349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın canım bende günlük tutmuştum daha doğrusu askerim benden gizli günlük defteri koymuştu çantasına benım gördüğümü fark etmedi sonra aynı ajandadan bendede vardı bende başladım günlük tutmaya. niyetim askerliği bitince değiş tokuş yapıp ona sürpriz yapmaktı ama o benden önce davrandı.3 ay acemiliğinden sonra çıkardı günlüğünü bana verdi şok oldum ağladım şaşkınlıktan :) usta birliğine giderkende havaalanında ben çıkardım günlüğümü verdim resmen aglamamak için kendini zor tuttu gözleri doldu nasıl olur sendemi günlük tutuyodun dedi çok şaşırdı öptü sarıldı hiç beklemiyodu.halbuki ondan görüp tuttuğumu bilmiyo garibim:) ama içini okuyunca anlamıştır ondan görüp günlük tuttuğumu.güzel bi anı oldu bize.sonra devam etmedim.belki o ediyodur bu sefer bilmiyorum :)) buarada onun günlüğü çok sıradandı bugün şu saatte kalktım şunu yaptım bunu yaptım şu eğitimi aldım nadir benden bahsetmiş gıcık benimki öylemiydi ben aşkımı özlediğimi dile getiriyodum her sayfada :)) sonuç olarak günlüğünü bana vermesi çok güzeldi :)

aynen ya ayni hep yazcak bsy yok.ama senin dedgnde guzelmis askerdeyken brbrnze duygu we dusuncelerinizi yazmak

napıyım canım yoğun gecio yüksek lisans yapıorum bu ara sınavlarım var onun stresi, sınavlar bitince kayınvalidemlerde kalıcam onun stresi bide hasretlik sıkıo biraz hayırlısıyla atlatsaydık su günleri

Allah yardımcın olsun tatlım geçiçek inşallah şubatı atlattıkmı daha çabuk geçiçek az kaldı gelelim şu plakalara hayırlısıyla içini ferah tut

Buarada canım sizin su sorunlu asker bugün gidiodu dimi*

Evet canım çok şükür gidiyor daha bir rahatım artık ama insanların sorunları bitmiyorki göyle herkesin oldugu ortamda iş olunca sorunlu insanlarda bitmiyor rabbim askerlerimize sabır versin gerçekten

Evet canım çok şükür gidiyor daha bir rahatım artık ama insanların sorunları bitmiyorki göyle herkesin oldugu ortamda iş olunca sorunlu insanlarda bitmiyor rabbim askerlerimize sabır versin gerçekten

Çok şükür canım aman gitsin.) Ne yapalım canları sağ olsunda bize sağsalim dönsünler Bİ şöyle sımsıkı sarılalım bu sıkıntıları o zaman unuturuz:)

Çok şükür canım aman gitsin.) Ne yapalım canları sağ olsunda bize sağsalim dönsünler Bİ şöyle sımsıkı sarılalım bu sıkıntıları o zaman unuturuz:)

Evet canım sarılsam kokusunu içime çeksem biticek bütün sıkıntılarım diziminde dibinden ayrılmak yok birdaha inşallah

:) inş Rabbim muhabbetimizi sevgimizi saygımızı daim etsin nazarlardan korusun inş. Sen gidicektin ziyaretine dimi?

Amin canım inşallah rabbim kimsenin agzının tadını bozmasın inşallah şubatın sonu martın başı gibi düşünüyorum tatlım bakalım kısmetse sen düşünüyormusun gitmeyi?

Amin canım inşallah rabbim kimsenin agzının tadını bozmasın inşallah şubatın sonu martın başı gibi düşünüyorum tatlım bakalım kısmetse sen düşünüyormusun gitmeyi?

Ne güzel bende çok istiyorum ama beyefendi olmaz aklım kalır sende dio gidemiyrum ama ikna etmeye calışıcam

Ne güzel bende çok istiyorum ama beyefendi olmaz aklım kalır sende dio gidemiyrum ama ikna etmeye calışıcam

İnşallah ikna edersin canım benim insanın birazda olsa özlemini giderir dayanma gücü olur tabiki hayırlısı olsun sonra ayrılmasıda yine çok zor

Bebişimi uyuttum ben artık kaçıyorum.spora gidip gelicem.sonrada dışarı çıkacağız.akşama uğrarım anca.bugünde bitecek ohhh ne güzel.

sabah mesaj atmış canım, sana haksızlık ettiğimi biliyorum ama aklıma gelince kötü oluyorum diye... ben de bu konuyu bi sonuca bağla, beni geçmişimle yargılamanı istemiyorum dedim. peki dedi. şafak isterse 3 gün kalsın ondan da hevesim kaçtı pikolatam, ben burda evlilik hayalleri kurarken demek ki o fesat düşünceler kurguluyor. kendi tercihi. gördüğün gibi sinirim de geçmedi. belasını arıyor, daha ne yapim canımı mı vereyim anlamadım ki? aklı başına gelene kadar taviz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…