- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Affetmem valla kolundan tuttugum gibi alışveriş merkezleri beklesin beniolalım tabi o kadar sıkıntı çektik hakettik valla:)
günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese
ben de bir şey almıyorum ama sebebi spora gitmemBende insan üzerime hiçbirşey almadım gittiginden beri kış aylarında pek farklı giyinme istedigimde yok bahar gelsin alırız askerlerimizle beraber ozaman alışveriş canavarı olucam
:97: Hayırlı Cumalar kızlarbugün dışarda olacaktım ama hava bozunca plan değişti dünden misafirlerim vardı, yorgundum, o yüzden iyi de oldu oh bee çift rakamlar çok keyifliymiş, zaten 100lerdeyken biliyorduk bugünlerin daha rahat geçeceğini
ben de bir şey almıyorum ama sebebi spora gitmembir de şu var, dolaplarımız giysi dolu... almaktan evlere sığmıyoruz, aslında en güzeli eskiyen parçanın yerine bir şey almak...
bugün çok tuhaf hissediyorum..çok özledim..iştahım yok..kafam karışık..ne oldu bana anlayamadm(
Günaydın canım inşallah çabucak geçsin bugüngünaydıın hayırlı cumalar kızlar bol bol dua edelim bugün günler şu yağan yağmur gibi çabucak geçsin gitsin..
sabah 5ten beri ayaktayım gün bitmek bilmicek gene
Hayırlı cumalar tatlım evet daha keyifli plakalardan sonra daha güzel olucak inşallah:97: Hayırlı Cumalar kızlarbugün dışarda olacaktım ama hava bozunca plan değişti dünden misafirlerim vardı, yorgundum, o yüzden iyi de oldu oh bee çift rakamlar çok keyifliymiş, zaten 100lerdeyken biliyorduk bugünlerin daha rahat geçeceğini
ben de bir şey almıyorum ama sebebi spora gitmembir de şu var, dolaplarımız giysi dolu... almaktan evlere sığmıyoruz, aslında en güzeli eskiyen parçanın yerine bir şey almak...
Canım benim kendini üzme özlemimiz artıyor ama bak günlerimizde keyifli azalıyor rabbim çabucak geçmesini nasip etsin arada öyle psikolojilerimiz oluyor bizlerde askerlik psikolojisi yaşıyoruzbugün çok tuhaf hissediyorum..çok özledim..iştahım yok..kafam karışık..ne oldu bana anlayamadm(
Günaydın canım inşallah çabucak geçsin bugünneden okadar erken kalktın uykumu tutmadı canım ?
Hayırlı cumalar tatlım evet daha keyifli plakalardan sonra daha güzel olucak inşallahharita boyuycaz harita bahara kadar daha bir güzel olucaz zaten inşallah
Canım benim kendini üzme özlemimiz artıyor ama bak günlerimizde keyifli azalıyor rabbim çabucak geçmesini nasip etsin arada öyle psikolojilerimiz oluyor bizlerde askerlik psikolojisi yaşıyoruz
canım bazen öyle bir geliyor ki özlem o an çaresizliği dibine kadar hissediyorsun bak 97 e düştük biticek Allahın izniyle...
kızlar bana dua edin bugünlerde atmosfer pek iyi değil eşim yokken herkesi aynı anda idare edemiyorum calısıyorum misafirim oluyor ev işim kaynvldmel istnbula cok sık gelıyor ve asılan suratlar sonuc...gercekten kırgın ve kızgınım fızıksel ve ruhsal olarak herseyı kaldırabılıcek takatım hıc yok ...anlasalar...
esım evcıye cıkcagını soyledı haftaya gel dedı ınsallah aksılk cıkmaz karı koca olcaz dedı ınsallah dedıgı gıbı de olur
gercekten bazen yoruluyorum dua edın nolur
Oyyy afacanlarüst katta dayımlar oturuyor sabah erken hastaneye gittiler ve 2-5-10 yaşlarındaki 3 tane kuzuyu da bana bıraktılar sabahtan beri onların peşinde koşturuyorum canım :)
kızlar bana dua edin bugünlerde atmosfer pek iyi değil eşim yokken herkesi aynı anda idare edemiyorum calısıyorum misafirim oluyor ev işim kaynvldmel istnbula cok sık gelıyor ve asılan suratlar sonuc...gercekten kırgın ve kızgınım fızıksel ve ruhsal olarak herseyı kaldırabılıcek takatım hıc yok ...anlasalar...
esım evcıye cıkcagını soyledı haftaya gel dedı ınsallah aksılk cıkmaz karı koca olcaz dedı ınsallah dedıgı gıbı de olur
Allah yardımcın olsun canım eşini görmek iyi gelecektir sana eminim o zaman toparlarsın kendini..
Oyyy afacanlarkolay gelsin canım güzel oldugu kadarda çok ugraştırıyor yoruyorlar insanı bilirim
Canım benim rabbim yardımcın olsun gerçekten evli olarak asker yolu beklemek daha zordur tahmin edebiliyorum bütün yük sana kalmış durumda her iki tarafın idare edilmeside ayrı yaşamadım ama iyi anlıyorum :18: rabbim yardımcın olsun kolaylık versin sana canım az kaldı inşallah 3ay sonra yükün hafiflenmiş olucak enbaşında askerlik kocaman yüktü omuzlarımızda onu atmış olucaz inşallah
amin inşallah erkk tarafına göre bana gmöre ne var kayınvalıde yanında degılım gezıyorum iş yok guc yok tek kısı olunca rahatım colk yok cocuk yok aslında bır gorseler üzerimdeki sorumluluğu iş hayatını bir tarafa koyuyorum o benim canım ciğerim yatak odasında bile sayılı uyudum o gitti gideli o yüzden bu cümleler beni çok üzüyor
canım allah yardımcın olsun.. bende evlı asker yolu bekleyenlerdenım....
aynen
hayat zor... benım kocamda annesıgılden cok benı aryrrr kı daha dgrusu ben onu mesgule alıp ben aryrmmmm
benım kaynvalıdede nıye bızı aramıyr dıye bazen dokundryr lafla sakayşa karısıkkk.. ee tabı benı arıcakkk yarı yolda kaln benım...
sen kndı hayatına devam edyrsun zaten oglundan yıllardır ayrı sehırde yaısyrsun askerde olması senın ıcın farklı degılkı olan bana olduuu herseyın yuku bana kaldııı....
aynen canım, çoğu zaman dediğin gibi oluyor, ay evde olmak çok güzel yaaa, son dinlenme günlerimiz sonra yine koşuşturmaca olur bizimkiler gelincebende aynı şekilde planımı iptal ettim ve evdeyim canım anneannemin tv program akışına uyucam artık yapcak birşey yok :)
keşke dediğin uygulamayı yapabilsek canım ama biz kızlar gözümüzün beğendiği herşeyi alma derdindeyiz :)
ayy canım gördüm o sayfayı hemen kaydettim tarifleri maşallah ne güzel şeyler paylaşmışsınKızlar mutlaka denenmesi gereken tarifler diye bir topik var orda yaptıgım tatlıları yemekleri paylaşıyorum isterseniz sizlede paylaşabilirim farklı lezzetler ögrenmek isteyen olursaben kendimi askerimin yoklugunda biraz hamurişi tatlı yemeklere falan verdimde yeni yeni tarifler ögreniyorum :125:
sizin işleriniz daha zor kızlar ben nişanlıyım ama kayınvalidem her gün arayıp bizim asker nasılmış kızım normal seni arıcak tabi diyor şükür o konu da şimdilik anlayışlı inşallah böyle devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?