349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

orda çatamıyolar kimseye..bizden çıkarıyolar..sanki kum torbası gbi al hıncını gecsin dedim bende sinir etti..uff fazla ama bukadarıda

herkes hemen hemen aynı duyguları yaşıyor aynı stresli günlerden geçiyorr...sabır demekten başka çare yookk arada kızdığı olduu anlamsız yeree amaa elden bişe gelmiyorr valla yanımda iken yapsaa ben burnundan getirirriim dee içimden büyürr pişman olurum diyee alttan alıyorumm ..yoksaa hiçç yapım deeldir alttan almak asar keserimm hemenn ...ne kadar kızarsak kızalımm askerden dönecekleri günü dört gözle bekliyoruz hepimizz ..özlemek özlenmek her zaman güzeldirrr .....bu günlerde gececk kızlarrr herşeyin ilacıı zamann ...

Son düzenleme:
günaydın kızlar gewcim naptınız nasılsınız
Günaydın canım iyiz sen nasılsın göremedim seni nezamandır ?

Ben hiç düşünmüyorum saçımı makyajımı artık begenicekler böyle idare edecegiz

şu askerlk bitsin azcık da o beni beklesn anlasın bakalım..ya burda zaman çabuk geciyo sana nası gecmiyosa diyo..adam alışmış bile..uff çok sinirlendm dün ya..

Canım benim askerlik ekstradan bir sabır anlayış istiyor az kaldı sabredelim canım o psikolojiyle kırdıklarının farkında olmuyorlar gelince çıkarırız acılarını ama şimdi alttan alalım moraller bozulmasın psikolojik he diyip geçelim birşey kaybetmeyizki ciddiye almazsak kızmaları

aynen ole canım rutubetli duvara boya yapsan neolur alttan çıkmazmı yine oyüzden dediğin gibi temizlik hepsinin başında geliyor

bigün kahve içelim nehirim nilim bizde madem bukadar yakınız dimi ama

aynen ole canım rutubetli duvara boya yapsan neolur alttan çıkmazmı yine oyüzden dediğin gibi temizlik hepsinin başında geliyor

bigün kahve içelim nehirim nilim bizde madem bukadar yakınız dimi ama

İnşallah kuzum plakalara gelelimde keyfim yerinde olsun yaparız birşeyler

işler yoğun nehircim eskisi gibi burayada gelemiyorum ama aklım sizde hep iş telaşı,askerin kaprisleri derken zaman geçip gidiyo bakalım[/QUOTE]

Canım sende üzüldügünü belli et o öyle davrandıgında onun degerli oldugunu böyle davrandıgını üzüldügünden gerildigini bahset az kaldı tatlım sabredelim daha güzel olucak geldiklerinde herşey bu bizlerin zor bir sınavı vericez hayırlısıyla

Ben hiç düşünmüyorum saçımı makyajımı artık begenicekler böyle idare edecegiz [/QUOTE]

yanii tabiki dee gerçekten seven insan makyajı neyim görmez kii.. vala ben askerimi izne geldiğinde evdee tamammen doğal halimle karşıladımmm çookk daa iyiyidii..gerçi benim makyajım sadece göz kalemidirr..baştan berii beni öyle bildi öyle gördüü zatenn..

Ben hiç düşünmüyorum saçımı makyajımı artık begenicekler böyle idare edecegiz

yanii tabiki dee gerçekten seven insan makyajı neyim görmez kii.. vala ben askerimi izne geldiğinde evdee tamammen doğal halimle karşıladımmm çookk daa iyiyidii..gerçi benim makyajım sadece göz kalemidirr..baştan berii beni öyle bildi öyle gördüü zatenn..[/QUOTE]

Benimde abartı bir makyajım normal hayatta yoktur zaten fondöten fazla kullanmam cildim düzgün bozmak istemiyorum az kullanıyorum likit kullanıyorum ve rimel allık çok az ve tenrenginde ruj sade bir makyaj işte askere ugurlarken ailesiyle gittik sıfır makyaj saçlar bozuk napıyım acım bana yeter nasıl süsleneyim

Ben öyle olunca kendimi kandıramıyorum işte pazar günü öyleydi çok mutsuz oldum evdeydim çünkü kendimi yemek yapmaya vurdum

SEN İSTANBUL UN NERESINDESIN CANIM

Büyükçekmece taraflarındayım canım burcucum ile aynı yerlerdeyiz sen nerdesin?[/QUOTE]

ben anadolu yakası umranıye/çekmeköy deyım

Canım sende üzüldügünü belli et o öyle davrandıgında onun degerli oldugunu böyle davrandıgını üzüldügünden gerildigini bahset az kaldı tatlım sabredelim daha güzel olucak geldiklerinde herşey bu bizlerin zor bir sınavı vericez hayırlısıyla [/QUOTE]

haklısın resmen bi sınav bizlerinki altından kalkarız inşallah hayırlısıyla hani zaten kapanıp kaldılar gerginlik yaratmanın alemi ne. Bide bugün düğünde hangi şarkıda dans ederiz bu geldi aklıma her rengi boyadın bi fıstık yeşili kaldı sözü tam bu durum için söylenmiş galiba

kızlar 4 günlük gerginliğe rağmen sinirimi alt ettim, çok zor olsa da haklı olduğum gerçeğini umursamadan ona güzel bi mesaj attım ve rahatladı...
bu süreç de iyi oldu, en azından sınırlarımızı görmüş oldum... kabus gibiydi ama etkileri ne zaman üstümden kalkar? inşallah kısa bi zamanda...

Yazılalar karıştı o yüzden böyle cevap vereyim ümraniyede akrabalarımız var anadolu daha sakin avrupaya göre gelirim arada o taraflara

Benimde abartı bir makyajım normal hayatta yoktur zaten fondöten fazla kullanmam cildim düzgün bozmak istemiyorum az kullanıyorum likit kullanıyorum ve rimel allık çok az ve tenrenginde ruj sade bir makyaj işte askere ugurlarken ailesiyle gittik sıfır makyaj saçlar bozuk napıyım acım bana yeter nasıl süsleneyim[/QUOTE]

ne güzel cildin de güzelmişş doğal hali en güzelidirr.. doğal görüp bayramda seyranda yapınca daha değerli oluyosunn:)..bende aynen ölee yolcu etmiştimm doğallıkk süper bişe yahuuuu....karışmış mesajlarr :)

şu askerlk bitsin azcık da o beni beklesn anlasın bakalım..ya burda zaman çabuk geciyo sana nası gecmiyosa diyo..adam alışmış bile..uff çok sinirlendm dün ya..

bende oleyım bana gunlerı saydırıyor.sonra ona daha rahat gecıyor gıbı mızmızlanan benım cok sıkıldım zaman gecmıyor dıyen benım sabret askım az kaldı dıyen o

çookk iyi yapmışsıın büyüklük sende kaldıınn canım benimm..tez zamnda etkisinden kurtulursun inşALLAHH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…