- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aklımıza kotu getırmeyelım canım.ınsallah bırseyı yoktur ya
İnşallah kuzumsen nasılsın şafagı yiyorsun gözgöregöre şafak sayacında 1ay 9 gün yazıyor rabbim korusun nazarlardan bizlere nasip etsin inşallah çokgüzel bir duygu olmalı :13:
evet şafagı yavaş yavaş yıyorum guzel bır duygu ama sıkıştırıyor arada
Bugün niye burası bukadar sakin nereye gittiniz bakıyım yarenler kayıpsınız kızıyorum heee
canım ben burdayımokuldayım ama yine de takip etmeye çalışıyorum.
Hoşgeldin kuzum benimsabahtan beri çok sessiz burası enfazla 2kişi oluyoruz bir ben birde biri gelirse nazlıcım burdaydı bak hakkını yemiyim selin geliyor arada ben hep burda
Şubat sonu mart başı gibi düşünüyorum canım bakalım kısmet nezamana olursasen gidicekmisin tatlım? bugün çok sakinim şansımada burda kimse yok ben yogunken herkes burda olur
kızlar selamlar bende geldimmm :) artık bi gelselerdi hayırlısıylaaaa :26::26:
slm kızlar valla ben sabahtan girdim baktım ama bugün çok gergin ve buhranlı geçiyor oyüzden yazmadım sizinde içinizi karartmıyım diye aslında üzerimden büyük bir yük kalktı h.sonu sınavları atlattım birsüre rahatım ders çalışmaktan çok yorulmuştum. ama sevgilimin eksikliğini hergeçen gün fazlasıyla hissediyorum ona çok ihtiyacım var bunlar yetmezmiş gibi arabam arıza yaptı servisle kavga ettim bir başıma tüm bunlarla uğraşmaktan çok sıkıldım erkeğim olsa bir çırpıda hallederdi hepsini ben ağlamıyımda kim ağlasın şimdiiiii
Bir burcu gördüm sanki
Canım benim geçmiş olsun inşallah halledersin sorunu sıkma canını bakıyım çözülmüycek birşey değil evet böyle durumlarda daha çok hissediyoruz yokluklarını yanımızda istiyoruz ama bak 2hafta sonra plakalaradayız daha çabuk geçiçek baharda yanımızdalar evleniceksiniz rabbimin izniyle artık dışarda görüşmek değil heran yanında olucak askerin evinizdegülümse bakıyım şimdi
Hoşgeldin canıminşallah canım bu devreden sonrası daha çabuk geçiçek inşallah şu 351.dönemler gelseydi bize 1ay gibi bir süre kalmış olucak
bazen hiç geçmiycek gibi geliyor işte insana cidden çok sıkıldım artık. beklediğimiz bişiler var allahın izniyle herşey yolunda giderse martın 7-8 gibi gelicek yanıma 3-5 gün beraber geçiricez bu tamamen bizim planladığımız umarım planladığımızın haricine bişey olmazda görürüm onu ondan sonrası biraz daha çabuk geçer diye umut edıyorum offf valla ne zor işmiş arkadaş. sen nasılsın nasıl geçti h.sonu görüşebildinizmi camden falan?
şubat 28 çektiği için çabuk biticek gibi geliyorda mart ayı ortada kaldığı için o gözümde büyüyor benimde Eki Görüntüle 630385351 ler bir gideydi hayırlısyla......
birde şu şubat biteydi.....
:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?