valla benim de canım sıkkın, çünkü bu adamın her şeyi belirsiz!.. sonunda patladım hiçbi hazırlık yapmıyorum dedim. nerden buldum bilmiyorum ki... sınav bekle asker bekle iş bulmasını bekle. bıktım beklemekten, başından beri bekliyorum, kendimi ilişki yaşıyor gibi değil sadece bekleme modunda bir kişi olarak görüyorum artık.
Oh çok tatlıymış ikonunda hamişş hamişben bugün bekledim herkesi kimse gelmeyince çıktım işten evime geldim temizlik falan derken bir bakayım dedim
sağ ol canım, ya böyle insanların tavırlarından da bıktım, sanki daha evli değilsiniz siz haddinizi bilin gibi bi tavır var bazı kişilerdecanım bende boleyım aslında bekle bekle ayrı sehırledeyız aılesı bılmez kabul edıp etmedıklerı bellı degıl kı aramızda nısan soz bıle yok.ama bakalım uzulme herseyın hayırlısı dıye dua et.arada bole herşey ust uste gelıyor haklısın.ama sabır et bende ole sabır edelım sonucu gormek ıcın
canım çok teşekkür ederim, haklısın. ama ben arkadaşımın misilleme yapmasına üzüldüm. bir de sıkıntı işte. sarıyo bazen insanı, bugün tersimden kalktım derler ya hani, sabahtan beri öyleyim. yemek yemeyi çok seven ben dün öğlenden bugün öğlene kadar hiçbişi yiyemedim, acıkmış hissetmedim :sCanım benim bak öyle düşünme alnımıza birşey yazılmış onu yaşıyacagız öyle söyleme kısmet bu işler benim arkadaşımında daha sevgilisi bile yoktu bizim ilişkimiz varken hemen tanıştı 1sene içinde evlendi kısmet bu işler yaşı benim 4yaş büyügümdü ama belli olmuyor çok fazla arkadaşım evlendi benimde bizden fazlaydı ama ilişkileride yinede insan heves ediyor tabi bizde olabilirdik diye ama herşeyin bir zamanı var hazırlıkları var evlenmek için evlenmemek lazım eksiklerin tamamlanması birşeylerin oturması ve enönemlisi bizim kaderimizdeki günün gelmesi lazım üzme tatlı canını herşeyin hayırlısını rabbim nasip etsin beklemek güzel oldugu kadarda zordur bilirim ama işte kaderimizi yaşıyoruz zamanını bekliyoruz öyle böylede kafamıza taksak degişmiycekki beklemek gerekiyor yine
İnşallah haber veriri canım iznini alabilirsin hepsinin kafasında bu süprizi yapmak var ama ben söyliyim banada yapıcakmış gibi geliyor ailesiyle almaya gitmezsek eğer kandırıcak bizikuzum bende askerımle konustum bugun erken gıremedım.sonra o gıdınce gene bır huzne gırdım ole sızlerı gormeye geldım.askerım der bana solemıcem cıkacagım gunu merak et bıraz :44: bende dedım ıs yerınden ıızın nasıl alıcam yapmazsın bole bırşey dımı dıyorum guluyorbakalım yaklaşsın ben agzından almaya calısıcam sanırım bu safaga gore bır gun sonra cıkıcak cunku bır gun gec askere gıtmıs
sağ ol canım, ya böyle insanların tavırlarından da bıktım, sanki daha evli değilsiniz siz haddinizi bilin gibi bi tavır var bazı kişilerdeişte gelince daha iş aricak çok sıkıntıya girdim ben burda hazırlık yapma hevesim kaçtı
canım çok teşekkür ederim, haklısın. ama ben arkadaşımın misilleme yapmasına üzüldüm. bir de sıkıntı işte. sarıyo bazen insanı, bugün tersimden kalktım derler ya hani, sabahtan beri öyleyim. yemek yemeyi çok seven ben dün öğlenden bugün öğlene kadar hiçbişi yiyemedim, acıkmış hissetmedim :sbu arkadaşımın suyu ısınıyor, sürekli kendini benimle kıyaslamaya çalışıyor ilişkimle ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışıyor... beraber 10 yılımız geçmiş olmasa şimdiye çoktan silmiştim. ama bu gidişle sonumuz böyle olacak gibi
