349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet şafagı yavaş yavaş yıyorum guzel bır duygu ama sıkıştırıyor arada

Genelde sonlara yaklaşanların hep söyledikleri şey canım sanırım kavuşma heycanı sabırsızlaştırıyor insanı koca okadar zamanı geçiririzde son 1haftayı geçiremezmişiz gibi geliyor banada ama olsun gelsinde sıkıştırsın artık diyorum

Bugün niye burası bukadar sakin nereye gittiniz bakıyım yarenler kayıpsınız kızıyorum heee

canım ben burdayım okuldayım ama yine de takip etmeye çalışıyorum. senin iş yoğunluğun nasıl canım? ne zaman gidiosun askerinin yanına?

Son düzenleme:
Hoşgeldin kuzum benim sabahtan beri çok sessiz burası enfazla 2kişi oluyoruz bir ben birde biri gelirse nazlıcım burdaydı bak hakkını yemiyim selin geliyor arada ben hep burda

Şubat sonu mart başı gibi düşünüyorum canım bakalım kısmet nezamana olursa sen gidicekmisin tatlım? bugün çok sakinim şansımada burda kimse yok ben yogunken herkes burda olur

Şubat sonu mart başı gibi düşünüyorum canım bakalım kısmet nezamana olursa sen gidicekmisin tatlım? bugün çok sakinim şansımada burda kimse yok ben yogunken herkes burda olur

canım eskisi gibi kalabalık olamıoz galiba herkes işinde gücünde sanırım ama ihmal de etmemek lazım burayı pazartesi sendromu zor oluo sakin olmak güzel bence
az kalmış canım senin de, ben bu haftasonu gidicem artık dayanamıyorum arası açıldıkça sabrım azalıyo, görmek iyi gelicek tatlım ya, giderken bişiler de götürmek istiorum ama pek pasta börek bilgim yok netten bakıcam tariflere yapmaya çalışıcam bişiler

Son düzenleme:
slm kızlar valla ben sabahtan girdim baktım ama bugün çok gergin ve buhranlı geçiyor oyüzden yazmadım sizinde içinizi karartmıyım diye aslında üzerimden büyük bir yük kalktı h.sonu sınavları atlattım birsüre rahatım ders çalışmaktan çok yorulmuştum. ama sevgilimin eksikliğini hergeçen gün fazlasıyla hissediyorum ona çok ihtiyacım var bunlar yetmezmiş gibi arabam arıza yaptı servisle kavga ettim bir başıma tüm bunlarla uğraşmaktan çok sıkıldım erkeğim olsa bir çırpıda hallederdi hepsini ben ağlamıyımda kim ağlasın şimdiiiii

Canım benim geçmiş olsun inşallah halledersin sorunu sıkma canını bakıyım çözülmüycek birşey değil evet böyle durumlarda daha çok hissediyoruz yokluklarını yanımızda istiyoruz ama bak 2hafta sonra plakalaradayız daha çabuk geçiçek baharda yanımızdalar evleniceksiniz rabbimin izniyle artık dışarda görüşmek değil heran yanında olucak askerin evinizde gülümse bakıyım şimdi

bazen hiç geçmiycek gibi geliyor işte insana cidden çok sıkıldım artık. beklediğimiz bişiler var allahın izniyle herşey yolunda giderse martın 7-8 gibi gelicek yanıma 3-5 gün beraber geçiricez bu tamamen bizim planladığımız umarım planladığımızın haricine bişey olmazda görürüm onu ondan sonrası biraz daha çabuk geçer diye umut edıyorum offf valla ne zor işmiş arkadaş. sen nasılsın nasıl geçti h.sonu görüşebildinizmi camden falan?

İnşallah görüceksin canım askerini dua et bol bol rabbim gönlünüze göre versin zor gerçekten sabır anlayış hoşgörü herşeyi istiyor bu askerlik normal hayatta yaptıklarımızın 2-3 katı resmen ama geçiçek yarısını yedik nerdeyse geçiçek benim askerimin hafta sonu değil izni kuzum daha yogun hatta cafede salı günü yarın çarşı izni bende işte oluyorum nete girmiyor dünakşam görücektim kamerayı yapamadı bugün yada yarın akşama inşallah cafede olmasının engüzel yanı ama görünce agladım ogün gene aglıycam kesin daha çok özledigimi hatırlatıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…