sağ ol canım çok teşekkür ederim, bana 3 gündür yaptığı haksızlığın haddi hesabı yok, gerçekten çok kırdıhaklısıınnn hak veriyorum amaa sinirlenmişin kırılmışın iyice ANLIYORUM ama eldenn bişe gelmiyorr en azından buraya yazıp arkadaşlarınla konusupp rahatayabilirsinn..kafa dağıtacak bişeyler bulabilirizzzama onlar ölee deeell..emir altındalar.. işte güzel düşünmek gerekk ne halde olduklarını bilmiyoruzz kii nsıl bi ortam onu da anlamamız imkansız...gönlünü bi şekilde alır inşALLAH...
Ben evliyim:) Mart'ta 2.yılımız dolacak,bir de kızım var.Suan yersiz ama sizin dugun bu sene mi cnm..bzm onlara ders vermemiz lazm ama nasil.. ??
Cnm inşallah bir an önce hatasını anlar.önceden ilişkimizde sorun yok yazmıştın.şuan askerde,dönünce gene eskisi gibi olursunuz.moralini bozmak istemem ama nişanlının askerliğini yaptığı yer güvende bile olsa,sonuçta Doğu'da...onun psikolojisini düşün.tamam ona hak veriyorsun ama onun yerinde olmak başka.normalde kafana takacağın çok büyük sorunlarınız yoksa bu hallerini mazur gör.zaten kendide hatasını görecek ve gönlünü alacaktır.canım ben bıktım, canımdan bezdirdi 3 günde. attığı mesajları buraya yazsam inanamazsınız. nankörün biriymiş işte. yapacak bişey yok. ömrümü heba edemeyeceğime göre, gelene kadar gözden geçircem ilişkimizi. her şey iyiyken birden sapıttı. başına bi iş mi gelecek anlamadım ki? insanlar büyük bişey yaşamadan önce gerginleşir ya hani...
sağ ol canım çok teşekkür ederim, bana 3 gündür yaptığı haksızlığın haddi hesabı yok, gerçekten çok kırdıburda az çok biliyosunuz onu nasıl beklediğimi nasıl kendimi yediğimi, gün gün beraber sayıyoruz şafakları. ama sonuç olarak bunu hak ettiğimi düşünmüyorum gönlümü almaz ki, kendini haklı görüyor, hep o haklıdır zaten yine ağlatıyo beni yaptığı başka bişey yok
Cnm inşallah bir an önce hatasını anlar.önceden ilişkimizde sorun yok yazmıştın.şuan askerde,dönünce gene eskisi gibi olursunuz.moralini bozmak istemem ama nişanlının askerliğini yaptığı yer güvende bile olsa,sonuçta Doğu'da...onun psikolojisini düşün.tamam ona hak veriyorsun ama onun yerinde olmak başka.normalde kafana takacağın çok büyük sorunlarınız yoksa bu hallerini mazur gör.zaten kendide hatasını görecek ve gönlünü alacaktır.
Siz anlaşarak mı nişanlandınız?
bizim ilişkimiz çok harikaydı askere gitmeden, ben her şey mükemmel zannediyodum. hiçbi sorunumuz yoktu. ona çok destek oldum sivilde de. bazı sınavlara girdi hep yanındaydım, tasvip etmediğim bir meslek sınavında bile ona destek oldum. kendi de biliyor. ailesi de biliyor ve takdir ediyorlar bu durumu. sonra sınavların hiçbirini kazanamadı ben yine yanındaydım, olsun dedim. biz birbirimizi severek nişanlandık yani. sonra bu benim bilgisayarımı karıştırdı eskiden gittiğim bir şehirde bir kafede kızlı erkekli arkadaş ortamında çekilmiş bi foto gördü. sadece orda erkekler de var diye 3 gündür bana yapmadığını bırakmadı. neler yakıştırmadı ki? ben hak etmiyorum bunları. o insanlara sövdü, sövmeyi onun ahlakına yakıştıramadım diye onları koruyorsun dedi bir daha fesatlık yaptı. pikolata artık napcamı bilmiyorum. ona göre kendisi haklı. bana diyo ki daha sana karışmam, ne giyersen giy naparsan yap. yeri geldi söyliyim ben tesettürlü biriyim, öyle pantolonla buluz giyip de başımı kapamam düzgün giyinirim. ne hatamı görmüş sanki? gerçekten büyük haksızlık yapıyor. uzattı büyüttü beni benden aldı. ben haklı olmama rağmen uğraştım arayı düzeltmeye yumuşatmaya çalıştım. hiç msj atmadı hep ben attım. ben bu adamla huzuru bulmuştum bi zamanlar çok üzülüyorum nasıl anlatsam bilemiyorum bu benim için bi hayal kırıklığı. benim tanıdığım insan bu olamaz. bu artık kıskançlık değil iftira boyutu.
