bende fena ağrılı oluyorum ama artık başa çıkmayı öğrendim sayılır napıyım başa gelen çekilir doktor en son doğum kontrol hapı verdi düzenlemesi için 1 ay kullandım yok dedim ben bunu kullanamıycam hastalanamadım doğru düzgün 1 aydır şiş geziyorumgözüm yollarda kaldı bekliyorum. bende psikolojik etkileri daha fazla aynaya bakıp çok çirkinim diye ağladığımı bilirim
İyiz tatlım sen nasılsın? inşallah gönlündeki nasip eder rabbim hakkında hayırlısı olsun canım
bende iyiyim canım :) inşallah hayırlı ise olur :)
ne iş yapıyorsun canım sen ?
canım ben gazetede çalışıyorum grafik mezunuyum gazetenin sayfalarını çiziyorum :) sen ne iş yapıyosun
bende fena ağrılı oluyorum ama artık başa çıkmayı öğrendim sayılır napıyım başa gelen çekilir doktor en son doğum kontrol hapı verdi düzenlemesi için 1 ay kullandım yok dedim ben bunu kullanamıycam hastalanamadım doğru düzgün 1 aydır şiş geziyorumgözüm yollarda kaldı bekliyorum. bende psikolojik etkileri daha fazla aynaya bakıp çok çirkinim diye ağladığımı bilirim
Kızlar neyapıyorsunuz yahu 4 kişi var kimseden ses çıkmıyor ne okuyorsunuz daldınız öyle:126::102: hangisi
Başım fena agrıyor ya çatlıycak gibi neolduysa bugün bana ateşimde çıktı azcık akşam olsada eve gidip dinleniversem hasta olmasam bari askerimde benim gibiymiş konuşurken bile hastalıgımızı geçirdik aynı günlerde hasta oluyoruz hep:2:
evt canım sorunlarımız var ılerıye donuk.herseyın hayırlısı artık.aılem ogrendı dun akşam annemle telefonda konustular.annem bana kızıyor yazık cocuga bole davranma dıye :) bakalım nısanı sabırsızlıkla beklıyorum aılesının dusuncelernı cok merak edıyorum hyrlısı artıkın..
Cnm çok geçmiş olsun,ben de yanıtım,salgın var galiba.ıhlamur yaptım,sen de yap iyi gelir.
En güzelini yapmışsın,içinden atma da hemen olmuyor.biz de askere gitmeden kavga etmiştik.hala arada aklıma geliyor,sinir oluyorum.aşkım bu huyuma kızar,ben unutuyorum sen unutmuyorsun derkızlar 4 günlük gerginliğe rağmen sinirimi alt ettim, çok zor olsa da haklı olduğum gerçeğini umursamadan ona güzel bi mesaj attım ve rahatladı...
bu süreç de iyi oldu, en azından sınırlarımızı görmüş oldum... kabus gibiydi ama etkileri ne zaman üstümden kalkar? inşallah kısa bi zamanda...
ayy bende ya kendımı cok cırkın hıssedıyorum o donemlerde.1 hafta oncesınden bende etkılerı baslıyor pıskolojık karnım agrımaya başlar.
Psikolojik tatlım ben senelerdir kullanıyorum o ilacı düzensizdim bakalım hala kullanıyorum ara verip druyorum farklı bir problemim varda çok sorunlu bir insanım ben dertlerim bitmiyorki neyseki derdi veren Allahım dermanınıda veriyor elbet bakalım :107:
bendede 1 hafta önce başlıyor ve sevgilimi deli ediyorum o dönemlerde 1 hafta başlamadan önce,3-5 gün hastalık devresi, bittikten sonrada etkilerinin geçmesi bi okadar sürse geriye ne kaldıkı zaten ay bitiyor diye dalga geçiyo benimle
ayy canım al benden de okadar hiç bitmedi çilembilmiyorum bi arkadaşım keşke bırakmasaydın diyo ama çok kaşıntı yaptı bende bıraktım dayanamadım ( hiç faydasını görmedinmi benimde başka sıkıntılarım vardı neyse bunu birara özelden yazışırız ilaçsız çare bulmaya çalışıyorum kendime doğal yollardan
keşke biraz daha dayansa idin etkilerini 2 3 ay sonunda gösterir ve çok rahat ederdin ben depresif ve çirkin oluyorum aynalara bakmaktan nefret ediyorum o dönemi kavgasız atlatırsak çok mutlu oluyor :)
Bazı insanlara etki yapıyor canım bana yanetkisi olmadı neysekide senelerdir kullanıyorum sıkıldım ara verdim artık çaresi çokfazla yok özelden anlatırım canım biraz karışık :44:
İyiz tatlım sen nasılsın? inşallah gönlündeki nasip eder rabbim hakkında hayırlısı olsun canım
bende iyiyim canım :) inşallah hayırlı ise olur :)
canım ben gazetede çalışıyorum grafik mezunuyum gazetenin sayfalarını çiziyorum :) sen ne iş yapıyosun
ben bilgi işlem yetkılısıyım canım.
