349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla tatlım bizde hepsini yeni öğreniyoruz benim askerim izne gelicek allahın izniyle benim yanımda 5 gün kalıcak ama 3 gün izin kullanmış olucak kalan 2 gün yol izni olarak sayılacakmış bana aktardığı bilgi bu şekilde

selam kızlar nasılsınız dicem ama gördüğüm kadarı ile herkes neşeli bugun

hoşgeldin canım eee askerlerimize yaklaştıkça bayram tadında bi gün oluyo
bu arada kızlar askerim aradı sabahın köründe seni üzdüm biliyorum özür dilerim özlemim ama beni kıskanman çok hoşuma gidiyo bu beni mutlu ediyo dedi sadist sevdiğim benimmm askerde olduğu için hep tatlı dil güler yüz iyice şımarttım biraz cadı moduma geçsem iyi olucak heralde

uff gıcık etti beni anlamıyoda..çok sagol canım..

anladım canım benimkine kalsa 18nde çıkcaz 19unda ordayım dedi

kızlar şubat ayındayız ama nasıl güzel bi hava var dışarda yani istanbul için konuşuyorum bizimkiler gelmeden baharı getirdiler

Canım bende 17 diye biliyorum çıkışlarını hatta bizim orda akşam çıkarmıyorlarmış sabah çıkarıyorlarmış ailesi gidip almazsa eger yle dedi askerim eğer süpriz yapmak için geç söüylüyorsa bilememde sanırım öyle olsun artık 1-2gün oynamalar bir mayıs gelsin 2-3 günü önemli olmuycak heycandan
nehirli seviyorum seni canımmmm:))
Bende seni kuzum

Canım çok sevindim bak askerlerimizde bazı şeylerin farkındalar napsınlar çok bunalıyorlar ee enyakın gördükleri bizleriz bize yansıtıcaklar tabiki napalım ekstradan sabır ögreniyoruz Nisan ayı gelsin sonları sen ozaman gör şeklimizi :13:

Canım çok sevindim bak askerlerimizde bazı şeylerin farkındalar napsınlar çok bunalıyorlar ee enyakın gördükleri bizleriz bize yansıtıcaklar tabiki napalım ekstradan sabır ögreniyoruz Nisan ayı gelsin sonları sen ozaman gör şeklimizi :13:[/QUOTE]

teşekkür ederim nehirnilim
tabi farkındalar ordan kendini iyi hissedebilmek için bile ne yaramazlıklar yapıyo biliyo nelere tepki verceğimi
ama olsun ben onu her haliye seviyorummmm yaramazım o benimmm gönlümü de almasını bildiği için uzun süreli kızamıyorum

kızanlar bana yardım edin

uyku açmada etkin bir yöntem bileniniz varmı acaba çay kahve dışında denenmiş bişey olursa çok memnun olurum, sınavlara son 3 günüm kaldı ama ders çalışırken feci uyku bastırıyor camı açıp önüne oturuyorum, bişiler atıştırıyorum, arasıra kalkıp yürüyorum ama yok yani dün gece ancak saat 12 ye kadar dayanabildim ancak olağanüstü fikirlerinizi bekliyrum

sabahları elma yemenin uyku açtığını duymuştum bi arkadaşımdan istersen bi dene zararsız ne de olsa

Ben bu hafta sonu göreceğim canım şafak 4 sonra yeniden başlarım saymaya :))Bende cadı modundan kurtulamıyorum sanki o değil ben askerim o beni idare ediyor ama böylesi de güzel cadı olmak da lazım arada:)

Ben bu hafta sonu göreceğim canım şafak 4 sonra yeniden başlarım saymaya :))Bende cadı modundan kurtulamıyorum sanki o değil ben askerim o beni idare ediyor ama böylesi de güzel cadı olmak da lazım arada:)

ne güzel çok şanslısın canım tadını çıkar bakalım
ilişkiler karşılıklı fedekarlıklarla yürüyor bazen senin alttan alman gerekirken bazen karşı tarafın bunu yapması gerekebiliyor bu bir denge onu sağlayabildiysen sağlıklı bi ilişki kurabiliyosun çok şükür biz tartışsakta bunu başarabiliyoruz geri adım atabilmek önemli

Çok haklısın canım tek taraf hep alttan alınca da olmuyor o kişi ve ilişki yıpranıyor ne hissettiğini açıkça belirtmek en güzeli büyütüp uzatılmadığı konuşuldugu sürece her problem çözülebilir bence

kesinlikle canım öyle sen nekadar fedekarlık yapsanda karşındaki anlamıyor ve tek başına emek sarfediyosan malesef hiç bir anlamı olmaz.Çünkü bi yerde yorulursun ve tek taraflı olduğu için de biter.

kızlar yeni haberi duydunuz mu?tüylerim diken diken oldu...siirt pervaride cinnet geçirn asker arkadaşlarını taramış 3 şehit varmış...rabbim korusun herkesi,yakınlarına sabır versin

kızlar yeni haberi duydunuz mu?tüylerim diken diken oldu...siirt pervaride cinnet geçirn asker arkadaşlarını taramış 3 şehit varmış...rabbim korusun herkesi,yakınlarına sabır versin

ALLAH IMM SEN KORUU hepsinii.. çook üzüldümm RABBİM esirgesinn.. bende baktım şimdii çokk kötü bi durumm ALLAH ımm sen yardımcısı ol herkesinn..

Son düzenleme:
benimki bana hep 17 sinde gelecem diyordu dün konuştuk agzından kaçırdı 16 mayısmış terhis tarihi aklı sıra bana yok seni kandırıyorum o yüzden 16 sı dedim diyor bana süpriz yapacak bende tamam dedim anlamamazlığa geldim haydi kızlar çift rakamlara 1 günümz kaldı geçmez diyorduk atıyor şafaklar bir bir zaten şubatta 28 çekiyor ohhhhhhhhh miiiisssss valla.az kaldı az:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…