349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Haklısın canım ozman ben kendı adıma söyleyeyım ben eskıden bulundugum sehrı hıc sevmezdm burda yapılabilcek hiç bişey yok derdim ama sonunda bu şehri sevdiren biri cıktı karsıma şimdi burdan gtmek ıstemyrm bana anlam katan yer olarak görüyrm yapılabilcek hissedebilcek seyler burda varmıs dedim onunla tanısınca:) oyuzden mekan degıstı sankı bana yeni bi şehre gelmiş gibiyim onunlayken hiç görmediğim ayrıntıları bile şimdi farkedyrm diyebilrmmm yeni şehrim ve sevdicegimmmmm...... 😍😁💃

ben son zamanlarda fake isimle tanıdıkların burdan takip etmeye başladığını falan sanır oldum benim paranoyam olmalı

amannn boşver yavrum sanki kötü bişi yapıyoruz takip eden varsa da kendi art niyetidir hiç oralı olma
beklenen uykum sonunda geldi kızlar gelmişken gideyim sonra küsüyor süründürüyor beni

iyi uyuyun, mutlu bir sabaha uyanın şafak 100'e
bende yatıyorum herkese iyi geceler diliyorummmm yarın güzel bir gün olsun

kızlarr günaydın.

yeni şafağınız kutlu olsun canlarım..

banada 49 a son 3 gün kaldı hayırlısıyla inşallah

akşam baya kaynatmısınız az once hepsını okudum ..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar şafağımız 100 küsüratı yok sadece 100
:124:Çift hanelere 1 1 1 sadece 1:124:
PLakalara son 19

Çift hanelere düşmemizin adına eglencemi yapsak ne :124::119::118::13:

günaydıııınnnnnnnnnn güzeller güzelleri......
100 numara dayız...... :119:
:124:
patlasın konfetiler......

buarada kızlar bişey soracağım...16mayıs mı terhıs tarihleri 18 mayısmı?
ızın kullanmayanlar/ kullanmayacaklar için soruyorumm

kızlarr günaydın.

yeni şafağınız kutlu olsun canlarım..

banada 49 a son 3 gün kaldı hayırlısıyla inşallah

akşam baya kaynatmısınız az once hepsını okudum ..
Günaydın canımaz kaldı ohh seninde 40ları kutlayalım bitirdin canım :124:

:119: Günaydın canım 17 mayıs akşam 5de terhis diye biliyorum tatlım ben önceden 16 mayıs sanıyordum ama askerim öyle söyledi hatta ailesi gidip almassa akşam çıkarmıyorlar sabah 18de çıkıcam demişti erken gelip süpriz yapmıycaksa benim bildigim bu bakalım

İstediğin gibi hitap edebilirsin cnm bir mahsuru yok:)

Benimki Erzurum da olduğu için ailelere teslim etmiyorlarmış.
kendiside gelemıcekmıs....
TSK kendi göndercekmiş.
bizde diyorduk ki ben giderim karşılarım bir kaçgün tatıl yaparız orada kalırız sonra döneriz ankaraya diye ama..
tsk kendi yollayacakmıs...
benımkıde aynen tam gün veremedıı
yola göre degısıyor diyor.mesafeye göre...ucak olunca mesafe farketmıyor sanırım...18 sabahı cıkacak gıbı gelıyor bana... ve öyle oluncada sakaff 102 oluyorrrr :

canım terhıs gunlerı tam bellı olmayabılır.cunku benım askerımınde ne gun cıkacagı bellı degıl en erken 30 mart sabahı ama bu 2 -3 gun ılerıde atabılır.

Çok sevindim kuzum hadi bakalım gelince tektaşlı evlilik teklifi geliyor sanırım hayırlısı olsun tatlım :132:

günaydın kızlarrrrrrr,

ohhh yüzzzzz karada yüz, havada yüzzzzz, denizde yüzzzz amannnnn yandannnn
55 günü geride bıraktık hızla hedefe doğru yaklaşıyoruz bugün bayram var hemm 100 olmanın hemde çift hanelere düşmenin bayramı oturmayamı geldik hadi bakemmmmm atalım göbecikleri atmayan kaynanasıyla otursunnn

Taylan - Cıngırdak [ 2008 Yepyeni ] - YouTube

Ohh bende yazıcaktım bunu sabah haydi kızlar kutlamalar başlasın ayy gelicekler gibi oldum biran

ınşallah canım.ınşallah aılesıde sorun cıkarmaz tek korkum o suan

İnşallah canım hiç merak etme rabbim hayırlısını nasip etsin içimizi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…