Geçiçek canım geçmek zorunda hep diyorum orada herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezlerbazen askerim bana moral veriyor sonra durumun komikliğini fark edip gülmeye başlıyoruz geçiyor dimi kızlar geçicek de inşallah
kızlar ben geldm 2-3 gündür sakaryada akrabamın yanındaydım onlarda kaldım.tatil bitmeden bir gideyim dedim de.ugrayamadım orda buraya nasıl gidiyor?neler yaptnız ben yokken
Hoşgeldin canım değişiklik iyi gelmiştir sana kuzum nasılsın iymisin askerinden haber alabiliyorsun dimi?
hoşbulduk canım evet iyi oldu okullar açılmadan:) askerimden haber alabiliyorum.ona mektup yazıp yollamıştım kıbrısa en son.ama mektup hala mersinde gözüküyor deli olacagım.bana ptt den verdikleri kağıtta da kıbrısın adresi altta mersin yazıyordu dedim bu mersin yazıyor.adam aktarmalı gitcek ondan dedi.2 gündür kargo takibe bakıyorum mersinde torbaya eklendivarıs yeri de mersin diyor yanlış mı yaptı acaba yaaa
hem de öyle bir zor geliyor ki canım anlatamam..
Allah Allah hiç ptteyle göndermedim canım ama öyle bir hata yapmazlar sanırım öyle göründügüne bakma bu kargo işleri falan karışık oluyor bende bir kargo istemiştim kendime yerler saçma saçma şeyler yazıyodu dedim yanlış adresemi istedim sonra baktım gelmişseninde öyle bir durumdur adreslerde oluyor öyle ulaşır inşalllah enyakın zamanda askerine
inşallah inşallah burunları kanamadan dönecekler gelecekleri gün heyecandan burda sabahlarız heraldeGeçiçek canım geçmek zorunda hep diyorum orada herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezlerZamanın durduguda görülmemiş hiç herşeyin ilacı oldugu gibi bizimde kavuşmamızın amacı inşallah vatan için gittiler bizim için dönücekler inşallah
Hoşgeldin canım değişiklik iyi gelmiştir sana kuzum nasılsın iymisin askerinden haber alabiliyorsun dimi?
elimden geldiği kadar dayanmaya çalışcam artık..istersen izin kullanym diyo ama 1hafta gec gelcek diye yok dedm
İnşallah canım sıkıntısız ulaşır askerinin eline içini ferah tutya 3 yaprak arkası önü dolu mektup yazmıstım.bir de önünde ikimizin resmi basılı bir anahtarlık yaptırmıstım onu yolladım.inşallah eline ulaşır.ama yanlışlık var gibi geliyor bana
inşallah inşallah burunları kanamadan dönecekler gelecekleri gün heyecandan burda sabahlarız heralde
bir an önce bitirsinler gelsinler canım izin hem onlar hem de bizim için çok zor gidince başa dönmüş gibi oluruz..
İnşallah canım sıkıntısız ulaşır askerinin eline içini ferah tut
Nasıl giderken uykusuz bıraktıysa gelirkende uykusuz bırakıcak askerim ama bu sefer sevinçten heycandan hep böyle mutluluklardan olsunda olsun rabbim nasip etsin inşallah
amin canım amiin ağzımızdan bal damlıyor yine bu akşam
Rabbim bozmasın ağzımızın tadını
askerlerimiz iyi olsun rahatları yerinde olsun da biz bi şekilde iyi oluruz canım
Senin askerin nerde görev yapıyor tatlıminşallah onların sesi bize iyi geldimi biz işte ozaman güçlüyüz
çok şükür ben izmirdeyim o da Bodrum Turgutreis Jandarma Karakolunda görev yapıyor canım senin askerin nerede?
Oo canım benim negüzel çok yakınsız Allahım gönlünüze göre vermiş gidiyorsundur inşallah askerininde yanınabenim askerimde Safranbolu/Karabükte canım ben İstanbuldayım aramıza 6buçuk saatlik bir yol girdi ama olsun yinede yakınız
Oo canım benim negüzel çok yakınsız Allahım gönlünüze göre vermiş gidiyorsundur inşallah askerininde yanınabenim askerimde Safranbolu/Karabükte canım ben İstanbuldayım aramıza 6buçuk saatlik bir yol girdi ama olsun yinede yakınız
gönüller bir olduktan sonra kilometreler vızz gelir bize canım4 kere gittim şimdiye kadar yanına yakın olduğu için herkes hadi gidelim modunda ama askerime çok zor geliyor işte bana da tabi :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?