- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
hoşbulduk canımbura da face de çok sakinleşmiş cidden tatildendir diye umut ediyorumm. iyiyim canım aileyi görmek ilaç gibi geliyo zaman da onlarlayken güzel geçiyo, hep onlarla olabilsem keşke.şimdi yine yalnızlık.. ama önceki dönemlerden de biliorum 2.dönem daha hızlı geçicektir.göz açıp kapayana kadar geçsin zaman kavuşalım askerlerimize:13:
selamlar hatunlar.. :)
İnşallah tatlım evet canım yarısını bitirdik nerdeyse az kaldı diğer yarısı daha çabuk geçiçek son mayıs ayı sıkıştırır biraz kavuşma heycanından dolayı aman gelsin sıkıştırsın birşeycikler olmaz inşallah dedigim lafı geri almak durumundada kalmam
merhaba canım nasılsın?????
fena sayılmaz, uzun zamandır giremiyordum, pek keyfim yok kızlar, bugün de askerimden hiç haber yok ailesi de merak içinde... nöbette durduğu yer sıkıntılı, aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama şuan düşünmemek elde değilolmayan moralim de gitti telefon başında sus pus bekliyorum
fena sayılmaz, uzun zamandır giremiyordum, pek keyfim yok kızlar, bugün de askerimden hiç haber yok ailesi de merak içinde... nöbette durduğu yer sıkıntılı, aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama şuan düşünmemek elde değilolmayan moralim de gitti telefon başında sus pus bekliyorum
Amin canım inşallah bir gelsin 18 mayıs gelsin çabukahh bi mayısa gelsek ben de razıyım herseyeama o zaman da bi bitse bi bitse dicezzz, biz ancak 18mayısta rahatlarız.. askerlerimize kavuşacağımız gün
hoşgeldin canım tatilin yaramıştır şimdicanım iyiyiz tatil dönüşü moral bozukluğu var ben de birazsen nasılsın??
hoşgeldin canım tatilin yaramıştır şimdi
benim canım sıkıldı biraz askerimin çarşısı vardı ve sohbetin bi yerinden sonra biraz atıştık beyefendi sivildeki yapılan şeyleri düşündükçe canı sıkılıyomuş arkadaşlarıyla konuşmuş iyice morali bozulmuş allak bullak olmuş düşünebiliyomusun bu yüzden tartıştık olmaz ama bencillik bu ne yani o askerde diye herkes aynı sıkıntıları mı yaşıcakanlamadım ki??
hoşbulduk canım, sadece zaman kısmında yaradı tabi hızla geçti zaman, geri dönüş zor olmadı desem yalan olur
halbuki biz de en az onlar kadar sıkıntı cekiyoruz ama farkedemiolar, tabi ki onların ki ve bizim ki çok farklı kıyaslanamaz ama sizin aranızda bu sorun olmamalı, demekki arkadaşlarıyla konustukça sinir oldu, özledi başka bi sebebi yok canım. onlar da sıkıldılar iyicee
hava değişimi böylesi zamanlarda iyi geliyo gerçekten en güzelini yapmışsın canım, ee tabi dönüş zor olmuştur olmaz mı:))
iyice dengesizleşti gerçekten böyle değildi sevgililer gününden girdi bi posta dertlendi ardından doğum gününde de ordaymış zaten ona da ayrı dertlendi arkadaşlarıyla görüşmüş onlara ayrı taktı kafayı çarşısını kendinin de benim de burnumdan getirdi.. sorma bu ayın sonunda 6 günlüğüne bunları dağın başına eğitime götürcekler dünyayla tüm ilişkileri kesilcekmiş tuvalet bile yokmuş, çadırda kalcaklarmış falan o mevzuda biraz geriyo heralde amannn ne biliyim bende işte nasıl davrancam şaşırdım kaldım konuşsam bi dert konuşmazsam ayrı dert bilemedim
Canım askerinin psikolojisi bozulmuş inan oradaki yaşanılanları sadece tahmin ediyoruz yada bize söyledikleri kadarını biliyoruz bizde akıllarındayız napıyor neediyor bunları herkes yaşıyordur askerde kıskanması aklının kalması çok normal orda sıkıntı içindeler biz dışarda rahatız onlara göre o yüzden sakin ol askerine destek ver sabret tatlım inan bunlar geçiçek geldiklerinde hatırlamıycaz bile psikolojiden oluyor bu bazı kızdıgı şeyleri yapmamaya çalışsan sil herşeyi bitir demiyorum ama askerden gelene kadar kıştayız zaten yapmıyorum şöyle böyle diye ikna edebilirsin içini rahatlatırsan sonradan yoluna koyar halledersin sen kuzum kendini üzme lütfen
Canım aklına kötü şeyler getirme lütfen sakin ol psikolojilerini tahmin edebiliyoruz sadece orada tam olarak neler oluyor bilmiyoruz içlerindede birçok şüphe var sen sıcakkanlı konuşmaya devam et tatlım birşeye canı sıkılmıştır o yüzden öyle davranmıştır anlamıyorlarda yaptıklarını tam olarak seninde hastalık devresine geldi duygusal anlarda hassasta olabiliyoruz aklımıza birşeyler getirmek yok yoksa herşeyi herşeye yorarız sadece üzeriz kendimizi birşey oldugundan değil yani
kızlarrrrrrr ben geldim, özledim herkesişubat tatili bitti dönüşler yapıldı, ama bu sayede 15 günüm hızlı geçti. umarım herkes iyidir, günlerimiz de giderek azalıyoo ne kaldı plakalara.sizleri takip etmeye çalıştım, zor günlerimiz oluyo zaman zaman ama aşıyoruz hepsini daha da güçleniyoruz, zorluklara boyun eğmiyoruz. tatil diye galiba azalmalar yaşanmış sohbette, ben döndüm artık herkes de en kısa zamanda dönsün
bu dönemde yapcağımız tek şey sabretmek galiba canım. onların nasıl davranıcaklarını kestiremiyoruz.ama sölediğin olayın etkisi büyüktür, baskısı çoktur, yanlarında oldugumuzu hiissettirelim canım, bu günlerimiz de geçicek...
hoşgeldin canım nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?