herkese selam kızlar bugun sabah nasıl olacak yaa aşkitomun yanina gidecem geçsin bugun hemen.
valla benim de canım sıkkın, çünkü bu adamın her şeyi belirsiz!.. sonunda patladım hiçbi hazırlık yapmıyorum dedim. nerden buldum bilmiyorum ki... sınav bekle asker bekle iş bulmasını bekle. bıktım beklemekten, başından beri bekliyorum, kendimi ilişki yaşıyor gibi değil sadece bekleme modunda bir kişi olarak görüyorum artık.
Bende kaynanama gidiyorum yarın
güldürdün beni yaahuu :) kaynanaya giderkenki ifadee
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınızuzun süredir yoktum, sonunda evime geldim tabikiide aranızada tekrar katıldım. Ortam değişikliği biraz iyi geldi bana enazından 15 gün çabuk geçti Allahıma şükürler olsun plakalara az kaldı yaşasınnn
Bende gitmek istiyorum çok özledimherkese selam kızlar bugun sabah nasıl olacak yaa aşkitomun yanina gidecem geçsin bugun hemen.
Bende kaynanama gidiyorum yarın[
aranız pek iyi değil sanırım:)
Yani kötü diyemem ama aramızda pek muhabbet gelişmedi napıcam ben orda sıkıntıdan çatlamazsam iyidir. Evimde kafama göre takılıorum. Benden sıkılır yollarlar belki:)
:96: şafak ıkonumuzu sevdım kızlar. Şubat ay hızla qgecıcek ıns. Kızlarrrr size ıyı bir haberim varır :):)
Şubat ayını hayırlısıyla bitirdiğimiz anda. Taaamm 77günümüz kalacak Allah'ın izniyleee
inşallah canım, hepimiz o günleri görelimcanımmmmm sen üzüldün mü bakiyim sıkma canını lütfen!! biliyorum beklemek.. belirsizlik.. bunlar can sıkabiliyor bazen ama evlenene Allah yardım edermiş sen hiç merak etme askerlik bir aradan çıksın gör bak işler nasıl da yoluna giricek bi bakmışsın yuvanı kurmuş sevdiğinin yanında uyanmışsın işte o zaman diceksin yaa zaman ne çabukta geçmiş stresli günler geride kalmış diye
Allah hepimize yardım etsin, işimizi kolaylaştırsın canım... iki gönül bir olursa her şey kolay olur gibi geliyor insana ama işler ciddiye binince... sorunlarla yüzleşiyoruz bir şekilde.Canım seni çok iyi anlıyorum bizim de aynı belirsizilikler gelince iş bulacak ama benim tayin olayı sakat ayrı ve uzak şehirler nasıl olcak ne yapacağız bilmiyorum aklımı tırmalıyor hepsi
canım ben son dakika insanı değilim, hani her şeyimi planlarım, düşünürüm, yazarım, bir yılda kaç tane not defteri bitirdiğimin haddi hesabı yoktur. kısacası çok planlıyımdır. böyle bir şeyler havada kalınca alışık olduğum düzene çok ters düşüyor. insanlara bir hafta önce mi haber vericem evleneceğimiz günü diyorum bazen? gerçi o da fark etmez zaten bizden kimse gelemez onların yaşadığı şehirde olacak nikahcanım bizim isteme nişan günümüz 1 hafta önceden belirlendi herşeyi son dakikada hallettik ve 4 senedir birlikteyiz düşün düğün için daha 2 sene beklicez bizden sonra tanışan herkes evlendi ama napalım bizim hakkımızda hayırlı olan da buymuş boşver çevrendekiler ne diyor ne yapıyor kendi ilişkinde mutluysan aynı evin içine gireceğin günleri beklemek bile güzel sıkma canını Allahtan herşeyin hayırlısını dile..
iyi akşamlar canım, evet ama benle kıyaslamadığı şey yokturöncelikle herkese iyi akşamlarr..canım benimm kimi insan kıskanır arkadaşın kıskanıyo olabilir seni ya da hassas bi anına denk gelmiştir dediği alınmış da olabilirsinn..ama ALLAH ımın herkese evlilik için de lüm için de verdiği bi gün var o gün ne zamansa yaşayacak herkess..arkadaşın ade güzelce böle kıyaslamalar hoşuma gitmiyor aramız bozulacak diye baktın gene yapıyor o zaman mesafe koyarsınn..
canım uzun kalmazsın, ne kadar kalacağına kim karar veriyor? eşin mi böyle olmasını istedi?Yani kötü diyemem ama aramızda pek muhabbet gelişmedi napıcam ben orda sıkıntıdan çatlamazsam iyidir. Evimde kafama göre takılıorum. Benden sıkılır yollarlar belki:)
inşallah canım, hepimiz o günleri görelimsen nasılsın görüşmeyeli kuzum?
amin canım benimmmmmmm
ben de nasıl olayım özlemle ama sabırla günleri eksiltmeye bakıyorum biliyosun bizim telefon görüşmemiz bile törenli
napalım sayılı gün geçer mantığıyla beklemekten başka çare yok yarın çarşısı var umarım güzel bi gün olur
Napıyım ama yaaa:) daha yeni evliyim alışamadım ne yapıcam orda stresden dudağım uçukladı
amin canım benimmmmmmm
ben de nasıl olayım özlemle ama sabırla günleri eksiltmeye bakıyorum biliyosun bizim telefon görüşmemiz bile törenli
napalım sayılı gün geçer mantığıyla beklemekten başka çare yok yarın çarşısı var umarım güzel bi gün olur
Allah iyilik versin canım, hepsinin ayrı zorluğu var işte, bizimkiler de çarşı günü olmadığı için yarın bile 6 saat nöbet tutacaklarsağ salim gelip iş bulurlar inşallah ! duama bu da eklendi artık :)
Allah iyilik versin canım, hepsinin ayrı zorluğu var işte, bizimkiler de çarşı günü olmadığı için yarın bile 6 saat nöbet tutacaklarsağ salim gelip iş bulurlar inşallah ! duama bu da eklendi artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?