benimkide öyle ne desem yanlış anlıyo dün yine tartışıyoduk istersen 1 hafta görüşmeyelim dedi bende sinirlendim 1 ay görüşmeyelim istersen dedimdemez olsaydım işte sen benimle görüşmemeye dayanırsında duygusallık bakımından ben senden öndeyimde taş kalplisinde zaten kavga ederiz önce ben adım atarım sen aramazsında falan filan nerelere gitti konu anlayamıyorum yani neyin hıncını alıyo benden
haklısın resmen bi sınav bizlerinki altından kalkarız inşallah hayırlısıyla hani zaten kapanıp kaldılar gerginlik yaratmanın alemi ne. Bide bugün düğünde hangi şarkıda dans ederiz bu geldi aklıma her rengi boyadın bi fıstık yeşili kaldı sözü tam bu durum için söylenmiş galiba
kızlar 4 günlük gerginliğe rağmen sinirimi alt ettim, çok zor olsa da haklı olduğum gerçeğini umursamadan ona güzel bi mesaj attım ve rahatladı...
bu süreç de iyi oldu, en azından sınırlarımızı görmüş oldum... kabus gibiydi ama etkileri ne zaman üstümden kalkar? inşallah kısa bi zamanda...
Ben hiç düşünmüyorum saçımı makyajımı artık begenicekler böyle idare edecegiz
Yazılalar karıştı o yüzden böyle cevap vereyim ümraniyede akrabalarımız var anadolu daha sakin avrupaya göre gelirim arada o taraflara
3 haftadır bızde boleydık 2 kez ayrıldım.Allah dan o cok usteledı bırakmadı dun tekara ayrılık gecınce tamam nazlı bır daha ustelemıcem verdıgın karara saygı duyucam kımseyıde araya sokmıcam ıstedıgın ıgıbı olucak dedı bu sefer ben bozuldum sende bunu ıstıyormusun baksana benım dememı gozluyormusun dıye duygusala bagladım.bole olunca ıcımde kaybetme korkusu olustu neysekı bu sefer ben barısmak ıcın akşam konustum falan bugun hıc konusmadık bakalım neler beklıyor benı..
bencede canım sakın bu tarafı sevıyorum ben zaten ne zaman karsıya teyzemlere gıtsem hasta oluyorum ve uykum cabuk gelıyor :)
allah allah havadanmı sudanmı hepimizin üstünde bi gerginlik var hayırlısı neyse o olsun hakkımızda senin yaşadıklarını biliyorum az biraz sadece askerlik stresi değil gelecek kaygısıda taşıyosun. Ama kaderinde neyi yaşaman gerekiyosa o gelir seni bulur fazla düşünme zamana bırak neler olur biter düşündükçe çıkar yol bulamıyoruz birbirimize sarıyoruz
evt canım sorunlarımız var ılerıye donuk.herseyın hayırlısı artık.aılem ogrendı dun akşam annemle telefonda konustular.annem bana kızıyor yazık cocuga bole davranma dıye :) bakalım nısanı sabırsızlıkla beklıyorum aılesının dusuncelernı cok merak edıyorum hyrlısı artıkın..
kızlar selam Şubat ayımız hayırlara vesile olur inşaallah...
Azalıyor gibi sanki.... ha ne dersiniz....
çookk iyi yapmışsıın büyüklük sende kaldıınn canım benimm..tez zamnda etkisinden kurtulursun inşALLAHH...
Çok iyi yapmışsın tatlım çok sevindim böyle olmalı bencede insan rahatlıyor dimi biraz daha sabır inşallah atlatıcaz herşeyi
çok sağ olun canlarıminşallah... ne tuhaf ama şimdi de 4 gün öncesindeki gibi devam ediyoruz kaldığımız yerden, hani dün demiştik ya ailelere sorunlar yansıtılmamalı, çünkü iki insanın arasındaki ilişki çok değişik, kelimelerle tarifi yok, bana bi arkadaşım onun davrandığı şekilde davransa bi daha eskiye dönülmez... neyse siz anladınız ne demek istediğimi :)
inşallah günler çabucak geçer de temelli kavuşuruz sevdiklerimize ve kötü günlerin anılarını güzel günler siler
sizi seviyorum, kabus gibi anlarımda desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum
çok sağ olun canlarıminşallah... ne tuhaf ama şimdi de 4 gün öncesindeki gibi devam ediyoruz kaldığımız yerden, hani dün demiştik ya ailelere sorunlar yansıtılmamalı, çünkü iki insanın arasındaki ilişki çok değişik, kelimelerle tarifi yok, bana bi arkadaşım onun davrandığı şekilde davransa bi daha eskiye dönülmez... neyse siz anladınız ne demek istediğimi :)
inşallah günler çabucak geçer de temelli kavuşuruz sevdiklerimize ve kötü günlerin anılarını güzel günler siler
sizi seviyorum, kabus gibi anlarımda desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum
Azaldı azaldı tatlım yarılıycazÇift hanelerden plakalara daha çabuk düşücez canım inşallah son 1 ay biraz sıkıştırıcak olsada geçiricez rabbimin izniyle
beni şuan bile çok sıkıştırdııı özlem....
tüm hücrelerim dahil çok özledim.....
Kızlar neyapıyorsunuz yahu 4 kişi var kimseden ses çıkmıyor ne okuyorsunuz daldınız öyle:126::102: hangisi
Başım fena agrıyor ya çatlıycak gibi neolduysa bugün bana ateşimde çıktı azcık akşam olsada eve gidip dinleniversem hasta olmasam bari askerimde benim gibiymiş konuşurken bile hastalıgımızı geçirdik aynı günlerde hasta oluyoruz hep:2:
Bende çok özledim fazlsıya sıkıştırıyor gerçekten şuan böyleyse bir 50 gün sonrasını düşüenmiyorumbeni şuan bile çok sıkıştırdııı özlem....
tüm hücrelerim dahil çok özledim.....
Azkaldı yarılıyoruz canım diger yarısı daha çabuk geçiçek sanki havalar düzelicek askerlerimizin şikayetleri soguklardan dolayı azalıcak kavuşma heycanlarımız başlıycak ufaktan bir bakmışız gelip çatmış mayıs 17 inşallah^3te 1 i bitti kaldı 3te 2...
:)
yarılayamadık hala geri sayımda degılızzzzz!!!!!
Neyse rabbım hayırlı kavuştursun hepsiniiiiii sevdıklerıne...
subat 3 ıle askerımı dolu dolu 5 aydır gormuyorum
canım gecmıs olsun dıkkat et havalar bı guzel bır kotu aldanma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?