bizim ilişkimiz çok harikaydı askere gitmeden, ben her şey mükemmel zannediyodum. hiçbi sorunumuz yoktu. ona çok destek oldum sivilde de. bazı sınavlara girdi hep yanındaydım, tasvip etmediğim bir meslek sınavında bile ona destek oldum. kendi de biliyor. ailesi de biliyor ve takdir ediyorlar bu durumu. sonra sınavların hiçbirini kazanamadı ben yine yanındaydım, olsun dedim. biz birbirimizi severek nişanlandık yani. sonra bu benim bilgisayarımı karıştırdı eskiden gittiğim bir şehirde bir kafede kızlı erkekli arkadaş ortamında çekilmiş bi foto gördü. sadece orda erkekler de var diye 3 gündür bana yapmadığını bırakmadı. neler yakıştırmadı ki? ben hak etmiyorum bunları. o insanlara sövdü, sövmeyi onun ahlakına yakıştıramadım diye onları koruyorsun dedi bir daha fesatlık yaptı. pikolata artık napcamı bilmiyorum. ona göre kendisi haklı. bana diyo ki daha sana karışmam, ne giyersen giy naparsan yap. yeri geldi söyliyim ben tesettürlü biriyim, öyle pantolonla buluz giyip de başımı kapamam düzgün giyinirim. ne hatamı görmüş sanki? gerçekten büyük haksızlık yapıyor. uzattı büyüttü beni benden aldı. ben haklı olmama rağmen uğraştım arayı düzeltmeye yumuşatmaya çalıştım. hiç msj atmadı hep ben attım. ben bu adamla huzuru bulmuştum bi zamanlar çok üzülüyorum nasıl anlatsam bilemiyorum bu benim için bi hayal kırıklığı. benim tanıdığım insan bu olamaz. bu artık kıskançlık değil iftira boyutu.
Sevdiklerimizi çekiştiriyotuz işteİyi geceler kızlar :) nasılsınız
hayırlısıı bakalıımm hepimizz aynı dönemlerden geçiyoruuzzz ..yapacak bişe yokk gelincee karar verecezz ne yapalımm ölüp bitmiyoruz yaaa ..hayırlısını versin RABBİMM..
Sevdiklerimizi çekiştiriyotuz iştesen nasılsın,nerelerdeydin
Normalde güzel giden bir ilişkiniz varmış,çok iyi.erkekler arada böyle saçmalıklar yapar.eşimle biz 6 sene çıkıp evlendik.bana yaşattıklarını bir arkadaşıma anlatsam asla onla evlenme derdi.hele aileme anlatsam,asla vermezlerdi.kimseye bir şey anlatmadım.sen de sadece burada paylaş.çünkü olur arkadaşına anlatırsın...ilişkinizi kimse tam olarak bilemez ama ahkam kesmeye gelince ağzı olan konuşur.
Benim eşimde bana ne imalarda bulunmuştu...dıştan herkes bize o kadar özeniyor ki...sizin kadar mükemmel çift görmedik vs...yorumları duysan...tip olarak da çok yakışıyoruz.tüm sülalem Allah kızlarımıza seninki gibi eş versin diyor.içte ne yaşadığımızı ben biliyorum.diyeceğim şu ki,herkesin ama herkesin sıkıntısı var.hadi diyelim bu konu yüzünden nişanlından ayrıldın,başkasının huyu nasıl olacak? Eşimi teraziye koyuyorum,artıları daha fazla,eksisi hiç mi yok?tabiki de var.genel olarak bakıyorum.sen de öyle yap.evet sen haklısın,nişanlın gereksiz yere büyütüyor ama dönene kadar kendini yıpratma.dönünce konuşacak çok zamanınız olacak.askerde olunca konuşmaya fırsat olmuyor,meseleler çözülemiyor.
kızlar benim umudum var...
göreceksiniz yüzyüze gelince her şey çözülecek... şimdi gerçekten psikolojileri bozulmuş, hormonları değişmiş, erkek erkeğe olmanın verdiği bi maço tavırlar yerleşmiş, yoobu o değil dedirtiyor bize...