sağ ol canım, ya böyle insanların tavırlarından da bıktım, sanki daha evli değilsiniz siz haddinizi bilin gibi bi tavır var bazı kişilerdeişte gelince daha iş aricak çok sıkıntıya girdim ben burda hazırlık yapma hevesim kaçtı
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınızuzun süredir yoktum, sonunda evime geldim tabikiide aranızada tekrar katıldım. Ortam değişikliği biraz iyi geldi bana enazından 15 gün çabuk geçti Allahıma şükürler olsun plakalara az kaldı yaşasınnn
iyi akşamlar canım.hoşgeldın evet plakalara ındınız
seninde az kalmış cnm, darısı başımıza inşallah :)
canım düşün bana dedi ki, nişanda sana bir bakışını gördüm ben de bana böyle bakan birini istedim :s şuan da mutlu olmadığı bir ilişki yaşıyor, sırf evlenmiş olmak için evlenecek... ne bileyim kıskanmak o kadar gereksiz ki :s canım birini buldu 2 ayda nişanlandı şimdi de apar topar evlenme çabasında... ve bu hayatında yaşadığı ilk ilişki, kişi de 24 yaşında. biraz tuhaf yani neyse :sCanım insanların ne dedigini bukadar takma kaçyıllıkta olsada dışardaki bir insanın dış kapının dış mandalı yarinle senin yaşadıklarını bilmez anlayamazda siz kendiniz için eniyi zamanın hangi zaman oldugunu bilirsiniz kimseyi takma öyle arkadaşta sadece insanı kıskandıgı için konuşur sana söyliyim sanırım biraz ilişkini çekemiyor arkadaşın üzgünüm yada korkuyor ondan önce evleniceksin diye böyle insanlarda var malesef kötülüktenmidir bilmem ama varkimse kimseyle kıyaslanamaz kimse geç evleniyor diyede ilişkiyi kıyaslayamaz onlarda göre daha çok yol almışsınızdır daha çok seviyorsunuzdur dedigim gibi herşeyin bir zamanı var kuzum
inşallah birbirimizin mutlu günlerini göstersin Allah, senin askerin de gelince beraberce sevinelim ve dediğin gibi bu heyecanlı zamanları paylaşalım canımolur bole seyler arada tatlım.bak senın tutunacagın dallar var bende hıc belırlılık yok.bence ış de bulunur her sey yerıne oturur merak etme canım.ınsallah bırbırımızın dugununu de goruruz ben sızden ayrılmayı dusunmyorum o kdr sey varkı oo ben nasıp olursa ıstemeye ceyız olayını dugunu sızınle konusucam ınşallah sızden destek alıcam belkı uzulecegım seyler de olucak ama sızınle paylaşıcam Allah herşeyı hakkımızda hayırlısını versın
canım çok teşekkür ederim, haklısın. ama ben arkadaşımın misilleme yapmasına üzüldüm. bir de sıkıntı işte. sarıyo bazen insanı, bugün tersimden kalktım derler ya hani, sabahtan beri öyleyim. yemek yemeyi çok seven ben dün öğlenden bugün öğlene kadar hiçbişi yiyemedim, acıkmış hissetmedim :sbu arkadaşımın suyu ısınıyor, sürekli kendini benimle kıyaslamaya çalışıyor ilişkimle ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışıyor... beraber 10 yılımız geçmiş olmasa şimdiye çoktan silmiştim. ama bu gidişle sonumuz böyle olacak gibi
ARKADASIMDA UZUN SURE BOLE HAP KULLANDI SIVILCE ICIN AMA BAYA ETKILIDI.ONUNDA ILK DISA VURDU AMA DUDAKLARINI FLN KURUTTU SOYULDU ELLERINDE BILE DERISI INCELMISTI AMA 6 AY FLN KULLANDI SIMDI HIC BIRŞEY YOK COK IYI
bana da inşallah iyi olur canım şuanki halimi gördükçe hiç geçmicekmiş gibi geliyor :2:
canım hep bi belirsizliğin içinde yaşıyoruz. insanlar aylar öncesinden hazırlığını yapıyor, bizim hiçbir şeyimiz belli değil. bu belirsizlikler canımı sıkıyor artık. arkadaşım benden çok sonra tanıştı benden önce evlenicek diye bana hava atıyor, ben o zamana evlenmiş olurum senin nikahına gelirim diye düşünebiliyor musun? ne kadar sinir bozucu. icraata geçmek istiyorum. sıkıldım bu bekleme modundan. askerdeyken bekle, gelince ne değişecek ki? beklemeye devam ve üstelik ayrı şehirlerde. yazık bana gerçekten niye atıldım bu işin içine bilmiyorum
canım bizim isteme nişan günümüz 1 hafta önceden belirlendi herşeyi son dakikada hallettik ve 4 senedir birlikteyiz düşün düğün için daha 2 sene beklicez bizden sonra tanışan herkes evlendi ama napalım bizim hakkımızda hayırlı olan da buymuş boşver çevrendekiler ne diyor ne yapıyor kendi ilişkinde mutluysan aynı evin içine gireceğin günleri beklemek bile güzel sıkma canını Allahtan herşeyin hayırlısını dile..
askerim gelmeden düzelir inşallah arkadaşım :2:iyi akşamlarr..arkadaşım benim kardeşimde kullandı o ilaçtann dudakları çatladıı hep krem sürerdii gülerken zorlanırdı kanıyodu dudak çevresii ..zor i dönem ama sonuç mükemmell yüzü çook kötü idii büyük üyük sivilceler vardıı şimdi eser yok pürüzsüz yüzü olduu ..soncu müemmel olacaktır emin ol..
benim 15 gün oldu daha canımkardeşim ne kadar kullandıı tam ilmiyorum gelince bi sorayım yazarımm sen ne zaman başladıınn..gerçii kişiden kişiye göre değişiyor tedavi süresi..
Slm canım çalıştıgım için geç okudum sizi kullandıgın ilacı bende kullandım ilk bir ay çok sıkıntılı benim yüzüm çarşaf gibi derler ya aynen o şekilde idi ilk başta sivilceler artıyor sonra kurumayaa başlıyor ki o dönem de çok kötü sana önerim bephantene plus ve niveanın dudak nemlendiricisini yanında ayırma kurumadı diye de ihmal etme sürekli kullanırsan rahat atlatırsın ama 4 ayın sonunda bebek gibi bir cildin olacak rengin bile beyazlıyor :)) beni görenler sen bu kadar güzel miydin yüzüne nur gelmiş şeklinde komik yorumlar yaptılar ve hala aynı o ilacın verdiği sonucu hiçbir krem vermez çogu makyaj malzemesini rafa kaldırabilirsin sonunda ama zor bir süreç ilk birkaç ay[/QUOT
merhaba canım dediğin gibi yüzüm şuan resmen aynaya bakmaya korkuyorum ben dudaklarım için hametanı kullanıyorum canım çok memnunum yanımdan hiç ayırmıyorum yüzüm içinde niveanın nemlendiricisini kullanıyorum ama iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum :2:
eğer seni rahatsız eden gerginliğin yoksa sıkıntı olmaz birde havalar biraz daha ısınınca özellikle güneş kremi sürmeden çıkma cildinde leke kalmasın döndüğünde sana daha çok aşık olacak eminim :))
canım hep bi belirsizliğin içinde yaşıyoruz. insanlar aylar öncesinden hazırlığını yapıyor, bizim hiçbir şeyimiz belli değil. bu belirsizlikler canımı sıkıyor artık. arkadaşım benden çok sonra tanıştı benden önce evlenicek diye bana hava atıyor, ben o zamana evlenmiş olurum senin nikahına gelirim diye düşünebiliyor musun? ne kadar sinir bozucu. icraata geçmek istiyorum. sıkıldım bu bekleme modundan. askerdeyken bekle, gelince ne değişecek ki? beklemeye devam ve üstelik ayrı şehirlerde. yazık bana gerçekten niye atıldım bu işin içine bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?