canım benimm okudumm kolay değill kapalı olman da çook güzell...ALLAHH ıma BOL BOL dua ett ELDEN GELEN BİŞE YOKK HEP BİRLİKTE DUA EDELİM DE TEZ ZAMANDAA ANLASIN YANLIŞINII
iyi geceler kızlar baya oldu giremeyeli geçmişe bi göz attımda durumlar karışık gibi görünüyo kızlar bendede karışık yaa adama bişeyler oldu arayan adam aramaz oldu yani bundan 1 hafta öncesine kadar günde 7 kez falan arardı şimdi 2 kez falan arıyo diyceksinizki daha ne istyosun ama öyle değil ilgisinin azaldığını hidssediyorum mesela bugün çarşı izni vardı toplasan 20 dakika konuşmuşıuzdur yani anlam veremiyorum konuşurken herşey normal ona neden böyle oldun artık aramıyosun dediğimde canımı sıkma hiç aramam diyo bunu 3 kez farklı tel görüşmelerinde tekrar etti her sefernde kzım şeyma sus adam askerde sonra pişman olursun diyorum ama en sonunda patlıycam bende görende derki dağda terörüstlerle savaşıyo alt tarafı yemek dağıtıyo elinin altında 4 gb sınırsız internet telefonumun ekranı büyük diye kendi telefonumuda ona gönderdim takoz tel. kullanıyorum onun keyfi için beyzademiz her gece başka film izliyo keyfi yerinde ama yatmadan ararsa ki bugünlerde aramıyo ben arıyorum genelde bende aramıycam ararsada diycem ona bunları bi havalara girdiki görende zannederki bizimki tek başına ordu türkiyeyi kurtarıyo biraz toplasınlar yahu kendilerini ah paşam canım cicim iyi ol sen beni merak etme aşkım diye diye tepemize çıkardık tamam aslkerdekler ama askerlik var askerlik var hallerine bi şükretsineler ne bu tripler ya ben çeyiz hazırlıyorum ama yemin ederim artık içimden gelmiyo
sağ olasın canım, amin, ben onu böyle bilmezdim, inan yazdıklarınızı okurken bile ağlıyorum, ama onda hiç iyi bi duygu kalmamış adeta...
sen zaten her şeyi söylemişsin canım, dediğin gibi tepemize çıkarttık, orası onlara iyi gelmedi... benim de kayınvalidem bizim buraya geldi, çağırmam lazım ama bu moralle kimseyi görmek istemiyorum
iyi geceler kızlar baya oldu giremeyeli geçmişe bi göz attımda durumlar karışık gibi görünüyo kızlar bendede karışık yaa adama bişeyler oldu arayan adam aramaz oldu yani bundan 1 hafta öncesine kadar günde 7 kez falan arardı şimdi 2 kez falan arıyo diyceksinizki daha ne istyosun ama öyle değil ilgisinin azaldığını hidssediyorum mesela bugün çarşı izni vardı toplasan 20 dakika konuşmuşıuzdur yani anlam veremiyorum konuşurken herşey normal ona neden böyle oldun artık aramıyosun dediğimde canımı sıkma hiç aramam diyo bunu 3 kez farklı tel görüşmelerinde tekrar etti her sefernde kzım şeyma sus adam askerde sonra pişman olursun diyorum ama en sonunda patlıycam bende görende derki dağda terörüstlerle savaşıyo alt tarafı yemek dağıtıyo elinin altında 4 gb sınırsız internet telefonumun ekranı büyük diye kendi telefonumuda ona gönderdim takoz tel. kullanıyorum onun keyfi için beyzademiz her gece başka film izliyo keyfi yerinde ama yatmadan ararsa ki bugünlerde aramıyo ben arıyorum genelde bende aramıycam ararsada diycem ona bunları bi havalara girdiki görende zannederki bizimki tek başına ordu türkiyeyi kurtarıyo biraz toplasınlar yahu kendilerini ah paşam canım cicim iyi ol sen beni merak etme aşkım diye diye tepemize çıkardık tamam aslkerdekler ama askerlik var askerlik var hallerine bi şükretsineler ne bu tripler ya ben çeyiz hazırlıyorum ama yemin ederim artık içimden gelmiyo
ağlama demiyecemm ben ağlayarak rahatlarım amaa kendini harap etmedenn ..rahatlaamak için ağlaa ..sonra sakinleşş .ŞU GÜNLERİN TEZ ZAMANDA GEÇSİNN....
