roaccutane kullanıyorum canım ve sürekli nemlendiriciler,güneşe çıkmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum işte umarım askerim gelene kadar geçer bu halim
gecer canım inşallah..baharat acı falan dikkat et bunlarda tetikliyo..kısa zamanda toparlarsın hemen
ay o kısmını hiç sorma zaten canım sevdiğim herşeyden uzak kaldım resmençok teşekkür ederim iyi dileğin için canım
rica ederm canım..bende gittiğnde ilk hafta sıkıntıdan alerji dökmüştüm ya..:)) ama gecti çok şükür..
:97: günayyydıııınnnnnnnnn kızlarrrrrr bugunku safak ıkonumuzu merak ediyorum..
hemen paylasayımda göreyim ıkonumuzu hehehehe
Günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsınkızlar gunaydın ıyısınızdır umarım.ben bugunun stresıne sabah başladım akşam arkadasıma gıtmıstım sabah servıs unuttu almadan gıttı ya sınır oldum kendım geldım çalıstıgım yerde kırsal bır bolgede
bugun ki safağım
safağa bakarmısın ya bu kadar uyar bu gunki ruh halıme
:97: günayyydıııınnnnnnnnn kızlarrrrrr bugunku safak ıkonumuzu merak ediyorum..
hemen paylasayımda göreyim ıkonumuzu hehehehe
Günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsınservisler yapıyor arada öyle sorumsuzluk işte canıım sıkma canını :18:
Günaydın tatlım bugünki biraz düşünceli sanırım plakalara gelme düşüncesinde
:97:Günaydın arkadaşlar şafağımız 97 :97:
PLakalara son 16
Şafağımızdaki ikoncanımız sizi üzmesin biraz düşünceli bugün cumaya ondandır olsunherkese hayırlı cumalara asker yarenleri
Sağol kuzum benim sanada hayırlı cumalar[/QUOT
kayınvalidemlere gidicem taze gelinim ya şık olmam lazım alışveriş yapmalıyımm hiç içimden gelmio kocam olmadan napsam eskilerle idare mi etsem?
EVET CANIM plakalara gelmeye kacgun var onu düşünüyorrrrr
Canım ihtiyacın varsa al tabiki insanın içinden gelmiyor haklısın ama normal kullandıklarındanda olur muhakkak cicili hanımhanımcık birşeyler vardır
Bence de hiç yormayayım kendimi idare eder evdekiler. Askerlerimiz gelceği zaman şıkır şıkır oluruz:)
Bende insan üzerime hiçbirşey almadım gittiginden beri kış aylarında pek farklı giyinme istedigimde yok bahar gelsin alırız askerlerimizle beraber ozaman alışveriş canavarı olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?