o zaman bir ay daha ordasın canım :) olsun sonra gidersin zaten daha mart nisan ve 1/2 mayıs var... :sssKızlar ya canım çok sıkıldı. bugün ilk defa artık annemlere gidip orada kalayım dedim.kayınvalidemlerdeyim,burada da rahatım çok iyi ama ne bileyim işte bugün mekan değiştiresim geldiSporada yeni yazıldım ya daha 1 ayımvar.
günler geçtikçe gelecekleri gün yaklaşıyor ama sinirler geriliyor. keşke ben gitseydim onun yerine askere diyorum bazen. nazlarından da kaprislerinden de yoruldum. sanki ben gönderdim onu zorla. anlayış anlayış bi yere kadar. of ya.
günler geçtikçe gelecekleri gün yaklaşıyor ama sinirler geriliyor. keşke ben gitseydim onun yerine askere diyorum bazen. nazlarından da kaprislerinden de yoruldum. sanki ben gönderdim onu zorla. anlayış anlayış bi yere kadar. of ya.
benimki de bana 3 gündür ceza veriyormuş bir de itiraf ediyor utanmadanevet canım ya aynı şeyi düşünüyoruz ve çıldırcam.yapmadğm şeylerlede suçlanıyorum artık kafayı yedi iyice.bde bizim uzun dönem daha 13 ay nasıl çekcem hiç blmyrm allah bize çok büyük sabır versin kızlar..ama bugün resti çektim.hem haksız hem özür dilemiyor hemde aramıo uyuz.çokta tın bende aramıcam! sdce mecbur oldğm içn gittiğim yerlern haberni weriorm buda beni sinir edio(
benimki de bana 3 gündür ceza veriyormuş bir de itiraf ediyor utanmadançok kızgınım çok sanki bi bunlar askerlik yapıyo, yaptıkları da bişey olsa, bunların şöyle güzelce canına okusalar da bize sataşmaya halleri kalmasa ne iyi olur...
bence onlara en büyük ceza bizim için yanıp tutuşmaları hasret çekmeleri.geçen akşam bana diodu seni gördm rüyamda çok özlemşm çok kötü oldm çıktm sabah 4 te koğuştan dolaştm biraz snra yne yattm dedi.ama askerlik bitince aynı tas aynı hamam dewam ederler bence.şmdi hiç bitmicekmş gbi gelio..3 gündür seninki aramıo mu hiç seni?kız seninle basıp gidelim bigün oraya okuyalm canlarına ahahah
aramıyo, dedim sana manyak diye... derken ciddiydim yani canım. bana ceza veriyomuş.
Allah yardımcımız olsun
Cnm ya herkes aynı dertten muzdaripbi yaptıkları askerlik onu da büyütüyorlar işte.
aramıyo, dedim sana manyak diye... derken ciddiydim yani canım. bana ceza veriyomuş.
ne düğünü ya ben kaç gündür yüzük müzük takmıyorumSuan yersiz ama sizin dugun bu sene mi cnm..bzm onlara ders vermemiz lazm ama nasil.. ??
yine herkes gergin
canım ben bıktım, canımdan bezdirdi 3 günde. attığı mesajları buraya yazsam inanamazsınız. nankörün biriymiş işte. yapacak bişey yok. ömrümü heba edemeyeceğime göre, gelene kadar gözden geçircem ilişkimizi. her şey iyiyken birden sapıttı. başına bi iş mi gelecek anlamadım ki? insanlar büyük bişey yaşamadan önce gerginleşir ya hani...[/QUO
mutluyken söz verme , üzgünken cevap verme, öfkeliyken karar alma ..bu söz çook doğruu ..haklsıınnn sendee amaa dur hele sabır demekten başka çare var mı.. ALLAH ımm korusunn aklına kötü getirmee...
mutluyken söz verme , üzgünken cevap verme, öfkeliyken karar alma ..bu söz çook doğruu ..haklsıınnn sendee amaa dur hele sabır demekten başka çare var mı.. ALLAH ımm korusunn aklına kötü getirmee...
canım ben bıktım, canımdan bezdirdi 3 günde. attığı mesajları buraya yazsam inanamazsınız. nankörün biriymiş işte. yapacak bişey yok. ömrümü heba edemeyeceğime göre, gelene kadar gözden geçircem ilişkimizi. her şey iyiyken birden sapıttı. başına bi iş mi gelecek anlamadım ki? insanlar büyük bişey yaşamadan önce gerginleşir ya hani...
canım ya af edersin ama adet öncesi sendromunda gibi davranıyo, hani bize olur ya, böyle hırçınlaşırız, çıldırırız, onun gibi ya. bunlara ne yediriyolar ki? hormonlarına bişey mi oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?