ben bilgi işlem yetkılısıyım canım.
seninkide güzel canım bende hastaneye başlarsam bilgi işlemde olurum heralde.şuan çalıştıgım yerde bilgi işlem servisi diye geçiyo ama çok farklı:)
sürekli güçlü olamıyosun gerçekten bazen istesen de olmuyo işte
telefonu kapattım ama aklım hep onda kaldı gözyaşım durmuyo ama insanın hassasiyetleri üzerinden gidilincede malesef sabır taşıyo ne yani asker diye ne dese 'tamam'' mi diycez anlamadım ki sonradan pişman olmiyim diye uzatmadım bile bugünlük bukadar sohbet yeter kapatsak dedim yıkıldı beyefendi morali gitti.. hem hastayım regly dönemimde yaklaşıyo biraz da onun hassasiyeti var heralde sadece ağlamak istiyorum
dediğin gibi askerler diye her şeye he denmez tabi canım, onlar da sonradan pişman oluyorlar tüh keşke öyle demeseydim diye, bi gün gülüyoruz bi gün ağlıyoruz işte, düşe kalka bugünler de geçecek inşallah, hem belki zamanla orta yolu bulmayı öğreniriz yaşadığımız her şey bir tecrübe oluyor
telefonu kapatmadan pişman oldu zaten ama yinede insanın korkuları oluyo acaba gerçekten böyle yapar mı? diye demeden edemiyosun bir de ben şakayla karışık söylenen şeylere de itibar ediyorum neticede zikrettiği şey onun fikri bu yüzden aa nevar şimdi bunda diyemiyorum...
geçicek inşallah evet özlem bitince iletişim biraz daha kolaylaşıcak belkide
dediğin gibi askerler diye her şeye he denmez tabi canım, onlar da sonradan pişman oluyorlar tüh keşke öyle demeseydim diye, bi gün gülüyoruz bi gün ağlıyoruz işte, düşe kalka bugünler de geçecek inşallah, hem belki zamanla orta yolu bulmayı öğreniriz yaşadığımız her şey bir tecrübe oluyor
Evet kesinlikle ikinizede katılıyrm kızlar hem askerler diye herseyi grmezden gelmeyelim cunku ozmanda bizim bu konularda böyle davrancagımızı dusunerek degerlendrrler.. Oyuzden o ince çizgiyi cok guzel korumak gerekiyo ve hiç kimse kimseyi geçmişiyle yargılayamaz geçmiş adı üstünde geçmiş bilmesi gerekenleri bilirler ama yargılayamazlar diye düşünüyrm.. Ve birbirimizin hayatlarımıza saygı duymalıyız her konuda benim düşüncem bu yönde bu çizgiyi korumak içinde uğraşıyrm inşallah doğru davranmayı başarabilirz..
benim sıkıntım onun yapmasını istemediğim bişeyi çok iyi bildiği halde şakayla karışık yapabilceğinden bahsetmesiydi aklınca zaaflarımla uğraşıyo
beni sinirlendirmek hoşuna mı gidiyo anlamadım ki
hastayım zaten hiç keyfim yok kapadık öyle mutsuz mutsuz telefonu aklımda kaldı ama vicadanım rahat ben bi problem çıkarmadım hatta tüm sakinliğimle içime attım kapadım teli( bakalım umarım gönlümü alır yoksa çok kırgınım çok
Canım konuyu bılmemekle beraber bazen benim zaaflarmlada ugrasıo sevdığım ama bunun sebebını kıskanılmak ve ilgi beklemek ona olan sevgımı yıne yıne farketmek için yaptığını farkettik ve güzelce konustuk bı daha bunu uygulamadı ama aşana kadar tabikide uzuldm yinede aslında uzuldugunu anlasa tam olarak vazgecer bunu yapmaktan!
aynen kıskandırmak için yapıyo ama beni sinir ediyo buşekilde güzel şeyler duymak istiyo belki de bilmiyorum ama yol yanlış malesef
diyorum yaa askerde olduğu için kısacık telefon görüşmemizi sorunlarla kafasını doldurup kapatmak istemiyorum sırf bu yüzden canım sıkıldı bi ara dedim zaten sen bi gel ben yapacağımı biliyorum sana
Bu akşam hiç keyfim yok.uff kocam acayip yoğun çalışıyor.jandarma oldu diye seviniyordum ama nerde...bugün akşama kadar ayaktaymış,6 da aradı.biz devriye olarak çıkıcaz en etken 11 de döneriz merak etme dedibirliğinde hiç durmuyor,sürekli dışarıda.geçen kavga çıkmış,müdaheleye gitmişler.ya benim kocam ne anlar kavga ayırmadan,profesyonel değiller ki...geçen köyün birinde 4 yaşındaki kıza 13 yaşında çocuk tecavüz etmiş.hem de erkeğin annesi zorla tecavüz ettirmiş.aralarında tarla husumeti varmış...off neler oluyormuş,hepsini anlatsam uyku uyuyamazsın diyor.
