349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar uzun zamandır yoktum böyle hiç bişi yapmak istemiyo canımm
bugün sevgilimin ilk çarşı izniydi aradı 10 dk ya kadar nete geliyorum msn aç falan dedi
gittim güzel bi kıyafet giydim saçımı açtım taradım pijamalardan dağınık saçtan kurtuldum
sonra geldi yüzü bi karış asık noldu dedim faceinde x kim? arkadaşım diyorum nerden falan baya didikledi
tamam silerim dedim.
sen nasıl olsa mert yok kafama göre yaşarım diyosun görüşme dediğim insanlarla görüşüyosun gerçekten yaptığım herşeyi boşa çıkarıyosun falan dedi çok şaşırdım
sonra sana güvenim git gide azaldı bunu bil dedi gözyaşlarım akınca kamerayı kapadım.
twitter'dan tutun da facebooka kadar herşeyi tek tek inceledi.
bana bi yanlış yaptığında mert görmez deme benden direk ayrıl dahada yüzünü görmeyeyim dedi. Bende dur tahmin edeyim soğudun benden bahane arıyosun madem bu kadar huzursuz ediyorum seni ikimiz açısından da en iyi kararı veriyorum bitsin. dedim
oda benim ağzımdan herhangi bi bitti yada olmuyo gibi bi cümle duydun mu bugüne kadar? ama sen iki günde bir 10 dk konuşma yapacağım bi insanı bekleyemem diyosan saygı duyarım harbiden zor biliyorum hak veriyorum sana dedi.
baya konuştuk tatsız tatsız en son ben tamam sevmiyosun artık yada soğudun falan dedim. oda ulann ben 45 dkdır seninle konuşabilmek için int cafe aradım millet sahilde arkadaşlarıyla cafelerde otururken bütün günüm senle olsun istedim ama saol beni çok üzdün bundan sonra istersen baldırında etek giy karışmıcam geldiğimde konuşucam ben seninle şimdi birliğe gidiyorum dedi. bende üşütme dikkat et bi süre de arama istediğin kadar düşün kararın ne olursa saygı duyucam dedim. oda öyle bişi yok benim kurallarıma uyucaksın yada uyucaksın ayrılmak yok hadi allaha emanet ol dedi çıktı.. kızlar yorum istiyorum sizden şuan sağlıklı düşünemiyorum :S bana ne istediğine karar ver dedi.

önceliklee üzücü olmuş senin için ..sinirini atmışş bi şekilde herhalde ..hoş değil ama karşıdaki insanı tanımadığım için yorum yapmayayı yani huyu suyu nedir sen biliyosun..bahane bulmuşş insan sinirli stresi olunca olmayacak şeyden kavga çıkartır ya öle olmuşş..tez zamanda düzelir inşALLHH..

yaaa o istiyo ki ben hayatımı hep ona göre şekillendireyim bi alternatifim kalmasın. ben öyle biri hiç olmadım hep sıcakkanlı sevecen oldum erkeklerle mesafeni koy diyo koyuyorum aslında ama ona göre hep küçük kız çocuğu gibiyim. tamam kurnazsın akıllısın hoşsun ama senden de akıllıları var diyo herkesle samimi olma diyo
tayt bile giymiceksin diyo ben bu kadar baskıya gelemiyorum beni değiştirmeye çalışma diyince de kusura bakma değişiceksin ben en başından sana geri kafalıyım dedim diyo ben çok özgürlüğe alışmış kafama koyduğumu yapan bi insanım 8 9 ayda nasıl bi değişim gösterebilirim ki bunları ona anlatmaya çalışınca da kavga çıkıyo
çok yoruldum.. yaptığım herşeyin iyi trafını görüp takdir etmek yerine kötü şeyleri yüzüme vuruyo ben bu adamla nasıl evlilik yapıcam ki

ANLADIMM ŞİMDİ..canım benimm ben hak verdim karşıdakine şimdii aynını ben de derdimm.bu kıskançlıktan ileri geliyorr ve de hoş olmuyor bence..ben yapmıyosam o da yapmayacakk.. bizdede durum ölee ben iş arkadaşlarım ve akrabalarım dılındaa konuştuğum erkek arkadaş yoktuurr..hee ben hoş olmaz diye o demeden kısıtlamıştım kendimi..zaten bi iki lise arkadaşım var o da face de denk gelirsem dii şu ann onlar da yookk ..ben böle düşündüğüm için bana karışmaaz bu konudaa..ama kii kesinlikle değişme olacakk iki tarafta daa..yanii samimi olma bence dee tabii o da olmayacakk..demiş ya geri kafalıyım diyee gerekirse ende kabul ederim geri kafalıyım diyee ama benim düşüncem dee askerin gibii..

