inşallah canım geçicek dediğin gibi sabretmekten başka çıkar yol da yok Allah onlarada sabır versin gerçekten zor şartlardalar kolay değil tabi orası öyle
iyiyim tatlım sen nasılsın? benm askerim de 18mayıs diyoben de sendenim yani..
bende iyim canım çok şükür..biz 16sı diye hesaplıyoruz bence 17sinde çıkarlar..157 oluyo hesaplaynca gün..
düşününce 60 gün geçti canım... geriye 95 kaldı. bi bu kadar daha geçtiğinde 35 gün kalıcak.. bi tarafım az kaldı dio bi tarafım kandırma kendini dio
evet zor oldu ama 60 gün geçti gerçekten..
plakalarada şurda ne kaldı dimi yok yok bişey kalmamış şafağı yutmuşuz haberimiz yok
canım kısa dönem askerlik 6ay sürüyo öyle hesaplamak lazım.her ay 30 gün sayılıyo.12sinde gittiler hesaplara göre 18 inde de gelicekler. tabi bizim hesaplara görebakalım mayısa bi gelsek 1-2 günün lafını etmicem
Canım askerinin psikolojisi bozulmuş inan oradaki yaşanılanları sadece tahmin ediyoruz yada bize söyledikleri kadarını biliyoruz bizde akıllarındayız napıyor neediyor bunları herkes yaşıyordur askerde kıskanması aklının kalması çok normal orda sıkıntı içindeler biz dışarda rahatız onlara göre o yüzden sakin ol askerine destek ver sabret tatlım inan bunlar geçiçek geldiklerinde hatırlamıycaz bile psikolojiden oluyor bu bazı kızdıgı şeyleri yapmamaya çalışsan sil herşeyi bitir demiyorum ama askerden gelene kadar kıştayız zaten yapmıyorum şöyle böyle diye ikna edebilirsin içini rahatlatırsan sonradan yoluna koyar halledersin sen kuzum kendini üzme lütfen
canım ne güzel yazmışsın moral oldu gerçekten eline yazına sağlık.. inan biz çok iyidik ya gören imrenirdi ama şimdi mert çok değişti üstüme düşmekte değil tamam soğumadı belki ama uzak durmaya çalışıyo özellikle herşeyi sorguluyo haliyle bende bunalıyorum o kadar güzel iş fırsatlarımı kaçırdım modelliği bıraktım onun için hastanede çalışıyodum doktorun teki mini etek sana çok yakışıyo dedi diye işi bıraktırdı neymiş ben mesafemi koruyamıyomuş ben yönetilmekten hoşlanmayan biriyim ve oda bunu bildiği halde birilerinin sevgilimde dahil bana yap ya da yapma demesi çok zoruma gidiyo ben serbest büyümüş bi insanım daha öncedende böyleydik ama güven duygusu vardı şimdi hiçç yok tamam belki canı yanar ama ben ayrılmayı düşünüyorum..
sonra da burda durmam bulgaristana giderim dondurduğum okuluma devam ederim bana yapıcak birşey bırakmıyo güven olmayan bi ilşkiyi devam ettiremeyebilirim
o yuzden canım eğer sevıyorsan onun bu davranıslarını boşa cıkar yanı sana guven duymasını sağla.tabıkı düzelmesini ıstıyorsan bırşeylerin bunu sen daha ıyı bılırsın kendini dinle...kendını onun yerıne koyarak enpati yapmayı dene.evlılık yapmadım ama evlı ınsanlara cok sahit oldum.özgurlugune duskunum dıyorsun oda bunu engellıyor dıyorsun.bence aynı yerde olsanız bu sorunların duzelecegıne ınanıyorum.uzaklık zor bana kalırsa askerden geldıkten sonra kı davranıslarını ele al terazıye ole koy derim.
mayısa gelsek zaten bi..haklısın canım benimkide böle hesaplıyodu
kızlar bugunkü ıkoncanımız :94:
bakalım ruh halımızı ıfade ediyor mu?
Günaydın ohh yedin yedin şafağıGünaydın kızlar nasılsınız bakalım.inşallah bu hafta çok hızlı geçer
bugun ki şafagım
39 şafagına 7 gün kaldı...
Günaydın canım Amin inşallah hepimiz için güzel uğurlu bir hafta olsungünaydın kızlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.bugün okullar açıldı ve malum benimde seferim başladı. her zaman 2.dönem daha hızlı geçer inşallah bu seferde öyle olur.çabucak geçer gider....mayıs ayı çabucak gelir askerlerimize kavuşuruz inşallah.
günaydın kızlarr
2.döneme de başladık, günler her zamankinden hızlı geçer umarım, kısa kısa şafaklarımız var zaten önce şafağımız 13 sonra onları göreceğimiz tarihler derken atlatıcaz inşallah
burcucum nerde kızlar gören varmı kaçgündür göremiyorum rahatsızdı enson merak ettim :18:
hafta sonu ara ara gırdım bende gormedım burcuyu:44:
Haftasonları pek girmiyor biliyorum onuda canım cuma yoktu bugünde yok rahatsızlıgı kötümü oldu ondan endişe ettim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?