349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

3 haftadır bızde boleydık 2 kez ayrıldım.Allah dan o cok usteledı bırakmadı dun tekara ayrılık gecınce tamam nazlı bır daha ustelemıcem verdıgın karara saygı duyucam kımseyıde araya sokmıcam ıstedıgın ıgıbı olucak dedı bu sefer ben bozuldum sende bunu ıstıyormusun baksana benım dememı gozluyormusun dıye duygusala bagladım.bole olunca ıcımde kaybetme korkusu olustu neysekı bu sefer ben barısmak ıcın akşam konustum falan bugun hıc konusmadık bakalım neler beklıyor benı..

Bunları düşün bak dans müzikleri ben içine girersem biraz zor çıkarım Allah kolaylık versin canım

Çok iyi yapmışsın tatlım çok sevindim böyle olmalı bencede insan rahatlıyor dimi biraz daha sabır inşallah atlatıcaz herşeyi

Ben hiç düşünmüyorum saçımı makyajımı artık begenicekler böyle idare edecegiz

yanii tabiki dee gerçekten seven insan makyajı neyim görmez kii.. vala ben askerimi izne geldiğinde evdee tamammen doğal halimle karşıladımmm çookk daa iyiyidii..gerçi benim makyajım sadece göz kalemidirr..baştan berii beni öyle bildi öyle gördüü zatenn..[/QUOTE]

bende yanıma gelınce bakımlı makyajlı fln o bıcım.ama netten gorusunce hep dogal ama zaten kendısı makyaja cok kızıyor surme dıyor zaten guzelsın ne gerek var dıyo :)

allah allah havadanmı sudanmı hepimizin üstünde bi gerginlik var hayırlısı neyse o olsun hakkımızda senin yaşadıklarını biliyorum az biraz sadece askerlik stresi değil gelecek kaygısıda taşıyosun. Ama kaderinde neyi yaşaman gerekiyosa o gelir seni bulur fazla düşünme zamana bırak neler olur biter düşündükçe çıkar yol bulamıyoruz birbirimize sarıyoruz

evt canım sorunlarımız var ılerıye donuk.herseyın hayırlısı artık.aılem ogrendı dun akşam annemle telefonda konustular.annem bana kızıyor yazık cocuga bole davranma dıye :) bakalım nısanı sabırsızlıkla beklıyorum aılesının dusuncelernı cok merak edıyorum hyrlısı artıkın..

ayy ne güzel bak bizimde uzun süren bi flört dönemimiz oldu hani kavuşurmuyuz ayrılırmıyız çok çıkmazlara girdik ben onun okulunu bitirmesini bekledim iş bulmasını bekledim tabi bunlar uzunca bi süreye yayılan şeylerdi geçen sene askere gidecekti ben 1 sene daha uzatıyorum işimde yükselmem lazım dedi kavgalar,kırgınlıklar filan bi baktım 5 şubat 2012 de nişan takmışız çok ani gelişti herşey kısacası herşeyin hayırlısı kendini üzme

kızlar selam Şubat ayımız hayırlara vesile olur inşaallah...
Azalıyor gibi sanki.... ha ne dersiniz....

Azaldı azaldı tatlım yarılıycaz Çift hanelerden plakalara daha çabuk düşücez canım inşallah son 1 ay biraz sıkıştırıcak olsada geçiricez rabbimin izniyle

çookk iyi yapmışsıın büyüklük sende kaldıınn canım benimm..tez zamnda etkisinden kurtulursun inşALLAHH...

Çok iyi yapmışsın tatlım çok sevindim böyle olmalı bencede insan rahatlıyor dimi biraz daha sabır inşallah atlatıcaz herşeyi

çok sağ olun canlarım inşallah... ne tuhaf ama şimdi de 4 gün öncesindeki gibi devam ediyoruz kaldığımız yerden, hani dün demiştik ya ailelere sorunlar yansıtılmamalı, çünkü iki insanın arasındaki ilişki çok değişik, kelimelerle tarifi yok, bana bi arkadaşım onun davrandığı şekilde davransa bi daha eskiye dönülmez... neyse siz anladınız ne demek istediğimi :)
inşallah günler çabucak geçer de temelli kavuşuruz sevdiklerimize ve kötü günlerin anılarını güzel günler siler
sizi seviyorum, kabus gibi anlarımda desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum

kesinliklee çok farklı bir ilişkii ..kızıyosun neler neler diyosunn ama unutuyosuunn..dediğin gibi bi arkadaşın yapsa dönüpte bakmassın bi daha.. ama Kİ İSEVDİĞİN OLUNCA DURUM ÇOOK FARKLII..BİZZ ANLIYORUZZ senii...paylaştığın için bizde sana teşekkür ederiizz...ALLAH ım tez zamanda kavuştursunn.....

Canım benim hepimiz burda birbirimize destek olarak atlatıcaz bu zorlu günleri güzel anlarda günlerde herkes vardır ama kötü günlerde seni dinleyen birini bulmak çok zor ama burda herkes birbirinin derdini anlıyor çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz tatlım sevgi herşeyi unutturur hiçbirşey olmamış gibi devam ettirir tıpkı onlar geldiklerinde birdaha askerligi hatırlamıycagımız gibi inşallah

Kızlar neyapıyorsunuz yahu 4 kişi var kimseden ses çıkmıyor ne okuyorsunuz daldınız öyle :126::102: hangisi

Başım fena agrıyor ya çatlıycak gibi neolduysa bugün bana ateşimde çıktı azcık akşam olsada eve gidip dinleniversem hasta olmasam bari askerimde benim gibiymiş konuşurken bile hastalıgımızı geçirdik aynı günlerde hasta oluyoruz hep :2:

^3te 1 i bitti kaldı 3te 2...
:)

yarılayamadık hala geri sayımda degılızzzzz!!!!!
Neyse rabbım hayırlı kavuştursun hepsiniiiiii sevdıklerıne...

canım gecmıs olsun dıkkat et havalar bı guzel bır kotu aldanma sakın

beni şuan bile çok sıkıştırdııı özlem....
tüm hücrelerim dahil çok özledim.....
Bende çok özledim fazlsıya sıkıştırıyor gerçekten şuan böyleyse bir 50 gün sonrasını düşüenmiyorum
^3te 1 i bitti kaldı 3te 2...
:)

yarılayamadık hala geri sayımda degılızzzzz!!!!!
Neyse rabbım hayırlı kavuştursun hepsiniiiiii sevdıklerıne...
Azkaldı yarılıyoruz canım diger yarısı daha çabuk geçiçek sanki havalar düzelicek askerlerimizin şikayetleri soguklardan dolayı azalıcak kavuşma heycanlarımız başlıycak ufaktan bir bakmışız gelip çatmış mayıs 17 inşallah Gelecek birgün gelecek tatlım inşallah hep böyle avutuyorum kendimi

subat 3 ıle askerımı dolu dolu 5 aydır gormuyorum

Canım benim kıyamam senin daha zor geçti biliyorum kısa dönem böyleyse uzun dönemi düşünemiyorum ama bak resmen bitirdiniz askerligi rabbim birdaha ayrılık bukadar uzun hasretler vermesin hiçbirimize aminn

canım gecmıs olsun dıkkat et havalar bı guzel bır kotu aldanma sakın

Havalara aldanmıyorum zaten kuzum hep sıkı kalın giyinirim sıcagı severimde biraz neolduysa anlamadım çatlıyor resmen ilaç içtim aynı kahve içtim belki iyi gelir diye yok ikinci kahvemi yapıyorum gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…