349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese selam kızlar bugun sabah nasıl olacak yaa aşkitomun yanina gidecem geçsin bugun hemen.

canımmmmm sen üzüldün mü bakiyim sıkma canını lütfen!! biliyorum beklemek.. belirsizlik.. bunlar can sıkabiliyor bazen ama evlenene Allah yardım edermiş sen hiç merak etme askerlik bir aradan çıksın gör bak işler nasıl da yoluna giricek bi bakmışsın yuvanı kurmuş sevdiğinin yanında uyanmışsın işte o zaman diceksin yaa zaman ne çabukta geçmiş stresli günler geride kalmış diye

hoşgeldin canım
anlaşılan tatil yaramış
evettttttt plakalara çokkkk az kaldı ve bu demek oluyo ki sevdiklerimize kavuşmamıza mini minnacık kalmış

Yani kötü diyemem ama aramızda pek muhabbet gelişmedi napıcam ben orda sıkıntıdan çatlamazsam iyidir. Evimde kafama göre takılıorum. Benden sıkılır yollarlar belki:)

:96: şafak ıkonumuzu sevdım kızlar. Şubat ay hızla qgecıcek ıns. Kızlarrrr size ıyı bir haberim varır :):)
Şubat ayını hayırlısıyla bitirdiğimiz anda. Taaamm 77 günümüz kalacak Allah'ın izniyleee

Yani kötü diyemem ama aramızda pek muhabbet gelişmedi napıcam ben orda sıkıntıdan çatlamazsam iyidir. Evimde kafama göre takılıorum. Benden sıkılır yollarlar belki:)

güldürdün beni yaaa
korkma canım sıradan bi gün olucak onlar eşin yok diye seninle ilgileniceklerdir mutlaka biraz sohbet bir iki çay servisi derken küçük çaplı bi ziyaretten sonra evine gidersin sen de çok tutmazlar bence

saol canım bak bugünümüze de neşe kattın Allah'ta senin sıkıntılarını gidersin inşallah
burdan süper görünüyo 77 güncük

inşallah canım, hepimiz o günleri görelim sen nasılsın görüşmeyeli kuzum?

Canım seni çok iyi anlıyorum bizim de aynı belirsizilikler gelince iş bulacak ama benim tayin olayı sakat ayrı ve uzak şehirler nasıl olcak ne yapacağız bilmiyorum aklımı tırmalıyor hepsi
Allah hepimize yardım etsin, işimizi kolaylaştırsın canım... iki gönül bir olursa her şey kolay olur gibi geliyor insana ama işler ciddiye binince... sorunlarla yüzleşiyoruz bir şekilde.

canım ben son dakika insanı değilim, hani her şeyimi planlarım, düşünürüm, yazarım, bir yılda kaç tane not defteri bitirdiğimin haddi hesabı yoktur. kısacası çok planlıyımdır. böyle bir şeyler havada kalınca alışık olduğum düzene çok ters düşüyor. insanlara bir hafta önce mi haber vericem evleneceğimiz günü diyorum bazen? gerçi o da fark etmez zaten bizden kimse gelemez onların yaşadığı şehirde olacak nikah ilişkimiz baştan sona özlemekle beklemekle geçti ayrı şehirlerde olduğumuz için birkaç ayda bir görüşebildik. o da akşamları ayrılıp ertesi sabahları beklemekle geçti...
canım benim için bizden sonra tanışanların evlenmesi değil de, arkadaşımın bana canımı acıtır gibi hava atması koydu... bu kişiyi artık etrafımdan uzaklaştırmanın vakti geldi sanırım... çok da zor 10 yıllık arkadaşım...

iyi akşamlar canım, evet ama benle kıyaslamadığı şey yoktur kendi erkek arkadaşını bile benimkiyle kıyaslama cüretinde bulundu bir gün, o kadar şaşırdım ki tepki bile veremedim bu kadın milletinden korkulur kızlar, siz bize bakmayın buranın ortamı çok başka...

Allah iyilik versin canım, hepsinin ayrı zorluğu var işte, bizimkiler de çarşı günü olmadığı için yarın bile 6 saat nöbet tutacaklar sağ salim gelip iş bulurlar inşallah ! duama bu da eklendi artık :)

Alllah razı olsun güzel arkadaşım benim
aminnnnnn inşallah...
benim istanbuldan gitmemem için de dua eder misin eğer burda bi işe girmeyi kabul ederse belki bende istanbulumdan ayrılmamış olurum
tabi herşey kısmet bakalım:))

aminn amiinn ALALH ımm gelmelerini nasip etsin..kızlarr bugün çok durgunluk varr ..hayr olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…