- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Herkese kooooooocaman günaydın:)))
Şafak 103, çift hanelere çok az kaldı.
Hepimizin günü güzel geçer inşallah.
Eşim yasak konusunda bir şey söylemedi.aslında yazdığı tam günlük tarzında değil.daha
çok bana mektup yazıyor diyelim.
Bende aynı şeyleri yazdığımı farkettimhergünüm aynı ne yazayım
Eşim yasak konusunda bir şey söylemedi.aslında yazdığı tam günlük tarzında değil.daha
çok bana mektup yazıyor diyelim.
Bende aynı şeyleri yazdığımı farkettimhergünüm aynı ne yazayım
Günaydın arkadaşlar şafagımız 103
Çift hanelere son 4
PLakalara son 22
Günaydın canım nasılsın
napıyım canım yoğun gecio yüksek lisans yapıorum bu ara sınavlarım var onun stresi, sınavlar bitince kayınvalidemlerde kalıcam onun stresi bide hasretlik sıkıo biraz hayırlısıyla atlatsaydık su günleri
Buarada canım sizin su sorunlu asker bugün gidiodu dimi*
Evet canım çok şükür gidiyor daha bir rahatım artıkama insanların sorunları bitmiyorki göyle herkesin oldugu ortamda iş olunca sorunlu insanlarda bitmiyor rabbim askerlerimize sabır versin gerçekten
Çok şükür canım aman gitsin.) Ne yapalım canları sağ olsunda bize sağsalim dönsünler Bİ şöyle sımsıkı sarılalım bu sıkıntıları o zaman unuturuz:)
Evet canım sarılsam kokusunu içime çeksem biticek bütün sıkıntılarımdiziminde dibinden ayrılmak yok birdaha inşallah
:) inş Rabbim muhabbetimizi sevgimizi saygımızı daim etsin nazarlardan korusun inş. Sen gidicektin ziyaretine dimi?
Amin canım inşallahrabbim kimsenin agzının tadını bozmasın inşallah şubatın sonu martın başı gibi düşünüyorum tatlım bakalım kısmetse sen düşünüyormusun gitmeyi?
Ne güzel bende çok istiyorum ama beyefendi olmaz aklım kalır sende dio gidemiyrum ama ikna etmeye calışıcam
Gece uyumuş kalmışım.bence duygularını ona da belli et.bu olayı büyüttüğü için neler hissettiğini vs.tepkini görsün ki hatasını anlasın. biz kavgaya tahammül edemiyoruz ama erkeklerle kavgasız olmuyoraslında hiç tartışmamak da ilişkide bir sorun olduğunu gösteriyormuş.
Bunların geneli odun.duygularını belli etmezler,aileden böyle yetişmişler;toplum yapımız bu şekilde yönlendiriyor.erkek adam ağlamaz,sevgisini içinde yaşar...Allah'tan bizler bilinçliyiz,hiç değilse gelecek nesil rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?