349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Teşekkür ederim kuzum negüzel begeniliyorsa kendimi böyle ugraşılara verdim zaman geçiyor böyle askerim gelene kadar hamarat hatun olarak çıkıcam :125:

bana da aynen öyle diyorlar,kayınvalidem çok anlayışlıdır sağolsun 4 sene de ne kırdı ne üzdü beni tabi ki bende onu ama herkes evlenince görürüm ben sizi diyor..pek inanasım gelmiyor inşallah böyle ana kız gibi geçinir gideriz..
msj atmışsın canım ama benim msj sayım 100e ulaşmadığı için cevap atamıyorum..hiç problem değil kuzum olsun :) ben havanın kasvetiyle boğuluyordum ama askerim aradı ptesi salı psikotekniğe gönderceklermiş 2 gün rahat geçcek diye çok mutluydu tabi bende çok mutlu oldum sesini öyle duyunca :) sen nasılsın canım

Teşekkür ederim kuzum negüzel begeniliyorsa kendimi böyle ugraşılara verdim zaman geçiyor böyle askerim gelene kadar hamarat hatun olarak çıkıcam :125:

ayy şuan çok merak ediyorum ama ben oraya bakarsam hamur işi yapmaya başlarım annem bu duruma çok sinirleniyor kilo alıyor diye :)
eminim çok güzel şeyler yapıyorsundur canım askerin gelince de bol bol yapar yedirirsin :)

Askerim zayıftı zaten inşallah daha çok zayıflamaz artık kilo aldırmak için ugraşıcam ben fazla yemiyorum annemlere yediriyorum şuan

canım hadi bana söyleyenleri anlıyorum bizim daha 4 yıl kadar olmadı ama siz zaten o kadar zaman birbirinizi tanımışsınızdır. örneğin karışmayı seven biri 4 yılda illa ki karışır ya da eleştiren biri kendini 4 yıl tutacak değil ya :) bence hep böyle gider iyi olmana sevindim canım, inşallah askerlerimiz de hep iyi olsun ben de şimdi spordan geldim :) bu akşam da huzur sokağı var oh oh vakit geçiyor dizi olunca gerçi tv müptelası değilimdir ama şu sıra oyalanmak için birebir hele esra erol ay annemi eleştirirdim artık ben izliyorum

iyi yapmışsın kuzum, ay bu :125: ne tatlıymış değişik tarifler yapmayı ben de severim :) hele en sevdiğim an, onu yiyenlerin yüz ifadesini gördüğüm andır

İnanırmısın bitene kadar soruyorum nasıl olmuş doğru söyleyin lezzetlimi yediklerine pişman oluyorlar sanırım lezzetli çokgüzel demekten mahvoluyorlar inanmıyorum tekrar soruyorum deliyim ben deli

Askerim zayıftı zaten inşallah daha çok zayıflamaz artık kilo aldırmak için ugraşıcam ben fazla yemiyorum annemlere yediriyorum şuan
ben yesemde kilo alamıyorum doktora bile gittim yok bi çaresi azcık almam lazım aslında..sen bu hamaratlıkla aldırırsın kilo canım:)

dimi canım bende aynen öyle düşünüyorum pozitif düşünelim öyle olsun :)
bende sardım tvye ama çok boş şey var ya bi de anneannemle birlikte izleyince düşün neler neler izliyorum :)

Aslında aldırırım herhalukarda kilo canım ben biraz severek yemek yiyenlerdenim karşımda ol yemeden duramassın resmen insanı özendiriyormuşum yerken herkes öyle diyor dışardan müdahalelerle fazla aldıramam işte evinede nekadar götürebilirim artık evlenince inşallah

çok özledim galiba..hemde çok..

aynen beni tarif ettin canım yemek yemek bi zevktir dimi :)
kendi yuvanızda bol bol yapar keyifle yersiniz inşallah :)

evet günler azalıyo ama özlemde artıyo..yarın çarşısı var inşallah bi sesini duysaydım rahatca..inşallah canım gecse zaman artık hızlıca..

kısmet olsada havalar düzelsede bi gidip görsem diyorum çok uzak diye o istemiyo..Allah yardımcımız olsun..çok zormuş beklemek..
ben gittim daha önce evciye çıkardık ama gelme bir daha dedi sen gidince daha da çaresiz hissediyorum kendimi arkandan bakakalıyorum dört duvar arasında dedi görmek çok iyi ama o dönüş yolu var ya canım gözyaşın bi saniye olsun kesilmiyor

aynen beni tarif ettin canım yemek yemek bi zevktir dimi :)
kendi yuvanızda bol bol yapar keyifle yersiniz inşallah :)
Çok zevkli birşey yemek yemek ya Amin tatlım inşallah Allahım nasip etsin bize o güzel günleri
evet günler azalıyo ama özlemde artıyo..yarın çarşısı var inşallah bi sesini duysaydım rahatca..inşallah canım gecse zaman artık hızlıca..

İnşallah geçiçek canım benim yarısını bitirmek üzereyiz diğer yarısı daha güzel geçiçek kavuşmamız yaklaşıyor çünkü o zorlu günleri atlattıkta bunumu atlatamıycaz

o da doğru ..tam alışmışken şimdi görsem tekrar yiine zor gelicek

haklısın canım..İnsallah gecsin bu günler de bi an önce..

Kızlar bakın bir hafta daha bitti nasıl bitti ben anlamadım en son 1 şubatı hatırlıyorum hızlı geçiyor diye düşünürsek beynimize böyle komut verirsek öyle gibi hissederiz. ama tabi insan bazen duygusala bağlamak istiyor, o günler istisna

Geçrekten canım bu şubat çabuk geçiyor gibi geliyor inşallah geldigi gibide gider insan hüzünleniyor özledigimizi hatırlamamaya çalışalım ben hasreti bir kenara koydum aklıma getirmemeye çalışyıorum yoksa sürekli mutsuz ve aglamaklı busefer askerimede yansıyor bu bir görev bizim vermemiz gereken az kaldı vericez diye bakıyorum böyle daha güzel geçiyor rabbime şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…