349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oo kolay gelsin canım sen yine iyisin ya, ben olsam kızdığımda o işleri de bırakırım şuanda bile ceza olarak düğün tarihini ertelemeyi planlıyorum

biz de seni seviyoruz kuzum ben de kaçıcam birazdan, öptüm

Süpersin canım ya bak bu fikri çok sevdim ayakta alkışlanır

Kızlar neler olmuş size yaaa. Aman takılmayın şimdi onlara tepki vermeyin yazık zordalar. İşleri yok boş boş kuruyolar sabredin inş düzelir. hemen intikam planı yapmayın:)

ben geldim sonunda arandım oleyyy 1 tane çalışan tel varmıs birliklerinde o da bozulmus bgn yapmıslar hemen aramıs askım yarın çarsı iznine cıkcakmıs.ilk çarsımız yrn.nete girecek inşallah.ama cok tutmayı düşünmüyorum biraz gezsin hava alsın.

Gözün aydın canım bırakabileceğini hiç sanmıyorum ki ben bırakamıyorum bugun konuştuk 4 saat falan ama gitmem gerek deyince bile yüzüm düştü görünce ayrılmaya dayanamıyorsun tadını çıkart

gözünaydın canım ..biz de bi aransak iyi olur:))

canım bende bi defter tutuyorum ama günlük tarzı değil neredeyse sırf onla telefon konuşmalarımızla alakalı şeyler yada benle alakalı önemli olaylar inşallah görünce mutlu olur hmm bide o kadar ince değildir benim sevdiğim öyle düşünecekte bana defter tutacak falan. bugün mektup için 1500.kez adres istedim meğer paşamızın derdi farklıymış senin mektubunu kimse okusun istemiyorum o yüzden vermiyorum adres dedi çıldırtacak bu çocuk beni

Katy Perry - Part Of Me - YouTube

KIZLAR BU KLİP BİZE GELSİN... BİZDE ASKER OLSAK NASIL OLURDU :))
hiç güleceğim yoktu valla bu klip baya iyi oldu

aaa bide o konu var geçen gün bende dedimki bende seninle birlikte askerlik yapıyorum zoruma gidiyo sensizlik diyorum adam bana hiç inanmıyorum diyo görende partiden partiye koşuyorum zanneder
canım hani biz her gun telefonda gülüyoruz eğleniyoruz ya sırf onların moralleri yüksek olsun diye ani daha sonrasında telefonu kapatıp buraya gelip derdimizi tasamızı paylaşıyoruz falan onlar işin perde arkasını ciddi ciddi bilmiyorlar ve düşünmüyorlar da bundan adım gibi eminim

kuzummmmm sen daha sinirli misinn yahuu topla biraz kendini yapma böyle kötü şeyler düşünme elbetteki askerde olmaları onlara her hakkı tanımaz ama biraz alttan almamız gerek çünkü ciddi anlamda zor koşullardalar. komutanlarından biri demişki hazırlıklı olun bi savaş çıkarsa kim bilir nereye gönderirler sizi tezkereler de iptal olur hatta yeni tezkeresini almış olanları da geri toplarlar falan. psikolojik ve fiziksel olarak çok zorlu bir ortamdalar canım bunu cidden bizim anlamamız mümkün olmayabilir.

oyhhh gözün aydın canım çarşı konusunda emin ol 5 saatte konuşsanız sana 1 dakika gibi gelecek ve gitmem lazım dediğinde kapatamayacaksın onu o yüzden hiç düşünme bunu

sağol canımm..valla bilmiyorum ama ona da yazık kıyamam ki biraz hava alsın
gözünaydın canım ..biz de bi aransak iyi olur:))
sağol canım inş aranırsınız..
oyhhh gözün aydın canım çarşı konusunda emin ol 5 saatte konuşsanız sana 1 dakika gibi gelecek ve gitmem lazım dediğinde kapatamayacaksın onu o yüzden hiç düşünme bunu

valla dediğin gibi olacak ama napalımm ilk çarsısı bir de biraz dolansın

sağol canımm..valla bilmiyorum ama ona da yazık kıyamam ki biraz hava alsın

sağol canım inş aranırsınız..

valla dediğin gibi olacak ama napalımm ilk çarsısı bir de biraz dolansın

yaa çıkmasını istemen normal ama bırakamazsan kendine kızma hepimiz aynı durumdayız

Canım çok sevindim gözünaydın bak ne demiştik sana kuzum fırsatı yoktur dedigimiz gibi hemen aradı onlarında bizim sesimize çok ihtiyaçları oluyor orda fırsat olurda aramazlarmı ya

Canım çok sevindim gözünaydın bak ne demiştik sana kuzum fırsatı yoktur dedigimiz gibi hemen aradı onlarında bizim sesimize çok ihtiyaçları oluyor orda fırsat olurda aramazlarmı ya

sağol tatlım öyle tabi ama insanın aklına binbir türlü şey geliyor işte.ayy Allah kimseyi bu durumda bırakmasın

nehirnilcim iyi akşamlar canım askerin ceza almamış çok sevindim seni görmüşken yazıyım sevincimi paylaşiyim dedim nasılsın tatlım herşey yolunda mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…