349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar yeni haberi duydunuz mu?tüylerim diken diken oldu...siirt pervaride cinnet geçirn asker arkadaşlarını taramış 3 şehit varmış...rabbim korusun herkesi,yakınlarına sabır versin

Tam haberi gördüm üstüne telefon çaldı kötü oldum yaa ( Allah rahmet eylesin

İyi akşamlar kızlar,
ilk olarak Siirtte olan olayla ilgili üzüntülerimi belirtmek isterim. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin... Hepimizi kazalardan belalardan kötülüklerden, fitne fesattan korusun. (amin). 1 lira da, 1 ekmek 1 süt de olsa sadaka vermeyi ihmal etmeyelim inşallah. Malumunuz, sadakanın belalara karşı bir set olduğuna dair hadis-i şerifler mevcut...

canım öğrencilik hayatım boyunca geceleri gözüm kapalı, gündüzleri gözüm açık uyudum derslerde sıralara kafamı koyup uyudum ama bunu önleyecek bir şey bulamadım. şu an gel gör ki hiçbir şekilde böyle bir sorunum kalmadı yani bünyem ders çalışmayı bu şekilde reddediyordu adeta inşallah sen bir çözüm bulursun, bulursan bizle de paylaşırsan sevinirim

Allahım siirtte şehit olan askerlerimizin ailelerine sevdiklerine sabır versin nekadar büyük bir acı dayanma gücü ver yarab ordaki arkadaşı tarafından olması hemde rabbim sen koru askerlerimizi tüm kötülüklerden kötü insanların şerrinden yarabbim sen şehitlerimize rahmet ailelerine sabır ver Allahım

Askerim siirtte, neyseki herşey yolunda.. Gittiğinden beri 2.kez siirtte olay yaşandı. Birincisinde yine karakola saldırı yapıldı.. Her duyduğumdan yerimden nasıl zıplayıp telefona koştuğumu bi ben bilirim, hepsine Allah rahmet eylesin, hepimizinki kazasız belasız dönücek inşallah..

Amin canım benim inşallah rabbimin izniyle sağsalim askerlerimize kavuşmayı nasip etsin rabbim inşallah

amin canım, gerçekten hepimizin gözü kulağı haberlerde... nerede ne oluyor hep bir merak ve endişeyle takip ediyoruz. Allah selametle bitirmelerini nasip etsin inşallah...

Amin canım benim inşallah rabbimin izniyle sağsalim askerlerimize kavuşmayı nasip etsin rabbim inşallah

amin canım, gerçekten hepimizin gözü kulağı haberlerde... nerede ne oluyor hep bir merak ve endişeyle takip ediyoruz. Allah selametle bitirmelerini nasip etsin inşallah...

Gönderdiğimiz gibi gelicekler inanıyorum ben, en çok üzülceğimiz şey kilo vermeleri olur umarım

biraz önce eşimle konuştum şöyle bir söylenti dolaşıyormuş,doğuda askerlik yapanlarım malum hafta sonu izinleri yok.izin olmadığı gibi serbestte kalmıyorlar 7gün 24 saat askerliğe devam...bu sebeple hafta sonlarını hesaplayıp askerlikten düşürme ihtimalleri varmış..size de böyle bir söylenti geldi mi valla ben şimdiden umutlandım ne güzel olur nerden baksak mayısın başında gelirler...hadi inş.

Hadi inş doğrudur ve bikaç gün erken kavuşuruzz

canım benim de askerim doğuda... ama böyle söylentilere pek inanmamak lazım, istersen 347. dönemin sayfasında sorabilirsin bu soruyu? onların askerleri yeni terhis oldu. böyle bir şey yaşayan varsa bilgilendirir zaten mayıs başı tekrar ktmlere geçecekler yani dönüş yolu macerası başlamış olacak inşallah...

Gönderdiğimiz gibi gelicekler inanıyorum ben, en çok üzülceğimiz şey kilo vermeleri olur umarım
Amin canım inşallah

Canım onu bende duydum bizim işyerinde arkadaşımız gitti hakkaride görev yapıyor aradıgında akrabasını öyle söylemiş çarşı izinlerimide düşücekler öyle gelicem demiş o uzun dönem ama normal izinde kullanmıycakmış artık aynımı olur bilememde inşallah öyle olur canım sizler için çok sevinirim gerçekten 347.dönemde vardır izin kullanmayıp doguda yapan muhakkak onlardan net biklgiyi ögrenebiliriz

bu yeni gündeme gelen bir konu imiş galiba o yüzden geçmiş dönemler böyle bir durum yaşamamışlar belki bizimkilerden de sonra uygulamaya geçebilirmiş ama eşim bimer e mesaj atmamızı tavsiye etti biraz daha hızlandırabilir diye...doğuda askeri olanlar özellikle mesaj atarlarsa belki bi umut doğar kim bilir...ben attım.

bak işte bu iyi fikir ben de hemen edevletime girip mail atayım. arkadaşlar siz de desteklerseniz, sesimizi daha iyi duyurabiliriz. askerlerimizin hiçbir şekilde çarşısı yok, mesela benim askerimin kantini bile yok... canı istese bir gofret bile alamıyor... bu zorlu şartları göz önünde bulundurarak yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum

çarşı izinleri yok ve hafta sonu sivil giyinmelerine dahi izin verilmiyor,aynen devam askeri elbise görevler işler hiçbir değişiklik olmuyor...kantini dahi olmayanlara Allah sabır versin bizde market var ama ne olursa olsun dinlenecekleri oh diyecekleri zaman yok..

amin canım. bimer'e önerimi belirttim. takip numaramı da kaydettim. inşallah hayırlı bir cevap gelir. bizimkilerde bir değişiklik olur mu bilinmez ama en azından ilerikilere belki bir faydamız dokunur... bazen askerimi anlayamıyorum ama şuan bir kez daha fark ettim ki işi çok zor, çok şeyden mahrum... dediğin gibi 7 gün hep askeri üniforma içerisinde... aylarca göreceği tek bir farklı yüz yok, yat kalk aynı insanları gör. benimkinin kantini yok, kendisi çok sever çikolata cipsi... bugün sevdiği bir yemek çıkmıştı, çocuklar gibiydi sabahtan öğlene kadar iple çekti, sevdiğim yemek çıkacak diye kıyamam, bazen çok haksızlık ediyorum, ve izinleri olmadığı için bir kere bile görüşemicez...
Allahım sağ salim dönmelerini ve yuva kurmamızı, evli olanların da kavuşmasını nasip etsin de, bugünler de unutulur, ama bugünleri unutturacak güzellikte günler gelsin inşallah!!!

benimkide benle iddialaşıyo 18nde gelcem diye..tamam aşkım millet 16sında gelsn sen 18nde gel dedim..susmadı bi..evet ya geçiyo zaman cidden

benimkide benle iddialaşıyo 18nde gelcem diye..tamam aşkım millet 16sında gelsn sen 18nde gel dedim..susmadı bi..evet ya geçiyo zaman cidden

ay canım bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor ha bide iddalaşıyorlar. amannnn dedim bugün ne zaman gelirsen gel ama yemedi tabi adam telefonu tak kapadı suratıma deli ya sonra tekrar aradı sen gerçekten gelmemi istemiyomusun diyor bana yav şaka yaptım diyorum tam 1 saat konuştu offff arkadaş ya askerlik adamın çenesine vurmuş

benimkinn de sinirine vurmuş şaka yaptm dedm ona bile tartıştık düşün artık bide uzun dönem falan olsa kafayı yerdi artk benmki de bende..bitse kurtulsak şu hallernden onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…