bazı şeyleri insanın kendi içinde çözmesi lazım, çözemezse dediğin gibi nereye gitsen kaçamazsın. bazı şeyler de var ki, tebdil-i mekandaki ferahlığı yaşamaya sevk ediyor insanı...
benim kastettiğim yaşanmışlıklar geçmiş ilişkiler türü şeylerden ibaret değil yani canım... bu akşam pozitif şeylerden bahsediyoruz o yüzden detay vermek istemiyorum
hoşbuldukkk :) valla kızlar şubat tartışmayla girmiş sanki hayırlısı olsun artıkk
yatanlara iyi uykular diliyorummm, rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşallahh
ben son zamanlarda fake isimle tanıdıkların burdan takip etmeye başladığını falan sanır oldumbenim paranoyam olmalı
bende yatıyorum herkese iyi geceler diliyorummmm yarın güzel bir gün olsunbeklenen uykum sonunda geldi kızlargelmişken gideyim sonra küsüyor süründürüyor beni
iyi uyuyun, mutlu bir sabaha uyanın şafak 100'e
amannn boşver yavrum sanki kötü bişi yapıyoruz takip eden varsa da kendi art niyetidir hiç oralı olma
bende yatıyorum herkese iyi geceler diliyorummmm yarın güzel bir gün olsun
Günaydın canımaz kaldı ohh seninde 40ları kutlayalım bitirdin canım :124:kızlarr günaydın.
yeni şafağınız kutlu olsun canlarım..
banada 49 a son 3 gün kaldı hayırlısıyla inşallah
akşam baya kaynatmısınız az once hepsını okudum ..
günaydıııınnnnnnnnnn güzeller güzelleri......
100 numara dayız...... :119:
:124:
patlasın konfetiler......
buarada kızlar bişey soracağım...16mayıs mı terhıs tarihleri 18 mayısmı?
ızın kullanmayanlar/ kullanmayacaklar için soruyorumm
Günaydın canımaz kaldı ohh seninde 40ları kutlayalım bitirdin canım :124:QUOTE]
vala bende onun sevıncındeyım
akşam askerım le annemle olan sohbetını sordum anlattı.evlılık teklıfınden soz acıldı :) ben daha kabul etmedım kı dedım daha tek tasımı goremedım dedım beraber begenırız dıyor :))))
oy iyi geceler pikopikom (böyle dememin sakıncası olmaz inşallah, nick'in de kendin de çok tatlısıno yüzden dedim )
iyi geceler canım hoş geldin, nasılsın?101 dalmaçyalıya elveda... bundan böyle şafağımız 100 numara bunca hoplayıp zıplayan smiley'den anlayacağın gibi leyleyley moduma döndüm 4 günün sonunda benimki konuyu kapadı ben de ortamı yumuşattım ve sonuç böyle oldu kuzum
Günaydın canımaz kaldı ohh seninde 40ları kutlayalım bitirdin canım :124:
:119: Günaydın canım 17 mayıs akşam 5de terhis diye biliyorum tatlım ben önceden 16 mayıs sanıyordum ama askerim öyle söyledi hatta ailesi gidip almassa akşam çıkarmıyorlar sabah 18de çıkıcam demişti erken gelip süpriz yapmıycaksa benim bildigim bu bakalım
Benimki Erzurum da olduğu için ailelere teslim etmiyorlarmış.
kendiside gelemıcekmıs....
TSK kendi göndercekmiş.
bizde diyorduk ki ben giderim karşılarım bir kaçgün tatıl yaparız orada kalırız sonra döneriz ankaraya diye ama..
tsk kendi yollayacakmıs...
benımkıde aynen tam gün veremedıı
yola göre degısıyor diyor.mesafeye göre...ucak olunca mesafe farketmıyor sanırım...18 sabahı cıkacak gıbı gelıyor bana... ve öyle oluncada sakaff 102 oluyorrrr:
Çok sevindim kuzum hadi bakalım gelince tektaşlı evlilik teklifi geliyor sanırım hayırlısı olsun tatlım :132:
Ohh bende yazıcaktım bunu sabah haydi kızlar kutlamalar başlasın ayy gelicekler gibi oldum birangünaydın kızlarrrrrrr,
ohhh yüzzzzz karada yüz, havada yüzzzzz, denizde yüzzzz amannnnn yandannnn
55 günü geride bıraktık hızla hedefe doğru yaklaşıyoruz bugün bayram var hemm 100 olmanın hemde çift hanelere düşmenin bayramı oturmayamı geldik hadi bakemmmmm atalım göbecikleriatmayan kaynanasıyla otursunnn
Taylan - Cıngırdak [ 2008 Yepyeni ] - YouTube
ınşallah canım.ınşallah aılesıde sorun cıkarmaz tek korkum o suan
Ohh bende yazıcaktım bunu sabah haydi kızlar kutlamalar başlasın ayy gelicekler gibi oldum biran
İnşallah canım hiç merak etme rabbim hayırlısını nasip etsin içimizi ferah tutalım
oyyy allah bize geldikleri günleride görmeyi nasip etsin inşallah tez günde tez zamandaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?