benimkide öyle ne desem yanlış anlıyo dün yine tartışıyoduk istersen 1 hafta görüşmeyelim dedi bende sinirlendim 1 ay görüşmeyelim istersen dedimdemez olsaydım işte sen benimle görüşmemeye dayanırsında duygusallık bakımından ben senden öndeyimde taş kalplisinde zaten kavga ederiz önce ben adım atarım sen aramazsında falan filan nerelere gitti konu anlayamıyorum yani neyin hıncını alıyo benden
ne askerlkmiş ya ..ben onlara da kıyamıyorum..bazen sırf rahatlasın diye komik şeyler anlatıyorum biraz gülüyo hopp bi sonraki konuşmada yine aynı..
Günaydın canım iyiz sen nasılsın göremedim seni nezamandır ?günaydın kızlar gewcim naptınız nasılsınız
günaydınn herkese.....kamera açma şansı olanlarr kendinizii çook şanslı hissediinn kii öylesiniz.. kıymetini bilin deriimm...çarşı izni olmayan dolayısıyla sadece ankesörlü telefona muhtaç olanları düşünün dee sakın ha sakın saç baş düzeltmeye neyim üşenmeyinn kızllaaaaarrr...
şu askerlk bitsin azcık da o beni beklesn anlasın bakalım..ya burda zaman çabuk geciyo sana nası gecmiyosa diyo..adam alışmış bile..uff çok sinirlendm dün ya..
Benim askerimde gitmeden birgün önce oldu tıraşını akşam işten gittim yanına içeride tıraş oluyor bekledim dışarıda öyle gördümya benim sevdigim saçlarına kıyamazdıki onlar kıydılar amagerçekten çok yakışmıştı ya bir bayan herdaim bakımlı temiz olmalı tabiki canım saçla makyajla bakımlı olunmuyor temiz olalım kendimizi bırakmayalım yoksa kötü hallerimizde arada olacak kaçınılması imkansız
aynen ole canım rutubetli duvara boya yapsan neolur alttan çıkmazmı yine oyüzden dediğin gibi temizlik hepsinin başında geliyor
bigün kahve içelim nehirim nilim bizde madem bukadar yakınız dimi ama
Günaydın canım iyiz sen nasılsın göremedim seni nezamandır ?
işler yoğun nehircim eskisi gibi burayada gelemiyorum ama aklım sizde hepiş telaşı,askerin kaprisleri derken zaman geçip gidiyo bakalım
Ben hiç düşünmüyorum saçımı makyajımı artık begenicekler böyle idare edecegiz
Ben öyle olunca kendimi kandıramıyorum işte pazar günü öyleydi çok mutsuz oldum evdeydim çünkü kendimi yemek yapmaya vurdum
SEN İSTANBUL UN NERESINDESIN CANIM
Aç dedi açmadım kötü olurum diye istemedim. bide saçımı başımı düzeltmeye çok üşendim:)
şu askerlk bitsin azcık da o beni beklesn anlasın bakalım..ya burda zaman çabuk geciyo sana nası gecmiyosa diyo..adam alışmış bile..uff çok sinirlendm dün ya..
kızlar 4 günlük gerginliğe rağmen sinirimi alt ettim, çok zor olsa da haklı olduğum gerçeğini umursamadan ona güzel bi mesaj attım ve rahatladı...
bu süreç de iyi oldu, en azından sınırlarımızı görmüş oldum... kabus gibiydi ama etkileri ne zaman üstümden kalkar? inşallah kısa bi zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?