349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy bende ya kendımı cok cırkın hıssedıyorum o donemlerde.1 hafta oncesınden bende etkılerı baslıyor pıskolojık karnım agrımaya başlar.

Psikolojik tatlım ben senelerdir kullanıyorum o ilacı düzensizdim bakalım hala kullanıyorum ara verip druyorum farklı bir problemim varda çok sorunlu bir insanım ben dertlerim bitmiyorki neyseki derdi veren Allahım dermanınıda veriyor elbet bakalım :107:

Cnm çok geçmiş olsun,ben de yanıtım,salgın var galiba.ıhlamur yaptım,sen de yap iyi gelir.

Cnm çok sevindim aranızdaki belirsizliği çözmenize.inşallah her şey çok güzel olur.sen de üzme artık sevdiğini

En güzelini yapmışsın,içinden atma da hemen olmuyor.biz de askere gitmeden kavga etmiştik.hala arada aklıma geliyor,sinir oluyorum.aşkım bu huyuma kızar,ben unutuyorum sen unutmuyorsun der boşansam mı diye aklımdan geçmedi değil,böyle bir şey yapmam ama insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor

ayy bende ya kendımı cok cırkın hıssedıyorum o donemlerde.1 hafta oncesınden bende etkılerı baslıyor pıskolojık karnım agrımaya başlar.

bendede 1 hafta önce başlıyor ve sevgilimi deli ediyorum o dönemlerde 1 hafta başlamadan önce,3-5 gün hastalık devresi, bittikten sonrada etkilerinin geçmesi bi okadar sürse geriye ne kaldıkı zaten ay bitiyor diye dalga geçiyo benimle

ayy canım al benden de okadar hiç bitmedi çilem bilmiyorum bi arkadaşım keşke bırakmasaydın diyo ama çok kaşıntı yaptı bende bıraktım dayanamadım ( hiç faydasını görmedinmi benimde başka sıkıntılarım vardı neyse bunu birara özelden yazışırız ilaçsız çare bulmaya çalışıyorum kendime doğal yollardan

keşke biraz daha dayansa idin etkilerini 2 3 ay sonunda gösterir ve çok rahat ederdin ben depresif ve çirkin oluyorum aynalara bakmaktan nefret ediyorum o dönemi kavgasız atlatırsak çok mutlu oluyor :)

Bazı insanlara etki yapıyor canım bana yanetkisi olmadı neysekide senelerdir kullanıyorum sıkıldım ara verdim artık çaresi çokfazla yok özelden anlatırım canım biraz karışık :44:

keşke biraz daha dayansa idin etkilerini 2 3 ay sonunda gösterir ve çok rahat ederdin ben depresif ve çirkin oluyorum aynalara bakmaktan nefret ediyorum o dönemi kavgasız atlatırsak çok mutlu oluyor :)

bu ayı bir atlatıyımda canım olmadı tekrar başka isimli olana başlıycam bu kullandığım çok kaşıntı yapmıştı. ciltteki sivilcelere falanda iyi geliyomuş aslında bide psikolijik yönden artı etkisi varmı acaba bu dönemi daha az bunalımla atlatmak istiyorum sanırım bununda tedavisi varmış tıpta ismi bile var bu bunalımlı dönemlerimizin

Bazı insanlara etki yapıyor canım bana yanetkisi olmadı neysekide senelerdir kullanıyorum sıkıldım ara verdim artık çaresi çokfazla yok özelden anlatırım canım biraz karışık :44:

tamam canım bekliyorum.

Yeni nesil ilaçlar daha az yan etkili ne kullandıgını bilmiyorum ama arştır istersen düzenlendiği zaman çok rahat edersin gününü hatta saatini bile biliyorsun ve sanırım bizim bunalımlarımıza tıp çare bulamaz gibi :)

Kızlar hepsini okuyorum ama yetişemiyorum yazmaya skntısı olanlar varmış halletmeye başlayanlara çok sevindim diğerleride başarırlar umarm hepimiz farklı psikolojılerdeyiz bundan sonrakı zamanlarımızda hızlı gecer insallah) 100 olduuukkk 800 km uzak olanlar 1 gun once cıkıomus onuda duyduguma cok sevindim) 1 gün 1 gün tabikide hasta olan arkadaslarımada acil şifalar diliyrmm:) bu arada krem rengi tunık spor bişeyse kot pantln altına gıyınce esarpta her renk olur bnce kim sordu hatrlamıyrm bıle ama gordklermden az cok aklımda kalanlar:)

canımmmmm arayı düzeltmiş olman çok sevindirici diğer türlü de insan çok üzülüyo boşver aşkta gurur olmaz
iyi ki de yazmışsın hem bak senin için de daha rahat artık kurup kurup üzülmektense konuşmak en iyis olmuş
bugün de biz de bi sebebten ilk gergin konuşmamızı yaptık açıkçası tartışmak bile istemiyorum asker diye ama konuşursam da kırıcam kapatmasını istedim teli bu seferde çok bozuldu sen benimle konuşmak istemiyosun anladım dedi aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık

çok teşekkürler Pikolatacığım senin yazdıklarının etkisi büyük oldu bu kararımda dediğin gibi insan bir an film şeridi gibi her şeyi düşünüveriyor. ama aramız yumuşayınca hatasını anladı, inatlaşarak bir yere varılmıyor gerçekten, çok şükür aslında telefonuma taslaklara kaydettiğim bir sözüm var onu okuyunca tamam dedim, ilk adımı ben atıcam, o da şu ki bence "güçlü olmak, olamadığın zamanları, seni herzaman güçlü olmak zorunda tutmayan biriyle paylaşmanın sonucu." bunu çok denedim. morali bozulduğunda, iyi günü de kötü günü de paylaşıcaz dedin mi her şey düzeliyor...

çok sağ ol canımm ben de benimkine sıkı sıkı tembih ettim ordakilere sor 1 gün 1 gündür diye Pikolata sormuştu kıyafet konusunu

aah ah canım bu iniş çıkışlar illa ki oluyor, o kadar uğraşıyoruz, ilişkilerimize gözümüz gibi bakıyoruz ama ne kadar da olsa iki insan işte... artık 4 gün oldu hiç bu kadar bozuk kalmamıştık. başka bir konu olsa bu kadar sürmezdi, ama haksız yere kıskançlık yaptığı için ben geri adım atmak istememiştim, hani atarsam onu tezinde haklı mı çıkarırım diyordum, aslında kendisi konuyu kapatalım dedi ben de ortamı yumuşattım :) bizim de bir dayanma gücümüz, sabrımızın sınırı var işte her zaman idare edemeyebiliriz, o seni yine dayanamaz arar canım, konuşur halledersiniz inşallah

sürekli güçlü olamıyosun gerçekten bazen istesen de olmuyo işte
telefonu kapattım ama aklım hep onda kaldı gözyaşım durmuyo ama insanın hassasiyetleri üzerinden gidilincede malesef sabır taşıyo ne yani asker diye ne dese 'tamam'' mi diycez anlamadım ki sonradan pişman olmiyim diye uzatmadım bile bugünlük bukadar sohbet yeter kapatsak dedim yıkıldı beyefendi morali gitti.. hem hastayım regly dönemimde yaklaşıyo biraz da onun hassasiyeti var heralde sadece ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…