cidden öyle oldu canım yaiyi akşamlar cnım hg bende ilk kargayu uzaga yollamıştım biraz acemilik işte napalım :)
Kizlar abime kiz istemeye gidiyrz cumartesi gunu soz almaya desem daha dogru olucak:)) cok seviniyrm onun icin ama boyle olunca yaza onlar dugun yaparsa bizimki ertelenir ama napalim kismet artik onlarin mutluluguyla idare ederz bi suredecok heycanliyim ben bile(; sizinle paylasmak istedm hemen
Canim hayrlisi bakalim ctesi cicek cikolata gidyrz hayrlisiyla benim askerimde gelseydi en azindan dugune nisanlimla katilrz insallahhayrlisiyla ctesi sozumuzu yaparsak sonra o telasla askerligide kolay bitirrm kosustrmacada diye dusunuyrm:)) amaaa bunlari gordukce daha cok ozluyrmki ben askerimi
hg canım oo baya yorulmuşsun sen bugün yarında kayınvalidenle yorulucaksın baya belli :) bende evdeydim bugün pasta börek yaptım yedim bide utanmadan :)
çeyiz konusuna gelince canım ben önce karacanın çeyiz setleri varya 3lü onlardan sipariş vermiştim sonra içime sinmemişti çünkü kare yemek takımı istiyodum ben ordaki kızda beni kandırdı yok karelerin kenarı çabuk kırılıyo falan die pişman oldum kareye çevirdim yemek takımımı bu seferde tencere setiyle çatal kaşık bıçagı iptal ettim çünkü sete dahil olmuyodu daha pahalıya geliyodu bende almadık sadece yemek takımını aldım ama taksiti bitti nerdeyse kırık parçalar gelmedi sinir oldum bidaha karacamı asla yani çok pişman oldum bernardoda çok güzel kampanyalar var yaa
hayırlı olsun canım şimdiden :) onları özlemediğimiz an yok ki canım napalım katlanacağız ama inşallah bundan sonra zaman su gibi akıppp gidecek :) plakalar gelecek sonra bahar ve bahar bize sevdiklerimizi getircekCanim hayrlisi bakalim ctesi cicek cikolata gidyrz hayrlisiyla benim askerimde gelseydi en azindan dugune nisanlimla katilrz insallahhayrlisiyla ctesi sozumuzu yaparsak sonra o telasla askerligide kolay bitirrm kosustrmacada diye dusunuyrm:)) amaaa bunlari gordukce daha cok ozluyrmki ben askerimi
iyi akşamlar canım hayırdır neden sıkılıyorsuniyi akşamlarr kızlarr çok sıkıldım ben bugün(
hayırlı olsun canım şimdiden :) onları özlemediğimiz an yok ki canım napalım katlanacağız ama inşallah bundan sonra zaman su gibi akıppp gidecek :) plakalar gelecek sonra bahar ve bahar bize sevdiklerimizi getircek
iyi akşamlar canım hayırdır neden sıkılıyorsun
canım yaa açıkçası cildimize fazla şeyler uygulamaktan yana değilim ama hani gördüğüm bi kaç kişi de ciddi düzelmeler oldu o yüzden pekte bir şey diyemeyeceğimsivilce ilacı kullanıyorum çok etkiledi beni 5 gündür kapıdan dışarı çıkmıyorum canım her yerim pul pul oldu
oo afiyet olsun canım, eh misafir gelince ben de mecburen yaptım ve galiba yemiş bulundumhmm güle güle kullan canım, bernardo da güzel ama pahalı, yılbaşında 1 alana 1 bedavaydı onun gibi kampanyalar olunca yine biraz iyi oluyor
Ay bu akşam çok heycanlı intikam :) bernardo pahalı gibi görünüyo ama sürekli kampanya yapıyolar yaa bende senin gibi pahalı burası diyip kapısından içeri girmezdim sonra bi girdim 2bin liraya bütün mutfak eşyanı tamamlıyosun tencerene kadar günlük yemek takımın günlük çatal kaşıgına kadar çok pişman oldum sonra kısmet iştee :) bi kaç ay sonra çatal bıçak almayı düşünüyorum sizlerden tavsiyeler alırım :)
daha 2 haftadır kullanıyorum her yerim sivilce doldu iyice yüzüme dokunamıyorum bilecanım yaa açıkçası cildimize fazla şeyler uygulamaktan yana değilim ama hani gördüğüm bi kaç kişi de ciddi düzelmeler oldu o yüzden pekte bir şey diyemeyeceğimişe yarıyor mu peki?
Ya zaman sanki geçmiyo bu çift rakamlarda offf ben aşkımı istiyorum bit askerlik bit artık çok sıkıldım senden(
bitecek canım bitecekk ya kızlar moralleri bozmak yokk bakın bi gün daha yaklaşıyoruz sevdiklerimize...Ya zaman sanki geçmiyo bu çift rakamlarda offf ben aşkımı istiyorum bit askerlik bit artık çok sıkıldım senden(
kuzummmm nasılsın ne var ne yok?aynen canımtamam kuzum konuşuruz benim gözlerim kapanıyo ya gerçekten yorulmuşum, bana müsaade kızlar, iyi geceler
canım madem daha kötü yaptı bıraksana hani bu konuda pek fikir sahibi değilim ama :Sdaha 2 haftadır kullanıyorum her yerim sivilce doldu iyice yüzüme dokunamıyorum bile
bitecek canım bitecekk ya kızlar moralleri bozmak yokk bakın bi gün daha yaklaşıyoruz sevdiklerimize...
kuzummmm nasılsın ne var ne yok?
canım madem daha kötü yaptı bıraksana hani bu konuda pek fikir sahibi değilim ama :S
daha 2 haftadır kullanıyorum her yerim sivilce doldu iyice yüzüme dokunamıyorum bile
canım geçmiş olsun..kullanmaya başlamadan önceknden daha fazlaysa şuan..ters giden bişiler var..öle ilaçlar genelde hemen kurutmaya başlıyo..kardeşimde kullandı
canım doktoru aradım,doktorun dediğine göre ilk 1 ay deri altındaki herşey tamamen dışa vuruyormuş sonra kuruyormuş yani şuanki halim normalmiş
kardeşimde de hemen kurutmaya başlamıştı canım..herkesde değişiyo demekki etkiler.çok dikkat et havlu yerine kagıt havlu kullandı kardeşm.kaşımadı ve hergün düzenli temizledi..hafif bi krem sürdü şuan baya düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?