349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o zaman bir ay daha ordasın canım :) olsun sonra gidersin zaten daha mart nisan ve 1/2 mayıs var... :sss

günler geçtikçe gelecekleri gün yaklaşıyor ama sinirler geriliyor. keşke ben gitseydim onun yerine askere diyorum bazen. nazlarından da kaprislerinden de yoruldum. sanki ben gönderdim onu zorla. anlayış anlayış bi yere kadar. of ya.

ah canım ah, beni artık şafağın azalması bile mutlu etmiyor 3 gün kalsa hiçbişi hissetmem çünkü artık onu baştaki gibi öle bite beklemiyorum 3 günde çok şeyi geri aldı. yapmak zor, yıkmak kolay hayatta... bırak Allah aşkına, askere gitmiş diye hep onlar haklı değil

evet canım ya aynı şeyi düşünüyoruz ve çıldırcam.yapmadğm şeylerlede suçlanıyorum artık kafayı yedi iyice.bde bizim uzun dönem daha 13 ay nasıl çekcem hiç blmyrm allah bize çok büyük sabır versin kızlar..ama bugün resti çektim.hem haksız hem özür dilemiyor hemde aramıo uyuz.çokta tın bende aramıcam! sdce mecbur oldğm içn gittiğim yerlern haberni weriorm buda beni sinir edio (

Cnm ya herkes aynı dertten muzdaripbi yaptıkları askerlik onu da büyütüyorlar işte.

benimki de bana 3 gündür ceza veriyormuş bir de itiraf ediyor utanmadan çok kızgınım çok sanki bi bunlar askerlik yapıyo, yaptıkları da bişey olsa, bunların şöyle güzelce canına okusalar da bize sataşmaya halleri kalmasa ne iyi olur...

bence onlara en büyük ceza bizim için yanıp tutuşmaları hasret çekmeleri.geçen akşam bana diodu seni gördm rüyamda çok özlemşm çok kötü oldm çıktm sabah 4 te koğuştan dolaştm biraz snra yne yattm dedi.ama askerlik bitince aynı tas aynı hamam dewam ederler bence.şmdi hiç bitmicekmş gbi gelio..3 gündür seninki aramıo mu hiç seni?kız seninle basıp gidelim bigün oraya okuyalm canlarına ahahah

aramıyo, dedim sana manyak diye... derken ciddiydim yani canım. bana ceza veriyomuş.

bunalımdayız kızlarr benden bi o kadar ..akşam aradı yetişmedimm kapandı hemen geri aradımm ben aramadan sen arama yaa dedimm hemen kapandıı ondan sonra aradım yaa dedim.yookk ben aramadan arama peki peki dedimmm...MAYıstan sonra görürsün sen gününü ben de askerlik yapmazsamm sanaa :)

yine herkes gergin

canım ben bıktım, canımdan bezdirdi 3 günde. attığı mesajları buraya yazsam inanamazsınız. nankörün biriymiş işte. yapacak bişey yok. ömrümü heba edemeyeceğime göre, gelene kadar gözden geçircem ilişkimizi. her şey iyiyken birden sapıttı. başına bi iş mi gelecek anlamadım ki? insanlar büyük bişey yaşamadan önce gerginleşir ya hani...

Benim koçiş surat,huysuzluk vs...yapamıyor.akşama kadar hiç oturmuyorlar.jandarma olduğu için acayip yoğun.bugün hem hapishane nöbeti vardı hem de 3 tane köye gitmişler.trafik kazası olmuş,yok kaçak balık avlayan varmış...öyle yoruluyo ki adamcık beni aradığında sesi melek gibi oluyo zaten günde 5 dk.konuşuyoruz.onda da gününden bahsediyor,kızını,beni soruyor. Patt kapatıyoruz.40 kişiler ve tek telefon var.iyi geçinmek için yorulmaları şart.yoksa kocamı tanıyorum,kesin stresini yansıtırdı.komutanları mı arasanız kızlar eşimin dün gece 3-6 arası hapishane nöbeti vardı,yazık 4 saat uyumuş ve tüm gün ayaktaydı.yoğun olması benim işime geliyor.

Son düzenleme:
mutluyken söz verme , üzgünken cevap verme, öfkeliyken karar alma ..bu söz çook doğruu ..haklsıınnn sendee amaa dur hele sabır demekten başka çare var mı.. ALLAH ımm korusunn aklına kötü getirmee...

canım ya af edersin ama adet öncesi sendromunda gibi davranıyo, hani bize olur ya, böyle hırçınlaşırız, çıldırırız, onun gibi ya. bunlara ne yediriyolar ki? hormonlarına bişey mi oldu ki

Allah korusun kiz deme ole seyler.bnmkinin her zmnki hali sivildeykende kavga ettgmzde dusman oluyor bana.alisgm yillardr ama insan askerde hic mi degsmez.manyaklar ya askersiniz iste eliniz kolunuz bagli bze muhtacsiniz sizi bizden bska kimsede cekmez.hem askersiniz die sizi cekmeyip ayrilablrz bunu dusununde brz icinize korku girsin.nedir bu cesurluk anlamiorm.biz istedgmz kdr hayatimizdasiniz iste.

canım ya af edersin ama adet öncesi sendromunda gibi davranıyo, hani bize olur ya, böyle hırçınlaşırız, çıldırırız, onun gibi ya. bunlara ne yediriyolar ki? hormonlarına bişey mi oldu ki

haklısıınnn hak veriyorum amaa sinirlenmişin kırılmışın iyice ANLIYORUM ama eldenn bişe gelmiyorr en azından buraya yazıp arkadaşlarınla konusupp rahatayabilirsinn..kafa dağıtacak bişeyler bulabilirizzzama onlar ölee deeell..emir altındalar.. işte güzel düşünmek gerekk ne halde olduklarını bilmiyoruzz kii nsıl bi ortam onu da anlamamız imkansız...gönlünü bi şekilde alır inşALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…