Başım çok agrıyor tatlım ya mideeme vurdu bulanıyor şimdiden off bitsin geçsin buagrı aglıycam agrıdan
Cnm çok sevindim aranızdaki belirsizliği çözmenize.inşallah her şey çok güzel olur.sen de üzme artık sevdiğini
bu ayı bir atlatıyımda canım olmadı tekrar başka isimli olana başlıycam bu kullandığım çok kaşıntı yapmıştı. ciltteki sivilcelere falanda iyi geliyomuş aslında bide psikolijik yönden artı etkisi varmı acaba bu dönemi daha az bunalımla atlatmak istiyorum sanırım bununda tedavisi varmış tıpta ismi bile var bu bunalımlı dönemlerimizin
tamam canım bekliyorum.
kızlar 4 günlük gerginliğe rağmen sinirimi alt ettim, çok zor olsa da haklı olduğum gerçeğini umursamadan ona güzel bi mesaj attım ve rahatladı...
bu süreç de iyi oldu, en azından sınırlarımızı görmüş oldum... kabus gibiydi ama etkileri ne zaman üstümden kalkar? inşallah kısa bi zamanda...
çok teşekkürler PikolatacığımEn güzelini yapmışsın,içinden atma da hemen olmuyor.biz de askere gitmeden kavga etmiştik.hala arada aklıma geliyor,sinir oluyorum.aşkım bu huyuma kızar,ben unutuyorum sen unutmuyorsun derboşansam mı diye aklımdan geçmedi değil,böyle bir şey yapmam ama insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor
çok sağ ol canımmKızlar hepsini okuyorum ama yetişemiyorum yazmayaskntısı olanlar varmış halletmeye başlayanlara çok sevindim diğerleride başarırlar umarm hepimiz farklı psikolojılerdeyiz bundan sonrakı zamanlarımızda hızlı gecer insallah ) 100 olduuukkk 800 km uzak olanlar 1 gun once cıkıomus onuda duyduguma cok sevindim ) 1 gün 1 gün tabikide hasta olan arkadaslarımada acil şifalar diliyrmm:) bu arada krem rengi tunık spor bişeyse kot pantln altına gıyınce esarpta her renk olur bnce kim sordu hatrlamıyrm bıle ama gordklermden az cok aklımda kalanlar:)
aah ah canım bu iniş çıkışlar illa ki oluyor, o kadar uğraşıyoruz, ilişkilerimize gözümüz gibi bakıyoruz ama ne kadar da olsa iki insan işte... artık 4 gün oldu hiç bu kadar bozuk kalmamıştık. başka bir konu olsa bu kadar sürmezdi, ama haksız yere kıskançlık yaptığı için ben geri adım atmak istememiştim, hani atarsam onu tezinde haklı mı çıkarırım diyordum, aslında kendisi konuyu kapatalım dedi ben de ortamı yumuşattım :) bizim de bir dayanma gücümüz, sabrımızın sınırı var işte her zaman idare edemeyebiliriz, o seni yine dayanamaz arar canım, konuşur halledersiniz inşallahcanımmmmm arayı düzeltmiş olman çok sevindirici diğer türlü de insan çok üzülüyo boşver aşkta gurur olmaz
iyi ki de yazmışsın hem bak senin için de daha rahatartık kurup kurup üzülmektense konuşmak en iyis olmuş
bugün de biz de bi sebebten ilk gergin konuşmamızı yaptık açıkçası tartışmak bile istemiyorum asker diye ama konuşursam da kırıcam kapatmasını istedim teli bu seferde çok bozuldu sen benimle konuşmak istemiyosun anladım dediaşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık
aah ah canım bu iniş çıkışlar illa ki oluyor, o kadar uğraşıyoruz, ilişkilerimize gözümüz gibi bakıyoruz ama ne kadar da olsa iki insan işte... artık 4 gün oldu hiç bu kadar bozuk kalmamıştık. başka bir konu olsa bu kadar sürmezdi, ama haksız yere kıskançlık yaptığı için ben geri adım atmak istememiştim, hani atarsam onu tezinde haklı mı çıkarırım diyordum, aslında kendisi konuyu kapatalım dedi ben de ortamı yumuşattım :) bizim de bir dayanma gücümüz, sabrımızın sınırı var işte her zaman idare edemeyebiliriz, o seni yine dayanamaz arar canım, konuşur halledersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?