hoş geldin Leydiiiimmmmmben geldiiimmm :) ya kızlar şafağı 100 gördüm nasıl mutlu oldummm anlatamammmmbi iki gündür benimde canım sıkkındı bugün patladım rahatladım ama sonradan üzüldüm de kuzum hasta orada bide ben patladım ona ama dayanamadım artık neyse o da biraz farkına vardı yumuşadı ortalık kızlarrr havadis var mıı anlatın bakalım neler kaçırdık?:44:
oyy inşallah canımYaa suan askerlerımız gelmişte evlere bakıomusuz gıbı hıssettım:) guzel haberlerımızı verelm birbirimize artık askerlermiz gelsiiinn:)
Yaa suan askerlerımız gelmişte evlere bakıomusuz gıbı hıssettım:) guzel haberlerımızı verelm birbirimize artık askerlermiz gelsiiinn:)
ben geldiiimmm :) ya kızlar şafağı 100 gördüm nasıl mutlu oldummm anlatamammmmbi iki gündür benimde canım sıkkındı bugün patladım rahatladım ama sonradan üzüldüm de kuzum hasta orada bide ben patladım ona ama dayanamadım artık neyse o da biraz farkına vardı yumuşadı ortalık kızlarrr havadis var mıı anlatın bakalım neler kaçırdık?:44:
hayırlısı olsun canım, gel beraber gidelimAy gerçekten çok güzelmiş benimde dayım oturuyo ankarada istanbulda yaşamak çok zor artık ben başka yerlere gitmeyi çok istiyorumda puffff gelince kandırımm ben :)
ben hala öleyimm..aynne nişanlıyım ama illa evlenecez diye bişe yokk hayırlısı ölemiş demesini bilirim derimm...açıkçasıı yapmak istediğim beni tabiri yerinde olacaksa özür dileyerek diyorum avucunda zannetmesin benii kaybetme korkusu olsunn diye yapıyorumm..
evet öyle zannetmesinler bencede uyuz oluyorum öyle şeylere biz iyiz böyle yaa devamm böyle :)
iyi iyi sevindimm ALLAH IMM hepp öyle devam ettirsiinn..
Bendede nişanlı yazıo ama isteme olduktan sonra tanısma faslındaydk giderken nısanı gelince yapalım dedik gnderdk:) guya burada renk vermemek adına kımlık karmasası yapıodum ama artık okuyanlar anlıyodr napalım herseyı yazıyrz farketmeden bazen) burdan selamlarımı iletyrm tandklara şunuda söylemeden gecemıycem fazla merak iyi degldr takip etmezseniz sevnrm :::))))))))[/QUOT
gelince yaparsınız artıkkk..kim kimi tanıyacakk :) tanıyanlara da selam olsunn...
iyi iyi sevindimm ALLAH IMM hepp öyle devam ettirsiinn..
ya ben iyiz böyle derken senden bahsettim bu huyumuz iyi böyle devam edelim die :):)
Bendede nişanlı yazıo ama isteme olduktan sonra tanısma faslındaydk giderken nısanı gelince yapalım dedik gnderdk:) guya burada renk vermemek adına kımlık karmasası yapıodum ama artık okuyanlar anlıyodr napalım herseyı yazıyrz farketmeden bazen) burdan selamlarımı iletyrm tandklara şunuda söylemeden gecemıycem fazla merak iyi degldr takip etmezseniz sevnrm :::))))))))
hayırlısı olsun canım, gel beraber gidelimbazen ist.dan psikolojik olarak da ayrılmak istiyorum, o kadar çok yaşanmışlık dolu ki her yeri, "şu gün şurda şu oldu" her yeri bunla dolu... yeni bir yerde daha güzel anılar biriktirmek istiyorum
ya ben iyiz böyle derken senden bahsettim bu huyumuz iyi böyle devam edelim die :):)
pardoonn bendee askerinle iyiyiz ble diyosun zannettim dee :)NASIL ANLAMISINN YAVV galiba uykum geldii :) bence de ben çook mennunum halimdenn güzel güzell valla bu huyy YAŞASIIIIIINN..:)
hayırlısı olsun canım, gel beraber gidelimbazen ist.dan psikolojik olarak da ayrılmak istiyorum, o kadar çok yaşanmışlık dolu ki her yeri, "şu gün şurda şu oldu" her yeri bunla dolu... yeni bir yerde daha güzel anılar biriktirmek istiyorum
burdan ben de takipçilerime sevgi ve selamlarımı yolluyorumlütfen işgillenmesinler, askeri tek .... şehrinde olan ...şehrinde yaşayan kişi ben değilim
Fesatlık yapmayalım lütfenhepimiz burda asker bekleme psikolojisi içerisindeyiz deşifre ettiyseniz de biraz anlayışlı olun
Bazen o benımde aklıma geliodu ama aslında kacmak istedkce pesinde gtruosun bazı seyleri oyuzden tam olarak bulundugun yerde yenı anılar bırıltrmek daha bi etkili oluyo sanrm:) sevdiğin insanla yeni anlamlar getırebiliosun onceden hiç sevemediğin mekanlaravs vs:)
iyi geceler canlarım size ben uyuyorum artık :) bidaha görüşene kadar kendinize iyi bakınnn kavga gürültü yok askerlerle :)
iyi geceler benim de gözler gittii ALLAH a emanet olunn görüşmek ümidi ile.....
hoş geldin LeydiiiimmmmmHavadis bizdeydi 4 gündür kedi köpek misali didişiyoduk, çok şükür bizde de bugün yumuşadı şu sıra ne oldu anlamadım ortalıkta bi gerginlik vardı
oyy inşallah canımhesaplı ve gönlümüze göre evler bulalım da kuralım yuvalarımızı inşallah
hoşbuldukkk :) valla kızlar şubat tartışmayla girmiş sanki hayırlısı olsun artıkkHg canımm valla şafagı 100 yapana kadar amma patladık şu askerlere patlayan patlayana :)
ben son zamanlarda fake isimle tanıdıkların burdan takip etmeye başladığını falan sanır oldumAynen aynen o biz degiliz saka yaptık sizeeeeaynı konudan muzdarıbıx sanrm ama olsun acıga cıksada cıkamaz o sen degilsin bu ben degilim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?