349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnşallah tatlım evet canım yarısını bitirdik nerdeyse az kaldı diğer yarısı daha çabuk geçiçek son mayıs ayı sıkıştırır biraz kavuşma heycanından dolayı aman gelsin sıkıştırsın birşeycikler olmaz inşallah dedigim lafı geri almak durumundada kalmam

ahh bi mayısa gelsek ben de razıyım herseye ama o zaman da bi bitse bi bitse dicezzz, biz ancak 18mayısta rahatlarız.. askerlerimize kavuşacağımız gün

merhaba canım nasılsın?????

fena sayılmaz, uzun zamandır giremiyordum, pek keyfim yok kızlar, bugün de askerimden hiç haber yok ailesi de merak içinde... nöbette durduğu yer sıkıntılı, aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama şuan düşünmemek elde değil olmayan moralim de gitti telefon başında sus pus bekliyorum

fırsatını buldugu anda arıcaktır canım bunu sen de biliosun zor ama aklına kötü bişe getirmemeye zorla kendini,canım orası askeriye her zaman arayamıcak, bazen 1 gün boyunca veya daha fazla hiç aramıcak bunlara hazırlıklı olmalıyız. en büyük tesellimiz zaman geçiyo işte zor da olsa geçiyoo...

aklına kötü şeyler getirmeee güzel düşün güzel olsun..ALLAH a dua etmekten başka çaremiz yok hepsinin yardımcısı olsun RABBİM.. FIRSATI OLMAMIŞTIRR ZAMAN zaman hepimiz yaşıyoruz arayamıyorlar aklımıza kötü şeyler getiriyoruz amaa yanlış yapıyoruz.. sakin oll arayacak elbett canım benim..

ahh bi mayısa gelsek ben de razıyım herseye ama o zaman da bi bitse bi bitse dicezzz, biz ancak 18mayısta rahatlarız.. askerlerimize kavuşacağımız gün
Amin canım inşallah bir gelsin 18 mayıs gelsin çabuk

Canım benim aklına kötü şeyler getirme lütfen fırsatı olmamıştır arıycaktır kuzum dua et bol bol rabbim yardımcısı olsun tüm askerlerimizin arıycaktır birazdan gün bitmedi daha canım olmadı yarın sabahtan haber verir hemen :2:

Sevgilim! Güneşte benden uzakta ayda! Ama hiç bir sabahım güneşsiz, hiç bir gecem aysız geçmiyor... Yüreğimin senden vazgeçmediği gibi!
Tesbih gibi çekiyorum seni; Gelir, gelir, gelir diye .....

canım iyiyiz tatil dönüşü moral bozukluğu var ben de biraz sen nasılsın??
hoşgeldin canım tatilin yaramıştır şimdi
benim canım sıkıldı biraz askerimin çarşısı vardı ve sohbetin bi yerinden sonra biraz atıştık beyefendi sivildeki yapılan şeyleri düşündükçe canı sıkılıyomuş arkadaşlarıyla konuşmuş iyice morali bozulmuş allak bullak olmuş düşünebiliyomusun bu yüzden tartıştık olmaz ama bencillik bu ne yani o askerde diye herkes aynı sıkıntıları mı yaşıcak anlamadım ki??

hoşbulduk canım, sadece zaman kısmında yaradı tabi hızla geçti zaman, geri dönüş zor olmadı desem yalan olur
halbuki biz de en az onlar kadar sıkıntı cekiyoruz ama farkedemiolar, tabi ki onların ki ve bizim ki çok farklı kıyaslanamaz ama sizin aranızda bu sorun olmamalı, demekki arkadaşlarıyla konustukça sinir oldu, özledi başka bi sebebi yok canım. onlar da sıkıldılar iyicee

hava değişimi böylesi zamanlarda iyi geliyo gerçekten en güzelini yapmışsın canım, ee tabi dönüş zor olmuştur olmaz mı:))
iyice dengesizleşti gerçekten böyle değildi sevgililer gününden girdi bi posta dertlendi ardından doğum gününde de ordaymış zaten ona da ayrı dertlendi arkadaşlarıyla görüşmüş onlara ayrı taktı kafayı çarşısını kendinin de benim de burnumdan getirdi.. sorma bu ayın sonunda 6 günlüğüne bunları dağın başına eğitime götürcekler dünyayla tüm ilişkileri kesilcekmiş tuvalet bile yokmuş, çadırda kalcaklarmış falan o mevzuda biraz geriyo heralde amannn ne biliyim bende işte nasıl davrancam şaşırdım kaldım konuşsam bi dert konuşmazsam ayrı dert bilemedim

bu dönemde yapcağımız tek şey sabretmek galiba canım. onların nasıl davranıcaklarını kestiremiyoruz.ama sölediğin olayın etkisi büyüktür, baskısı çoktur, yanlarında oldugumuzu hiissettirelim canım, bu günlerimiz de geçicek...

nehirim canım konuştuk birass..kantinde oldugu içn hesaplar falan bazen kafası allak bullak oluyomuş.dünde nöbet falan yorgunmuş..bi de kız kardeşimn dolduruşuna geldm..benden 3yaş küçük şu sıralar bana hayatı zehir ediyo..

hoşgeldin canım nasılsın??

inşallah canım geçicek dediğin gibi sabretmekten başka çıkar yol da yok Allah onlarada sabır versin gerçekten zor şartlardalar kolay değil tabi orası öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…