canım benim öyle deme sonucta bilmiyoruz neler yasadıklarını ve onların arkadaşlarının cogu emin ol askerde sevgililerinden ayrılıyor.bunları duya duya böyle bir korkuları var erkeklerin.normalde görseydi böyle bir foto napardı.onu düşün.orda bizi kaybetmekten korkuyorlar bize söyleyemeseler de bence böyle.
canım nasıl söylesem, aynı masada yanyana bile olmayan şekilde oturuyoruz, biriyle el ele kol kola veya sarmaş dolaş falan görse dicem ki tamam şüphelenmekte haklı, ama insan bir de gördüklerinin biri eniştemin yeğeni daha yeni liseyi bitirdi, diğeri de benden yaşça küçükböyle yapmasının hiçbi anlamı yok bence, bir de 4 yıl önce gittiğim bir şehirde çekilmiş bir foto, düşün. her şey yolundayken rahatlık mı rahatsız ediyor anlamadım ki?
ben kavgalı bir evde büyüdüm, kendi çocuklarımı huzursuz bir ortamda, her sabah bağırışlarla uyanacağı bir ortamda büyütmek istemiyorum:18: ve annemle babamın kavga konusu da hep babamın içi boş kıskançlıklarıydı... bu tavırları beni çok korkutuyor babama mı benziyor diye
canım kıskanma huyu var, ama bu gece abarttıcanım bazı erkekler aşırı kıskanç olabiliyo işte ama bu huyu onu tanıdığından beri mi var yoksa askerde mi takıntılı olmaya başladı bu da önemli ..
kötü şeyler getirme tatlım aklına tanımaya çalış nişanlılık sürecinin anlamı da budur zaten herşey yolunda giderse evlilik kararı alınır ayrılık falan karıştırma kafanı sakin bi şekilde gözlemle bakalım sürdürcek mi bu davranışlarını yoksa geri adım mı atıcak:26:
canım nasıl söylesem, aynı masada yanyana bile olmayan şekilde oturuyoruz, biriyle el ele kol kola veya sarmaş dolaş falan görse dicem ki tamam şüphelenmekte haklı, ama insan bir de gördüklerinin biri eniştemin yeğeni daha yeni liseyi bitirdi, diğeri de benden yaşça küçükböyle yapmasının hiçbi anlamı yok bence, bir de 4 yıl önce gittiğim bir şehirde çekilmiş bir foto, düşün. her şey yolundayken rahatlık mı rahatsız ediyor anlamadım ki?
ben kavgalı bir evde büyüdüm, kendi çocuklarımı huzursuz bir ortamda, her sabah bağırışlarla uyanacağı bir ortamda büyütmek istemiyorum:18: ve annemle babamın kavga konusu da hep babamın içi boş kıskançlıklarıydı... bu tavırları beni çok korkutuyor babama mı benziyor diye
canım kıskanma huyu var, ama bu gece abarttı
geçici bi psikolojiyle yaklaşmıştır o zaman sıkma canını sadece çokça dua et umarım herşey bir an önce hallolur o da hatasını anlar
canım askerden gelene kadar bekle geldiğinde de bak davranıslarında değişiklik var mı yoksa konus yine olmassa kararını verirsin ama su an için bence erken ve pişman olacağın bir karar vermiş olursun ayrılırsan
sağ olun kızlarhaklısınız... bu gece beni çok sinirlendirdi, böyle yıpratarak olmaz ki, hayat zaten yeterince zor hepimizin uğraştığı güçlükler var...
dediğiniz gibi konuşcam, gerçi ona göre kendisi haklı, neyse biraz çekeyim de kendimi aklı başına gelsin...ben de onu farklı sanırdım, demek hepsi aynıymış erkeklerin...
nişanlıyız, güvenini sarsıcak bişey yapmadım, sadece normal arkadaşlarımla çekilmiş bir fotoğraf gördü kafede, o gün bugündür bunu sorun ediyor, seni o ortama yakıştıramıyorum bilmem ne. büyüttü yani. bugün bunu büyüten yarın neleri büyütür. boşa vakit mi harcıyorum anlamadım ki? ortam dediği kötü yerlerden sanki. gören de beni sokaklardan topladı kötü bi hayattan kurtardı zanneder
canım ben bu askerlik psikolojisini daha fazla kabul etmiyorumbi fotoğraf için bana bu kadar sorun çıkaramaz. canı kavga etmek istiyosa bari bize zarar vermicek bi neden bulsun. madem geçmiş bu kadar önemliydi o zaman köyünden kız alacaktı.