canım sen yinede görevini yap çağır kayınvalideni sonra buda başına sorun çıkarmasın
amin canım Allah razı olsun, aileme de anlatamıyorum ki çok kızarlarsonra iş büyür, sağ olun ki siz varsınız. ben onu çok seviyorum ondan başkası gözümde değil ki türk filmine döndük birazdan ekrem bora falan şurdan çıkarsa şaşırmicam
aileni sakın krıştırmaa ben bi sinirli olduğum anda annemle kardeşimle konuşmuştum daa ben o günü çooktan unuttumm amaa kardeşim arad sırada önüme sürer.. yanii sen bügünlerinii zamanla unutursun ama ailenn hiiççç unutmazz..zaman gelirr nişanlını savunman gerekir savunamazsınn önüne getiririlerr ..gel buraya yaazz ne bilemm bi arkadaşınlaa paylaş amaa ailene anlatma sıkıntıınııı derimm..
SENİNKİNİN rahatıı baya yerinde imişş özür dileyerek diyorum ALLAH tan belasını arıyoo sankii...ne güzel rahatmışınn şükret yanii haline diyorummm...ALLAH ımm akıl versinn. benimkinin araması da azaldıı amaa şartlardann tel azz yapacak bişe yokk çarşı izni de yookk kader kısmett işteee....aramayınca sebebini bildiğim halde bende diyorumm soğuyo demkki diy ama o soğursa bende soğurumm yapacak bişee yokkk.
aileni sakın krıştırmaa ben bi sinirli olduğum anda annemle kardeşimle konuşmuştum daa ben o günü çooktan unuttumm amaa kardeşim arad sırada önüme sürer.. yanii sen bügünlerinii zamanla unutursun ama ailenn hiiççç unutmazz..zaman gelirr nişanlını savunman gerekir savunamazsınn önüne getiririlerr ..gel buraya yaazz ne bilemm bi arkadaşınlaa paylaş amaa ailene anlatma sıkıntıınııı derimm..
dediğin gibi canım Allah tan belasını istiyo belasıda ben olcam bu gidişlesoğumaktan korkuyorum bende yani bu süreci sanırım çoğumuz geçiriyoruz sabır edelim kızlar 1/3 ü bittü diyip avutalım kendimizi 2 kere daha bunları çekicez sonra bitttiiiii onlar gelince tartar biçeriz artık
amin canım Allah razı olsun, aileme de anlatamıyorum ki çok kızarlarsonra iş büyür, sağ olun ki siz varsınız. ben onu çok seviyorum ondan başkası gözümde değil ki türk filmine döndük birazdan ekrem bora falan şurdan çıkarsa şaşırmicam
ben duygularımı pek saklayamıyorum neye üzüldün derse de anlatmak istemiyorum :s böyle bi durum yani canım.
dediğin gibi canım Allah tan belasını istiyo belasıda ben olcam bu gidişlesoğumaktan korkuyorum bende yani bu süreci sanırım çoğumuz geçiriyoruz sabır edelim kızlar 1/3 ü bittü diyip avutalım kendimizi 2 kere daha bunları çekicez sonra bitttiiiii onlar gelince tartar biçeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?