349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben geldim nasılsınız?sakaryadaydım dönüşte özdileke ugradık cok güzel şeyler vardı ama kartıma taksit yapmadıkları için alamadım.sadece ceyizlik saten atlet sort takımı aldım leopar
bu arada mektup yolladım yarime.bir de anahtarlık yaptırdım.fotogramızın oldugu.girneye gitmiş bünyamin diye biri aldı gözüküo kargo takibinde ama ona ne zaman verirler bilmiyorum daha bu akşam teslim almıs birisi
sizler neler yaptınız nasıl gidiyor şafağımız da azalıyor yavastan

kızlar işte şafak 95 ikonu çok merak ettim çatlicam

veeee: :95:

wuuuuuu bu ne kızlar yaa bu benim dünkü halimdi, şafak beni geriden takip ediyor

oohh ne güzel çift hanelere düştünüz maşallah :) benimkide dağıtım iznine geldi canım. sonra tunceli ovacık işte elazığ ktm var bide off :/ allahım yardımcısı olsn askerimin ve tüm askerlerimizin. canım nasıl geçiyormuş seninkinin günleri ne olarak ordaydı o? ilk günler iyi diyordun ama şimdi günler geçti belki değişmiştir..beni bilgilendir nolur ((
özel msjda atabilirsinnn

hoşgeldin canım, iyi günlerde kullan çeyizciklerini ben de başlıcam yavaştan, karaca home beğendim genelde. şubat tatili ile şu 14günü hızlı geçirdik canım devamı da hızlı geçsin inşallah.

sağol tatlım ben de bir saten pikeli nevresim seti bir de örgü battaniyeli nevresim almıstım karacadan.çok güzeller.tavsiye ederim..gecsin günler cabucakkkkkkkkkk:)))

hoşgeldin canımmmmmmm
mutlu günlerde kullan cicilerini
ooooo süper olmuş mektuba ayrı sevinicek anahtarlığa ayrı :13:
evet canım şafak şükür azalıyo ama askerlerimizin de sabrı git gide azalıyo gibi benimki çok dertli şu sıralar sivildeki insanları taktı kafaya onları düşündükçe canı sıkılıyomuş paşamızın:26:

hoşbulduk tatlım sağol...yaklasık 3 ay sonra o da sivil.az kaldı Allah sabır versin hepsine.benimkinin keyfi yerinde maşallah.8-5 nizamiye kapısında gelene gidene kapı acıp isimlerini yazıomus..ayakta da beklemiomus sandalyesi varmıs oturuomus.ayrıca 2 saat nöbeti var günde.bundan baska bşy yapmıyo kapıcı oldugundan spora egitime katılmıomus...dün görüstük web camda.dedim kıbrısta karıya kıza giden var mı askerlerden.evet dedi.sinir oldum.150 liraymıs anlatıyorlarmıs.sakın gitme diye trip attım gider miyim ben ailemin kazandıgı helal parayı harama vermem dedi ayy cok gururlandım
öyle yani seninki de canım carsı izninde sivilleri görüyo ya ondan özeniyordur gececek ya 460 gün yapsalardı daha beterdi.

Tatildeydm bende haftaya okul başlıyo çok şükür..zaman daha çabuk gecer böyle..cidden bişey yapmayınca daha zor oluyo..düşüncelerle boguşuyo insan bi de

çarşı izninde face ine bakmış arkadaşlarının sivilde yaptıklarını görünce kıskanmış heralde çocuk gibi yaaa
Allah daha iyi etsin canım .. benim askerimde 2 saat nöbet tutuyo yeri çok zorlamıyoda şubatın sonunda 6 günlük ağır bi eğitim olcak heralde dünyayla ilişkimiz kesilcek diyo ona da canı sıkılıyo çadırda kalcaklarmış tuvalet bile olmıycakmış senin askerinde kıbrısta bahsetti mi böyle bişeyden?? Maşallah çok güzel düşünmüş ALLAH ŞAŞIRTMASIN HİÇBİRİNİ bende sordum kızları güzel diyolar doğru mu bilmiyorum ben hiç iişim olmaz benim çarşıda yaptığım yemek yemek ve telefon görüşmesi diyo bilmiyorum artık en büyük tesellimiz bu zaten Allah'tan kısa dönem

Kızlar bunlar oralarda durdukca ıyıce kıskanclasıyor sanırım. Benımkı zaten kıskanc otesıydı. Sımdı bırde kusmesı cıktı. gecen benı 4 kere aramıs telefonum cekmıyomuydu artık kapalıymıs. sonra arayanıbılden msj geldı 10 dkda bı aramıs neyse aksama arar dedım 4 gundur benı aramıyoo resmen gıcıklıgına yapıyor annesını aradım dun aramıs onu gayette ıyıymıs :s

bende iyi sayılırım tatlım biraz soğuk aldım sanırım veeee askerimi de çok özledim

geçmiş olsun canım ya kendine dikkat et, bende de öyle kırıklık var hasta oldum hala iyileşemedim... bende çok ama çok özledim ama bunu askerime söylediğimde çok özlediğini ama kaçamayacağını söylüyo, biraz da soğuk gibi anlamıyorum üstüne giderim diye yalnış anlamasından da çekiniyorum, zaten orada yeterince zorluk çekiyo, of ya şu askerşik bitse de kurtulsak artık ya cidden çok üzülmeye başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…