349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gecer canım inşallah..baharat acı falan dikkat et bunlarda tetikliyo..kısa zamanda toparlarsın hemen

ay o kısmını hiç sorma zaten canım sevdiğim herşeyden uzak kaldım resmen çok teşekkür ederim iyi dileğin için canım

rica ederm canım..bende gittiğnde ilk hafta sıkıntıdan alerji dökmüştüm ya..:)) ama gecti çok şükür..

ben ilk gittiği zamanı hatırlamak bile istemiyorum özel günüm tam 25 gün sürmüştü ve her yerim kabarmıştı
bu ilk ve son ayrılıklarımız olsun inşallah Allah bir daha hiçbirimize ayrılık yaşatmasın..

kızlar az önce şöyle sayfanın ennnn başına baktımda neler yazmışız ya geçti gitti işte o zor günler şimdi çift rakamlara düşmenin mutluluğunu yaşıyoruz bunlarda bitcek inşallah bakın 20 dakika sonra şafagımız 97 olacak.bu arada 351 lerin topiğide açılmış ama fazla kişi yok onlarda bu ay sonuna doğru gelirler topiklerine onlar gidecek bizimkiler gelecek çok şükür geçecek bitecek bu günler kavuşacaz askerlerimize sağsağlim inşallah

kızlar gunaydın ıyısınızdır umarım.ben bugunun stresıne sabah başladım akşam arkadasıma gıtmıstım sabah servıs unuttu almadan gıttı ya sınır oldum kendım geldım çalıstıgım yerde kırsal bır bolgede

bugun ki safağım

safağa bakarmısın ya bu kadar uyar bu gunki ruh halıme

:97:Günaydın arkadaşlar şafağımız 97:97:
PLakalara son 16

Şafağımızdaki ikoncanımız sizi üzmesin biraz düşünceli bugün cumaya ondandır olsun herkese hayırlı cumalara asker yarenleri

Günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsın servisler yapıyor arada öyle sorumsuzluk işte canıım sıkma canını :18:

:97: günayyydıııınnnnnnnnn kızlarrrrrr bugunku safak ıkonumuzu merak ediyorum..
hemen paylasayımda göreyim ıkonumuzu hehehehe

Günaydın tatlım bugünki biraz düşünceli sanırım plakalara gelme düşüncesinde

Canım ihtiyacın varsa al tabiki insanın içinden gelmiyor haklısın ama normal kullandıklarındanda olur muhakkak cicili hanımhanımcık birşeyler vardır

Bence de hiç yormayayım kendimi idare eder evdekiler. Askerlerimiz gelceği zaman şıkır şıkır oluruz:)

Bende insan üzerime hiçbirşey almadım gittiginden beri kış aylarında pek farklı giyinme istedigimde yok bahar gelsin alırız askerlerimizle beraber ozaman alışveriş canavarı olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…