haklısın ama ben sırf o istemiyo diye arkadaşlarımdan uzak durmayı uygun bulmuyorum ben neysem oyum sonuçta oda tanışsın isterse ama bi tek bana ait olcaksın durumu beni çok sıktı ve görüşmemi istemediği arkadaşımda bi kız yanii küs kaldığım tekrar konuşmaya başladığım biri ne bliyim canım ya çok tuhaf bazı davranışları herkesi etrafımdan silicem zaten kendiside yok o zaman ben bunalıma giricem çok karışık bi durumdayım

anladımm anladımm benim öle sorunum olmadıı ben çekmiştim kendimi o yüzden sunla konuşma bunla konuşma muhabbeti olmadı ama şuraya gitme buraya gitme onu daa ikna etmiştiim.ama ki kız arkadaşmışş o zamann sınırı koyacaksın tabii o kadar müdahale olmazz tabiki..bide karşılıklı olacakk ama herkes farklı iştee ..benimkii tabiri uygunsa yola gelir derler yaaa yanii konusarakk ikna edilir o yüzden ikna ederimm hemen hemen her konuda. ama tabii seninki dediğim dedikk bi tipsee braz zorlanırsınn..en iyi sen tanırsınn...

canım cok uzuldum ama askerın bıraz sanırım bunalımda.onada hak ver carsı ıznıne yenı cıkmıs senı sevmese unt kafe bulmaz oda gıder dolasır.senın feysınden gordum guzel bır kızsın kıskanması normal senı sende aklı kalabılır.acaba aranızda tam guven oturmadımı ?
gercı benımkıde 1.5 yıl oldu cok kıskanc dusun carsı ya cıkınca ılk benım feysıme gırer bakar msj okur.bende kızıyorum ne bole bana guvenmıyorsun hayır dıyo merak edıyorum dıyor.ama sevgı olunca bıraz 2 tarafın fedakarlılıgı gerekıyor canım :44:

Son düzenleme:

Canım evet sinir bozucu bir durum. Ama sıkma kendini. Askerinin psikolojısı bozulmuş. Hepsi yapıyor zamn zaman .. Bizde sabretcez ıdare etce z. Nede olsa kısa süre kaldı 95 gün dayan şimdi ayrılık gibi bır karar alma... Dönsün ozaman bakarsın hareketlerine değerlendirirsin

ya canım ben çok haksızım aslında hani güven duymaması normal ama hatalarımı yüzüme çarpması canımı sıkmaya başladı iltifatın için çok tşekkür ederim sende çok güzel bi kızsın cidden
önceden çalıştığım şirkette ki eğitim uzmanıyla yemeğe çıkmıştık adam istanbulluydu ve bursayı hiç bilmiyodu bi cafeye oturup birşeyler içip sohbet etmiştik sevgilim adamı kıskandığı içinde söyleyememiştim.
ve adam fazla yakışıklıydı bende bi kere ağzımdan kaçırmıştım çok kıl olmuştu adama sonrasında bana süpriz yapmak için elinde kalpli şekerle çıkageldi telime niye cevap vermiyosun falan dedi anca o zmn söyledim x hocayla oturuyoduk diye baş başa mı? dedi parmağıma baktı yüzük yoktu o gün dalgınlıkla unutmuştum oda çıkardı yüzüğünü attı caddenin ortasına tuttu kolumdan çıkardı dışarı yazıklar olsun falan dedi öyle ama affetti anlattım inandı inanmadı bilmiyorum sonra işten çıktım geçen izne geldiğinde de telimi karıştırdı adamın numarası kalmış tel defterinde kayıtlı kıyamet koptu gül aramızda hâla nasıl saklarsın bu numarayı falan dedi. bugünde konuştuğumuzda bu yüzden güveninin azaldığını ama beni hala sevdiğini söyledi bende aşamıyoruz demekki ayrılalım senin üzülmeni istemiyorum dedim. oda hayır düzelceksin dedi. bizim birbirimizde face şifresi falan yok ama benim herşeyim açık hâla adamla görüştüğümü düşünüyo sanırım.. haklıda tabi... ben bu durumdan çok sıkıldım ama artık yüzüme vurmasındansa bitti desin daha iyi çünkü vicdan azabı çekiyorum canım daha fazla yanıyo böyle evlilik yapamam ben.

bana 'ben yokken istediğin gibi takıl aşkım ama geldiğimde çok farklı olucaz geldiğmde herşeyi konuşucam' dedi. ne demk istedi anlamadım :26:
bende senin asker tribini sıkıntını ben çekicem geldiğinde mi ayrılcaksın eyv. ben çıkıyorum falan dedim oda saçmalama şapşal şu ayrılık lafını bi daha duymucam aklından çıkar ama ya kurallarıma uyucaksın yada uyucaksın başka seceneğin yok dedi.

