349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hoş geldin Leydiiiimmmmm Havadis bizdeydi 4 gündür kedi köpek misali didişiyoduk, çok şükür bizde de bugün yumuşadı şu sıra ne oldu anlamadım ortalıkta bi gerginlik vardı

Yaa suan askerlerımız gelmişte evlere bakıomusuz gıbı hıssettım:) guzel haberlerımızı verelm birbirimize artık askerlermiz gelsiiinn:)
oyy inşallah canım hesaplı ve gönlümüze göre evler bulalım da kuralım yuvalarımızı inşallah

Yaa suan askerlerımız gelmişte evlere bakıomusuz gıbı hıssettım:) guzel haberlerımızı verelm birbirimize artık askerlermiz gelsiiinn:)

inşALLAHH o zaman farklı teleşlarımızı yazarız buraya ne güzel olurr...

Hg canımm valla şafagı 100 yapana kadar amma patladık şu askerlere patlayan patlayana :)

Ay gerçekten çok güzelmiş benimde dayım oturuyo ankarada istanbulda yaşamak çok zor artık ben başka yerlere gitmeyi çok istiyorumda puffff gelince kandırımm ben :)
hayırlısı olsun canım, gel beraber gidelim bazen ist.dan psikolojik olarak da ayrılmak istiyorum, o kadar çok yaşanmışlık dolu ki her yeri, "şu gün şurda şu oldu" her yeri bunla dolu... yeni bir yerde daha güzel anılar biriktirmek istiyorum

Bendede nişanlı yazıo ama isteme olduktan sonra tanısma faslındaydk giderken nısanı gelince yapalım dedik gnderdk:) guya burada renk vermemek adına kımlık karmasası yapıodum ama artık okuyanlar anlıyodr napalım herseyı yazıyrz farketmeden bazen) burdan selamlarımı iletyrm tandklara şunuda söylemeden gecemıycem fazla merak iyi degldr takip etmezseniz sevnrm :::))))))))

burdan ben de takipçilerime sevgi ve selamlarımı yolluyorum lütfen işgillenmesinler, askeri tek .... şehrinde olan ...şehrinde yaşayan kişi ben değilim
Fesatlık yapmayalım lütfen hepimiz burda asker bekleme psikolojisi içerisindeyiz deşifre ettiyseniz de biraz anlayışlı olun

Evet anılardanda uzaklaşmak bazen iyi geliyo insana git sen önce ben arkandan gelirim inş :) imkan olsa şöyle ege sahilinde bi kasabaya gidebilsek :)

Son düzenleme:

Bazen o benımde aklıma geliodu ama aslında kacmak istedkce pesinde gtruosun bazı seyleri oyuzden tam olarak bulundugun yerde yenı anılar bırıltrmek daha bi etkili oluyo sanrm:) sevdiğin insanla yeni anlamlar getırebiliosun onceden hiç sevemediğin mekanlara vs vs:)

Aynen aynen o biz degiliz saka yaptık sizeeee aynı konudan muzdarıbıx sanrm ama olsun acıga cıksada cıkamaz o sen degilsin bu ben degilim:)))))

iyi geceler benim de gözler gittii ALLAH a emanet olunn görüşmek ümidi ile.....

bazı şeyleri insanın kendi içinde çözmesi lazım, çözemezse dediğin gibi nereye gitsen kaçamazsın. bazı şeyler de var ki, tebdil-i mekandaki ferahlığı yaşamaya sevk ediyor insanı...
benim kastettiğim yaşanmışlıklar geçmiş ilişkiler türü şeylerden ibaret değil yani canım... bu akşam pozitif şeylerden bahsediyoruz o yüzden detay vermek istemiyorum

iyi geceler canlarım size ben uyuyorum artık :) bidaha görüşene kadar kendinize iyi bakınnn kavga gürültü yok askerlerle :)

iyi geceler benim de gözler gittii ALLAH a emanet olunn görüşmek ümidi ile.....

Iyı gecelerrr kızlarrrr hepımız ruyamızda sevdıceklerımızı gorelım:) Allah rahatlık versınn ıyı uykularrr

Hg canımm valla şafagı 100 yapana kadar amma patladık şu askerlere patlayan patlayana :)
hoşbuldukkk :) valla kızlar şubat tartışmayla girmiş sanki hayırlısı olsun artıkk

yatanlara iyi uykular diliyorummm, rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşallahh

beklenen uykum sonunda geldi kızlar gelmişken gideyim sonra küsüyor süründürüyor beni

iyi uyuyun, mutlu bir sabaha uyanın şafak 100'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…