349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım..bi gelsin ben ona yapcamı biliyorum..benmki çok bekledi beni zamanında acısını çıkarıyo..:))

Çıkartacakları 3 ay son canım sonra alırsın gene eline aman hiçbirimiz çektirmeyelim birbirimize güzel güzel geçinip gidelim inşallah

Çıkartacakları 3 ay son canım sonra alırsın gene eline aman hiçbirimiz çektirmeyelim birbirimize güzel güzel geçinip gidelim inşallah

bu kez kıyamam ki..ama ayrılıklar da çok seyi öğretiyo insana..özlemeyi en çokda..cidden çok mutlu olalım hepimizde inşallah canım

çok şükür canım çok şükür biz bir yemin töreninde gittik evciye çıkardık sonra sağ olsun kayınvalidemle birlikte gittik evciye çıkarttık kayınvalidem döndü biz kaldık ama onun dönüşü var ya askere gönderdiğim günden daha beterdi 3 gün gece gündüz her dakikanı birlikte geçiriyorsun sonra askeriyenin kapısında bırakıyorsun onu hala gözümün önünde o halimiz :2:

oyy oyy nerelere gidem ben bizim yarimle aramızda tam 16saat yol var:))
oy kıyamam canım geçcek bugünler de sonra hep yan yana

canımm mjını anca gördüm girmiyodum tunceliden biri olmadığı için sölediğin gibi özelden mjda atamadım ne durumda askerin nereye düştü ilçemi merkezmi ???

canımm mjını anca gördüm girmiyodum tunceliden biri olmadığı için sölediğin gibi özelden mjda atamadım ne durumda askerin nereye düştü ilçemi merkezmi ???
merhaba, kusura bakmayın üzerinden zaman geçtiği için size nasıl bir mesaj attığımı unuttum bir de mesaj kutusu dolduğu için saklamamışım, sizin de mi askeriniz tuncelide?

kızlar şafak 96 ikonumuz :96:

ay o kısmını hiç sorma zaten canım sevdiğim herşeyden uzak kaldım resmen çok teşekkür ederim iyi dileğin için canım

Slm canım çalıştıgım için geç okudum sizi kullandıgın ilacı bende kullandım ilk bir ay çok sıkıntılı benim yüzüm çarşaf gibi derler ya aynen o şekilde idi ilk başta sivilceler artıyor sonra kurumayaa başlıyor ki o dönem de çok kötü sana önerim bephantene plus ve niveanın dudak nemlendiricisini yanında ayırma kurumadı diye de ihmal etme sürekli kullanırsan rahat atlatırsın ama 4 ayın sonunda bebek gibi bir cildin olacak rengin bile beyazlıyor :)) beni görenler sen bu kadar güzel miydin yüzüne nur gelmiş şeklinde komik yorumlar yaptılar ve hala aynı o ilacın verdiği sonucu hiçbir krem vermez çogu makyaj malzemesini rafa kaldırabilirsin sonunda ama zor bir süreç ilk birkaç ay

:96:Günaydın arkadaşlar şafağımız 96 :96:
PLakalara son 15

Bugünki ikoncanlarımız kafalarını alıp kaçıcak gibi duruyorlar aman asker yarenleri hakim olalım kendimize

valla benim de canım sıkkın, çünkü bu adamın her şeyi belirsiz!.. sonunda patladım hiçbi hazırlık yapmıyorum dedim. nerden buldum bilmiyorum ki... sınav bekle asker bekle iş bulmasını bekle. bıktım beklemekten, başından beri bekliyorum, kendimi ilişki yaşıyor gibi değil sadece bekleme modunda bir kişi olarak görüyorum artık.

Canım benim neolduı ne sıktı canını böyle bakıyım? lütfen sakin ol tatlım inan zor gerçekten birşeylerin olmasını beklemek insanı yıpratıyorsa ama sabrın sonu selamettir elbet bekledigimiz günlerde gelecek şuan birşey yapılamazki askerde askerden geldikten sonra herşeyi yoluna koyacaktır canım kendini üzme lütfen:2:
kızlar nasılsınız bugun gec gırdım sonunda 49 gordum hedef 39 sımdı..

bugun ki safagım

Oh çok tatlıymış ikonunda hamişş hamiş ben bugün bekledim herkesi kimse gelmeyince çıktım işten evime geldim temizlik falan derken bir bakayım dedim

canım hep bi belirsizliğin içinde yaşıyoruz. insanlar aylar öncesinden hazırlığını yapıyor, bizim hiçbir şeyimiz belli değil. bu belirsizlikler canımı sıkıyor artık. arkadaşım benden çok sonra tanıştı benden önce evlenicek diye bana hava atıyor, ben o zamana evlenmiş olurum senin nikahına gelirim diye düşünebiliyor musun? ne kadar sinir bozucu. icraata geçmek istiyorum. sıkıldım bu bekleme modundan. askerdeyken bekle, gelince ne değişecek ki? beklemeye devam ve üstelik ayrı şehirlerde. yazık bana gerçekten niye atıldım bu işin içine bilmiyorum

Canım benim bak öyle düşünme alnımıza birşey yazılmış onu yaşıyacagız öyle söyleme kısmet bu işler benim arkadaşımında daha sevgilisi bile yoktu bizim ilişkimiz varken hemen tanıştı 1sene içinde evlendi kısmet bu işler yaşı benim 4yaş büyügümdü ama belli olmuyor çok fazla arkadaşım evlendi benimde bizden fazlaydı ama ilişkileride yinede insan heves ediyor tabi bizde olabilirdik diye ama herşeyin bir zamanı var hazırlıkları var evlenmek için evlenmemek lazım eksiklerin tamamlanması birşeylerin oturması ve enönemlisi bizim kaderimizdeki günün gelmesi lazım üzme tatlı canını herşeyin hayırlısını rabbim nasip etsin beklemek güzel oldugu kadarda zordur bilirim ama işte kaderimizi yaşıyoruz zamanını bekliyoruz öyle böylede kafamıza taksak degişmiycekki beklemek gerekiyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…