349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Şafak 95 hadi bit artık ama ya çok özledim

Biticek canım 60 günü yedik ki o en zor dönemlerdir en başları alışma süreçleri insan alışmıyorda zaten alışmış gibi yapıyoruz ama diğer yarısı daha çabuk geçiçek inşallah harıta boyuycaz geriye dogru sayıcaz artık düşüyoruz rabbimin izniyle

canım uzun kalmazsın, ne kadar kalacağına kim karar veriyor? eşin mi böyle olmasını istedi?

Eşimin ailesi birbirine çok bağlı ben ayrı olsunlar demiyorum ama 3gün gidip ziyaret etsek nie 5gün deil dien bi anne var oda çok itici oluo. Bende ziyaret etmek istiyorum ama gün hesabı sinir bozucu. Kasmıcam kendimi sıkılınca dönerim ama ne diyip dönücem bilmiorum

Gunaydin kizlar..uzun zamandir giremedim..bayag seyler yazilmis sayfada safakta az kaldi,gececek insallah..Biz izin kullandigimiz icin biraz arkadan geliyoruz.bugun 100 kaldi bizimde

Günaydın canım kendini sıkma hiç rahat ol zordur ama seninde ailen sayılır artık onlar sürekli gidip gelmek yorarda insanı ama alışana kadar bir süreç sanırım içinden geldigi gibi yaşamak ister insan günleri saymakta neoluyorsa boşver canını sıkma geçiçi süreçler bunlar kuzum
Gunaydin kizlar..uzun zamandir giremedim..bayag seyler yazilmis sayfada safakta az kaldi,gececek insallah..Biz izin kullandigimiz icin biraz arkadan geliyoruz.bugun 100 kaldi bizimde

Günaydın canım olsun mayıs geldiginde 3-5 güne bakmıycaz artık sende görmüş hasret gidermiş oldun yarinle

Günaydın canım kendini sıkma hiç rahat ol zordur ama seninde ailen sayılır artık onlar sürekli gidip gelmek yorarda insanı ama alışana kadar bir süreç sanırım içinden geldigi gibi yaşamak ister insan günleri saymakta neoluyorsa boşver canını sıkma geçiçi süreçler bunlar kuzum

Günaydın nehircim. Ne üzüyo biliyomusun ben zaten aileyle bağlar iyi olsun isteyen biriyim. Tabi ki oğullarını Allah razı olsun çok iyi yetiştirmişler bana eş olmuş saygım sonsuz. Ama yeni evliyiz 5gün deilde 3gün kalsak zaten askere gidiceksin desem ailemi sevmiyosun istemiyosun oluyodu. Ne alaka okadar çaresiz kalıodum ki kendimi anlatamıdum. Ama artık yıpratmıyorum kendimi doğruları biliyorum ben ailenin ne demek oldugunun da farkındayım. Ziyaretimi yapıcam saygımı hürmetimi göstericem sıkılınca da dönücem. Eşimde ne söylerse söylesin hiç takmıcam sinirli aşırı tepki vermeden dinleyip konuyu kapatıcam çünkü bu konuda artık sözünün değeri yok.

Ne döktürmüşüm yaa:)

Aynen oyle canim..mayis bir gelsinde 5 gun daha dayananirim..En azindan dolu dolu 5 gun gecirdik diye kendimi teselli ediyorum

Çok iyi anlıyorum canım seni yeni evlisiniz insan evliliğinin tadını çıkarmak ister nekadar başbaşa kalınırsa okadar iyi alışılmış olur erkek için zorda bayan için çokmu kolay sanki erkekler böyle algılıyor sanırım bayan için daha zor annesinden kopuyor bütün sorumluluk bayana ait nerdeyse eve ait herşeyle ilgileniliyor rabbim yardımcın olsun canım benim kendini hiç sıkma nasıl rahat edersen sevgi fedakarlık istiyor evet ama karşılıklı anlayışta lazım yani

günaydın kızlar,ben sizden 1 gün geriden geliyorum çünkü terhis tarihi 17siymiş şafak ikonumm :96:

Amin cümlemiz güzel yaşıyalım canım benim inşallah öyle düşünme lütfen bak bu askerlik herşeye engeldi onuda kaldırıyorsunuz artık ikinci balayınızıda yapabilirsiniz gelince

Amin cümlemiz güzel yaşıyalım canım benim inşallah öyle düşünme lütfen bak bu askerlik herşeye engeldi onuda kaldırıyorsunuz artık ikinci balayınızıda yapabilirsiniz gelince

.) inş. canım. Hepinizi öpüyorum orda giremem büyük ihtimalle şafak kaç olur döndüğümde bilmiyorum. Beni unutmayınnnnnn

.) inş. canım. Hepinizi öpüyorum orda giremem büyük ihtimalle şafak kaç olur döndüğümde bilmiyorum. Beni unutmayınnnnnn
İnşallah canım bende öpüyorum seni dikkat et kendine çok özletme kendinide
ben askeri kimliğine de baktım kuzum da terhis tarihi kocaman kocaman 17.05.13 yazıyordu :2:

Doğrudur tatlım sanırım 17si bizim doğan güneşimiz oluyor o yüzden böyle 16sında şafak 1 diycez herhalde 17sinde doğan güneş eğer öyle olmuyorsada 3gün boyunca bile doğan güneş demeye hazırım ben hazırım :119:

kalbim dayanmaz kuzum benim 3 gün doğan güneş demeye doğsun o güneş bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…