349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım bende boleyım aslında bekle bekle ayrı sehırledeyız aılesı bılmez kabul edıp etmedıklerı bellı degıl kı aramızda nısan soz bıle yok.ama bakalım uzulme herseyın hayırlısı dıye dua et.arada bole herşey ust uste gelıyor haklısın.ama sabır et bende ole sabır edelım sonucu gormek ıcın

Oh çok tatlıymış ikonunda hamişş hamiş ben bugün bekledim herkesi kimse gelmeyince çıktım işten evime geldim temizlik falan derken bir bakayım dedim

kuzum bende askerımle konustum bugun erken gıremedım.sonra o gıdınce gene bır huzne gırdım ole sızlerı gormeye geldım.askerım der bana solemıcem cıkacagım gunu merak et bıraz :44: bende dedım ıs yerınden ıızın nasıl alıcam yapmazsın bole bırşey dımı dıyorum guluyor bakalım yaklaşsın ben agzından almaya calısıcam sanırım bu safaga gore bır gun sonra cıkıcak cunku bır gun gec askere gıtmıs

sağ ol canım, ya böyle insanların tavırlarından da bıktım, sanki daha evli değilsiniz siz haddinizi bilin gibi bi tavır var bazı kişilerde işte gelince daha iş aricak çok sıkıntıya girdim ben burda hazırlık yapma hevesim kaçtı

canım çok teşekkür ederim, haklısın. ama ben arkadaşımın misilleme yapmasına üzüldüm. bir de sıkıntı işte. sarıyo bazen insanı, bugün tersimden kalktım derler ya hani, sabahtan beri öyleyim. yemek yemeyi çok seven ben dün öğlenden bugün öğlene kadar hiçbişi yiyemedim, acıkmış hissetmedim :s bu arkadaşımın suyu ısınıyor, sürekli kendini benimle kıyaslamaya çalışıyor ilişkimle ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışıyor... beraber 10 yılımız geçmiş olmasa şimdiye çoktan silmiştim. ama bu gidişle sonumuz böyle olacak gibi

İnşallah haber veriri canım iznini alabilirsin hepsinin kafasında bu süprizi yapmak var ama ben söyliyim banada yapıcakmış gibi geliyor ailesiyle almaya gitmezsek eğer kandırıcak bizi gelsinlerde artık napalım süprizle gelsinler herhalukarda güneş doğacak bizim için inşallah

Canım insanların ne dedigini bukadar takma kaçyıllıkta olsada dışardaki bir insanın dış kapının dış mandalı yarinle senin yaşadıklarını bilmez anlayamazda siz kendiniz için eniyi zamanın hangi zaman oldugunu bilirsiniz kimseyi takma öyle arkadaşta sadece insanı kıskandıgı için konuşur sana söyliyim sanırım biraz ilişkini çekemiyor arkadaşın üzgünüm yada korkuyor ondan önce evleniceksin diye böyle insanlarda var malesef kötülüktenmidir bilmem ama var kimse kimseyle kıyaslanamaz kimse geç evleniyor diyede ilişkiyi kıyaslayamaz onlarda göre daha çok yol almışsınızdır daha çok seviyorsunuzdur dedigim gibi herşeyin bir zamanı var kuzum

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız uzun süredir yoktum, sonunda evime geldim tabikiide aranızada tekrar katıldım. Ortam değişikliği biraz iyi geldi bana enazından 15 gün çabuk geçti Allahıma şükürler olsun plakalara az kaldı yaşasınnn

olur bole seyler arada tatlım.bak senın tutunacagın dallar var bende hıc belırlılık yok.bence ış de bulunur her sey yerıne oturur merak etme canım.ınsallah bırbırımızın dugununu de goruruz ben sızden ayrılmayı dusunmyorum o kdr sey varkı oo ben nasıp olursa ıstemeye ceyız olayını dugunu sızınle konusucam ınşallah sızden destek alıcam belkı uzulecegım seyler de olucak ama sızınle paylaşıcam Allah herşeyı hakkımızda hayırlısını versın

iyi akşamlar canım.hoşgeldın evet plakalara ındınız

canım düşün bana dedi ki, nişanda sana bir bakışını gördüm ben de bana böyle bakan birini istedim :s şuan da mutlu olmadığı bir ilişki yaşıyor, sırf evlenmiş olmak için evlenecek... ne bileyim kıskanmak o kadar gereksiz ki :s canım birini buldu 2 ayda nişanlandı şimdi de apar topar evlenme çabasında... ve bu hayatında yaşadığı ilk ilişki, kişi de 24 yaşında. biraz tuhaf yani neyse :s

inşallah birbirimizin mutlu günlerini göstersin Allah, senin askerin de gelince beraberce sevinelim ve dediğin gibi bu heyecanlı zamanları paylaşalım canım inşallah hiç üzülmezsin, her şey gönlümüzce olur...

öncelikle herkese iyi akşamlarr..canım benimm kimi insan kıskanır arkadaşın kıskanıyo olabilir seni ya da hassas bi anına denk gelmiştir dediği alınmış da olabilirsinn..ama ALLAH ımın herkese evlilik için de lüm için de verdiği bi gün var o gün ne zamansa yaşayacak herkess..arkadaşın ade güzelce böle kıyaslamalar hoşuma gitmiyor aramız bozulacak diye baktın gene yapıyor o zaman mesafe koyarsınn..

İyi akşamlar kızlar bugün öğlen kalktım sonra hükümet kadına gittim biraz güldüm geldim günü bitirdim çok şükür sizler nasılsınız askerleriniz de iyidir konuşmuşsunuzdur inşallah

iyi akşamlarr..arkadaşım benim kardeşimde kullandı o ilaçtann dudakları çatladıı hep krem sürerdii gülerken zorlanırdı kanıyodu dudak çevresii ..zor i dönem ama sonuç mükemmell yüzü çook kötü idii büyük üyük sivilceler vardıı şimdi eser yok pürüzsüz yüzü olduu ..soncu müemmel olacaktır emin ol..

askerim gelmeden düzelir inşallah arkadaşım :2:

kardeşim ne kadar kullandıı tam ilmiyorum gelince bi sorayım yazarımm sen ne zaman başladıınn..gerçii kişiden kişiye göre değişiyor tedavi süresi..

kızlarrr napıyorsunuz nasılsınız bizim topiğe nazar değdi bence herkes bi durgunlaştı karamsarlığa kapıldı falan.toplamalıyız kendimizi bakın neredeyse plakalara geldik

Canım seni çok iyi anlıyorum bizim de aynı belirsizilikler gelince iş bulacak ama benim tayin olayı sakat ayrı ve uzak şehirler nasıl olcak ne yapacağız bilmiyorum aklımı tırmalıyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…