- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Şafak 95 hadi bit artık ama ya çok özledim
canım uzun kalmazsın, ne kadar kalacağına kim karar veriyor? eşin mi böyle olmasını istedi?
Günaydın canım kendini sıkma hiç rahat ol zordur ama seninde ailen sayılır artık onlar sürekli gidip gelmek yorarda insanı ama alışana kadar bir süreç sanırım içinden geldigi gibi yaşamak ister insan günleri saymakta neoluyorsa boşver canını sıkma geçiçi süreçler bunlar kuzumEşimin ailesi birbirine çok bağlı ben ayrı olsunlar demiyorum ama 3gün gidip ziyaret etsek nie 5gün deil dien bi anne var oda çok itici oluo. Bende ziyaret etmek istiyorum ama gün hesabı sinir bozucu. Kasmıcam kendimi sıkılınca dönerim ama ne diyip dönücem bilmiorum
Gunaydin kizlar..uzun zamandir giremedim..bayag seyler yazilmis sayfadasafakta az kaldi,gececek insallah..Biz izin kullandigimiz icin biraz arkadan geliyoruz.bugun 100 kaldi bizimde
Günaydın canım kendini sıkma hiç rahat ol zordur ama seninde ailen sayılır artık onlar sürekli gidip gelmek yorarda insanı ama alışana kadar bir süreç sanırım içinden geldigi gibi yaşamak ister insan günleri saymakta neoluyorsa boşver canını sıkma geçiçi süreçler bunlar kuzum
Günaydın canım olsun mayıs geldiginde 3-5 güne bakmıycaz artık sende görmüş hasret gidermiş oldun yarinle
Çok iyi anlıyorum canım seni yeni evlisiniz insan evliliğinin tadını çıkarmak ister nekadar başbaşa kalınırsa okadar iyi alışılmış olur erkek için zorda bayan için çokmu kolay sanki erkekler böyle algılıyor sanırım bayan için daha zor annesinden kopuyor bütün sorumluluk bayana ait nerdeyse eve ait herşeyle ilgileniliyor rabbim yardımcın olsun canım benim kendini hiç sıkma nasıl rahat edersen sevgi fedakarlık istiyor evet ama karşılıklı anlayışta lazım yani[/QU
Amin canımm. İnş. siz evliliğin ilk zamanlarının tadını doya doya çıkarın ben yasayamadım malesef saçmalıklarla geçti gitti şimdi de asker yolu beklıorum. Hayırlısı...
günaydın kızlar,ben sizden 1 gün geriden geliyorum çünkü terhis tarihi 17siymiş şafak ikonumm :96:
Amin cümlemiz güzel yaşıyalım canım benim inşallahöyle düşünme lütfen bak bu askerlik herşeye engeldi onuda kaldırıyorsunuz artık ikinci balayınızıda yapabilirsiniz gelince
ben askeri kimliğine de baktım kuzum da terhis tarihi kocaman kocaman 17.05.13 yazıyordu :2:Kuzum herkesin askeri öyle diyor ama yedek subay sitesinde böyle yazıyor bizde anlamadıkki
İnşallah canım bende öpüyorum seni dikkat et kendine çok özletme kendinide.) inş. canım. Hepinizi öpüyorum orda giremem büyük ihtimalle şafak kaç olur döndüğümde bilmiyorum. Beni unutmayınnnnnn
ben askeri kimliğine de baktım kuzum da terhis tarihi kocaman kocaman 17.05.13 yazıyordu :2:
İnşallah canım bende öpüyorum seni dikkat et kendine çok özletme kendinide
Doğrudur tatlım sanırım 17si bizim doğan güneşimiz oluyor o yüzden böyle 16sında şafak 1 diycez herhalde 17sinde doğan güneş eğer öyle olmuyorsada 3gün boyunca bile doğan güneş demeye hazırım ben hazırım:119:
kalbim dayanmaz kuzum benim 3 gün doğan güneş demeye doğsun o güneş bir an önce
Beni 3gün önceden depün depük manyagı yapın beni istiyorum:124:
günaydın asker yarenleri..nasılsınız bakalım??
Allahta beni güldürsün ozamangüldürdün kız beni sabah sabah
günaydın asker yarenleri..nasılsınız bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?