349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bi de o öküzlüğüne rağmen hala mesaj atıyorum soğuk bile olsa! yoksa bi de vay beni askerde yalnız bıraktın destek olmadın diye nankörlük yapar sorun nerde anlamıyorum ki

Sorun erkek olmalarında çocuk gibiler işte,her zamanda çocuk kalacaklar.biz kadınlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz.onlar bu konuda biraz kaba.malesef düzelmeyecekler.
ben de aşkıma hiçbir sıkıntımı belli etmezdim.evlendim ank.geldim.ailemi özledim bile demedim.hep neşeli hep cıvıl cıvıl.hamileyken 2 ay kanamam oldu gık demedim.o halimle tazı gibi koşturdum.işte biz hatayı burada yapıyoruz.aslında sorun bizde,rol yapan biziz.her zaman güçlü gözükmeye çalışıp gerçek duygularımızı saklıyoruz.onlar gibi doğal olamıyoruz.sonra karşılık göremeyince ben fedakarlık yaptım ...vs diyoruz.yapmasaydık:) şimdi anladım ki böyle yaparak anca kendimizi yıpratıyoruz.saldım çayıra mevlam kayıra...
İlk çıktığımız zamanlar aşkımı pek tınlamazdım,valla dibimden ayrılmazdı.üzerlerine düştükçe nazlanıyorlar.

Cnm gözün Aydın,sonunda aradı:)

iyi akşamlar herkeze
İyi akşamlar

Huuu kızlar nerelerdesiniz? ben de netten popo sıkılaştıran egzersizlere bakıyordum doğru düzgün bir şey bulamadım.faydasını gördüğünüz bir yöntem var mı?

Kızlar neler olmuş size yaaa. Aman takılmayın şimdi onlara tepki vermeyin yazık zordalar. İşleri yok boş boş kuruyolar sabredin inş düzelir. hemen intikam planı yapmayın:)

canım kusura bakma ama yaşayan bilir, herkesin sorunu sıkıntısı farklı sonuçta zorda olmak bazı şeylerin bahanesi olamaz, zor gün görmesem hak vericem...

pikolatacım bu gece kızlar sessizliğini koruyo
ayakta dur sağ elini duvara koy sonra sol bacağını geriye doğru kaldır ama kırmadan ve tekrar indir üst beden dik durucak şekilde ardından diğer bacak için aynı çalışmayı yapabilirsin

Pinkladybug'cım, eğer o türlü bir sıkıntısı varsa bana derdi neyse onu anlatması lazım, böyle belden aşağı vurmaması lazım, adam gibi dicek ki ben buraya geldim dönememekten korkuyorum. ben de biliyorum tehlikeli bi yerde, ama elimizden gelen bir şey yok, dönene kadar kendimi de harap edemem, bilmiyorum kendi tercihi artık. bak şimdiye kadar ne kadar beni sinir etse de katlandım bu askerlik sürecinde, ama bu konunun içeriği farklı, alttan alırsam ben geçmişimde kötü biri olmuş oluyorum. onu tanıyana kadar kötü bi hayat yaşamış o beni değiştirmiş gibi bi konuma gelirim

haklısın canım, ama bir sorunu paylaşsam hemen bana ben seni daha güçlü bilirdim der kendileri. ne bileyim boş yere iki gündür canımı sıkıyor...

Huuu kızlar nerelerdesiniz? ben de netten popo sıkılaştıran egzersizlere bakıyordum doğru düzgün bir şey bulamadım.faydasını gördüğünüz bir yöntem var mı?
canım bfitteki hocalara sorabilirsin güzel hareketler gösteriyorlar, bölgesel olarak sorunca

hayırlı geceler herkese dayanamadım sonunda geldim bende...biraz okudum da morali bozuk olan arkadaşlar var..sakin olun diyecem de etki etmeyecek..haklı olunca haklısınız demekten başka kelime bulamadım..hayırlısı bakalım..

hayırlı geceler iyi yapmışsın hoş geldin canım kendisi de diyor sana haksızlık yapıyorum diye, bile bile lades yani, beni gece gece orhan gencebaya bağlattı dinlediğim şarkıya bak Orhan Gencebay Dokunma - YouTube

hoşbulduk canım.. farkında olması güzel bişe tez zamanda düzeltir arayı inşALALHH.. kızz onu ne edecen aman iyice daraltma kendinii arkadaşım...

canım bak haksızlık yaptığını anlamış ama bu da çok önemli sonuçta inşallah tekrarlanmaz diyelim
daha hareketli bişeyler dinle

bende iyiyim diyeyimm ..şöle anlatayımm hepimizin çeşitli sıkıntısı var .. benim askerim kütahya da idi ..karatina olayımız vardı ..şükür bitti izne geldi ve geri gitti batman a.. yerleştii yerine ben çarşı izni hayali kurarken çarşı izni yokmuşş ..ilerde olur mu bilmem ama çarşı izniniz yok demişlerr.. bende dün aldım haberi daraldım biraz ama şükür geçtii kütahya daki gibi arayamıyorda ben de o şekilde alıştırıyorum kendimii..bi an okul açılsa da öğrencilerime kavuşsam diye bekliyorum ..ilk defa tatil bitsin diyorumm ..

anlıyorum canım, benimkinin de çarşısı yok... doğuda olduğu için. buarada ben de öğretmenim ama şu an işsizim Allah hepimizi öğrencilerimize kavuştursun gerçekten... benimkinin de araması azaldı. ne askerlikmiş arkadaş ya... bitsin güzel bi kavga edicem kendisiyle askerliğin dokunulmazlığı üzerinden kalktı artık dicem görür gününü

kaderdaşız ve de meslektaşız.. ALLAHım atamanmanı nasip etsinn öğrencilerinle buluştursun senii de.. evet doğuda olduğu için yokmuş çrşı izni hayırlısı bakalım..valal bazen sinir ediyo benii bendee içimden diyorumm askerlik bitsinn görürüsün gününü senn :) ben günlük yazıyorum sinirli anlarımı özellikle yazıyorum k ilerde birlikte okurken kafasına bi tane çakabileyim diye :)

amin sağ olasın canım aaaa ben de günlük yazıyorum hani askerlik zaten iki taraf için de zor bir dönem, bari ekstra sorunlar çıkarma doğru düzgün geçsin dimi? sanki yeterince zor değilmiş gibi bonus zorluklar çıkarmaya ne gerek var bunu anlamıyorum... bir de haksız olmasına rağmen soğuk rüzgarlara devam. bu adamın gururu da beni bitirdi inan

sende sağolasın..aynı şeyi yapıyomusuz..aynen ölee iki taaraf için de zorr..evet kesinlikle haklısınn da o zorlanıyo o yüzden yapıyoo ..bak benim askerim izinde görüştüğümüzde neyi itiraf ettii..beni aradığı zaman nerde isem doğruyu söylüyodumm..kızlarla dışarı çıktığım bi gün beni fena terslemiştiii ..o günü anlattıı kıskanmıştım seni o yüzden kızmıştım dedii..benim elim kolum bağlı burda kıskanmıştım seni dedii..gurur biraz zor bi durum yahuu ..

çok tuhaflaştılar canım, hem de hepsi aynı baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…