kızlar işte şafak 95ikonu çok merak ettim çatlicam
veeee: :95:
wuuuuuu bu ne kızlar yaabu benim dünkü halimdi, şafak beni geriden takip ediyor
kızlar ben geldim nasılsınız?sakaryadaydım dönüşte özdileke ugradık cok güzel şeyler vardı ama kartıma taksit yapmadıkları için alamadım.sadece ceyizlik saten atlet sort takımı aldım leopar
bu arada mektup yolladım yarime.bir de anahtarlık yaptırdım.fotogramızın oldugu.girneye gitmiş bünyamin diye biri aldı gözüküo kargo takibinde ama ona ne zaman verirler bilmiyorumdaha bu akşam teslim almıs birisi
sizler neler yaptınız nasıl gidiyor şafağımız da azalıyor yavastan
hoşgeldin canım, iyi günlerde kullan çeyizcikleriniben de başlıcam yavaştan, karaca home beğendim genelde. şubat tatili ile şu 14günü hızlı geçirdik canım devamı da hızlı geçsin inşallah.
kızlar ben geldim nasılsınız?sakaryadaydım dönüşte özdileke ugradık cok güzel şeyler vardı ama kartıma taksit yapmadıkları için alamadım.sadece ceyizlik saten atlet sort takımı aldım leopar
bu arada mektup yolladım yarime.bir de anahtarlık yaptırdım.fotogramızın oldugu.girneye gitmiş bünyamin diye biri aldı gözüküo kargo takibinde ama ona ne zaman verirler bilmiyorumdaha bu akşam teslim almıs birisi
sizler neler yaptınız nasıl gidiyor şafağımız da azalıyor yavastan
Yine özlemim tavannnn yaptı:94:
hoşgeldin canımmmmmmm
mutlu günlerde kullan cicilerini
ooooo süper olmuş mektuba ayrı sevinicek anahtarlığa ayrı :13:
evet canım şafak şükür azalıyo ama askerlerimizin de sabrı git gide azalıyo gibi benimki çok dertli şu sıralar sivildeki insanları taktı kafaya onları düşündükçe canı sıkılıyomuş paşamızın:26:
İyi akşamlar herkese
iyi akşamlar hoşgeldinnn:)
az kaldı canı az kaldı plakalara.. zaman zaman hepimiz çok zorlanıyoruz farkediyorum ama bitiricez günleri hayırlısıyla. Allah sabır versin, günlerimiz dolu dolu oldugunda zaman daha hızlı geçiyo, yapıcak bişiler bulmak lazım, zamanımızı etkin kullanmamız lazım.mayısa kadar bazı şeyler planlayabiliriz mesela. spor olabilir herhangi bi kurs olabilir...
hoşbulduk tatlım sağol...yaklasık 3 ay sonra o da sivil.az kaldı Allah sabır versin hepsine.benimkinin keyfi yerinde maşallah.8-5 nizamiye kapısında gelene gidene kapı acıp isimlerini yazıomus..ayakta da beklemiomus sandalyesi varmıs oturuomus.ayrıca 2 saat nöbeti var günde.bundan baska bşy yapmıyo kapıcı oldugundan spora egitime katılmıomus...dün görüstük web camda.dedim kıbrısta karıya kıza giden var mı askerlerden.evet dedi.sinir oldum.150 liraymıs anlatıyorlarmıs.sakın gitme diye trip attım gider miyim ben ailemin kazandıgı helal parayı harama vermem dedi ayy cok gururlandım
öyle yani seninki de canım carsı izninde sivilleri görüyo ya ondan özeniyordurgececek ya 460 gün yapsalardı daha beterdi.
İyi akşamlar herkese
iyi akşamlar sedacım hoşgeldinnasılsın bakalım??
Hb canımm iyimm çok şükür sen nasılsınnn :)
bende iyi sayılırım tatlım biraz soğuk aldım sanırım veeee askerimi de çok özledim
Hb canımm iyimm çok şükür sen nasılsınnn :)
bende iyi sayılırım tatlım biraz soğuk aldım sanırım veeee askerimi de çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?