349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bazen askerim bana moral veriyor sonra durumun komikliğini fark edip gülmeye başlıyoruz geçiyor dimi kızlar geçicek de inşallah

kızlar ben geldm 2-3 gündür sakaryada akrabamın yanındaydım onlarda kaldım.tatil bitmeden bir gideyim dedim de.ugrayamadım orda buraya nasıl gidiyor?neler yaptnız ben yokken

bazen askerim bana moral veriyor sonra durumun komikliğini fark edip gülmeye başlıyoruz geçiyor dimi kızlar geçicek de inşallah
Geçiçek canım geçmek zorunda hep diyorum orada herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezler Zamanın durduguda görülmemiş hiç herşeyin ilacı oldugu gibi bizimde kavuşmamızın amacı inşallah vatan için gittiler bizim için dönücekler inşallah
kızlar ben geldm 2-3 gündür sakaryada akrabamın yanındaydım onlarda kaldım.tatil bitmeden bir gideyim dedim de.ugrayamadım orda buraya nasıl gidiyor?neler yaptnız ben yokken

Hoşgeldin canım değişiklik iyi gelmiştir sana kuzum nasılsın iymisin askerinden haber alabiliyorsun dimi?

Hoşgeldin canım değişiklik iyi gelmiştir sana kuzum nasılsın iymisin askerinden haber alabiliyorsun dimi?

hoşbulduk canım evet iyi oldu okullar açılmadan:) askerimden haber alabiliyorum.ona mektup yazıp yollamıştım kıbrısa en son.ama mektup hala mersinde gözüküyor deli olacagım.bana ptt den verdikleri kağıtta da kıbrısın adresi altta mersin yazıyordu dedim bu mersin yazıyor.adam aktarmalı gitcek ondan dedi.2 gündür kargo takibe bakıyorum mersinde torbaya eklendi varıs yeri de mersin diyor yanlış mı yaptı acaba yaaa

Allah Allah hiç ptteyle göndermedim canım ama öyle bir hata yapmazlar sanırım öyle göründügüne bakma bu kargo işleri falan karışık oluyor bende bir kargo istemiştim kendime yerler saçma saçma şeyler yazıyodu dedim yanlış adresemi istedim sonra baktım gelmiş seninde öyle bir durumdur adreslerde oluyor öyle ulaşır inşalllah enyakın zamanda askerine

ya 3 yaprak arkası önü dolu mektup yazmıstım.bir de önünde ikimizin resmi basılı bir anahtarlık yaptırmıstım onu yolladım.inşallah eline ulaşır.ama yanlışlık var gibi geliyor bana

inşallah inşallah burunları kanamadan dönecekler gelecekleri gün heyecandan burda sabahlarız heralde

elimden geldiği kadar dayanmaya çalışcam artık..istersen izin kullanym diyo ama 1hafta gec gelcek diye yok dedm

bir an önce bitirsinler gelsinler canım izin hem onlar hem de bizim için çok zor gidince başa dönmüş gibi oluruz..

ya 3 yaprak arkası önü dolu mektup yazmıstım.bir de önünde ikimizin resmi basılı bir anahtarlık yaptırmıstım onu yolladım.inşallah eline ulaşır.ama yanlışlık var gibi geliyor bana
İnşallah canım sıkıntısız ulaşır askerinin eline içini ferah tut

Nasıl giderken uykusuz bıraktıysa gelirkende uykusuz bırakıcak askerim ama bu sefer sevinçten heycandan hep böyle mutluluklardan olsunda olsun rabbim nasip etsin inşallah

amin canım amiin ağzımızdan bal damlıyor yine bu akşam

Özledim teninin kokusunu özledim
Özledim sımsıcak nefesini özledim
Özledim sohbetini o sesini özledim
Canyoldaşım nerdesinnn

çok şükür ben izmirdeyim o da Bodrum Turgutreis Jandarma Karakolunda görev yapıyor canım senin askerin nerede?

Oo canım benim negüzel çok yakınsız Allahım gönlünüze göre vermiş gidiyorsundur inşallah askerininde yanına benim askerimde Safranbolu/Karabükte canım ben İstanbuldayım aramıza 6buçuk saatlik bir yol girdi ama olsun yinede yakınız

Sayılı akşamlarımdandır burda olmam şansımada kimse yok yahu demekki akşam takılmıyorsunuz artık kızlar

gönüller bir olduktan sonra kilometreler vızz gelir bize canım 4 kere gittim şimdiye kadar yanına yakın olduğu için herkes hadi gidelim modunda ama askerime çok zor geliyor işte bana da tabi :2:

oyy oyy nerelere gidem ben bizim yarimle aramızda tam 16saat yol var:))

gönüller bir olduktan sonra kilometreler vızz gelir bize canım 4 kere gittim şimdiye kadar yanına yakın olduğu için herkes hadi gidelim modunda ama askerime çok zor geliyor işte bana da tabi :2:

Gerçekten çok şanslısın canım benim negüzel ama dedigin gibi bırakıp gelmekte okadar zor biliyorum insan orda bırakıyorya kopuyor birşeyler Bende henüz 1kere gittim yemin töreninde evci çıkarmıştık şimdi nasipse iki kere daha gitmek istiyorum askerlik bitene kadar rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…