hoşgeldin canımmmmm
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ??
İyim bende çok şükür aşkımın sesini duydum kalmış şurda 100gün daha ne olsn yaa :)
oooo o zaman mutlaka iyisindir
evet canım çift sayılara 1 kala
evett canım artık plakaları beklicezz yaa çok güzel :)
evett canım artık plakaları beklicezz yaa çok güzel :)
aynen şaka maka günler geçmiş heee başlardaki gibi de zor değil herşey alıştık mı ne
Dönücekleri günü heyecanla bekliyoruzz
oy iyi geceler pikopikom (böyle dememin sakıncası olmaz inşallah, nick'in de kendin de çok tatlısınKızlar gözlerim kapanıyor,şafak 100 olsun diye bekleyemeyeceğim.nöbeti size devrediyorumhepinize hayırlı geceler.
iyi geceler canım hoş geldin, nasılsın?İyi geceler kızlarrrr bennnn geldimmmm nasılsınızzzz :)
canım çok sevindim keyfinin yerine gelmesinesedacım bu arada askerimle bugün biraz aramız limoniydi sayende güzel duygularım açığa çıktı çift sayılar falan aşka mı geldim ne
yaaa bi dakka halbuki ben ona kızgındım
iyi geceler öğretmenimmmmmm hoş geldinnn. buarada inşallahiiii geceler herkesee ..zaman çook çabuk geçsinn çokk çabukk...
canım çok sevindim keyfinin yerine gelmesine
teşekkür ederim güzel arkadaşım:13::13:
insanoğlu işte kah güler kah ağlar:))
inşallah herbirimiz çok çok çokkkkkkkkkk mutlu olalım
sedacım bu arada askerimle bugün biraz aramız limoniydi sayende güzel duygularım açığa çıktı çift sayılar falan aşka mı geldim ne
yaaa bi dakka halbuki ben ona kızgındım
iiii geceler herkesee ..zaman çook çabuk geçsinn çokk çabukk...
amin canım inşallahteşekkür ederim güzel arkadaşım:13::13:
insanoğlu işte kah güler kah ağlar:))
inşallah herbirimiz çok çok çokkkkkkkkkk mutlu olalım
çok sağ ol canımhoşbuldukk canım ğretmenimm:) ..mutlu olmana çook sevindiimm..inşALLAHH...
oyy canım beniiimm çok teşekkür ederimKuzucummmmmmmmm çok sevindimm yaa çok mutlu oldum valla ohhohhh süper gözlerim deminden beri seni arıyoooodu kesin dedim moralim bozuk çekti gitti erkenden :) hadi bunu kutlayalaımmm
oyy kıyamam canım çok mu yoğun çalışıyosunuz? gerçekten imkan olsa da açsak ne üzerine açmak isterdin? ben züccaciyeci açmayı çok istiyorumiyim canım Allaha şükür yaa aşkımla konuştum msjlaştım kıyamam bebeim ya ben eve girmeden uyumadı kuzu yaa :) iş güçde hep aynı rutin kendime bi dükkan aççam yiter ya kendi patronum olcam
iyi geceler cnm hg ben dalmışım hiç görmedim valla geldini :)
Kızma yaa kız ama gelince burnundan getir şimdi bişey yokmuş gibi davran gelince sen bana bunu yapmıştın sen bana şunu yapmıştın die vur yüzüne not defterine yaz ama :) geldiklerinin 3cü günü saldırıya geçelim 3cü gün misafirlik bitiyo nasılsaa
oyy kıyamam canım çok mu yoğun çalışıyosunuz? gerçekten imkan olsa da açsak ne üzerine açmak isterdin? ben züccaciyeci açmayı çok istiyorumama tabi şimdilik hayallerim kategorisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?