procrastinatem canımmm yok artık daha neler ne ayrılması. yani konu sırf buysa tabiki başka bir şey varsa bilemem
bak mesela benim en hassas olduğum konulardan biri erkek arkadaşlarımdır. yıllardır çok samimi olduğum insanlar vardır kendisi de tanır benim için ciddi anlamda kardeşten ötedirler ve bunu sevdiceğim de bilir o da hepsini sever. bu çok şükür hiç problem olmadı
yada olmamıştı diyimçarşı izninde-hemde ilk çarşısı- kamera açtık falan haliyle face ye de girdi. bende bu bahsettiğim arkadaşlardan biriyle resim koymuşum daha 40 gün önce falan -onla dışarı çıktığımı da biliyor tabiki- bunu görmüş koğuşa gidince beni aradı sesi bozuk falan ne oluyoruz dedim aynen şu şekilde "aşkımm biliyorum o senin kardeşin evet biliyorum sen beni seviyorsun ama o resim çok güzel keşke ben olabilseydim onun yerinde bide birbirinize çok yakışmışsınız! böyle yakıştığınız resimleri koyma kıskanıyorum" hani şok oldum ve kahkahayı bastım
ciddi anlamda psikolojilerinin bozuk olduğunu bi daha anladım- çünkü onun hiç yapmayacağı şey- o yüzden sakın ola acele bi karar vermeyesin hele bi konuda
Ben de senin gibi düşünüyorum ama bunu gelde onlara anlat.onlar bizden farklı bir bakış açısıyla bakıyor olaylara.onların sorun yaptığı şeyleri o nedenle göremiyoruz.aynı sorunu ailende yaşadığın için seni bu kadar etkilemiş olmalı.babana olan kızgınlığını nişanlından çıkartmaya kalkabilirsin. Ben çoğu zaman bunu yaptığımı farkettim.babam evde bazen durduk yere anneme kızar,sesini yükseltirdi.eşim bana sesini yükseltince inanırmısın tepem atıyor,başkası olsa bu kadar etkilenmez ama ben etkileniyorum.günlerce ona kırgınlığım geçmiyor.işte ailedeki durumlar ilişkimizi de etkiliyor.o nedenle korkmakta haklısın. ama....kimin kusuru yok ki...hangi erkek mükemmel.çevremdeki erkek modellerine bakıyorum,eşimi öpüpte başıma koyasım geliyor.tamam huysuz,bazen çok gıcık ama hiç değilse kalbinde Allah korkusu var,kalbinde merhamet var.kıymetimi biliyor. bunları düşün,artıları eksilerinden fazlaysa kafana takma derim.hiçbir ilişki dört dörtlük değil ki...cepten çok uzun yazamadım,bıraksan 1 sayfa yazarım:)
haklısın Leydim çok sinirlendim, neyse canım sen nasılsın? çok iyisindir inşallahcanım benimm doğru diyorsun ancak bugün çok sinirlenmişsin. bi yat dinlen emin ol yarın daha sağlıklı düşüneceksin. şu an boşa yıpratıyorsun kendini
Kızlar ben yatsıyı kılıp kocişime ve tüm askerlerimize dua edip yatıcam.yatmadan azıcık günlük yazarım. Tavsiye ederim hepimize.kocama yaşadıklarımı anlatıyorum,o da bana yazıyor.dönüşte birbirimize hediye edeceğiz.ilerisi için de hatıra olur.yaşlanınca okuyup neler yaşamışız deriz
Kızlar ben yatsıyı kılıp kocişime ve tüm askerlerimize dua edip yatıcam.yatmadan azıcık günlük yazarım. Tavsiye ederim hepimize.kocama yaşadıklarımı anlatıyorum,o da bana yazıyor.dönüşte birbirimize hediye edeceğiz.ilerisi için de hatıra olur.yaşlanınca okuyup neler yaşamışız deriz
nişanlıyız, güvenini sarsıcak bişey yapmadım, sadece normal arkadaşlarımla çekilmiş bir fotoğraf gördü kafede, o gün bugündür bunu sorun ediyor, seni o ortama yakıştıramıyorum bilmem ne. büyüttü yani. bugün bunu büyüten yarın neleri büyütür. boşa vakit mi harcıyorum anlamadım ki? ortam dediği kötü yerlerden sanki. gören de beni sokaklardan topladı kötü bi hayattan kurtardı zanneder
canım ben bu askerlik psikolojisini daha fazla kabul etmiyorumbi fotoğraf için bana bu kadar sorun çıkaramaz. canı kavga etmek istiyosa bari bize zarar vermicek bi neden bulsun. madem geçmiş bu kadar önemliydi o zaman köyünden kız alacaktı.
haklısın Leydim çok sinirlendim, neyse canım sen nasılsın? çok iyisindir inşallah
oyy canım çok teşekkür ederim durumu o kadar iyi anlamışsın kiaynen benim de en ufak kavgaya tahammülüm yok çünkü ben hep bundan uzaklaşmanın hayaliyle büyüdüm, hep konuşarak anlaşıcam karşımdakini dinlicem o da beni dinlicek böyle bi ilişki hayal ettim. ama bakıyorum da çok peşin hükümlü. ve eğer orda sinirlenip de beni de sinir ediyorsa, bu da bencil olduğu anlamına gelir. ben mutlu değilim sen de olma mantığı.
yazdıkların beni düşünmeye teşvik etti... sağ ol canım...
bende gunluk yaziyordum cnm ama snra biraktim ilk zamanlar her gun yaziyordum.birakmamdaki sebepte hcbsy yazmiorm hep ewdeym ne yazcam ki :)))
onunda yazmasini istedm ama acemiliginde yanina goturemedi bsy yasakti.we bana askerligini yapanlar askerin gunluk yazmasinin yasak oldgnu soylemisti.dogru degil mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?