- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bu ne güzel bir sabahhh maşallahhh kutlamalar başlamışş öyleyse bendee bitse de gelseler diyorummm :))
SILA / Bitse de Gitsek ... - YouTube
Günaydın canım benim aynen bitsede gitsek artıkama kimsecikler ayrılmıycak biryere askerlerimiz gelince he ona göre bir iki günlügüne süre veririz hasret gidermeleri sonra güzel anlarımızı paylaşıcaz inşallah rabbimin izniyle
Günaydın canım benim aynen bitsede gitsek artıkama kimsecikler ayrılmıycak biryere askerlerimiz gelince he ona göre bir iki günlügüne süre veririz hasret gidermeleri sonra güzel anlarımızı paylaşıcaz inşallah rabbimin izniyle
kesinlikle katılıyorummmmmm ama 2 gün az yaa biz ayrı şehirlerdeyiz yetmez bize
İnşallah görücez canım sen bizden önce kavuşucaksın canım benim inşallah anlatırsın bize kavuşma anını dinledikçe bizde heycanlanıcazAllah ım o bulusma gunlerını gorucekmıyımm dusununce bıle sabırsızlık artıyor :)
kesinlikle katılıyorummmmmm ama 2 gün az yaa biz ayrı şehirlerdeyiz yetmez bize
ayyy kuzum sana bişi kalmadı ki bunu bizim söylememiz lazımAllah ım o bulusma gunlerını gorucekmıyımm dusununce bıle sabırsızlık artıyor :)
bizimde öyle gözüküyor ama önemli değil yaa onlar sağ salim bi dönsünler de nasıl olsa görüşürüzbizde ayrı şehirlerdeyiz ama ilk benim yanıma gelicek Allah nasip ederse
İnşallah görücez canım sen bizden önce kavuşucaksın canım benim inşallah anlatırsın bize kavuşma anını dinledikçe bizde heycanlanıcaz
Farkındayım yetmez evetenfazla 1hafta sonra herkesi burada istiyorum kuzum askerlerimiz gelince 347.dönemdede oldugu gibi bazılarımızın hazırlıkları başlıycak bazılarımız hasret gidericek gezmeler farklı şeylere bakmalar bunlar olucak elbet yeterki buradada paylaşıp birbirimizden haber alalım ben çalışıyorum hasret gidersemde çalışıcagım için işyerinde burası açık olucaktır arada ugrayın yanlız bırakmayın beni alışkanlık oluyor şafak biticek başka şafaklar sayıcaz sanırım
ohhh düşüncesi bile güzelllcanımmmm hiç yalnız bırakırmıyızzz zaten bizim ilişkimiz gün saymakla geçiyor burda devam ederm
ne zamandır bugünü bekliyordukGünaydın arkadaşlar şafağımız 100 küsüratı yok sadece 100
:124:Çift hanelere 1 1 1 sadece 1:124:
PLakalara son 19
Çift hanelere düşmemizin adına eglencemi yapsak ne :124::119::118::13:
canım terhis olayı tamamen muamma, mesela eviyle usta birliği arası 800km ve üzeri olanlar 1 gün erken çıkacakmışbuarada kızlar bişey soracağım...16mayıs mı terhıs tarihleri 18 mayısmı?
ızın kullanmayanlar/ kullanmayacaklar için soruyorumm
benim burada olacağım kesin canımGünaydın canım benim aynen bitsede gitsek artıkama kimsecikler ayrılmıycak biryere askerlerimiz gelince he ona göre bir iki günlügüne süre veririz hasret gidermeleri sonra güzel anlarımızı paylaşıcaz inşallah rabbimin izniyle
oo hadi hayırlısı canım, sabırsızlıkla bekliyoruz o günleri konuşmayıbizim işimiz ciddiyete dogru gıderse nısanlı evlı arkadaşlardan daha cok bılgı alıcam burda aklıma getırmek ıstemıyorum ama bazen gelıyor o ankı heyecanlar ne yapmam lazım ılk ıstemede nasıl gıyınmem lazım falan yok kahve olaylarıpofff
günaydıııınnnnnnnnnn güzeller güzelleri......
100 numara dayız...... :119:
:124:
patlasın konfetiler......
buarada kızlar bişey soracağım...16mayıs mı terhıs tarihleri 18 mayısmı?
ızın kullanmayanlar/ kullanmayacaklar için soruyorumm
kızlarr günaydın yokmu bu konuda bi bilgi sahibi..benmki acemi birliğne gecerken 800km den fazla oldugu içn kullandı o yol iznini..tekrar vermezler bana aynı yıl içnde olduğu icn dedi..18i diyo ama herkes 17si diyo..bizde 16sına göre hesaplıyoruz ..uff kafam karıştı
kızlarr günaydın yokmu bu konuda bi bilgi sahibi..benmki acemi birliğne gecerken 800km den fazla oldugu içn kullandı o yol iznini..tekrar vermezler bana aynı yıl içnde olduğu icn dedi..18i diyo ama herkes 17si diyo..bizde 16sına göre hesaplıyoruz ..uff kafam karıştı
Günaydın arkadaşlar şafağımız 100 küsüratı yok sadece 100
:124:Çift hanelere 1 1 1 sadece 1:124:
PLakalara son 19
Çift hanelere düşmemizin adına eglencemi yapsak ne :124::119::118::13:
günaydın kızlarrrrrrr,
ohhh yüzzzzz karada yüz, havada yüzzzzz, denizde yüzzzz amannnnn yandannnn
55 günü geride bıraktık hızla hedefe doğru yaklaşıyoruz bugün bayram var hemm 100 olmanın hemde çift hanelere düşmenin bayramı oturmayamı geldik hadi bakemmmmm atalım göbecikleriatmayan kaynanasıyla otursunnn
Taylan - Cıngırdak [ 2008 Yepyeni ] - YouTube
askerliklerinin bitişi 16 sı ama askeriyeden 17 sinde çıkarıyorlarmış benim askerimde bu şekilde bilgi verdi bana. bildiğim kadarıyla yol izni alması için normal 12 günlük izin süresinden kullanması gerekiyor bu 12 günlük izin süresinin mesala 3 gününü kullanmak istedi gideceği mesafeyi hesaba katıp 2 günde yol izni veriyorlar diye biliyorum canım. ama tabii gittiği yere göre değişiyor heryerde kısa dönem askerleri izne çıkartmıyorlarmış. mesela benim askerimin olduğu yerdede evci izni diye bişey esinlikle yokmuş çıkarmıyolarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?