zaten sessizliğimi koruduğum için içimde kaldı sırf asker diye vicdan yaptım sonradan pişman olmiyim diye hayır bi de sonradan içine dert oluyo ayy keşke söylemeseydim falan
ama bi ara lafın arasında sen bi gel ben o zaman yapıcağımı biliyorum diye latife yapmadım değil
Ya bizim ilişkimiz biraz taze oldugu için biz çok kavga etmiyoruz Allaha şükür :) hiç sevmiyorum ya kavga etmeyi ben bi sinirlenirsem valla asker masker dinlemem sana diyom ama ben varya çok fenayım hiç sevmiyorum bu huyumu :)
Allahımm klavyem bozuldu delirdi bi yazamadım :) yogun çalışyorum canım yaa akşama kadar insanlarla ugraşıyorum bütün işlerin bi zorlugu var bende bayanlara özel bi cafe açmak isterdim yada bi pastacı son olarakda bi mantıcı dükkanı ofofff hayallerim çoktaa iştee keşke olabilse
bence çoğunluk öylee..sinirli kızlar astık kestikk bende sendenimm biraz alttan almayı öğrendimm amaa.. şükür çok fazla sorunum omuyo askerle..arada oluyo onu da alttan alıyorum şimdilik...
anlıyorum canım, insanlarla uğraşmak en zor işAllah gönlümüze göre versin, inşallah fırsatı da versin de hayallerimizi gerçekleştirelim.
doğru canım maalesef öyle, hele ist.daamin inş canım ilerleyen zamanlarda bişeyler yapmayı düşünüyorum evlenince en azından bu devirde tek kişinin çalışmasıyla yaşamak çok zor zengin degilsen :)
Vallahi bende ögrendim alttan almayı artık hiç açmıyorum agzımı kendime şaşırıyorum bazen bu benmiyim diyorum aşk işte adama neler yaptırıyo yaa neyse en azından güzel bişey sevmiyorum çünkü asarım keserim huyumu çok huysuzluk yapıyorum çünkü bazen bide bişeye takınca takıyorum bi kızlamı konuştu alaaaaaahh yakarım :) yani uyuz oldugum bi kızla konuşursa
doğru canım maalesef öyle, hele ist.dabiz biraz da bu yüzden ankarada yaşicaz, burada ev kiraları almış başını gidiyor, ankarada cillop gibi siteler kocaman mutfaklı evler 300-350tl kirada
ben seni çookk iyi anlıyorumm..benim bi huyum daa sinir ettikçee peşimden koşarr bu da benim çokk hoşuma giderr :) iyice üzerimm sonra barışırızz ..gaddar oluyorum ama ölee alışsınn iyi olurr ...
Yokya ben çok gaddar olamıyorum eskiden oluyodumda biraz hassas davranıyorum başka durumlardan dolayı oyüzden çok bunaltmıyorum hayat zaten yeterince bunaltıcı :) ben üzüceme kendim daha çok üzülüyorum ya oturup aglarım sonra :)
Kızma yaa kız ama gelince burnundan getir şimdi bişey yokmuş gibi davran gelince sen bana bunu yapmıştın sen bana şunu yapmıştın die vur yüzüne not defterine yaz ama :) geldiklerinin 3cü günü saldırıya geçelim 3cü gün misafirlik bitiyo nasılsaa
doğru canım maalesef öyle, hele ist.dabiz biraz da bu yüzden ankarada yaşicaz, burada ev kiraları almış başını gidiyor, ankarada cillop gibi siteler kocaman mutfaklı evler 300-350tl kirada
ben seni çookk iyi anlıyorumm..benim bi huyum daa sinir ettikçee peşimden koşarr bu da benim çokk hoşuma giderr :) iyice üzerimm sonra barışırızz ..gaddar oluyorum ama ölee alışsınn iyi olurr ...
tabi canım, üstelik banyosu tuvaleti de oluyor ve mutfaklar geniş, balkonları da camla kapattırıp güzelce kullanabiliyosunGerçektenmii inanmıyorum 300-350 ay bizdemi oraya gelsek napsak :)gerçekten çok iyiymiş yaa zaten hiç sevmiyorum yaa burayı bi kandırsam ben şu askeri :)
yaptığım hoş değil zaten bi gün bıktıracam o zaman görecem günümü..benn kendimi de üzerimm ama karşımdki daha çoook üzülürr tok tokk konusurum laf nereye gider bilmem o anda..
tabi canım, üstelik banyosu tuvaleti de oluyor ve mutfaklar geniş, balkonları da camla kapattırıp güzelce kullanabiliyosundaha ucuza ev olan semtleri de var hatta iş yerine göre belirlenir yani semt :) hayırlısı olsun inşallah, ama orda geçim daha kolay bunu gördük, ailesi de orda. ben uzağa gidiyorum ama ist.da resmen ist.da oturma vergisi var aldığımız her şeyde hele gimsa diye bir market var her şey abartısız ist. fiyatlarının yarısı kadar hem ulaşım da kolaylaştı eylül gibi sanırım hızlı tren açılacakmış ve ist-ankara 3 saate inecek ist. içi ulaşımda bi yere gitmemin 3 saati bulduğu zamanları çok iyi biliyorum, yani kafama eserse gelirim diyorum şimdilik
canım biz çok merkezi yerlerden düşünmüyoruz, iş ihtimalinin olabileceği bazı iyi semtlerden bakıyoruz, ama mesela sincandan da değil tabiCanım 500u gözden cıkar artık 300 350lerde kalmadı malesef
Ay valla eski sedayı anlatıyon sandım :) bende öyleydim daha yeni yeni düzeliyorum artis artis konuşurdum bölee hemende gider yapardım hee kapı orda falan :) biliyorum ya gitmiceni :)[/Q
ben hala öleyimm..aynne nişanlıyım ama illa evlenecez diye bişe yokk hayırlısı ölemiş demesini bilirim derimm...açıkçasıı yapmak istediğim beni tabiri yerinde olacaksa özür dileyerek diyorum avucunda zannetmesin benii kaybetme korkusu olsunn diye yapıyorumm..
canım biz çok merkezi yerlerden düşünmüyoruz, iş ihtimalinin olabileceği bazı iyi semtlerden bakıyoruz, ama mesela sincandan da değil tabi
Ay valla eski sedayı anlatıyon sandım :) bende öyleydim daha yeni yeni düzeliyorum artis artis konuşurdum bölee hemende gider yapardım hee kapı orda falan :) biliyorum ya gitmiceni :)[/Q
ben hala öleyimm..aynne nişanlıyım ama illa evlenecez diye bişe yokk hayırlısı ölemiş demesini bilirim derimm...açıkçasıı yapmak istediğim beni tabiri yerinde olacaksa özür dileyerek diyorum avucunda zannetmesin benii kaybetme korkusu olsunn diye yapıyorumm..
evet öyle zannetmesinler bencede uyuz oluyorum öyle şeylere biz iyiz böyle yaa devamm böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?