349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar bende esneye esneye bi hal oldum yanıma kitabımı getirmiştim ders çalışırım diye ama yok nerdeeeee ( nescafeylede hiç aram yok. eve gidip uyumak istiyorum ama uyuyamam ders çalışmam lazım çok uyuz oluyorum yatağa giriyorum uykum kaçıyor kitabı açıyorum gözlerim kapanıyor
nehirnilcim eğer dönemin yakınsa oda yapar şiddetli baş ağrısı benim yakın halsizliğimin sebebi o yani

Canım daha dün bitti dönemin sanırım ondan oldu gidişiyle cezalandırıyor beni yada bu lodoslu hava yüzünden baş agrısı yapıyormuş insanda sabah firmadaki herkesin başı agrıyordu dedim neoldu sizlere sonra bende başladı onlar öyle demişti

ben çok kotu oluyorum o donemlerde sızlerde olemısınız kızlar.sadece 9 aydır ıyıyım oda olur olmaz ılaç aldıgım ıcın normal oluyor.yoksa yatak döşek kaç defa ıs yerımden eve goturuldum hastaneye goturuldum ıgne yıyınce o kdr rahat oluyorsunkı :) ama baktım olacak gıbı degıl ılaç alıyorum ılk gun.

İlaç alamıyorum ben çok etkiliyor tatlım beni bel agrısı kasık agrısıyla çekiyorum öyle fazla hastanelik bir agrım olmuyor zaten atlatıyorum çokşükür

kızlar nasılsınız bugün iş görüşmesine gittim dua edin olsun:) gerçi ben çalışıyorum ama sıkıldım burdan maaşıda az bi yükselme yok kendimi geliştirecek durumda yok aynı yerde sayıklıyorum. özel çocuk hastenesine başvurdum. bölümümle alakası yok ama eğer alınırsam zamanla bölümümle ilgili yerlere yükselebilirmişim.hadi hayırlısı :)

İlaç alamıyorum ben çok etkiliyor tatlım beni bel agrısı kasık agrısıyla çekiyorum öyle fazla hastanelik bir agrım olmuyor zaten atlatıyorum çokşükür

o zaman ıyı ama bende kasık agrısı oluyor mıde bulantısı ayaklarım tıtrıyor rengım atıyor.yanı ıs yerındekı kadınların hepsı anlıyor :)

canım ıyıyız senı sormalı? iş hayatı bole ya ben kendı bolumum deyım ocak 18 de 4 yılıma gırdım burda ama maaşı dusuk ıste bakalım bızede zam olucak dıyorlar.Allah gonlune gore versın canım degısıklık ıyıdır.

teşekkürler nazlıcım bende iyiyim işte bu görüşmeden sonra hayaller kurmaya başladım umarım olur :) bende şuan kendi bölümümdeyim 3 senedir çalışıyorum ama hala askeri ücret olcak iş değil sinirleniyorum bu duruma, zam talebinde bulundum bakalım yapacaklarmı.dediğin gibi değişiklik iyi olucak eğer olursa tabi :)

amin kuzum inşallah zaman bizleri kavuşturmak için aksın zaten bugün de 101 dalmaçyalı günü oldu

çok haklısın canım inşallah şükürler olsun bugünümüzün değerini biliriz inşallah, onsuz hayatın tadı tuzu yok ki

oyy geçmiş olsun canım, yorgunluk çok fena ya, eve gider dinlenirsin inşallah

İyiz tatlım sen nasılsın? inşallah gönlündeki nasip eder rabbim hakkında hayırlısı olsun canım
o zaman ıyı ama bende kasık agrısı oluyor mıde bulantısı ayaklarım tıtrıyor rengım atıyor.yanı ıs yerındekı kadınların hepsı anlıyor :)

Senin bayagı agır geçiyormuş canım ya bir kansızlık falan olabilirmi doktorlar ne diyor bu duruma normalmiymiş yani benim bir arkadaşımda böyle agır geçiriyor zor gerçekten :44:

bende fena ağrılı oluyorum ama artık başa çıkmayı öğrendim sayılır napıyım başa gelen çekilir doktor en son doğum kontrol hapı verdi düzenlemesi için 1 ay kullandım yok dedim ben bunu kullanamıycam hastalanamadım doğru düzgün 1 aydır şiş geziyorum gözüm yollarda kaldı bekliyorum. bende psikolojik etkileri daha fazla aynaya bakıp çok çirkinim diye ağladığımı bilirim

ne iş yapıyorsun canım sen ?

bende ağrıdan gece kalkıp ağladığımı bilirimm..ilaçın zararı yok dedii bi arkadaşım ilk gün bir yada 2 tane ağrı kesici alıyorumm öle atlatıyorumm bende.... ama kii o ağrıı bambaşka yaaa ölecem zannediyorum...

kansızlık cok dogru.ama o kan ılaçlarını ıcemıyorum ben cok gıttım ılaçla gecırebılırsın bır sakıncası yok dedı.dogum kontrol hapı onermedı doktor cunku benım tam vaktınde olur bır tek ablamın vefatında cok degısıklık oldu gectı 10 gun fln hep sıkıntıyla alakalı bu durum.doktor evlenınce gecer dıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…