döndüklerinde onlar anlayacaklar orada nasıl bir tazmanya canavarına (benimki için söylüyorum) dönüştükleriniama o gün acımicam çok üzdün beni dicem sadece... büyüklük (olgunluk) bizde yerleşik hayata geçmiş, kadın olmanın verdiği o his işte...
bana kalsa çok iyi olucam da benimki pek müsaade etmiyor canımİyi geceler kızlar :) nasılsınız
bana kalsa çok iyi olucam da benimki pek müsaade etmiyor canımsen nasılsın, iyisin inşallah?
İyiyim canımda seninde iyi olmanı istiyorum enerjimizsin sen bizim burda sevdicegin üzmüş seni okudum ben onları gelince terlikle bekliyelim havaalanında :) geçirelim kafalarına terlikleri
Çok sevindim yorumuna:))
Azıcık aklını başka yere çekeyim.benim koyu krem rengi tuniğim var ama bir türlü kombinleyemedim.fikrini alayım,altına pantolon ve eşarp rengi hakkında?genelde dolama kullanıyorum.
Allah iyilik versin canımhani biz ayrı şehirlerdeyiz ya, ben o geldiğinde gitmicem, ona en güzel ceza o olacak... kendisine de söyledim gelir gelmez evlenmek istiyordu, hiçbi işleme karışmicam naparsa yapsın, ağırdan alıcam... ben deli gibi çeyiz alıyorum, kına hazırlığı planı yapıyorum, ya da yapıyoDUM onu da kendisi yapsın... bu konuyu da yüzyüze gelince uzun uzadıya konuşcam kapandı zannetmesin
inşallah bunlara gerek kalmaz da Allah ona dank ettirir de bir özrüne bakar her şey...
İnş çok güzel olur herşey gönlünü alır yaptıgının çok yanlış oldugunu anlar bu askerlik gerçekten bazı insanları çok fazla degiştirebiliyo benim erkek arkadaşım Allaha şükür iyi çok fazla problem yaşamıyoruz ama çok çabuk parlıyo o zamanlardada ben direk konuyu degiştiriyorum erkekler gerçekten geç olgunlaşıyo ya ama kaybetme korkusu olması lazım insandaki kıymet bilsin benim erkek arkadaşımın durumunu biliyosun canının parçasını kaybettigi için o yüzden biraz daha hassas hatta ben bazen kendime kızıyorum haksızlık ettigimi düşünüyorum
Nişanlın haksızlık yaptıgını anlıcak sana canım sen merak etme ah bu askerlik ahhh
sağ ol kuzum, aminnn, inşallah hepimizi bugünleri unutturacak güzellikte günler bekliyordurbenim tuhafıma giden şey de şu ki bu kadar büyük kavgayı çok kaygısız şekilde uzatıyor falan hiç içinden geçmiyor mu acaba bu kızın sabrı taşmaz mı diye hani bi yandan da ilişkimize duyduğu bi güven var demek ki...
Kesinlikle erkekler işte :) güveniyo sevgine ve sana oyüzden böyle yapıyo diger uzattıgı konu güvensizliginden degil huysuzlugundan bence :) bazen bizde gıcık olunca konuyu uzatmazmıyız ben yapıyorum da tam dayakklıgım bende
belki de sınırlarımı ölçmeye sabrımı denemeye çalışıyo bilemiyorum, benimki ve sülalesi böyle insanları sınavdan geçirmeye bayılır dahalbuki öğretmen olan benim
buarada birazdan şafak A101 olacakbizim burada hiç yok o marketten, bigün mail atmıştım buraya da açın diye
bi kere bi akrabası dini bilgilerimi ölçmeye çalıştı kendisini başarıyla alt ettim bu sefer ay yavrum nerden öğrendin vs demeye başladıBak yine güldürdün ya beni a101 :) ay erkek tarafının sülalesiyle ugraşmakda ne zordur sen onlara bi Quiz yapsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?