Veeee şafak attı, yupiiiii.çift hanelere gelmek acayip moral olacak,ha gayret az kaldıÇift rakamlara geliyoruz yaa kimsenin umrunda degil :) olmaz böyle biraz canlanın yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok teşekkür ederim.eşarbınla pantolon da açık kahve olabilir canım? yani tuniğinden biraz daha koyu tonda olabilir, güle güle giy kuzum cicilerini
a buarada açık pembe tonları da olabilir, pudra gibi mesela?
bi kere bi akrabası dini bilgilerimi ölçmeye çalıştı kendisini başarıyla alt ettim bu sefer ay yavrum nerden öğrendin vs demeye başladıbir de kendini beğenmiş genç akrabaları var onlarla uğraşmaya bayılıyorum hiç demez ki 7sülalemi başarıyla idare ediyosun
Veeee şafak attı, yupiiiii.çift hanelere gelmek acayip moral olacak,ha gayret az kaldı
evett sonra plakaları beklicez benim ki telefonuna plaka programı indirmiş çok komik ya hergün msj atcakmış bugün şurası bugün burası deli cocuk :)
Sedacım amin, gerçekten çok zor o tür kişilerle muhattap olmak zorunda olmak... hani dışarda görsen sallar geçersin, ama birinden birinin ailesi olunca içten içe sinir olup bazen fark ettirmeden dalganı geçmekten başka bişey yapamıyosun...Allah fesat insanlarla karşılaştırmasın canım ohhh çooook güzel yapmışsın valla herkesin bilgisi kendine :)
Kızlar ben yatıyorum,dayanamıycam gözlerim kapanıyo.iyi geceler.
Kızlar ben yatıyorum,dayanamıycam gözlerim kapanıyo.iyi geceler.
Ben seviniyorum görümcem olmıcak die valla hiç çekemezdim zaten haksızlıga gelemiyorum yolardım saçını başını :) ne görümcem var ne kayınvalidem bu durumda çok kötü ya keşke olsaydıda canımı okusaydı
Keşke olabilseydi ..yok valla ben anneme dicem benim aşkıma kötü falan davranmasın kıyamam :) ona sadece ben kötü davranabilirim falan diyomuşum ama babamla fena kapışırlar fenerbahçe trabzonspor maçlarında fena olur :)
ahahahahaklısın canım, ikinizin aileleri de iyi anlaşır inşallah Allah mutlu huzurlu yuvalar kurmayı nasip etsin
Amin canım inş kötülük zaten çok gereksiz bişey herkez mutlu olsun yaaa hayat böyle güzel :) kimsecikler yok sayfada bizden başka
evet canım bi biz kaldıkama sen yarın işe kalkacaksın, istersen uyu canım
aa iyiymiş o zaman. bizimki daha elini bi işe sürmedi usta birliğinde biliyor musun? ne iş ne angarya varsa komandolar yapıyo gariplerimBen vardiyalı çalışıyorum canım 1 hafta sabah 1 hafta öglen gidiyorum yarında öglen gitcem :) dün gecede 2-4 nöbetine uyandım :)
aa iyiymiş o zaman. bizimki daha elini bi işe sürmedi usta birliğinde biliyor musun? ne iş ne angarya varsa komandolar yapıyo garipleriminsan yatar kalkar da Allahına şükreder, ekstra bir rahatlık bu diye... hani sorun olunca şikayet etmek için tereddüt etmiyoruz ama güzel bir şey olunca da teşekkür etmeyi bilmek lazım. buarada 347lere sormuştuk eviyle usta birliği arası 800kmyi geçenler 1 gün erken terhis oluyormuş, bizim de 812km çıktı şimdi hesapladım. ama benim için fark etmez nasılsa gitmicem
ben çıkıyorum canım iyi geceler sana kendine iyi bakk herşey güzel olucakkkk :)
Bizim de 800 km geçiyo acaba bizimkiler 15 mayıstamı terhis olucak seninki komandomu benimki piyadeydi galiba :)
günaydın kızlar....
bu arada yeni arkadaşları göruyorum.hoşgeldınız kızlar ..
son 5 gün 40 li sayılara cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?