349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iiii geceler herkesee ..zaman çook çabuk geçsinn çokk çabukk...

Kızlar gözlerim kapanıyor,şafak 100 olsun diye bekleyemeyeceğim.nöbeti size devrediyorum hepinize hayırlı geceler.
oy iyi geceler pikopikom (böyle dememin sakıncası olmaz inşallah, nick'in de kendin de çok tatlısın o yüzden dedim )

İyi geceler kızlarrrr bennnn geldimmmm nasılsınızzzz :)
iyi geceler canım hoş geldin, nasılsın? 101 dalmaçyalıya elveda... bundan böyle şafağımız 100 numara bunca hoplayıp zıplayan smiley'den anlayacağın gibi leyleyley moduma döndüm 4 günün sonunda benimki konuyu kapadı ben de ortamı yumuşattım ve sonuç böyle oldu kuzum

sedacım bu arada askerimle bugün biraz aramız limoniydi sayende güzel duygularım açığa çıktı çift sayılar falan aşka mı geldim ne
yaaa bi dakka halbuki ben ona kızgındım
canım çok sevindim keyfinin yerine gelmesine

iiii geceler herkesee ..zaman çook çabuk geçsinn çokk çabukk...
iyi geceler öğretmenimmmmmm hoş geldinnn. buarada inşallah

iyi geceler öğretmenimmmmmm hoş geldinnn. buarada inşallah[/QUOTE]

hoşbuldukk canım ğretmenimm:) ..mutlu olmana çook sevindiimm..inşALLAHH...

iyi geceler canım hoş geldin, nasılsın? 101 dalmaçyalıya elveda... bundan böyle şafağımız 100 numara bunca hoplayıp zıplayan smiley'den anlayacağın gibi leyleyley moduma döndüm 4 günün sonunda benimki konuyu kapadı ben de ortamı yumuşattım ve sonuç böyle oldu kuzum [/QUOTE]

Kuzucummmmmmmmm çok sevindimm yaa çok mutlu oldum valla ohhohhh süper gözlerim deminden beri seni arıyoooodu kesin dedim moralim bozuk çekti gitti erkenden :) hadi bunu kutlayalaımmm

sedacım bu arada askerimle bugün biraz aramız limoniydi sayende güzel duygularım açığa çıktı çift sayılar falan aşka mı geldim ne
yaaa bi dakka halbuki ben ona kızgındım

Kızma yaa kız ama gelince burnundan getir şimdi bişey yokmuş gibi davran gelince sen bana bunu yapmıştın sen bana şunu yapmıştın die vur yüzüne not defterine yaz ama :) geldiklerinin 3cü günü saldırıya geçelim 3cü gün misafirlik bitiyo nasılsaa

teşekkür ederim güzel arkadaşım:13::13:
insanoğlu işte kah güler kah ağlar:))
inşallah herbirimiz çok çok çokkkkkkkkkk mutlu olalım
amin canım inşallah söz nişan kına düğün haberleri duymak istiyorum artık

hoşbuldukk canım ğretmenimm:) ..mutlu olmana çook sevindiimm..inşALLAHH...
çok sağ ol canım Allah sevdiklerimizle muhabbetimizi artırsın, bir ömür mutlu olalım hatta iki cihanda da mutlu olalım inşallah

Kuzucummmmmmmmm çok sevindimm yaa çok mutlu oldum valla ohhohhh süper gözlerim deminden beri seni arıyoooodu kesin dedim moralim bozuk çekti gitti erkenden :) hadi bunu kutlayalaımmm
oyy canım beniiimm çok teşekkür ederim dizi izliyodum da, kayıp şehir oh oh kutlayalım valla sen nasılsın Sedacım? iş güç nasıl geçti bugün

oyy canım beniiimm çok teşekkür ederim dizi izliyodum da, kayıp şehir oh oh kutlayalım valla sen nasılsın Sedacım? iş güç nasıl geçti bugün [/QUOTE]

iyim canım Allaha şükür yaa aşkımla konuştum msjlaştım kıyamam bebeim ya ben eve girmeden uyumadı kuzu yaa :) iş güçde hep aynı rutin kendime bi dükkan aççam yiter ya kendi patronum olcam

iyim canım Allaha şükür yaa aşkımla konuştum msjlaştım kıyamam bebeim ya ben eve girmeden uyumadı kuzu yaa :) iş güçde hep aynı rutin kendime bi dükkan aççam yiter ya kendi patronum olcam
oyy kıyamam canım çok mu yoğun çalışıyosunuz? gerçekten imkan olsa da açsak ne üzerine açmak isterdin? ben züccaciyeci açmayı çok istiyorum ama tabi şimdilik hayallerim kategorisinde

zaten sessizliğimi koruduğum için içimde kaldı sırf asker diye vicdan yaptım sonradan pişman olmiyim diye hayır bi de sonradan içine dert oluyo ayy keşke söylemeseydim falan
ama bi ara lafın arasında sen bi gel ben o zaman yapıcağımı biliyorum diye latife yapmadım değil

oyy kıyamam canım çok mu yoğun çalışıyosunuz? gerçekten imkan olsa da açsak ne üzerine açmak isterdin? ben züccaciyeci açmayı çok istiyorum ama tabi şimdilik hayallerim kategorisinde

Allahımm klavyem bozuldu delirdi bi yazamadım :) yogun çalışyorum canım yaa akşama kadar insanlarla ugraşıyorum bütün işlerin bi zorlugu var bende bayanlara özel bi cafe açmak isterdim yada bi pastacı son olarakda bi mantıcı dükkanı ofofff hayallerim çoktaa iştee keşke olabilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…