351 ler bir gideydi hayırlısyla......
birde şu şubat biteydi.....
:94:
şubat 28 çektiği için çabuk biticek gibi geliyorda mart ayı ortada kaldığı için o gözümde büyüyor benimde Eki Görüntüle 630385
İnşallah görüceksin canım askerini dua et bol bol rabbim gönlünüze göre versinzor gerçekten sabır anlayış hoşgörü herşeyi istiyor bu askerlik normal hayatta yaptıklarımızın 2-3 katı resmen ama geçiçek yarısını yedik nerdeyse geçiçek benim askerimin hafta sonu değil izni kuzum daha yogun hatta cafede salı günü yarın çarşı izni bende işte oluyorum nete girmiyor dünakşam görücektim kamerayı yapamadı bugün yada yarın akşama inşallah cafede olmasının engüzel yanı ama görünce agladım ogün gene aglıycam kesin daha çok özledigimi hatırlatıyor bana
ağlamamak ne mümkün canım onu görüp dokunamamak kokusunu duymamak çok kötüo görmesin ama ağladığını çok üzülüyorlar kapadıktan sonra bol bol ağla. aslında bizede çok şey öğretiyor bu asklerlik ben alttan alabilmeyi sakin davranmayı çok iyi becerir oldum umarım gelincede böle devam edebilirim kendimle ilgili ciddi bir problemde bu üstesinden geliyorum gibi
selam kızlarr bugün 3 defa aradı açmadım bi yandanda vicdan azabı çektim
sonra ablası aradı 4 dk kontürü kalmış seni aramış ulaşamamış dedi
dayanamadım son arayışında açtım bittik mi biz? noldu falan dedi niye açmıyosun dedi
sesi çok kötü geliyodu bende sabahtan serum taktırmıştım üst kat komşu çıkartıyodu bende anlttım çok duygu sömürüsü gibi olmasın diye başım ağrıyodu taktırdım falan dedim.
yine bişi yemedin di mi aklım sende kaldı dedi telefonu kapandı arkadaşından aradı benim tek tesellim huzurum sensin burda şimdi bırakırsan beni bu gerçekten ihanet etmenden bile daha fazla koyar bana dayanamam dedi.
ben ağladım o dinledi en son seni seviyorum diyerek kapadı.. hâla çok kırgınım ama arkadaşlarımda söyledi uzatma onun psikolojisi çok farklı şuan o burda bile çok kıskançtı şimdi diken üstünde falan dedi. şimdilik muallaktayız bakalım nolucak..
ben geldimmm..kızlar naptınız bakalım??
herkese iyi akşamlar kızlar.. Bugün 15 günün ardından iş başı yaptım oyüzden giremedim bazı arkadaşlar isyana geçmişler nerde millet diye giremesek bile aklımız burda kızlar emin olabilirsiniz baksanıza eve gelir gelmez hemen bu sayfaya girdim..24 şubatta şafak düzce dicez Allah ın izniyle ayyyy heyecanlandım bile
inşallah cnm ya bende 2. dönem hızlı geçer diye çok umutluyumtam 12 gün kaldı düzceye oleyy
canım bence de yapma. az kaldı o geldiğinde her şeyi konuşun, belli ki seni çok seviyor çok da kıskanıyo. bence üstesinden gelebilirsiniz tabi senin de onun da fedarkarlık yapması gereken özellikleriniz olucak. çok dik başlı olmamak lazım ben böleyim, rahata alıştım beni sıkmasın gibi sözler sana daha da gaz verir. sen bu adamı gerçekten seviomusun istiomusun bunu düşün. ama kararın olumsuzsa eğer ona şimdi söyleme derim yanında ol çok ihtiyacı vardır eminim.
nası zor geldi yeniden okul, tatil ne güzelmiş ya aileyle berabercanım şubat bitince 77 dicez çok sevdim bunu bi arkadaş paylaşmışta, bi bahar gelsin mart falan hızlı geçer diye umut ediorum ben de
haklısın canım bende çok düşündüm ve böyle biri değildi kıskançtı ama güvensizliği yoktu.
Şimdi onun yanında olmam lazım haftaya süpriz yapıp izmire yanına gidicem bu ikimizede iyi gelir
seviyo musun konusunda bi ara çok bunaldım soğudum sandım ama ben onla konuştuğumda bile gözlerim doluyo canım ya
çok seviyorum yaaa kokusunu bana bakışını çok özledim bu özlem beni çok agresif bi insan yaptıonu da üzdüm ama yanında olucam..
hoşgeldin canım. iyiyim sen nasılsın?
aynen canım ya ben de 15 gün sonunda dün girdim hemen nasıl da özlüyo burayı insanaz kaldı plakalara az, subat tatılı günlerimizi hızlıca geçirdi çok şükür.hadi bakalım 2.dönem daha hızlı geçicek inşallah
ayy bende memlekete gittim 14 günü hemen şafaktan düştüm aynen okul biraz zor geldi :) 77 evet bende hesaplamıştım kulağa çok hoş geliyor, öyle yada böyle geçiricez bugünleri hep birlikte inşallah.. kendimi hep şu şekilde kandırıyorum saatler geçiyor günler nasıl geçmesin diye...
iyim canım çok şükür Rabbime..günler geçiyo şu plakalara bi gelseydik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?