349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydıın hayırlı cumalar kızlar bol bol dua edelim bugün günler şu yağan yağmur gibi çabucak geçsin gitsin..
sabah 5ten beri ayaktayım gün bitmek bilmicek gene

:97: Hayırlı Cumalar kızlar bugün dışarda olacaktım ama hava bozunca plan değişti dünden misafirlerim vardı, yorgundum, o yüzden iyi de oldu oh bee çift rakamlar çok keyifliymiş, zaten 100lerdeyken biliyorduk bugünlerin daha rahat geçeceğini

Bende insan üzerime hiçbirşey almadım gittiginden beri kış aylarında pek farklı giyinme istedigimde yok bahar gelsin alırız askerlerimizle beraber ozaman alışveriş canavarı olucam
ben de bir şey almıyorum ama sebebi spora gitmem bir de şu var, dolaplarımız giysi dolu... almaktan evlere sığmıyoruz, aslında en güzeli eskiyen parçanın yerine bir şey almak...

bende aynı şekilde planımı iptal ettim ve evdeyim canım anneannemin tv program akışına uyucam artık yapcak birşey yok :)
keşke dediğin uygulamayı yapabilsek canım ama biz kızlar gözümüzün beğendiği herşeyi alma derdindeyiz :)

bugün çok tuhaf hissediyorum..çok özledim..iştahım yok..kafam karışık..ne oldu bana anlayamadm(

noldu sana böyle canım iştahım filan yok deme iyi bakman lazım kendine askerin için

günaydıın hayırlı cumalar kızlar bol bol dua edelim bugün günler şu yağan yağmur gibi çabucak geçsin gitsin..
sabah 5ten beri ayaktayım gün bitmek bilmicek gene
Günaydın canım inşallah çabucak geçsin bugün neden okadar erken kalktın uykumu tutmadı canım ?
Hayırlı cumalar tatlım evet daha keyifli plakalardan sonra daha güzel olucak inşallah harita boyuycaz harita bahara kadar daha bir güzel olucaz zaten inşallah
bugün çok tuhaf hissediyorum..çok özledim..iştahım yok..kafam karışık..ne oldu bana anlayamadm(
Canım benim kendini üzme özlemimiz artıyor ama bak günlerimizde keyifli azalıyor rabbim çabucak geçmesini nasip etsin arada öyle psikolojilerimiz oluyor bizlerde askerlik psikolojisi yaşıyoruz

üst katta dayımlar oturuyor sabah erken hastaneye gittiler ve 2-5-10 yaşlarındaki 3 tane kuzuyu da bana bıraktılar sabahtan beri onların peşinde koşturuyorum canım :)

kızlar bana dua edin bugünlerde atmosfer pek iyi değil eşim yokken herkesi aynı anda idare edemiyorum calısıyorum misafirim oluyor ev işim kaynvldmel istnbula cok sık gelıyor ve asılan suratlar sonuc...gercekten kırgın ve kızgınım fızıksel ve ruhsal olarak herseyı kaldırabılıcek takatım hıc yok ...anlasalar...

esım evcıye cıkcagını soyledı haftaya gel dedı ınsallah aksılk cıkmaz karı koca olcaz dedı ınsallah dedıgı gıbı de olur

gercekten bazen yoruluyorum dua edın nolur

canım bazen öyle bir geliyor ki özlem o an çaresizliği dibine kadar hissediyorsun bak 97 e düştük biticek Allahın izniyle...

kimsesiz gibi hissediyor insan bazen kendini ama Allahın izniyle ilk ve son ayrılığımız olcak bu son 97 başka da yok hep dip dibe olacağımız günlere az kaldı :)

Allah yardımcın olsun canım eşini görmek iyi gelecektir sana eminim o zaman toparlarsın kendini..

üst katta dayımlar oturuyor sabah erken hastaneye gittiler ve 2-5-10 yaşlarındaki 3 tane kuzuyu da bana bıraktılar sabahtan beri onların peşinde koşturuyorum canım :)
Oyyy afacanlar kolay gelsin canım güzel oldugu kadarda çok ugraştırıyor yoruyorlar insanı bilirim

Canım benim rabbim yardımcın olsun gerçekten evli olarak asker yolu beklemek daha zordur tahmin edebiliyorum bütün yük sana kalmış durumda her iki tarafın idare edilmeside ayrı yaşamadım ama iyi anlıyorum :18: rabbim yardımcın olsun kolaylık versin sana canım az kaldı inşallah 3ay sonra yükün hafiflenmiş olucak enbaşında askerlik kocaman yüktü omuzlarımızda onu atmış olucaz inşallah

