349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu ne güzel bir sabahhh maşallahhh kutlamalar başlamışş öyleyse bendee bitse de gelseler diyorummm :))
SILA / Bitse de Gitsek ... - YouTube

Günaydın canım benim aynen bitsede gitsek artık ama kimsecikler ayrılmıycak biryere askerlerimiz gelince he ona göre bir iki günlügüne süre veririz hasret gidermeleri sonra güzel anlarımızı paylaşıcaz inşallah rabbimin izniyle

Allah ım o bulusma gunlerını gorucekmıyımm dusununce bıle sabırsızlık artıyor :)

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorummmmmm ama 2 gün az yaa biz ayrı şehirlerdeyiz yetmez bize

Allah ım o bulusma gunlerını gorucekmıyımm dusununce bıle sabırsızlık artıyor :)
İnşallah görücez canım sen bizden önce kavuşucaksın canım benim inşallah anlatırsın bize kavuşma anını dinledikçe bizde heycanlanıcaz
kesinlikle katılıyorummmmmm ama 2 gün az yaa biz ayrı şehirlerdeyiz yetmez bize

Farkındayım yetmez evet enfazla 1hafta sonra herkesi burada istiyorum kuzum askerlerimiz gelince 347.dönemdede oldugu gibi bazılarımızın hazırlıkları başlıycak bazılarımız hasret gidericek gezmeler farklı şeylere bakmalar bunlar olucak elbet yeterki buradada paylaşıp birbirimizden haber alalım ben çalışıyorum hasret gidersemde çalışıcagım için işyerinde burası açık olucaktır arada ugrayın yanlız bırakmayın beni alışkanlık oluyor şafak biticek başka şafaklar sayıcaz sanırım

ohhh düşüncesi bile güzelll canımmmm hiç yalnız bırakırmıyızzz zaten bizim ilişkimiz gün saymakla geçiyor burda devam ederm

ohhh düşüncesi bile güzelll canımmmm hiç yalnız bırakırmıyızzz zaten bizim ilişkimiz gün saymakla geçiyor burda devam ederm

İnşallah canım benim tabi hiç şafaklarımız bitermii sözlenecekler şafagı,nişanlanacakları şafagı,düğün şafagı,bebiş bekleme şafağı :132::127::123: Allahım hepimize bu güzel şafaklarıda beklemeyi nasip etsin inşallah

bizim işimiz ciddiyete dogru gıderse nısanlı evlı arkadaşlardan daha cok bılgı alıcam burda aklıma getırmek ıstemıyorum ama bazen gelıyor o ankı heyecanlar ne yapmam lazım ılk ıstemede nasıl gıyınmem lazım falan yok kahve olayları pofff

Günaydın arkadaşlar şafağımız 100 küsüratı yok sadece 100
:124:Çift hanelere 1 1 1 sadece 1:124:
PLakalara son 19

Çift hanelere düşmemizin adına eglencemi yapsak ne :124::119::118::13:
ne zamandır bugünü bekliyorduk oh bee artık biraz daha rahatlarız inşallah kızlar

buarada kızlar bişey soracağım...16mayıs mı terhıs tarihleri 18 mayısmı?
ızın kullanmayanlar/ kullanmayacaklar için soruyorumm
canım terhis olayı tamamen muamma, mesela eviyle usta birliği arası 800km ve üzeri olanlar 1 gün erken çıkacakmış ben de benimkini sıkıştırıyorum sorsana diye ama şimdilik aman daha çok var modunda

benim burada olacağım kesin canım askerim memlekete evine gidecek ben ist.da olacağım. sonrası Allah kerim bakalım bilemiyorum

oo hadi hayırlısı canım, sabırsızlıkla bekliyoruz o günleri konuşmayı

günaydın canım bana benmki 18nde çıkcaz dedi..biz eksik hesaplıyomuşzmuş

kızlarr günaydın yokmu bu konuda bi bilgi sahibi..benmki acemi birliğne gecerken 800km den fazla oldugu içn kullandı o yol iznini..tekrar vermezler bana aynı yıl içnde olduğu icn dedi..18i diyo ama herkes 17si diyo..bizde 16sına göre hesaplıyoruz ..uff kafam karıştı

Canım kısa dönemlerin hepsi 12sinde teslim olup teskere alıcakları ayın 16 yada 17 sinde teskere alıyolar en kısa süren kısa dönem askerlikde aralık celbinde gidenler oyüzden bizim hesaplar dogru askerinin kafası karışmış olabilir

askerliklerinin bitişi 16 sı ama askeriyeden 17 sinde çıkarıyorlarmış benim askerimde bu şekilde bilgi verdi bana. bildiğim kadarıyla yol izni alması için normal 12 günlük izin süresinden kullanması gerekiyor bu 12 günlük izin süresinin mesala 3 gününü kullanmak istedi gideceği mesafeyi hesaba katıp 2 günde yol izni veriyorlar diye biliyorum canım. ama tabii gittiği yere göre değişiyor heryerde kısa dönem askerleri izne çıkartmıyorlarmış. mesela benim askerimin olduğu yerdede evci izni diye bişey esinlikle yokmuş çıkarmıyolarmış...

Allah iyiliğinizi versin yeni açtım topiği çok eğlendim

Canım yol izni izin kullanan askerlere verilmez sadece teskere alanların yaşadıgı şehirle askerlik yaptıgı şehir arası mesafeye göre verilir izin kullanmayan askerler zaten teskere aldıklarında izne çıkıyo gibi görünücek resmi olarak askerlikleri bitmicek geldikten 12gün sonra biticek kafamızı karıştırdık iyice yaa neyse 2 ay sonra net belli olur teskere tarihleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…