349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çift rakamlara geliyoruz yaa kimsenin umrunda degil :) olmaz böyle biraz canlanın yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veeee şafak attı, yupiiiii.çift hanelere gelmek acayip moral olacak,ha gayret az kaldı
eşarbınla pantolon da açık kahve olabilir canım? yani tuniğinden biraz daha koyu tonda olabilir, güle güle giy kuzum cicilerini

a buarada açık pembe tonları da olabilir, pudra gibi mesela?
Çok teşekkür ederim.

Allah fesat insanlarla karşılaştırmasın canım ohhh çooook güzel yapmışsın valla herkesin bilgisi kendine :)

Pikolatacım rica ederim

Allah fesat insanlarla karşılaştırmasın canım ohhh çooook güzel yapmışsın valla herkesin bilgisi kendine :)
Sedacım amin, gerçekten çok zor o tür kişilerle muhattap olmak zorunda olmak... hani dışarda görsen sallar geçersin, ama birinden birinin ailesi olunca içten içe sinir olup bazen fark ettirmeden dalganı geçmekten başka bişey yapamıyosun...

Sedacım amin, gerçekten çok zor o tür kişilerle muhattap olmak zorunda olmak... hani dışarda görsen sallar geçersin, ama birinden birinin ailesi olunca içten içe sinir olup bazen fark ettirmeden dalganı geçmekten başka bişey yapamıyosun...[/QUOTE]

Ben seviniyorum görümcem olmıcak die valla hiç çekemezdim zaten haksızlıga gelemiyorum yolardım saçını başını :) ne görümcem var ne kayınvalidem bu durumda çok kötü ya keşke olsaydıda canımı okusaydı

Kızlar ben yatıyorum,dayanamıycam gözlerim kapanıyo.iyi geceler.

İyi geceler tatlı rüyalar canım

kısmet işte kuzum, ben de bir de eltim olmicak diye seviniyorum aile büyüdükçe ilişkiler dengeler zorlaşıyor, benimkinde ne kayınvalide ne kayınpeder var, annem sağ olsaydı harbiden de onun canına okurdu, görüyorum da hak ediyo...

kısmet işte kuzum, ben de bir de eltim olmicak diye seviniyorum aile büyüdükçe ilişkiler dengeler zorlaşıyor, benimkinde ne kayınvalide ne kayınpeder var, annem sağ olsaydı harbiden de onun canına okurdu, görüyorum da hak ediyo...[/QUOTE]

Keşke olabilseydi ..yok valla ben anneme dicem benim aşkıma kötü falan davranmasın kıyamam :) ona sadece ben kötü davranabilirim falan diyomuşum ama babamla fena kapışırlar fenerbahçe trabzonspor maçlarında fena olur :)

Son düzenleme:

ahahaha haklısın canım, ikinizin aileleri de iyi anlaşır inşallah Allah mutlu huzurlu yuvalar kurmayı nasip etsin

Ben vardiyalı çalışıyorum canım 1 hafta sabah 1 hafta öglen gidiyorum yarında öglen gitcem :) dün gecede 2-4 nöbetine uyandım :)
aa iyiymiş o zaman. bizimki daha elini bi işe sürmedi usta birliğinde biliyor musun? ne iş ne angarya varsa komandolar yapıyo gariplerim insan yatar kalkar da Allahına şükreder, ekstra bir rahatlık bu diye... hani sorun olunca şikayet etmek için tereddüt etmiyoruz ama güzel bir şey olunca da teşekkür etmeyi bilmek lazım. buarada 347lere sormuştuk eviyle usta birliği arası 800kmyi geçenler 1 gün erken terhis oluyormuş, bizim de 812km çıktı şimdi hesapladım. ama benim için fark etmez nasılsa gitmicem

Bizim de 800 km geçiyo acaba bizimkiler 15 mayıstamı terhis olucak seninki komandomu benimki piyadeydi galiba :)

ben çıkıyorum canım iyi geceler sana kendine iyi bakk herşey güzel olucakkkk :)

Bizim de 800 km geçiyo acaba bizimkiler 15 mayıstamı terhis olucak seninki komandomu benimki piyadeydi galiba :)

benimki jandarma canım, öyle dediklerine göre bizimkilere terhisle ilgili bişey imzalatırlarsa önceden sorsunlar, tembih edelim

sana da iyi geceler canım, inşallah,

günaydın kızlar....

bu arada yeni arkadaşları göruyorum.hoşgeldınız kızlar ..
son 5 gün 40 li sayılara cok sukur

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar şafağımız 101
Çift hanelere son 2
PLakalara son 20

Herkese hayırlı haftalar asker yarenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…