangi erkek mükemmel.çevremdeki erkek modellerine bakıyorum,eşimi öpüpte başıma koyasım geliyor.tamam huysuz,bazen çok gıcık ama hiç değilse kalbinde Allah korkusu var,kalbinde merhamet var.kıymetimi biliyor. bunları düşün,artıları eksilerinden fazlaysa kafana takma derim.hiçbir ilişki dört dörtlük değil ki...cepten çok uzun yazamadım,bıraksan 1 sayfa yazarım:)

canım başka hiçbi sorun yok, ama bu gece benim tanıdığımı sandığım kişi gitti yerine bi öküz konuşlandı adeta ben burda şubat geldi az kaldı diye seviniyorum, aklımda nikah hazırlıkları kuruyorum, o da bunları mı kuruyo? var ya kafamı acayip bozdu. asker diye istediği gibi davranma hakkına sahip olduğunu düşünmemeli durup dururken arayı soğuttu, o kadar gereksiz ki yaptığı, ki ben yine de alttan aldım, geldim burda patladım.
şeytan neler neler yaz ona dedi de tuttum kendimi.
hala da diyo

yani asker psikolojisi açısından bakamıyorum niye dersen beni üzdüğü için. ne hakkı var ki buna? aşağıda yazdığım gibi, bi yuvam olacaksa huzurlu olmalı, yoksa ben evimde rahatım, evlenmek için acelem yok, derdim sevdiğime kavuşmaktı da... o da başarılı bi şekilde soğutuyo kendinden :100:

oyy canım çok teşekkür ederim durumu o kadar iyi anlamışsın ki aynen benim de en ufak kavgaya tahammülüm yok çünkü ben hep bundan uzaklaşmanın hayaliyle büyüdüm, hep konuşarak anlaşıcam karşımdakini dinlicem o da beni dinlicek böyle bi ilişki hayal ettim. ama bakıyorum da çok peşin hükümlü. ve eğer orda sinirlenip de beni de sinir ediyorsa, bu da bencil olduğu anlamına gelir. ben mutlu değilim sen de olma mantığı.
yazdıkların beni düşünmeye teşvik etti... sağ ol canım...

canım benimm doğru diyorsun ancak bugün çok sinirlenmişsin. bi yat dinlen emin ol yarın daha sağlıklı düşüneceksin. şu an boşa yıpratıyorsun kendini

bende gunluk yaziyordum cnm ama snra biraktim ilk zamanlar her gun yaziyordum.birakmamdaki sebepte hcbsy yazmiorm hep ewdeym ne yazcam ki :)))
onunda yazmasini istedm ama acemiliginde yanina goturemedi bsy yasakti.we bana askerligini yapanlar askerin gunluk yazmasinin yasak oldgnu soylemisti.dogru degil mi bu?

haklısın Leydim çok sinirlendim, neyse canım sen nasılsın? çok iyisindir inşallah

kader ortagim benim :) bizde bu aksam tartistik sinir etti beni cok.haksiz yere bde trip yapmaz mi olduruyor beni!msj atmstm gunduz onu cok sewdgmle ilgli aksam 10 bucukta iletildi.rapor o zmn geldi.we cwp atmadi ble.hem haksiz hem uzatio bosa trip yapio baslicam asker psikolojisine!

Gece uyumuş kalmışım.bence duygularını ona da belli et.bu olayı büyüttüğü için neler hissettiğini vs.tepkini görsün ki hatasını anlasın. biz kavgaya tahammül edemiyoruz ama erkeklerle kavgasız olmuyor aslında hiç tartışmamak da ilişkide bir sorun olduğunu gösteriyormuş.
Bunların geneli odun.duygularını belli etmezler,aileden böyle yetişmişler;toplum yapımız bu şekilde yönlendiriyor.erkek adam ağlamaz,sevgisini içinde yaşar...Allah'tan bizler bilinçliyiz,hiç değilse gelecek nesil rahat etsin

Eşim yasak konusunda bir şey söylemedi.aslında yazdığı tam günlük tarzında değil.daha
çok bana mektup yazıyor diyelim.
Bende aynı şeyleri yazdığımı farkettimhergünüm aynı ne yazayım

Son düzenleme:
Herkese kooooooocaman günaydın:)))
Şafak 103, çift hanelere çok az kaldı.
Hepimizin günü güzel geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…