349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ağlamamak ne mümkün canım onu görüp dokunamamak kokusunu duymamak çok kötü o görmesin ama ağladığını çok üzülüyorlar kapadıktan sonra bol bol ağla. aslında bizede çok şey öğretiyor bu asklerlik ben alttan alabilmeyi sakin davranmayı çok iyi becerir oldum umarım gelincede böle devam edebilirim kendimle ilgili ciddi bir problemde bu üstesinden geliyorum gibi

Hemen toparlıyorum ben çok sulugözlü duygusalım canım ağlamam geldimi durduramam sonra toparlanıyorum hemen siliyorum gözyaşlarını başlıyoru gülümsemeye napalım bunada alışıyoruz gerçekten zor ama alışıyor insan güzel birşey alttan almasını bilmek herşeyde değil ama yerine göre alttan almak güzel canım inşallah bu artı birşey kazandırır herzaman insana

erkekler evlenmeden önce yapmalı askerliğini. evlendikten sonra çok zor oluyor. keşke benim eşim nişanlıyken yapsaydı diyorum bazen. koca çift kişilik yatakta yalnız yatmak, her gün eşyalarını, terliklerini görmek, her an sevdiği ve yaptığı şeyleri hatırlamak, onsuz bu evde yaşamak çok zor geliyor. her gün geleceği günün hayalini kuruyorum. sanki hiç gelmeyecekmiş gibi o gün...
sadece askere gitti buna bile dayanamıyorum. allah eşini kaybedenlere, şehit verenlere yardım etsin, sabır versin.

selam kızlarr bugün 3 defa aradı açmadım bi yandanda vicdan azabı çektim
sonra ablası aradı 4 dk kontürü kalmış seni aramış ulaşamamış dedi
dayanamadım son arayışında açtım bittik mi biz? noldu falan dedi niye açmıyosun dedi
sesi çok kötü geliyodu bende sabahtan serum taktırmıştım üst kat komşu çıkartıyodu bende anlttım çok duygu sömürüsü gibi olmasın diye başım ağrıyodu taktırdım falan dedim.
yine bişi yemedin di mi aklım sende kaldı dedi telefonu kapandı arkadaşından aradı benim tek tesellim huzurum sensin burda şimdi bırakırsan beni bu gerçekten ihanet etmenden bile daha fazla koyar bana dayanamam dedi.
ben ağladım o dinledi en son seni seviyorum diyerek kapadı.. hâla çok kırgınım ama arkadaşlarımda söyledi uzatma onun psikolojisi çok farklı şuan o burda bile çok kıskançtı şimdi diken üstünde falan dedi. şimdilik muallaktayız bakalım nolucak..

canım bence de yapma. az kaldı o geldiğinde her şeyi konuşun, belli ki seni çok seviyor çok da kıskanıyo. bence üstesinden gelebilirsiniz tabi senin de onun da fedarkarlık yapması gereken özellikleriniz olucak. çok dik başlı olmamak lazım ben böleyim, rahata alıştım beni sıkmasın gibi sözler sana daha da gaz verir. sen bu adamı gerçekten seviomusun istiomusun bunu düşün. ama kararın olumsuzsa eğer ona şimdi söyleme derim yanında ol çok ihtiyacı vardır eminim.

herkese iyi akşamlar kızlar.. Bugün 15 günün ardından iş başı yaptım oyüzden giremedim bazı arkadaşlar isyana geçmişler nerde millet diye giremesek bile aklımız burda kızlar emin olabilirsiniz baksanıza eve gelir gelmez hemen bu sayfaya girdim.. 24 şubatta şafak düzce dicez Allah ın izniyle ayyyy heyecanlandım bile

ben geldimmm..kızlar naptınız bakalım??

hoşgeldin canım. iyiyim sen nasılsın?

aynen canım ya ben de 15 gün sonunda dün girdim hemen nasıl da özlüyo burayı insan az kaldı plakalara az, subat tatılı günlerimizi hızlıca geçirdi çok şükür.hadi bakalım 2.dönem daha hızlı geçicek inşallah

inşallah cnm ya bende 2. dönem hızlı geçer diye çok umutluyum tam 12 gün kaldı düzceye oleyy

nası zor geldi yeniden okul, tatil ne güzelmiş ya aileyle beraber canım şubat bitince 77 dicez çok sevdim bunu bi arkadaş paylaşmışta, bi bahar gelsin mart falan hızlı geçer diye umut ediorum ben de

haklısın canım bende çok düşündüm ve böyle biri değildi kıskançtı ama güvensizliği yoktu.
Şimdi onun yanında olmam lazım haftaya süpriz yapıp izmire yanına gidicem bu ikimizede iyi gelir
seviyo musun konusunda bi ara çok bunaldım soğudum sandım ama ben onla konuştuğumda bile gözlerim doluyo canım ya
çok seviyorum yaaa kokusunu bana bakışını çok özledim bu özlem beni çok agresif bi insan yaptı onu da üzdüm ama yanında olucam..

nası zor geldi yeniden okul, tatil ne güzelmiş ya aileyle beraber canım şubat bitince 77 dicez çok sevdim bunu bi arkadaş paylaşmışta, bi bahar gelsin mart falan hızlı geçer diye umut ediorum ben de

ayy bende memlekete gittim 14 günü hemen şafaktan düştüm aynen okul biraz zor geldi :) 77 evet bende hesaplamıştım kulağa çok hoş geliyor, öyle yada böyle geçiricez bugünleri hep birlikte inşallah.. kendimi hep şu şekilde kandırıyorum saatler geçiyor günler nasıl geçmesin diye...

şuan bunları farkediyo olman bile çok güzel, çok sevindim. sürprizin de harika olucak bence yeniden tazelenicek duygular, kendini duygularını özlemini kontrol etmeye çalış canım, daha büyük hasarlarla sonuçlanmasın. birbirnize çok yakışan bir çiftsiniz face den hatırlıorum, hiç bozulmasın güzelliğiniz, birlikteliğiniz.

iyim canım çok şükür Rabbime..günler geçiyo şu plakalara bi gelseydik:))

evet canım ya direk 14hane düştük gibi bişey oldu sanki, ama buraya dönünce yalnız kalınca yine özlem, yine hasret:26:bakış açını sevdim canım saatler geçiyo, günler de geçicek elbet. mart ayında pek çoğumuz görücek secdiceğini o öyle geçiçek inşallah, nisan diorum ki 23 nisan telaşıyla geçicek mayıs ta elbet gelicek

iyim canım çok şükür Rabbime..günler geçiyo şu plakalara bi gelseydik:))

az kaldı canı az kaldı plakalara.. zaman zaman hepimiz çok zorlanıyoruz farkediyorum ama bitiricez günleri hayırlısıyla. Allah sabır versin, günlerimiz dolu dolu oldugunda zaman daha hızlı geçiyo, yapıcak bişiler bulmak lazım, zamanımızı etkin kullanmamız lazım.mayısa kadar bazı şeyler planlayabiliriz mesela. spor olabilir herhangi bi kurs olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…