Havalara aldanmıyorum zaten kuzum hep sıkı kalın giyinirim sıcagı severimde birazneolduysa anlamadım çatlıyor resmen ilaç içtim aynı kahve içtim belki iyi gelir diye yok ikinci kahvemi yapıyorum gene
subat 3 ıle askerımı dolu dolu 5 aydır gormuyorum
Canım benim kıyamam senin daha zor geçti biliyorum kısa dönem böyleyse uzun dönemi düşünemiyorum ama bak resmen bitirdiniz askerligi rabbim birdaha ayrılık bukadar uzun hasretler vermesin hiçbirimize aminn
aynen benımde uykum geldi kahve istedım
kızlar bende esneye esneye bi hal oldum yanıma kitabımı getirmiştim ders çalışırım diye ama yok nerdeeeee( nescafeylede hiç aram yok. eve gidip uyumak istiyorum ama uyuyamam ders çalışmam lazım çok uyuz oluyorum yatağa giriyorum uykum kaçıyor kitabı açıyorum gözlerim kapanıyor
nehirnilcim eğer dönemin yakınsa oda yapar şiddetli baş ağrısı benim yakın halsizliğimin sebebi o yani
Canım daha dün bitti dönemin sanırım ondan oldu gidişiyle cezalandırıyor beniyada bu lodoslu hava yüzünden baş agrısı yapıyormuş insanda sabah firmadaki herkesin başı agrıyordu dedim neoldu sizlere sonra bende başladı onlar öyle demişti
ben çok kotu oluyorum o donemlerde sızlerde olemısınız kızlar.sadece 9 aydır ıyıyım oda olur olmaz ılaç aldıgım ıcın normal oluyor.yoksa yatak döşek kaç defa ıs yerımden eve goturuldum hastaneye goturuldum ıgne yıyınce o kdr rahat oluyorsunkı :) ama baktım olacak gıbı degıl ılaç alıyorum ılk gun.
İlaç alamıyorum ben çok etkiliyor tatlım beni bel agrısı kasık agrısıyla çekiyorum öyle fazla hastanelik bir agrım olmuyor zaten atlatıyorum çokşükür
kızlar nasılsınız bugün iş görüşmesine gittim dua edin olsun:) gerçi ben çalışıyorum ama sıkıldım burdan maaşıda az bi yükselme yok kendimi geliştirecek durumda yok aynı yerde sayıklıyorum. özel çocuk hastenesine başvurdum. bölümümle alakası yok ama eğer alınırsam zamanla bölümümle ilgili yerlere yükselebilirmişim.hadi hayırlısı :)
canım ıyıyız senı sormalı? iş hayatı bole ya ben kendı bolumum deyım ocak 18 de 4 yılıma gırdım burda ama maaşı dusuk ıste bakalım bızede zam olucak dıyorlar.Allah gonlune gore versın canım degısıklık ıyıdır.
kesinliklee çok farklı bir ilişkii ..kızıyosun neler neler diyosunn ama unutuyosuunn..dediğin gibi bi arkadaşın yapsa dönüpte bakmassın bi daha.. ama Kİ İSEVDİĞİN OLUNCA DURUM ÇOOK FARKLII..BİZZ ANLIYORUZZ senii...paylaştığın için bizde sana teşekkür ederiizz...ALLAH ım tez zamanda kavuştursunn.....
çok haklısın canım inşallahCanım benim hepimiz burda birbirimize destek olarak atlatıcaz bu zorlu günleri güzel anlarda günlerde herkes vardır ama kötü günlerde seni dinleyen birini bulmak çok zor ama burda herkes birbirinin derdini anlıyor çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz tatlım sevgi herşeyi unutturur hiçbirşey olmamış gibi devam ettirir tıpkı onlar geldiklerinde birdaha askerligi hatırlamıycagımız gibi inşallah
Kızlar neyapıyorsunuz yahu 4 kişi var kimseden ses çıkmıyor ne okuyorsunuz daldınız öyle:126::102: hangisi
Başım fena agrıyor ya çatlıycak gibi neolduysa bugün bana ateşimde çıktı azcık akşam olsada eve gidip dinleniversem hasta olmasam bari askerimde benim gibiymiş konuşurken bile hastalıgımızı geçirdik aynı günlerde hasta oluyoruz hep:2:
İyiz tatlım sen nasılsın? inşallah gönlündeki nasip eder rabbim hakkında hayırlısı olsun canımkızlar nasılsınız bugün iş görüşmesine gittim dua edin olsun:) gerçi ben çalışıyorum ama sıkıldım burdan maaşıda az bi yükselme yok kendimi geliştirecek durumda yok aynı yerde sayıklıyorum. özel çocuk hastenesine başvurdum. bölümümle alakası yok ama eğer alınırsam zamanla bölümümle ilgili yerlere yükselebilirmişim.hadi hayırlısı :)
o zaman ıyı ama bende kasık agrısı oluyor mıde bulantısı ayaklarım tıtrıyor rengım atıyor.yanı ıs yerındekı kadınların hepsı anlıyor :)
İlaç alamıyorum ben çok etkiliyor tatlım beni bel agrısı kasık agrısıyla çekiyorum öyle fazla hastanelik bir agrım olmuyor zaten atlatıyorum çokşükür
teşekkürler nazlıcım bende iyiyim işte bu görüşmeden sonra hayaller kurmaya başladım umarım olur :) bende şuan kendi bölümümdeyim 3 senedir çalışıyorum ama hala askeri ücret olcak iş değil sinirleniyorum bu duruma, zam talebinde bulundum bakalım yapacaklarmı.dediğin gibi değişiklik iyi olucak eğer olursa tabi :)
bende fena ağrılı oluyorum ama artık başa çıkmayı öğrendim sayılır napıyım başa gelen çekilir doktor en son doğum kontrol hapı verdi düzenlemesi için 1 ay kullandım yok dedim ben bunu kullanamıycam hastalanamadım doğru düzgün 1 aydır şiş geziyorumgözüm yollarda kaldı bekliyorum. bende psikolojik etkileri daha fazla aynaya bakıp çok çirkinim diye ağladığımı bilirim
İyiz tatlım sen nasılsın? inşallah gönlündeki nasip eder rabbim hakkında hayırlısı olsun canım
Senin bayagı agır geçiyormuş canım ya bir kansızlık falan olabilirmi doktorlar ne diyor bu duruma normalmiymiş yani benim bir arkadaşımda böyle agır geçiriyor zor gerçekten :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?