349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnşallah canım ben hafta sonları daha rahatlar inşallah arıycaktır bugün

inşallah canım..ya aklıma hep kötü şeyler geliyo..dün çarşıdaydı ve ben okadar bekledm rahatca konusuruz diye bildiğn naptn nasılsn dışında konu bulamadk..bende çok var ama onun bu halleri üzdü beni..çok duygusuz davranıyo..dünden beri çok üzgünüm

bizim de hava aydınlık ama bol sancılı bi gündeyim ..hassasım herseye bi üzülesim var canım..:)) sana noldu bakıym??

seninle aynı moddayım canım 15 gündür çarşıya çıkmadı ne zaman çıkacağı da belli değil komutanı sıkıntılı biraz ona üzülüyorum

seninle aynı moddayım canım 15 gündür çarşıya çıkmadı ne zaman çıkacağı da belli değil komutanı sıkıntılı biraz ona üzülüyorum

benimkide dün çarsıya çıktı ama bilidğn odun moddaydı tüm hevesim kırıldı bide üstüne özel günümdeym ..çok asırı hassas ve duygusal oluyorum ben..yine açtım muslukları..

benimkide dün çarsıya çıktı ama bilidğn odun moddaydı tüm hevesim kırıldı bide üstüne özel günümdeym ..çok asırı hassas ve duygusal oluyorum ben..yine açtım muslukları..

hayırlı günler kızzlarrr...canım beni hassas olduğun için alınmış olabilir misin.. moralini bozma şükür çarşı izni var de..benimkinini çarşı izni filan yokk bizleri düşünüün üzümeyin olur mu?

özel gününün üstüne gelmesi kötü olmuş normalde gene katlanabiliyoruz odunluklarına bitki çayı filan iç canım rahatlarsın biraz

haklısın canım..6yıl olcak bu yıl..aa şimdiden unuttu beni moduna girdim..alıştı ayrılığa diye düşündm

özel gününün üstüne gelmesi kötü olmuş normalde gene katlanabiliyoruz odunluklarına bitki çayı filan iç canım rahatlarsın biraz

bende bugün kendime papatya çayı falan hazırladm.öğlen de komedi filmi izlemeyi düşünyorum canım..koydum çikolata falan da:))

bende bugün kendime papatya çayı falan hazırladm.öğlen de komedi filmi izlemeyi düşünyorum canım..koydum çikolata falan da:))
oh mis gibi 1 saate musluklar kapanır keyfin yerine gelir o zaman bir de askerin aradı mı senden mutlusu yok demektir

haklısın canım..6yıl olcak bu yıl..aa şimdiden unuttu beni moduna girdim..alıştı ayrılığa diye düşündm

evet onun etkisi olmuş.. öyle şey olur muu kız..kendi kendimize düşünmeyelimm şle düşünüyo böle düşünüyo dediğimiz vakit sıkıntıya gireriz ve de karşımızdakinin ne düşünüğünü bilemeyiz ki..

dünden beri oldu daha önce bukadar değildim..arasada rahatlasam bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…