Günaydın arkadaşlar şafağımız 101
Çift hanelere son 2
PLakalara son 20
Herkese hayırlı haftalar asker yarenleri
Günaydın canım çok şükür bitirdin inşallahrabbim bizede göstersin o günleri
günaydın canım,
sana ve herkese iyi haftalar. ayy ben bugün 102 sanıodum 101 görünce çok daha fazla sevindimmmmmmm. iyki varsın canım benimnasılsınsın? rahat haberleşebiliyormusun askerinle çarşıya çıkabildimi?
Günaydın canımcım negüzel mutlu sevindirebildiysem banasende iyki varsın tatlım yarın çıkıcak kuzum çarşıya salı günleri çarşı izni ee bende iş yerindeyim kameradan şuanlık göremiyorum malesef ama akşam geç saat oldugunda ana pcden kalkıp digerlerine oturup açıcak söz verdi
çok sevindim canım çarşı çok güzel moral oluyor askerlerimizi inşallah görmekte nasip olur ikinizede iyi gelir. gerçi insanin içi bir tuhaf oluyor, görüyosun ama yanında değilsin diye isyan edesin gelirken şükür ediyosun onu gördüğüne :))) biz bu hafta 2. kez görüntülü konuştuk saçları uzamış rengi koyulaşmış biraz zayıflamış bende kameradan aldığım çeyizleri gösterdim onaçok ısrar edince dayanamadım. konuştuktan sonra birgüzel oturup alıosun iyi geliyor
Ben daha hiç kamerada görmedim gördügüm an aglamazsam iydir
Günaydın canımGünaydınn kızlarr
günaydınn asker yarenleriii :) 100 lere düştüm artıkk çok şükürrr :) çift hanelere azcıkk kaldııı dırırırırıırnnnnn
Ben daha hiç kamerada görmedim gördügüm an aglamazsam iydir
Ben o yüzden dün görmek istemedim çok özledimm dayanamam öyle uzaktan görmeye
Nekadar güzel tatlım çok sevindim güzel bir hatırakızlarr tesbihe adımı yazıomuşşş:) çok mutlu oldum
ıyı oluyor ama gıcık oluyor bız kaç ay bole kamerada gorustuk.o kdr tıpsız halımı gordukı anlatamam
olsun diyor.
Nekadar güzel tatlım çok sevindim güzel bir hatıra
Ben kamera açıyorum okadar tipsiz halimleki kendime şaşırıyorum
Günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız :)
ondan telefon geldimi nete gir geliyorum şimdi diye hemen bir allık bir rimel sürüyorum yanaklarım biraz renkli dörünsün diyeben kendimi nekadar tipsiz görsemde o oyle güzel şeyler soyluyorki prenses gibi hissettiriyor bana kendimi en paspal halimizi bile seven onlar ama bakımlı olmak iyidir
Günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsın
Teşekkür ederim nöbetten çıkmış yorgun ve bu güzel havayı görünce mutlu :)
günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsın
Canım cafede oldugu için genelde nezaman kamera açıcagım belli olmuyor benim eve gittigimde makyajımı temizliyorum kıyafetlerimi değiştiriyorum sonra aniden cam ac bakıyım diyo bekletemiyorum mecburenYada hep makyajlı gezicem saçlarımı yapıcam Diyorum bu hallerimi gördükten sonra vazgeçmediysen hala benden aferim Bukadar kolaymı bazı şeyler diyor gerçektende öyle benim içinde farketmezki ona asker tıraşını bile çok yakıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?