oo kolay gelsin canım sen yine iyisin ya, ben olsam kızdığımda o işleri de bırakırımneyse canlarım ben yavaş yavaş gidiyorum daha düğün salonu sahipleriyle görüşcem al işte yine ben onun için uğraşıyorumtakmayalım diyeceğim ama zor işte duramıyo insan seviyorum sizi öpüyorum kendinize iyi bakın
çok haklısın, ben de bi sorun bile varsa unuturum rahatlarım yeter ki yanımda olsun... onlar da aksine orda hiçbir şeye ses edemiyorlar birikiyor birikiyor sonra hepsinin acısı bizden çıkıyor. sebepsiz yere. sabrımı taşırmaz da evlenirsek ve hamile kalırsam bu askerliğin her bir saniyesini burnundan getircem kızlar hiç acımicamevde de bi iş yapmicam, iyi olsam da mıymıymıy gezicem ortada, kötüyüm dicem, doktor yataktan çıkma dedi dicem görür gününü o günlere kadar beni kaybetmezse...
ben geldim sonunda arandım oleyyy 1 tane çalışan tel varmıs birliklerinde o da bozulmus bgn yapmıslar hemen aramıs askım yarın çarsı iznine cıkcakmıs.ilk çarsımız yrn.nete girecek inşallah.ama cok tutmayı düşünmüyorum biraz gezsin hava alsın.
ben geldim sonunda arandım oleyyy 1 tane çalışan tel varmıs birliklerinde o da bozulmus bgn yapmıslar hemen aramıs askım yarın çarsı iznine cıkcakmıs.ilk çarsımız yrn.nete girecek inşallah.ama cok tutmayı düşünmüyorum biraz gezsin hava alsın.
günaydın canım bende günlük tutmuştum daha doğrusu askerim benden gizli günlük defteri koymuştu çantasına benım gördüğümü fark etmedi sonra aynı ajandadan bendede vardı bende başladım günlük tutmaya. niyetim askerliği bitince değiş tokuş yapıp ona sürpriz yapmaktı ama o benden önce davrandı.3 ay acemiliğinden sonra çıkardı günlüğünü bana verdi şok oldum ağladım şaşkınlıktan :) usta birliğine giderkende havaalanında ben çıkardım günlüğümü verdim resmen aglamamak için kendini zor tuttu gözleri doldu nasıl olur sendemi günlük tutuyodun dedi çok şaşırdı öptü sarıldı hiç beklemiyodu.halbuki ondan görüp tuttuğumu bilmiyo garibim:) ama içini okuyunca anlamıştır ondan görüp günlük tuttuğumu.güzel bi anı oldu bize.sonra devam etmedim.belki o ediyodur bu sefer bilmiyorum :)) buarada onun günlüğü çok sıradandı bugün şu saatte kalktım şunu yaptım bunu yaptım şu eğitimi aldım nadir benden bahsetmiş gıcıkbenimki öylemiydi ben aşkımı özlediğimi dile getiriyodum her sayfada :)) sonuç olarak günlüğünü bana vermesi çok güzeldi :)
canım hani biz her gun telefonda gülüyoruz eğleniyoruz ya sırf onların moralleri yüksek olsun diye ani daha sonrasında telefonu kapatıp buraya gelip derdimizi tasamızı paylaşıyoruz falan onlar işin perde arkasını ciddi ciddi bilmiyorlar ve düşünmüyorlar da bundan adım gibi eminimaaa bide o konu var geçen gün bende dedimki bende seninle birlikte askerlik yapıyorum zoruma gidiyo sensizlik diyorum adam bana hiç inanmıyorum diyogörende partiden partiye koşuyorum zanneder
çok haklısın, ben de bi sorun bile varsa unuturum rahatlarım yeter ki yanımda olsun... onlar da aksine orda hiçbir şeye ses edemiyorlar birikiyor birikiyor sonra hepsinin acısı bizden çıkıyor. sebepsiz yere. sabrımı taşırmaz da evlenirsek ve hamile kalırsam bu askerliğin her bir saniyesini burnundan getircem kızlar hiç acımicamevde de bi iş yapmicam, iyi olsam da mıymıymıy gezicem ortada, kötüyüm dicem, doktor yataktan çıkma dedi dicem görür gününü o günlere kadar beni kaybetmezse...
oyhhh gözün aydın canımben geldim sonunda arandım oleyyy 1 tane çalışan tel varmıs birliklerinde o da bozulmus bgn yapmıslar hemen aramıs askım yarın çarsı iznine cıkcakmıs.ilk çarsımız yrn.nete girecek inşallah.ama cok tutmayı düşünmüyorum biraz gezsin hava alsın.
Gözün aydın canım bırakabileceğini hiç sanmıyorum ki ben bırakamıyorum bugun konuştuk 4 saat falan ama gitmem gerek deyince bile yüzüm düştü görünce ayrılmaya dayanamıyorsun tadını çıkart
sağol canım inş aranırsınız..gözünaydın canım ..biz de bi aransak iyi olur:))
oyhhh gözün aydın canımçarşı konusunda emin ol 5 saatte konuşsanız sana 1 dakika gibi gelecek ve gitmem lazım dediğinde kapatamayacaksın onu o yüzden hiç düşünme bunu
sağol canımm..valla bilmiyorum ama ona da yazık kıyamam ki biraz hava alsın
sağol canım inş aranırsınız..
valla dediğin gibi olacak ama napalımm ilk çarsısı bir de biraz dolansın
sağol canımm:)))Canim gozun aydin bak arar demistim sana :)
yaa çıkmasını istemen normal ama bırakamazsan kendine kızma hepimiz aynı durumdayız
Canım çok sevindim gözünaydın bak ne demiştik sana kuzum fırsatı yoktur dedigimiz gibi hemen aradı onlarında bizim sesimize çok ihtiyaçları oluyor orda fırsat olurda aramazlarmı ya
Kızlar selam nasılsınız
Amin canım benim inşallah zor gerçekten rabbim korusun askerlerimizi habersiz bırakmasın bizlerisağol tatlım öyle tabi ama insanın aklına binbir türlü şey geliyor işte.ayy Allah kimseyi bu durumda bırakmasın
Kızlar selam nasılsınız
sağol tatlım öyle tabi ama insanın aklına binbir türlü şey geliyor işte.ayy Allah kimseyi bu durumda bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?