349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar abime kiz istemeye gidiyrz cumartesi gunu soz almaya desem daha dogru olucak:)) cok seviniyrm onun icin ama boyle olunca yaza onlar dugun yaparsa bizimki ertelenir ama napalim kismet artik onlarin mutluluguyla idare ederz bi surede cok heycanliyim ben bile(; sizinle paylasmak istedm hemen

iyi akşamlar cnım hg bende ilk kargayu uzaga yollamıştım biraz acemilik işte napalım :)
cidden öyle oldu canım ya

oo hayırlı olsun canımm Allah tamamına erdirsin darısı başına herşey kısmetiyle olur sen ertelenir diye düşünme bi bakmışsın onlardan önce sizin düğün olmuş

oo afiyet olsun canım, eh misafir gelince ben de mecburen yaptım ve galiba yemiş bulundum hmm güle güle kullan canım, bernardo da güzel ama pahalı, yılbaşında 1 alana 1 bedavaydı onun gibi kampanyalar olunca yine biraz iyi oluyor

hayırlı olsun canım şimdiden :) onları özlemediğimiz an yok ki canım napalım katlanacağız ama inşallah bundan sonra zaman su gibi akıppp gidecek :) plakalar gelecek sonra bahar ve bahar bize sevdiklerimizi getircek
iyi akşamlarr kızlarr çok sıkıldım ben bugün (
iyi akşamlar canım hayırdır neden sıkılıyorsun

sivilce ilacı kullanıyorum çok etkiledi beni 5 gündür kapıdan dışarı çıkmıyorum canım her yerim pul pul oldu

sivilce ilacı kullanıyorum çok etkiledi beni 5 gündür kapıdan dışarı çıkmıyorum canım her yerim pul pul oldu
canım yaa açıkçası cildimize fazla şeyler uygulamaktan yana değilim ama hani gördüğüm bi kaç kişi de ciddi düzelmeler oldu o yüzden pekte bir şey diyemeyeceğim işe yarıyor mu peki?

Ay bu akşam çok heycanlı intikam :) bernardo pahalı gibi görünüyo ama sürekli kampanya yapıyolar yaa bende senin gibi pahalı burası diyip kapısından içeri girmezdim sonra bi girdim 2bin liraya bütün mutfak eşyanı tamamlıyosun tencerene kadar günlük yemek takımın günlük çatal kaşıgına kadar çok pişman oldum sonra kısmet iştee :) bi kaç ay sonra çatal bıçak almayı düşünüyorum sizlerden tavsiyeler alırım :)

aynen canım tamam kuzum konuşuruz benim gözlerim kapanıyo ya gerçekten yorulmuşum, bana müsaade kızlar, iyi geceler

canım yaa açıkçası cildimize fazla şeyler uygulamaktan yana değilim ama hani gördüğüm bi kaç kişi de ciddi düzelmeler oldu o yüzden pekte bir şey diyemeyeceğim işe yarıyor mu peki?
daha 2 haftadır kullanıyorum her yerim sivilce doldu iyice yüzüme dokunamıyorum bile

Ya zaman sanki geçmiyo bu çift rakamlarda offf ben aşkımı istiyorum bit askerlik bit artık çok sıkıldım senden (
bitecek canım bitecekk ya kızlar moralleri bozmak yokk bakın bi gün daha yaklaşıyoruz sevdiklerimize...

aynen canım tamam kuzum konuşuruz benim gözlerim kapanıyo ya gerçekten yorulmuşum, bana müsaade kızlar, iyi geceler
kuzummmm nasılsın ne var ne yok?

daha 2 haftadır kullanıyorum her yerim sivilce doldu iyice yüzüme dokunamıyorum bile
canım madem daha kötü yaptı bıraksana hani bu konuda pek fikir sahibi değilim ama :S

ilk 1 ay sivilceler tamamen dışa vuruyor malesef ki bir süre daha bunu çekcem böyle sen nasılsın iyi misin

canım geçmiş olsun..kullanmaya başlamadan önceknden daha fazlaysa şuan..ters giden bişiler var..öle ilaçlar genelde hemen kurutmaya başlıyo..kardeşimde kullandı

canım doktoru aradım,doktorun dediğine göre ilk 1 ay deri altındaki herşey tamamen dışa vuruyormuş sonra kuruyormuş yani şuanki halim normalmiş

canım doktoru aradım,doktorun dediğine göre ilk 1 ay deri altındaki herşey tamamen dışa vuruyormuş sonra kuruyormuş yani şuanki halim normalmiş

kardeşimde de hemen kurutmaya başlamıştı canım..herkesde değişiyo demekki etkiler.çok dikkat et havlu yerine kagıt havlu kullandı kardeşm.kaşımadı ve hergün düzenli temizledi..hafif bi krem sürdü şuan baya düzeldi

roaccutane kullanıyorum canım ve sürekli nemlendiriciler,güneşe çıkmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum işte umarım askerim gelene kadar geçer bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…