Sedacım napııyosun? herşey yolundadır inşallah, ben epeydir yoktum :)
geçmiş olsun canım ya kendine dikkat et, bende de öyle kırıklık var hasta oldum hala iyileşemedim... bende çok ama çok özledim ama bunu askerime söylediğimde çok özlediğini ama kaçamayacağını söylüyo, biraz da soğuk gibi anlamıyorumüstüne giderim diye yalnış anlamasından da çekiniyorum, zaten orada yeterince zorluk çekiyo, of ya şu askerşik bitse de kurtulsak artık ya cidden çok üzülmeye başladım..
çarşı izninde face ine bakmış arkadaşlarının sivilde yaptıklarını görünce kıskanmış heralde çocuk gibi yaaa
Allah daha iyi etsin canım .. benim askerimde 2 saat nöbet tutuyo yeri çok zorlamıyoda şubatın sonunda 6 günlük ağır bi eğitim olcak heralde dünyayla ilişkimiz kesilcek diyo ona da canı sıkılıyo çadırda kalcaklarmış tuvalet bile olmıycakmışsenin askerinde kıbrısta bahsetti mi böyle bişeyden?? Maşallah çok güzel düşünmüş ALLAH ŞAŞIRTMASIN HİÇBİRİNİ bende sordum kızları güzel diyolar doğru mu bilmiyorum ben hiç iişim olmaz benim çarşıda yaptığım yemek yemek ve telefon görüşmesi diyo bilmiyorum artık en büyük tesellimiz bu zaten Allah'tan kısa dönem
saol kuzummmmm sanada çok geçmiş olsun..
kafaları bu ara sulandı sanırım pazar çarşısı vardı sabah aradı mutlulukla uyandım telde konuştuk kahvaltı yapmadan netin başına geçtim
o arada face de arkadaşlarını görmüş sivilde yaptıklarını tüm dünyası karardı beni bile unuttuo kadar sinirlendim ki anlatamam hala başım ağrır hatırladıkça bugün de konuşamadık zaten offfff canım çok sıkılıyo ama inşallah canım bitse de kurtulsak gerçekten
Kızlar iyi geceler, 93 ikonumuzu merak ettim de yatmadan bakayım dedim
veeee :93:
aman da aman ne cici bir kız bu böyle ablalarııııpek de mahçupmuş yesinler onu güsel çok sevdim ben bugünün ikoncanını
Kızlar buarada şimdi biraz topik gezdim de, gezerken uzun dönem yarenlerinin sayfalarına takıldım kaldım... o şafakları 300 bilmem kaç küsür görünce oturup ağlayasım geldi... Allah herkese kolaylaştırsın, çünkü zor iş... askerimin nöbetteki arkadaşı tam 10 aydır günde 6 saat nöbet tutuyormuş... ne denebilir ki...
Kızlar buarada ben çarşı izni olmayan askerlerimizle alakalı Bimer'e başvuru yapmıştım, başvurum Genel Kurmay Başkanlığına sonra da Milli Savunma Bakanlığına gitti şu an son aşamasında... cevap gelince sizinle de paylaşırım inşallah ama lütfen duyarsız kalmayalım bu konuya...
Nerede askerlik yapacaklarını onlar seçemiyor ama cts pazar günü kantini bile olmayan yerlerde vazifelerine, nöbetlerine devam ediyorlar. Biz sonuna kadar 1 kere bile göremicez onları sanal bile olsa... Halkın nabzı her zaman önemlidir, bu konuda desteklerinizi bekliyorum.
canım dur yatmadan yakalayayım seni, benim durumları az çok biliyorsun söylemiştin bunu, bende yollayacaktım çünkü aynı durumdan bizde muzdaribiz. bana da nasıl yapacağımı anlatabilir misin? hemen yazıp yollayayım...
haklısın canım bende çok düşündüm ve böyle biri değildi kıskançtı ama güvensizliği yoktu.
Şimdi onun yanında olmam lazım haftaya süpriz yapıp izmire yanına gidicem bu ikimizede iyi gelir
seviyo musun konusunda bi ara çok bunaldım soğudum sandım ama ben onla konuştuğumda bile gözlerim doluyo canım ya
çok seviyorum yaaa kokusunu bana bakışını çok özledim bu özlem beni çok agresif bi insan yaptıonu da üzdüm ama yanında olucam..
günaydın kızlar..nasılsınız dun cok yogundum pek gıremedım ama takıp etmeye calıstım.sabahda akşamkı konusmalarınızı okudum
bugun ki şafağım
bugun burda olucamm kızlar bı aksılık cıkmazsa..
Günaydın tatlım ikoncanın çok güzel artık sana alkış tutuyorbende kesin aksine bugün yogun olurum puff
:93:Günaydın arkadaşlar şafağımız 93 :93:
PLakalara son 12
Bugün çokmu şiriniz ne yerim ben bu ikoncanlarımı
Çok begendim çokBenı alkıslıyorlar baksanabenımde bır kaç işim var ama hıc ıcımden yapasım gelmıyor oda toplanacak aslında
evetttt nehircimmmmmm süt dökmüş kedi gibiyiz.....
Çok begendim çokbenimde elimde olsa kılımı kıpırdatıycam zaten kuzumda mutabakat beni bekliyor onu hallediyim rahatlıycam inşallah
Evet canım durgunlaştık saknleştik kıyamam bizeplakalara 12 kaldı onunkide pek kokoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?