- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
karanlık olan içimi hava daha da kararttı canım sen nasılsın
Allahta beni güldürsün ozaman
Günaydın tatlım iyiz çokşükür 95 olduk son 5 bekliyoruz artıksen nasılsın canım?
iyim canım işte ne olsun..bi de sesini duysam daha iyi olcam..
İnşallah canım ben hafta sonları daha rahatlar inşallah arıycaktır bugün
bizim de hava aydınlık ama bol sancılı bi gündeyim ..hassasım herseye bi üzülesim var canım..:)) sana noldu bakıym??
seninle aynı moddayım canım 15 gündür çarşıya çıkmadı ne zaman çıkacağı da belli değil komutanı sıkıntılı biraz ona üzülüyorum
benimkide dün çarsıya çıktı ama bilidğn odun moddaydı tüm hevesim kırıldı bide üstüne özel günümdeym ..çok asırı hassas ve duygusal oluyorum ben..yine açtım muslukları..
benimkide dün çarsıya çıktı ama bilidğn odun moddaydı tüm hevesim kırıldı bide üstüne özel günümdeym ..çok asırı hassas ve duygusal oluyorum ben..yine açtım muslukları..
hayırlı günler kızzlarrr...canım beni hassas olduğun için alınmış olabilir misin.. moralini bozma şükür çarşı izni var de..benimkinini çarşı izni filan yokk bizleri düşünüün üzümeyin olur mu?
özel gününün üstüne gelmesi kötü olmuş normalde gene katlanabiliyoruz odunluklarına bitki çayı filan iç canım rahatlarsın biraz
oh mis gibi 1 saate musluklar kapanır keyfin yerine gelir o zaman bir de askerin aradı mı senden mutlusu yok demektirbende bugün kendime papatya çayı falan hazırladm.öğlen de komedi filmi izlemeyi düşünyorum canım..koydum çikolata falan da:))
haklısın canım..6yıl olcak bu yıl..aa şimdiden unuttu beni moduna girdim..alıştı ayrılığa diye düşündm
oh mis gibi 1 saate musluklar kapanır keyfin yerine gelir o zaman bir de askerin aradı mı senden mutlusu yok demektir
evet onun etkisi olmuş.. öyle şey olur muu kız..kendi kendimize düşünmeyelimm şle düşünüyo böle düşünüyo dediğimiz vakit sıkıntıya gireriz ve de karşımızdakinin ne düşünüğünü bilemeyiz ki..
ay ne güzel darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?