Canım askerinin psikolojisi bozulmuş inan oradaki yaşanılanları sadece tahmin ediyoruz yada bize söyledikleri kadarını biliyoruz bizde akıllarındayız napıyor neediyor bunları herkes yaşıyordur askerde kıskanması aklının kalması çok normal orda sıkıntı içindeler biz dışarda rahatız onlara göre o yüzden sakin ol askerine destek ver sabret tatlım inan bunlar geçiçek geldiklerinde hatırlamıycaz bile psikolojiden oluyor bu bazı kızdıgı şeyleri yapmamaya çalışsan sil herşeyi bitir demiyorum ama askerden gelene kadar kıştayız zaten yapmıyorum şöyle böyle diye ikna edebilirsin içini rahatlatırsan sonradan yoluna koyar halledersin sen kuzum kendini üzme lütfen

Canım aklına kötü şeyler getirme lütfen sakin ol psikolojilerini tahmin edebiliyoruz sadece orada tam olarak neler oluyor bilmiyoruz içlerindede birçok şüphe var sen sıcakkanlı konuşmaya devam et tatlım birşeye canı sıkılmıştır o yüzden öyle davranmıştır anlamıyorlarda yaptıklarını tam olarak seninde hastalık devresine geldi duygusal anlarda hassasta olabiliyoruz aklımıza birşeyler getirmek yok yoksa herşeyi herşeye yorarız sadece üzeriz kendimizi birşey oldugundan değil yani

bak canım onun bu sekılde davranması cok normal guven sorunu var bellıkı oda senın bu davranısından dolayı durduk yere bole olmuyor kimse.asker askerıyede sogumaz sevgısı azalmaz sadece ılklerde canları sıkkın olur bızler ole hıssederız cunku yenı bır ortam ordakı sorunlar bızlere kotu davranmaya sebep oluyor.dusun onlar emır altında bızler serbest ıstedıgımız zaman evden cıkarız gezerız ıstedıgımızı yaparız onlar da bu durumdan sıkıntı duyuyor ben gezemıyorsam sende gezme dıyorlar.akılları bızde onun aklı sende devamlı dusunuyor ozlemle sevgısı artıyor.ama bızlerın ole degıl kımı soguyor kımı başkasını buluyor kımının aklı karısıyor sıvıl hayat bole buna surukleyebılıyor sabredemıyor bırakıyor.buda aradakı sevgı bagı..bende sorunlar cektım askerım askere gıdınce 5 aylıktık.15 aylık askerlıge gıttı ve ılk aylar o kdr kotu gunler gecırdımkı anlatamam haftada bır arardı.sogudu sevmıyor fıkrı degıstı derdım.denetım oluyor yok bu oluyor anlamam dıyordum cok bunalmıstım hıcbırşeyde bellı degıl aılesı belkı benı ıstemıcek dıyordum kı hala dıyorum.13 ay bekledım sabrettım bu sefer bende bı sorun oldu sogukluk bunu aradan cıkarana kadar neler cektım 2 kez ayrıldım 10 gunde cok acı cektı yalvardı bende tekrar sans verdım sırf askerlıgınden sonrakı olacakları gormek ıcın.bakalım hep bırlıkte gorucez sabırla beklıyorum..:18:

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr ben geldim, özledim herkesi şubat tatili bitti dönüşler yapıldı, ama bu sayede 15 günüm hızlı geçti. umarım herkes iyidir, günlerimiz de giderek azalıyoo ne kaldı plakalara.sizleri takip etmeye çalıştım, zor günlerimiz oluyo zaman zaman ama aşıyoruz hepsini daha da güçleniyoruz, zorluklara boyun eğmiyoruz. tatil diye galiba azalmalar yaşanmış sohbette, ben döndüm artık herkes de en kısa zamanda dönsün

o yuzden canım eğer sevıyorsan onun bu davranıslarını boşa cıkar yanı sana guven duymasını sağla.tabıkı düzelmesini ıstıyorsan bırşeylerin bunu sen daha ıyı bılırsın kendini dinle...kendını onun yerıne koyarak enpati yapmayı dene.evlılık yapmadım ama evlı ınsanlara cok sahit oldum.özgurlugune duskunum dıyorsun oda bunu engellıyor dıyorsun.bence aynı yerde olsanız bu sorunların duzelecegıne ınanıyorum.uzaklık zor bana kalırsa askerden geldıkten sonra kı davranıslarını ele al terazıye ole koy derim.

Hoşgeldin canım bencede herkes dönsün artık biran önce sakinleşiyor çok fazla topik geri dönün bakıyım negüzel değişiklik olmuş zamanında çabuk geçmiştir canım bizler iyiz seni sormalı tatlım

hoşbulduk canım bura da face de çok sakinleşmiş cidden tatildendir diye umut ediyorumm. iyiyim canım aileyi görmek ilaç gibi geliyo zaman da onlarlayken güzel geçiyo, hep onlarla olabilsem keşke.şimdi yine yalnızlık.. ama önceki dönemlerden de biliorum 2.dönem daha hızlı geçicektir.göz açıp kapayana kadar geçsin zaman kavuşalım askerlerimize:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…