Kızlar mutlaka denenmesi gereken tarifler diye bir topik var orda yaptıgım tatlıları yemekleri paylaşıyorum isterseniz sizlede paylaşabilirim farklı lezzetler ögrenmek isteyen olursa ben kendimi askerimin yoklugunda biraz hamurişi tatlı yemeklere falan verdimde yeni yeni tarifler ögreniyorum :125:

amin inşallah erkk tarafına göre bana gmöre ne var kayınvalıde yanında degılım gezıyorum iş yok guc yok tek kısı olunca rahatım colk yok cocuk yok aslında bır gorseler üzerimdeki sorumluluğu iş hayatını bir tarafa koyuyorum o benim canım ciğerim yatak odasında bile sayılı uyudum o gitti gideli o yüzden bu cümleler beni çok üzüyor

Allah yardımcın olsun canım eşini görmek iyi gelecektir sana eminim o zaman toparlarsın kendini..

Canım benim rabbim yardımcın olsun gerçekten evli olarak asker yolu beklemek daha zordur tahmin edebiliyorum bütün yük sana kalmış durumda her iki tarafın idare edilmeside ayrı yaşamadım ama iyi anlıyorum :18: rabbim yardımcın olsun kolaylık versin sana canım az kaldı inşallah 3ay sonra yükün hafiflenmiş olucak enbaşında askerlik kocaman yüktü omuzlarımızda onu atmış olucaz inşallah [/QUOTE]

sağolun kızlar inşallah kimseyi üzmek istemiyorum ama bazen kendi sınırlarını korumak prensiplerinden taviz vermemek için o ayarı yakalamak çok güç oluyor

canım allah yardımcın olsun.. bende evlı asker yolu bekleyenlerdenım....
aynen
hayat zor... benım kocamda annesıgılden cok benı aryrrr kı daha dgrusu ben onu mesgule alıp ben aryrmmmm
benım kaynvalıdede nıye bızı aramıyr dıye bazen dokundryr lafla sakayşa karısıkkk.. ee tabı benı arıcakkk yarı yolda kaln benım...
sen kndı hayatına devam edyrsun zaten oglundan yıllardır ayrı sehırde yaısyrsun askerde olması senın ıcın farklı degılkı olan bana olduuu herseyın yuku bana kaldııı....

hem de nasıl uğraştırıyorlar canım 3ü de kız bıcır bıcır hiç susmuyorlar :)

çok haklsıın yaramaz pisii
öle gorunuyrrr
aynen bende psıkolojık cok yıprandımmm iş hayatım zaten cok streslıııı ve ev sorumlulugu uzerımde....
10gun kayınvalıdem yanımda kaldııı... sıkıldı gıttııı kı ben her aksam ıs cksıı ve hfta sonu gezdırdım onuuu...
sıkıntıda yoklar keyıfte varlarrr..
yıne telefondaa konusrken ozledım felan dıyr ama cagrmıyrm ıstemıyrm ne yalan soleyım....
ben kocamı zıyarete gıtcemm, ona bile özenıyorrr.özlemısmısss...ya sıvıldeyken sen oglunu 7-8ay gormedgın oluyrduu şimdi ne oldukı?
özledın ...
maksat yenı yer gormek ve gezmekkk
ya ben kocamla yalnız kalmak ıstyrmmm arkadass...
yenı evlendım kı askere gıttı...
dıyrm yaa
bıletını alsam hıc durmaz gelırrr

sizin işleriniz daha zor kızlar ben nişanlıyım ama kayınvalidem her gün arayıp bizim asker nasılmış kızım normal seni arıcak tabi diyor şükür o konu da şimdilik anlayışlı inşallah böyle devam eder..

aynen canım, çoğu zaman dediğin gibi oluyor, ay evde olmak çok güzel yaaa, son dinlenme günlerimiz sonra yine koşuşturmaca olur bizimkiler gelince

ayy canım gördüm o sayfayı hemen kaydettim tarifleri maşallah ne güzel şeyler paylaşmışsın bayıldımmm

etrafımda bazıları şimdilik anlayışlı değişir diyor ama ben katılmıyorum canım çünkü bu bir yapı meselesidir. anlayışlı olan anlayış görür, onlar iyi olursa biz de daha iyi davranırız ve herkes daha pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…