canım hepsinin kafası başka bir yerde haklısın bu geçmişin deiilmesinden ısıtılıp ısıtılıp anlatılması durumundan nefret ederim. Sanki beni bataklıktan çıkarmışta övünüyomuş gibi bi hava yaratır deli olurum. Benimkide içeri güç bela telefon soktu dün gece konuşuyoruz o kadar durgunki sanki 25 senedir beraberiz bıkmış gitmiş benden ben gülüyorum espri yapıyorum filan ama yanıt yok canın istemiyosa konuşma git uyu benide uykumdan etme noluyoruz yani. Sabah güzel sözler yazıyorum mesaj atıyorum cevap şu:hava orda nasıl bugün iş çıkışı napıyosunŞimdi ben ağzımı açıp neden öküzlük ediyosun desem oooo işte ben askerlik yapıyorumda benden ne bekliyosunda stresliyimde gider de gider. Susuyorum şu anda hepsi aynı bu erkek milletinin. Biz burda ölüp gidiyoruz günler geçmiyo bilmem ne aman evlilik hazırlığı aman çok işimiz var diye ama adamlar başka yerlerde
canım biz evlilik hayali kuruyoruz onlar da kafalarında kurup kurup bize patlıyo, arkadaş ne askerlikmiş, dün rüyamda ben askere gitmiş gelmişim gördüm artk kadınları da alıyorlarmışbu hala terhis olmamış-mış, rüyamda bile adam aynı aynen sana katılıyorum, sanki beni sokaklardan topladı da topluma kazandırdı sanki sütten çıkmış ak kaşık hepsi, aa ama biz kadınız dimi onlar istediği haltı yiyebilir, nasıl unutmuşum
bi de o öküzlüğüne rağmen hala mesaj atıyorum soğuk bile olsa! yoksa bi de vay beni askerde yalnız bıraktın destek olmadın diye nankörlük yaparsorun nerde anlamıyorum ki
bugün herkes çok dertli bende dahil anlaşılan..ama en çok da bize yazık sanki..
banada öyle gelmeye başladı en çok zorlanan bizmiyiz nesana ne oldu canım
evet canım hayırdır? tüh yaubugün herkes çok dertli bende dahil anlaşılan..ama en çok da bize yazık sanki..
evet aramızda ince bi çizgi var onlar erkekBenim nişalımda öyle durduk yere eski sevgilimden bahseder ortamı gerer ee anlaşamdım olmadı napayım yani seninle anlaşamasaydım sende maziye karışıp gidecektin Fazla takmamak gerek yani lafın kısası kafalar hep aynı çalışıyo
aaa bide o konu var geçen gün bende dedimki bende seninle birlikte askerlik yapıyorum zoruma gidiyo sensizlik diyorum adam bana hiç inanmıyorum diyogörende partiden partiye koşuyorum zanneder
en ufak şeye tartışma çıkıyo..askerlkten desem değil..herşeye sinirlenen bi yapısı var ve bu bana çok gelmeye başladı artık..evet beklemek cidden çok daha zor
çok haklısın, ben de bi sorun bile varsa unuturum rahatlarım yeter ki yanımda olsun... onlar da aksine orda hiçbir şeye ses edemiyorlar birikiyor birikiyor sonra hepsinin acısı bizden çıkıyor. sebepsiz yere. sabrımı taşırmaz da evlenirsek ve hamile kalırsam bu askerliğin her bir saniyesini burnundan getircem kızlar hiç acımicamhayır şimdi ben kendimi düşünüyorum bişeye canım sıkılır ölürüm üzüntüden ama sesini duysam o dert çıkar gider aklımdan yada bi mesajıyla düzelirim.İnsan sevdiğinin varlığını hissedince rahatlıyo ama erkeklerde değişen bişey yok sevdiğinle konuşuyosun bi mutlu ol sanki biz yolladık askere
hayır şimdi ben kendimi düşünüyorum bişeye canım sıkılır ölürüm üzüntüden ama sesini duysam o dert çıkar gider aklımdan yada bi mesajıyla düzelirim.İnsan sevdiğinin varlığını hissedince rahatlıyo ama erkeklerde değişen bişey yok sevdiğinle konuşuyosun bi mutlu ol sanki biz yolladık askere
evet canım hayırdır? tüh yau
canımın içi onun bi akrabası bana o da ortamdayken onun eski kız arkadaşlarından bahsetti, ben hiç olay çıkardım mı? aa ama pardon, benim ne haddime dimi, bi önlerinde eğilmediğimiz kaldı. şımarmışlar resmen bunlarhepimiz aynıyız canım işte görüyoruz zaten hep bu sayfadayız, eğlendiğimiz bi durum yok ki
acaba diyorum bunlara dün bi yemek falan mı çıktı da hepsi sapıttı
wuu bizde öyle bişey olsa eminim benden açıklama bile dinlemez, kendine yapıyo, bendeki profilini alçaltıyo, gözümden düşüyokesin var bi sıkıntı yediklerinden içtiklerinden kaynaklanıyo.Eski sevgililerini bende biliyorum hatta biz sevgiliyken biri fena musallat olmuştu ama dert edip bunu önüne çıkartıp durmadım adı üstünde eski olabilir,olmuştur huzursuzluk çıkartmanın düşünmenin mantığı yokki başka şeyler düşünün düğünü düşünün evimiz nasıl olacak onu düşünün
çok haklısın, ben de bi sorun bile varsa unuturum rahatlarım yeter ki yanımda olsun... onlar da aksine orda hiçbir şeye ses edemiyorlar birikiyor birikiyor sonra hepsinin acısı bizden çıkıyor. sebepsiz yere. sabrımı taşırmaz da evlenirsek ve hamile kalırsam bu askerliğin her bir saniyesini burnundan getircem kızlar hiç acımicamevde de bi iş yapmicam, iyi olsam da mıymıymıy gezicem ortada, kötüyüm dicem, doktor yataktan çıkma dedi dicem görür gününü o günlere kadar beni kaybetmezse...
nerde onlarda o düşünce..üzülmesnler diye sölemezsn bile..sonuç onlara göre biz çok iyiz ya ..rahatızda..buda onlarn görevi..
wuu bizde öyle bişey olsa eminim benden açıklama bile dinlemez, kendine yapıyo, bendeki profilini alçaltıyo, gözümden düşüyoumarım fark eder, yoksa sonra çok hayıflanır. asker olmayaydı da bunları bir bir söyleyeydim
zaten öyle mıymıy gezinen hiçbişeyi kafaya takmayan kızlar yaranır bizde üzülmesin,takılmasın,kafası dağılsın diye 40 takla atalım yok yine olmaz
evet benimkininde iki lafıdan biridir sen dışardasın rahatsın. İyide napayım bendemi askere gideyim herkes görevini yapıyo
neyse canlarım ben yavaş yavaş gidiyorum daha düğün salonu sahipleriyle görüşcem al işte yine ben onun için uğraşıyorumtakmayalım diyeceğim ama zor işte duramıyo insan seviyorum sizi öpüyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?