349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gonderdıgım kargo yanlıs subeye gtmıs ve askerım 15 gun baska ılceye gecıp egıtıme devam edıcek oyle oluncada kargo bana ıade gelecek artık 15 gun sonra kendı bırlıgıne gectıgınde tekrar gonderıcem( dun cok sınırlıydı ordan oraya surukluyolar dıye bakalım bugun nasıl ve bu 15 gunu nasıl atlatıcaz bakalım bı rahata eremedk(

Günaydın arkadaşlar şafağımız 102
Çift hanelere son 3
PLakalara son 21

Herkese iyi hafta sonları inşallah

Durgunluk devam edıyo:) sanrm 347 lerde boyle oldular basta onları gecerz vs konusmaları okumustum ama sanrm zaman gectıkce azalıyo yazmalar(; bu gunler bıtınce guzel haberlerde okuruz umarm burdan:]] herkese mutlu gunlerrr

Huuuu kimse yok mu,biz de dışarıdaydık.şimdi geldim,kaç gündür uzun etek bakıyorum,beğenemedim gitti.sizler ne yaptınız bugün?sabah kocişimle msn de görüştük,sadece 15 dakikacık,neyse bunada şükür.çooook öslemişim ama yaaaa

bugün burası çok durgun herkes gezmelerde galiba ben daha işteyim bi bakayım dedim sayfa hiç ilerlememiş :)

15 dk bıle gunun enerjısını vermıstr sana senın adına cok sevındım pıkolata:)) darısı gormeyenlerın basına

bugün burası çok durgun herkes gezmelerde galiba ben daha işteyim bi bakayım dedim sayfa hiç ilerlememiş :)

Sevdıceklerıyle gorusenler cok sanrm aramızda:) bıde hafta sonu yogun olmuyo askerler bız henuz bugun ıcınde 3 kez konustuk bakalım bı 3 daha olursa cok ıyı olur:) ankesordeyz zaten hala

merhaba kızlar, ben de bugün dışardaydım, gerçi gelince de pek iç açıcı bir şey görmedim, tunceli-erzincan yolunda çatışma çıkmış, yola bomba döşemişler, yüreğimiz ağzımızda asker bekliyoruz, askerimizin aklı da havada üç günlük dünyada ne olur sanki herkes güzel güzel geçinse...

Günaydın arkadaşlar şafağımız 102
Çift hanelere son 3
PLakalara son 21

Herkese iyi hafta sonları inşallah

Neden gormemşim ben şafagı:) cok az kaldı bıtrcez bu safakları 2 gun sonra cıft hanelerı yazmıycaksın sonra plakalara gecıncede ılller yazılcak vee bıtcek gtcek hepsi:) kavuscaz sevdıceklerımızeee

Oyy kuzum Allah esirgesin tüm askerlerimizi bı an önce ararda sesini duyarsın inşallah.. Haklısın 3 gunluk dunya bırbırımızı kırdıgımıza degermı

Oyy kuzum Allah esirgesin tüm askerlerimizi bı an önce ararda sesini duyarsın inşallah.. Haklısın 3 gunluk dunya bırbırımızı kırdıgımıza degermı
sağ olasın canım, sordum biz gitmedik haberimiz bile yok dedi, ben de bu olaya binaen dedim ki aramızda son günler sorunlar vardı, 3 günlük dünya dedim, aşalım bu sorunları dedim, tamam dedi neyse ki... sen nasılsın? 347lerde yazdığını gördüm, acemilikten usta birliğine geçerken 2 gün yol izni kullandı 800kmden uzak yere gidenler. ama bu yemin töreninden sonraydı, sen ne zamanı kastettin canım?

15 dk bıle gunun enerjısını vermıstr sana senın adına cok sevındım pıkolata:)) darısı gormeyenlerın basına
Amin,Rabbim tüm görmeyenlere nasip etsin.
cnm ya geçmiş olsun.artık operasyonlara bizimkileri göndermiyorlar ama gene de insanın içi rahat etmez.ufff dönseler bir an önce.

Bende dıyrm bu nıck 349 dan degılmı:) sayfamızdan konusalım madem:)) ben 2 gun once memlekete gelicek diye hayal kurmustumda ınsallah oyle olur bu arada sorunu astıgınıza cok sevındım:))) 3 gunluk dunya gercekten sevdıklerımızın kıymetını bılelım:) hayat sevınce guzeeeel lay lay layyy

Amin,Rabbim tüm görmeyenlere nasip etsin.

cnm ya geçmiş olsun.artık operasyonlara bizimkileri göndermiyorlar ama gene de insanın içi rahat etmez.ufff dönseler bir an önce.

Döncekler canlarm cok az kaldı askerlıgın en zor zamanlarını atlattık Allahın ıznıyle cok az kaldı:)

hmm inşallah öyle olur canım, doğru bunu ancak yaşamış olanlar bilir

Kızlar ya canım çok sıkıldı. bugün ilk defa artık annemlere gidip orada kalayım dedim.kayınvalidemlerdeyim,burada da rahatım çok iyi ama ne bileyim işte bugün mekan değiştiresim geldi Sporada yeni yazıldım ya daha 1 ayımvar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…