Veee bir gelişme daha...eşimin 1 aylık çarşıya çıkmama cezası varbu pazar 2 saatliğine çıkmışlardı.aralarından bir kaç kişi kafayı çekmiş,içki içip bali çekmişler.sonrada çarşıda kızlara laf atmışlar.ne cesaret ama...komutan ortalığı yıkmış,bunlara soruşturma açılmış.herkeste 1ay cezalı,masumların ne suçu varsa artık!
okuduklarıma inanamıyorum pikolatacım nerde yapıyordu eşin görevini? ayrıca dışarı yollamaları gerçekten saçma, onlar ne bilir jandarma ne yapabilir ne yapamaz, iki haftalık dersle olcak iş değil ki yahu.Bu akşam hiç keyfim yok.uff kocam acayip yoğun çalışıyor.jandarma oldu diye seviniyordum ama nerde...bugün akşama kadar ayaktaymış,6 da aradı.biz devriye olarak çıkıcaz en etken 11 de döneriz merak etme dedibirliğinde hiç durmuyor,sürekli dışarıda.geçen kavga çıkmış,müdaheleye gitmişler.ya benim kocam ne anlar kavga ayırmadan,profesyonel değiller ki...geçen köyün birinde 4 yaşındaki kıza 13 yaşında çocuk tecavüz etmiş.hem de erkeğin annesi zorla tecavüz ettirmiş.aralarında tarla husumeti varmış...off neler oluyormuş,hepsini anlatsam uyku uyuyamazsın diyor.
Veee bir gelişme daha...eşimin 1 aylık çarşıya çıkmama cezası varbu pazar 2 saatliğine çıkmışlardı.aralarından bir kaç kişi kafayı çekmiş,içki içip bali çekmişler.sonrada çarşıda kızlara laf atmışlar.ne cesaret ama...komutan ortalığı yıkmış,bunlara soruşturma açılmış.herkeste 1ay cezalı,masumların ne suçu varsa artık!
Pikolata kusura bakma canım sizin carsı izniniz olmamasınada üzüldm diğer konuya odaklandım( Allahım sabr versin bizede Allahım bundan başka hasret yaşatmasın bunuda hayrlısıyla atlatabilmeyi nasip etsinn hepimize..
Sağolun kızlar,eşim Adana'nın ilçesinde yapıyor askerliğini.bunlar normal hayatta sivil insanlar,ne anlasınlar böyle olaylardan.okuduklarıma inanamıyorum pikolatacım nerde yapıyordu eşin görevini? ayrıca dışarı yollamaları gerçekten saçma, onlar ne bilir jandarma ne yapabilir ne yapamaz, iki haftalık dersle olcak iş değil ki yahu.
Bu akşam hiç keyfim yok.uff kocam acayip yoğun çalışıyor.jandarma oldu diye seviniyordum ama nerde...bugün akşama kadar ayaktaymış,6 da aradı.biz devriye olarak çıkıcaz en etken 11 de döneriz merak etme dedibirliğinde hiç durmuyor,sürekli dışarıda.geçen kavga çıkmış,müdaheleye gitmişler.ya benim kocam ne anlar kavga ayırmadan,profesyonel değiller ki...geçen köyün birinde 4 yaşındaki kıza 13 yaşında çocuk tecavüz etmiş.hem de erkeğin annesi zorla tecavüz ettirmiş.aralarında tarla husumeti varmış...off neler oluyormuş,hepsini anlatsam uyku uyuyamazsın diyor.
Mantık aranmıyor gerçektenneler duycaz daha kimbilir Allah ıslah etsin ne diyim:18:
haksızlığa bak ama yaa kişiler yaptığından sorumlu olmuyo da herkes mi aynı cezaya tabi oluyo:ama doğru yaa askerlikte mantık arayamıyosun
Mantık aranmıyor gerçekten
İyi geceler kızlarrrr bennnn geldimmmm nasılsınızzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?