saol canım bak bugünümüze de neşe kattın Allah'ta senin sıkıntılarını gidersin inşallah
burdan süper görünüyo 77 güncük
Sagol bitanemmm hepimiz rabbım gönlüne göre versin inş
aah ah kader birliği işte... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım, tabi ki ederim, hiç etmez miyimAlllah razı olsun güzel arkadaşım benim
aminnnnnn inşallah...
benim istanbuldan gitmemem için de dua eder misin eğer burda bi işe girmeyi kabul ederse belki bende istanbulumdan ayrılmamış olurum
tabi herşey kısmet bakalım:))
aah ah kader birliği işte... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım, tabi ki ederim, hiç etmez miyim
inanır mısın dün gece yastığa başımı koydum ve bunlar aklıma geldi... üstelik biz kadınlar evlenince hepten erkeklerin hayatını yaşar hale geliyoruz... çok zor... bir ömür adanıyor bu yola... Allah utandırmasın... bi de onların ailesi çok kalabalık, hiç alışık değilimsaol kader arkadaşım:))
bu ara müthiş şekilde kafaya taktım ben istanbuldan nasıl ayrılıcam? gittiğim yere alışabilcek miyim? aksi gibi bi unutuyorum tekrar başa sarıyorumherşeyin hayırlısı inşallah Rabbim pişmanlıklar vermesin, hayal ettiğimizden kat kat mutluluklar yaşatsın inşallah herbirimize
Canım Allah ım burada olan tüm asker yarenı kardeşlerimin ve benim tüm sıkıntılarımızı gider. Bizi askerilerimize sağ salim kavuştur. Biz onları ve kendimizi sana emanet ettik. Her türlü kötülükten bizleri koru. Askerlerimiz yarenlerinden evlenmek isteyenlere güzel yuvalar , çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar nasip et. Askerlerimizden işi olmayanlara döndükten sonra en hayırlı en güzel işleri nasip et. Bize askerlerimiZle ve tüm aevdiklerimiZle hayırlı mutlu huZurlu uzun ömür nasip et .
AMİN.
inanır mısın dün gece yastığa başımı koydum ve bunlar aklıma geldi... üstelik biz kadınlar evlenince hepten erkeklerin hayatını yaşar hale geliyoruz... çok zor... bir ömür adanıyor bu yola... Allah utandırmasın... bi de onların ailesi çok kalabalık, hiç alışık değilimşuan düşünmeye başlar başlamaz midem yanmaya başladı mesela
Canım Allah ım burada olan tüm asker yarenı kardeşlerimin ve benim tüm sıkıntılarımızı gider. Bizi askerilerimize sağ salim kavuştur. Biz onları ve kendimizi sana emanet ettik. Her türlü kötülükten bizleri koru. Askerlerimiz yarenlerinden evlenmek isteyenlere güzel yuvalar , çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar nasip et. Askerlerimizden işi olmayanlara döndükten sonra en hayırlı en güzel işleri nasip et. Bize askerlerimiZle ve tüm aevdiklerimiZle hayırlı mutlu huZurlu uzun ömür nasip et .
AMİN.
aynen canım... yemek yemeyi deli gibi seven ben, dün öğlen-bugün öğlen arası aç oturdum resmen :s hani iştahı kesilenlere derdim ki ay nolur bana da söyleyin şunun formülünü, eskiden canım sıkılsa da yemeğe sarardım, neyse bari bu benim işime gelirbenim de şu sıra aklımı en meşgul eden konu bu:18:
sevginden emin de olsan bu başka bişey hani akla şu gelmesin acaba gerçekten sevmiyo musun hayır aksine çok seviyorum aradığım insan evet ama şu zamana kadar yaşadığım şehri değiştirmek nasıl ağır geliyo çok zorlanıcam bunu da biliyorum ama Rabbim utandırmasın gerçekten..
