349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar malum şubat ayı sevgililer gününü normalde kutlamayı hiç sevmem ama şimdi uzakta ve düşünüldüğünü, özlendiğini hatırlatmak istiyorum sizce nasıl birşey yapabiliriz planı olan var mı?Mutlu olsun istiyorum.

Günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsın

Teşekkür ederim nöbetten çıkmış yorgun ve bu güzel havayı görünce mutlu :)[/QUOTE]

Sen nerdensin canım İstanbulda hava hiç güzel değil kapalı boguk aman böyle olsun açık olunca hüzünleniyorum ben

Sen nerdensin canım İstanbulda hava hiç güzel değil kapalı boguk aman böyle olsun açık olunca hüzünleniyorum

Düzce canım bahardan kalma cok güzel ve hava böyle olunca sanki bahar gelmiş ve dönecekler gibi hissediyorum gitgide yaklaşıyor :)

Günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsın

Teşekkür ederim nöbetten çıkmış yorgun ve bu güzel havayı görünce mutlu :)

Sen nerdensin canım İstanbulda hava hiç güzel değil kapalı boguk aman böyle olsun açık olunca hüzünleniyorum ben [/QUOTE]

SEN İSTANBUL UN NERESINDESIN CANIM

tabiki canım doru soluyor evlenince temizliğin gözüne vurduğumuz günlerde ne hallerimizi görücekler saç baş dağılmış ter içinde :)))) bizde onları görücez bende çok beğendim askerimin traşlı halini kısacık saçlarla bebek gibi olmuştu kıyamam ben ona gitmeden 1 gün önce kestirdi burda sonra beni almaya geldide öyle kötü hissediyorduki kendini şimdi o gün geldi aklıma

Ben öyle olunca kendimi kandıramıyorum işte pazar günü öyleydi çok mutsuz oldum evdeydim çünkü kendimi yemek yapmaya vurdum
Sen nerdensin canım İstanbulda hava hiç güzel değil kapalı boguk aman böyle olsun açık olunca hüzünleniyorum ben

SEN İSTANBUL UN NERESINDESIN CANIM[/QUOTE]

Büyükçekmece taraflarındayım canım burcucum ile aynı yerlerdeyiz sen nerdesin?

Benim askerimde gitmeden birgün önce oldu tıraşını akşam işten gittim yanına içeride tıraş oluyor bekledim dışarıda öyle gördümya benim sevdigim saçlarına kıyamazdıki onlar kıydılar ama gerçekten çok yakışmıştı ya bir bayan herdaim bakımlı temiz olmalı tabiki canım saçla makyajla bakımlı olunmuyor temiz olalım kendimizi bırakmayalım yoksa kötü hallerimizde arada olacak kaçınılması imkansız

Ben öyle olunca kendimi kandıramıyorum işte pazar günü öyleydi çok mutsuz oldum evdeydim çünkü kendimi yemek yapmaya vurdum

SEN İSTANBUL UN NERESINDESIN CANIM

Büyükçekmece taraflarındayım canım burcucum ile aynı yerlerdeyiz sen nerdesin?[/QUOTE]

Benim de hava kötü olunca ruh halim değişiyor kendimi uykuya vuruyorum :))

günaydınn herkese.....kamera açma şansı olanlarr kendinizii çook şanslı hissediinn kii öylesiniz.. kıymetini bilin deriimm...çarşı izni olmayan dolayısıyla sadece ankesörlü telefona muhtaç olanları düşünün dee sakın ha sakın saç baş düzeltmeye neyim üşenmeyinn kızllaaaaarrr...

Son düzenleme:
iyim diyelim iyi olalım canım..günler geçmiyo sanki..çok stresli şu sıralar benden çıkarıyo hep..artık bitse ya bu askerlik

Herşey güzel olsun inşallah kuzum gerginler sinirli olabiliyorlar canım ortalarındayız geçmiyor gibi geliyor bize böyleyse onlarınkini düşün yani sakin olalım sabırlı olalım az kaldı

iyim diyelim iyi olalım canım..günler geçmiyo sanki..çok stresli şu sıralar benden çıkarıyo hep..artık bitse ya bu askerlik

Allah iyilik versin canım, inan bana hepsi aynı, hatta beterin beteri var, benimki bugün 4. gün resmen olayı sadistlik seviyesine vardırdı soruyorum bi sorun mu var diye, yok çok rahatım sadece askerlik psikolojisi diyo...

Herşey güzel olsun inşallah kuzum gerginler sinirli olabiliyorlar canım ortalarındayız geçmiyor gibi geliyor bize böyleyse onlarınkini düşün yani sakin olalım sabırlı olalım az kaldı

şu askerlk bitsin azcık da o beni beklesn anlasın bakalım..ya burda zaman çabuk geciyo sana nası gecmiyosa diyo..adam alışmış bile..uff çok sinirlendm dün ya..

Hklısın birazda bozuldu bi daha ki sefere inş.

benimkide öyle ne desem yanlış anlıyo dün yine tartışıyoduk istersen 1 hafta görüşmeyelim dedi bende sinirlendim 1 ay görüşmeyelim istersen dedim demez olsaydım işte sen benimle görüşmemeye dayanırsında duygusallık bakımından ben senden öndeyimde taş kalplisinde zaten kavga ederiz önce ben adım atarım sen aramazsında falan filan nerelere gitti konu anlayamıyorum yani neyin hıncını alıyo benden

Allah iyilik versin canım, inan bana hepsi aynı, hatta beterin beteri var, benimki bugün 4. gün resmen olayı sadistlik seviyesine vardırdı soruyorum bi sorun mu var diye, yok çok rahatım sadece askerlik psikolojisi diyo...

ne askerlkmiş ya ..ben onlara da kıyamıyorum..bazen sırf rahatlasın diye komik şeyler anlatıyorum biraz gülüyo hopp bi sonraki konuşmada yine aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…