Günaydın kızlar,şafak 102ayyy çift hanelere çok az kaldı:))))
Huuuu kimse yok mu,biz de dışarıdaydık.şimdi geldim,kaç gündür uzun etek bakıyorum,beğenemedim gitti.sizler ne yaptınız bugün?sabah kocişimle msn de görüştük,sadece 15 dakikacık,neyse bunada şükür.çooook öslemişim ama yaaaa
bugün burası çok durgun herkes gezmelerde galiba ben daha işteyim bi bakayım dedim sayfa hiç ilerlememiş :)
Günaydın arkadaşlar şafağımız 102
Çift hanelere son 3
PLakalara son 21
Herkese iyi hafta sonları inşallah
merhaba kızlar, ben de bugün dışardaydım, gerçi gelince de pek iç açıcı bir şey görmedim, tunceli-erzincan yolunda çatışma çıkmış, yola bomba döşemişler, yüreğimiz ağzımızda asker bekliyoruz, askerimizin aklı da havadaüç günlük dünyada ne olur sanki herkes güzel güzel geçinse...
sağ olasın canım, sordum biz gitmedik haberimiz bile yok dedi, ben de bu olaya binaen dedim ki aramızda son günler sorunlar vardı, 3 günlük dünya dedim, aşalım bu sorunları dedim, tamam dedi neyse ki... sen nasılsın? 347lerde yazdığını gördüm, acemilikten usta birliğine geçerken 2 gün yol izni kullandı 800kmden uzak yere gidenler. ama bu yemin töreninden sonraydı, sen ne zamanı kastettin canım?Oyy kuzum Allah esirgesin tüm askerlerimizi bı an önce ararda sesini duyarsın inşallah.. Haklısın 3 gunluk dunya bırbırımızı kırdıgımıza degermı
Amin,Rabbim tüm görmeyenlere nasip etsin.15 dk bıle gunun enerjısını vermıstr sana senın adına cok sevındım pıkolata:)) darısı gormeyenlerın basına
cnm ya geçmiş olsun.artık operasyonlara bizimkileri göndermiyorlar ama gene de insanın içi rahat etmez.ufff dönseler bir an önce.merhaba kızlar, ben de bugün dışardaydım, gerçi gelince de pek iç açıcı bir şey görmedim, tunceli-erzincan yolunda çatışma çıkmış, yola bomba döşemişler, yüreğimiz ağzımızda asker bekliyoruz, askerimizin aklı da havadaüç günlük dünyada ne olur sanki herkes güzel güzel geçinse...
cnm ya geçmiş olsun.artık operasyonlara bizimkileri göndermiyorlar ama gene de insanın içi rahat etmez.ufff dönseler bir an önce.
sağ olasın canım, sordum biz gitmedik haberimiz bile yok dedi, ben de bu olaya binaen dedim ki aramızda son günler sorunlar vardı, 3 günlük dünya dedim, aşalım bu sorunları dedim, tamam dedi neyse ki... sen nasılsın? 347lerde yazdığını gördüm, acemilikten usta birliğine geçerken 2 gün yol izni kullandı 800kmden uzak yere gidenler. ama bu yemin töreninden sonraydı, sen ne zamanı kastettin canım?
Amin,Rabbim tüm görmeyenlere nasip etsin.
cnm ya geçmiş olsun.artık operasyonlara bizimkileri göndermiyorlar ama gene de insanın içi rahat etmez.ufff dönseler bir an önce.
Bende dıyrm bu nıck 349 dan degılmı:) sayfamızdan konusalım madem:)) ben 2 gun once memlekete gelicek diye hayal kurmustumda ınsallah oyle olurbu arada sorunu astıgınıza cok sevındım:))) 3 gunluk dunya gercekten sevdıklerımızın kıymetını bılelım:) hayat sevınce guzeeeel lay lay layyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?