Canım yol izni izin kullanan askerlere verilmez sadece teskere alanların yaşadıgı şehirle askerlik yaptıgı şehir arası mesafeye göre verilir izin kullanmayan askerler zaten teskere aldıklarında izne çıkıyo gibi görünücek resmi olarak askerlikleri bitmicek geldikten 12gün sonra biticek kafamızı karıştırdık iyice yaa neyse 2 ay sonra net belli olur teskere tarihleri :)
selam kızlar nasılsınız dicem ama gördüğüm kadarı ile herkes neşeli bugun
Canım kısa dönemlerin hepsi 12sinde teslim olup teskere alıcakları ayın 16 yada 17 sinde teskere alıyolar en kısa süren kısa dönem askerlikde aralık celbinde gidenler oyüzden bizim hesaplar dogru askerinin kafası karışmış olabilir
askerliklerinin bitişi 16 sı ama askeriyeden 17 sinde çıkarıyorlarmış benim askerimde bu şekilde bilgi verdi bana. bildiğim kadarıyla yol izni alması için normal 12 günlük izin süresinden kullanması gerekiyor bu 12 günlük izin süresinin mesala 3 gününü kullanmak istedi gideceği mesafeyi hesaba katıp 2 günde yol izni veriyorlar diye biliyorum canım. ama tabii gittiği yere göre değişiyor heryerde kısa dönem askerleri izne çıkartmıyorlarmış. mesela benim askerimin olduğu yerdede evci izni diye bişey esinlikle yokmuş çıkarmıyolarmış...
Canım bende 17 diye biliyorum çıkışlarını hatta bizim orda akşam çıkarmıyorlarmış sabah çıkarıyorlarmış ailesi gidip almazsa eger yle dedi askerim eğer süpriz yapmak için geç söüylüyorsa bilememde sanırım öylekızlarr günaydın yokmu bu konuda bi bilgi sahibi..benmki acemi birliğne gecerken 800km den fazla oldugu içn kullandı o yol iznini..tekrar vermezler bana aynı yıl içnde olduğu icn dedi..18i diyo ama herkes 17si diyo..bizde 16sına göre hesaplıyoruz ..uff kafam karıştı
Bende seni kuzumnehirli seviyorum seni canımmmm:))
hoşgeldin canım eee askerlerimize yaklaştıkça bayram tadında bi gün oluyo
bu arada kızlar askerim aradı sabahın köründe seni üzdüm biliyorum özür dilerim özlemim ama beni kıskanman çok hoşuma gidiyo bu beni mutlu ediyo dedi sadist sevdiğim benimmmaskerde olduğu için hep tatlı dil güler yüz iyice şımarttım biraz cadı moduma geçsem iyi olucak heralde
kızanlar bana yardım edin
uyku açmada etkin bir yöntem bileniniz varmı acaba çay kahve dışında denenmiş bişey olursa çok memnun olurum, sınavlara son 3 günüm kaldı ama ders çalışırken feci uyku bastırıyor camı açıp önüne oturuyorum, bişiler atıştırıyorum, arasıra kalkıp yürüyorum ama yok yani dün gece ancak saat 12 ye kadar dayanabildim ancakolağanüstü fikirlerinizi bekliyrum
hoşgeldin canım eee askerlerimize yaklaştıkça bayram tadında bi gün oluyo
bu arada kızlar askerim aradı sabahın köründe seni üzdüm biliyorum özür dilerim özlemim ama beni kıskanman çok hoşuma gidiyo bu beni mutlu ediyo dedi sadist sevdiğim benimmmaskerde olduğu için hep tatlı dil güler yüz iyice şımarttım biraz cadı moduma geçsem iyi olucak heralde
Ben bu hafta sonu göreceğim canım şafak 4 sonra yeniden başlarım saymaya :))Bende cadı modundan kurtulamıyorum sanki o değil ben askerim o beni idare ediyor ama böylesi de güzel cadı olmak da lazım arada:)
ne güzel çok şanslısın canım tadını çıkar bakalım
ilişkiler karşılıklı fedekarlıklarla yürüyor bazen senin alttan alman gerekirken bazen karşı tarafın bunu yapması gerekebiliyor bu bir denge onu sağlayabildiysen sağlıklı bi ilişki kurabiliyosun çok şükür biz tartışsakta bunu başarabiliyoruz geri adım atabilmek önemli
Çok haklısın canım tek taraf hep alttan alınca da olmuyor o kişi ve ilişki yıpranıyor ne hissettiğini açıkça belirtmek en güzeli büyütüp uzatılmadığı konuşuldugu sürece her problem çözülebilir bence
kızlar şubat ayındayız ama nasıl güzel bi hava var dışarda yani istanbul için konuşuyorum bizimkiler gelmeden baharı getirdiler
kızlar yeni haberi duydunuz mu?tüylerim diken diken oldu...siirt pervaride cinnet geçirn asker arkadaşlarını taramış 3 şehit varmış...rabbim korusun herkesi,yakınlarına sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?