349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım geçicek dediğin gibi sabretmekten başka çıkar yol da yok Allah onlarada sabır versin gerçekten zor şartlardalar kolay değil tabi orası öyle

düşününce 60 gün geçti canım... geriye 95 kaldı. bi bu kadar daha geçtiğinde 35 gün kalıcak.. bi tarafım az kaldı dio bi tarafım kandırma kendini dio

bende iyim canım çok şükür..biz 16sı diye hesaplıyoruz bence 17sinde çıkarlar..157 oluyo hesaplaynca gün..

canım kısa dönem askerlik 6ay sürüyo öyle hesaplamak lazım.her ay 30 gün sayılıyo.12sinde gittiler hesaplara göre 18 inde de gelicekler. tabi bizim hesaplara göre bakalım mayısa bi gelsek 1-2 günün lafını etmicem

düşününce 60 gün geçti canım... geriye 95 kaldı. bi bu kadar daha geçtiğinde 35 gün kalıcak.. bi tarafım az kaldı dio bi tarafım kandırma kendini dio

evet zor oldu ama 60 gün geçti gerçekten..
plakalarada şurda ne kaldı dimi yok yok bişey kalmamış şafağı yutmuşuz haberimiz yok

evet zor oldu ama 60 gün geçti gerçekten..
plakalarada şurda ne kaldı dimi yok yok bişey kalmamış şafağı yutmuşuz haberimiz yok

inşallah canım 94 de oluoz birazdan. bit günler bittttttt. bi arkadaşımız demiş ya şubat bitince 77 dicez diyehadi bakalım...

mayısa gelsek zaten bi..haklısın canım benimkide böle hesaplıyodu

bebeğim bak sen anlıyosun beni yaaa az çok aynı şeyleri yaşamışız ben kimseye daha önce böylesine bağlanmadım daha önceki ilişkileimde de özgürlüğüm kısıtlandığı için terkettim ama mert çok farklı ya biz yan yana geldiğimizde herşeyden önce arkadaş gibiyizdir saatlerce konudan konuya atlarız birlikte film seyrederiz hafta sonları hiç bilmediğimiz şehirlere gideriz balık tutarız yani aklına ne geliyosa yaparız ama beni bu kadar engellemesi vede yalnız bırakması olayın gidişatını değiştirdi o kdar badireler atlattık küçük bi konuya takılıp benden şüphelenmesi dahası güvenmemesi beni çok düşündürüyo o zaman ben evlenince az eve geç geldiğmde kimbilir ne düşünücek faceimi kapadım herşeyi yaptım aramasını beklicem aradığında da gayet normal konuşucam ama eğer konuyu açarsa bende söylicem düşüncelerimi umarım dediğin gibi bu sorunumuz düzelir.. çok teşekkür ederim desteğin için.

mayısa gelsek zaten bi..haklısın canım benimkide böle hesaplıyodu

kızlar günaydın bende bu siteye gırmeden once kendıme exelde safak panosu yapmıstım oradakı safak panoma göre 96 gün varrr ...
ben 1günün bile hesabını yapar oldum...
yınede hamd olsun şükürler olsun..
hele bir şubat bitsinde

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.inşallah bu hafta çok hızlı geçer

bugun ki şafagım

39 şafagına 7 gün kaldı...

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.bugün okullar açıldı ve malum benimde seferim başladı. her zaman 2.dönem daha hızlı geçer inşallah bu seferde öyle olur.çabucak geçer gider....mayıs ayı çabucak gelir askerlerimize kavuşuruz inşallah.

:94:Günaydın arkadaşlar şafağımız 94:94:
:13:PLakalara son 13:13:​

Bugünki ikoncanlarımızı sevdim ben ciciciciler herkese hayırlı haftalar olsun arkadaşlar inşallah geldigi gibide çabucak geçsin

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
2.döneme de başladık, günler her zamankinden hızlı geçer umarım, kısa kısa şafaklarımız var zaten önce şafağımız 13 sonra onları göreceğimiz tarihler derken atlatıcaz inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.inşallah bu hafta çok hızlı geçer

bugun ki şafagım

39 şafagına 7 gün kaldı...
Günaydın ohh yedin yedin şafağı rabbim bizlerede nasip etsin şu 30ları inşallah
Günaydın canım Amin inşallah hepimiz için güzel uğurlu bir hafta olsun

Günaydın canım inşallah okul dönemimde hep 2.dönem daha çabuk geçerdi busenede öyle geçsin istiyorum okul zamanlarımdaki gibi inşallah:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…