sanırım mide yanması stres iştahsızlık biz bunları baya bi yaşıcaz canım
merhaba canım hoş geldin :) sayfayı geri dönüp okuyabilirsin günlerimizin nasıl geçtiğini görmek adına :) kullanıcı kontrol paneline tıkla, ordan profilimi düzenle var ordan aşağı doğru oku, göreceksin şafak panosunun yapılışınıKızlar merhaba, benim erkek arkadaşımda Ankara Etismesgut Hava Hastanesinde yapıyor askerliğini. Acemi birliği Kütahya'daydı. Şu kızamık olayının yaşandığı yerNeyse ki şimdi iyi ve güvenilir bir yerde :) En sonunda bu duyguyu yaşayanlarla konuşmaya karar verdim. Biraz zor geçiyor, o ne kadar üzülme, ağlama dese de... Bu duygu farklı bişiymiş, beni anlayanlar birilerine ihtiyacım var.. Bir an önce Mayıs gelsin :) Hepinize sabır diliyorum. Bir de şu şafak sayacı ile ilgili bir bilginiz var mı acaba? Saymadan geçmicek sanırım
aynen canım... yemek yemeyi deli gibi seven ben, dün öğlen-bugün öğlen arası aç oturdum resmen :s hani iştahı kesilenlere derdim ki ay nolur bana da söyleyin şunun formülünü, eskiden canım sıkılsa da yemeğe sarardım, neyse bari bu benim işime gelirdediğin gibi bu ayrı bir olay... aileyi çok kısıtlı görmek. onların gelebilmesi, gelememesi, senenin 100 günü misafir geliyorsa bunun 80inde onun ailesini ağırlamak... ağırıma gidiyor arkadaş!
malesef benim hiç işime gelmiyo zaten doğru dürüst yemezdim şimdi hepten yemeden içmeden kesildim:1
evlenen bi arkadaşıma hayırlı olsuna gittik annesi diyo ki özlemcim napmışsın böyle kızım gelinlik nasıl tutcak belini
demek ki yanlız değilim sadece ben düşünmüyorum bunları geçen gün babam çay istedi bende boşver şimdi ne içicen uykun kaçar dedim abim diyo ki bırak baba o sana getirmez kayınbabasına yapar artıkşaka yaptı gülelim diye ama içim burkuldu bi an daha gitmeden duygusala bağladım yok yok ben çok ağlarım oralarda napcam bilmem
ben de aynı durumdayım özlemcimmalesef benim hiç işime gelmiyo zaten doğru dürüst yemezdim şimdi hepten yemeden içmeden kesildim:1
evlenen bi arkadaşıma hayırlı olsuna gittik annesi diyo ki özlemcim napmışsın böyle kızım gelinlik nasıl tutcak belini
demek ki yanlız değilim sadece ben düşünmüyorum bunları geçen gün babam çay istedi bende boşver şimdi ne içicen uykun kaçar dedim abim diyo ki bırak baba o sana getirmez kayınbabasına yapar artıkşaka yaptı gülelim diye ama içim burkuldu bi an daha gitmeden duygusala bağladım yok yok ben çok ağlarım oralarda napcam bilmem
ben de aynı durumdayım özlemcimzaten sulugözlüyümdür... şuan onlara misafir olarak gittiğimde bile kendimi gurbette hissediyorum... hergün ablamı arıyorum :ssss sanki orda oksijen yok, hayat yok, hayat sadece burada gibi. işte bizim doğup büyüdüğümüz yerin burası olmasından kaynaklanıyor... sonra kendime kızıyorum, evlenince böyle surat asarak eşimin de tadını kaçırırsam diye, ama görüyorsun, fedakarlık %90 kadında...!... bu kadar şey yüklenmez ki
hmm haklısın tabi canım, okurken yurtdışına çıktım 5 ay, zordu tabi kolay değil... ama şöyle, Türkiye içi başka şehirde olmaktan daha iyi ve kötü yanları var bence... mesela ankaraya git hoop kaybolursun nerdeeee ist. gibi dındın sonraki durak şu dicek!.. yurtdışında bu konuda hiç sorun yaşamadım. adaptasyon sorunu gidilen yerin dili bilinmiyorsa olabilir... bir de insanlar soğuk ya bizim insanımız gibi değilkesinlikle öyle canım evlenmek zaten başlı başına bir sorumluluk bi de üstüne gurbetlik eklendi mi sanırım biraz ağır oluyo
evlenince eşimize de çok iş düşüyo bence alışma dönemimizde destek olurlarsa şefkatli yaklaşırlarsa bu süreci atlatmak daha kolay olucaktır ama aldım artık benim psikolojisine girer de anlamazlarsa bizi işte o zaman kötü söyliyim:18:
çok bunaldığımda napcam ne etcem diye sonra aklıma şunu getiriyorum ya yurt dışına gelin gidenler napsın? tıpkı askerime uzun dönemler napsın sen yine iyisin dediğim gibi ama cevap beni tatmin ediyo mu hayır sanırım onu da etmiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?