- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Gerçekten ağrısı çok fena oluyor ya battaniye ah battaniye rahatsız olsamda olmasamda bütün kış benim bölünmez bir parçamo dönemlerde benimde cok sancım oluyorrrr
sıcak su torbasııı battanıye
ılaç, serbetttt kım ne tavsıye derse alıyorummm
o sancıııı cok fena ama.... dayanılır gıbı degıllll
:98: öncelikle duygularımıza tercüman olan ikonumuzla selamlıyorum sizleri
nasılsınız kızlar?? benimkide yolda bi mide bulantısı 2 gündür henüz teşrif etmedi bakalım süründürüyo
İnşallah kuzum çok sevindim rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin ozamanben bu konuda biraz mahçubum ama :105:
sıcak su torbası ıyı gelır dıyorlar ama bende fayda etmıyor gecmıs olsun canım off onun sancısı cok fena yaa(((
o dönemlerde benimde cok sancım oluyorrrr
sıcak su torbasııı battanıye
ılaç, serbetttt kım ne tavsıye derse alıyorummm
o sancıııı cok fena ama.... dayanılır gıbı degıllll
canlarım ağustos ayı düğün hazırlıklarına başladık o yüzden fazla giremiyorum aklım sizde ama netten araştırma devresindeyim şu an ikonlarımızada bayıldıım.:08: :13:
aşk olsun canım benim öyle söylersen üzülürüm bak bunlar kader kısmet işleri allah herşeyden önce hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ederim ben. bakalım nasıl olucak çok uzakta görüşmem taaa ümraniyede ama avrupa bölgesindeki yerleri için arıyorlarmış bakalım neler olucak:26::26:
saol canım bıktık artık bunu çekmekten ama olmamasıda başka türlü sıkıntı yani :))
yalnız değiliz bizden birsürü var kimiside evlenince geçer diyor ama bakıcaz artık az kaldı
evlılık hazırlıgı da zor arkadaşlar allah kolaylık versın.ceyız olayı ayy ben cok kararsızımdır zaten kolay begenemıyorum hıc o donemlerde yandım..
Herşeyin hayırlısı tabiki kuzum inşallah rabbim gönlüne göre veriraşk olsun canım benim öyle söylersen üzülürüm bak bunlar kader kısmet işleri allah herşeyden önce hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ederim ben. bakalım nasıl olucak çok uzakta görüşmem taaa ümraniyede ama avrupa bölgesindeki yerleri için arıyorlarmış bakalım neler olucak:26::26:
saol canım bıktık artık bunu çekmekten ama olmamasıda başka türlü sıkıntı yani :))
yalnız değiliz bizden birsürü var kimiside evlenince geçer diyor ama bakıcaz artık az kaldı
Canım Allahım hayırlısıyla tamamlamayıda nasip etsin negüzel tatlı güzel telaşlar bunlar tabiki hazırlıklarını hallediceksin arada ugra haberdar et durumlardan bize yeter ocanlarım ağustos ayı düğün hazırlıklarına başladık o yüzden fazla giremiyorum aklım sizde ama netten araştırma devresindeyim şu an ikonlarımızada bayıldıım.:08: :13:
ayyy 14 yazınca gözyaşı çıktı Allah hayırlara getirsin
ben de aksine çok kararlıyımdır ama istediğimi bulmam lazım ve onu alcak bütçeye sahipsem değmeyin keyfime
piyasada o kadar güzel şeyler var ki al beni diye bağırıyo çoğu zaman
gerçi ben henüz çeyiz dizme aşamasındayım düğün hazırlığı eminim çok daha heyecanlı olur
ceyız ıcın bırşeyler alıyorsun yanı bende ılk defa bundan bır kac ay once aldım odur ılk aldıklarım
yani dikkatimi çeken çok hoşuma giden bişey olursa alıyorum yoksa önceden alıp biriktirme taraftarı değilim sürekli yeni şeyler çıkıyo
ama o aldığın şey her ne olursa olsun sende bıraktığı etki tarif edilemez heralde acayip seviniyorum ben
umarım hepimiz sevdiklerimizle birlikte bir ömür mesut oluruz
inşallah canım ..ben ayrı memleke gııdıcem nasıp olursa.uzman cavusumuz nereye tayın olursa artıkın.o yuzden bılmıyorum ceyız ıllakı olucak sonucta ıstdan goturecegım:44: bu aldıklarımdan sonra çatal bıcak yemek takımı tencere takımı alıcam sole kampanyalı olanlardan 3 u bır arada olanlardan tabı sorusturcam bakalım hangısı ıyı
inşallah canım ..ben ayrı memleke gııdıcem nasıp olursa.uzman cavusumuz nereye tayın olursa artıkın.o yuzden bılmıyorum ceyız ıllakı olucak sonucta ıstdan goturecegım:44: bu aldıklarımdan sonra çatal bıcak yemek takımı tencere takımı alıcam sole kampanyalı olanlardan 3 u bır arada olanlardan tabı sorusturcam bakalım hangısı ıyı
iyi akşamlar canım. ay bugün çok telaşlı bi gündü...İyi akşamlar kızlar nasılsınız ..
iyi akşamlar canım. ay bugün çok telaşlı bi gündü...bu yüzden de hızlı geçti misafirlerim vardı, sonra spora gittim , sonra gelip oturunca yorulduğumu anladım ay zaten evi toparlamak yetti... yarın da kayınvalidemle programımız var, sen nasılsın canımmm?
buarada kızlar ÇEYİZ konusu geçmiş de, benim yemek takımım Karaca Polo. şansıma hepsi sağlam gelmişti. çok üzüldüm canım ya ara sor, göndersinler
çeyiz almaktan büyük bi mutluluk duyuyorumonları sevdiğim insanlarla paylaşmanın hayali, alırken gözümde canlanan manzaraları hiçbir şeye değişmem
Yaklaşık bir yıldır kaliteli ve hesaplı şekilde tamamlamaya gayret ediyorum. Allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Hayallerimiz gerçekleşsin inşallah
zamana yaymak bence en doğrusu... çeyiz kampanyalarını hesapladım pahalıya geliyor. şu kadar indirim vs hep hikaye. piyasayı ve farklı yerleri takip etmek lazım.
iyi akşamlar kızlarr :) bi kaç sayfaya baktım da nehircim galiba sen demişsin karnıma sıcak su torbası koyuyorum diye ben yumurtalıklarda iltihaplanma yapıyor diye duydum ne derece doğru bilmiyorum.bugünkü ikonumuz cidden iyi olmuş sevdiceğimin atış talimi vardı bugünyarın da doğum günü bi kargo yolladım bugün haftasonu alması için ama galiba uzak bir yere yolladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?