349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

saol kuzummmmm sanada çok geçmiş olsun..
kafaları bu ara sulandı sanırım pazar çarşısı vardı sabah aradı mutlulukla uyandım telde konuştuk kahvaltı yapmadan netin başına geçtim
o arada face de arkadaşlarını görmüş sivilde yaptıklarını tüm dünyası karardı beni bile unuttu o kadar sinirlendim ki anlatamam hala başım ağrır hatırladıkça bugün de konuşamadık zaten offfff canım çok sıkılıyo ama inşallah canım bitse de kurtulsak gerçekten

bana hiç bahsetmedi bundan ne egitimiymiş öyle çadırlarda kalacak fln.kısa dönemlere böyle şeyler yaptırılmaz diye biliyordum ben.ilk defa duyuyorum.

seni çok iyi anlıyorum canım, ama haklılar ya sivilde insan neler yapıyo aslında, bizimkiler çok şeyden mahrum kalıyolar işte :/ geçicek neyseki bu süre hep onu düşünüp teselli etmek gerek... şu 70 lere bi gelsek bizde inşallah taa nerelerden geldik :) bi iyimserlik geldi şuan alla alla :)

Kızlar iyi geceler, 93 ikonumuzu merak ettim de yatmadan bakayım dedim

veeee :93:

aman da aman ne cici bir kız bu böyle ablalarıııı pek de mahçupmuş yesinler onu güsel çok sevdim ben bugünün ikoncanını

Kızlar buarada şimdi biraz topik gezdim de, gezerken uzun dönem yarenlerinin sayfalarına takıldım kaldım... o şafakları 300 bilmem kaç küsür görünce oturup ağlayasım geldi... Allah herkese kolaylaştırsın, çünkü zor iş... askerimin nöbetteki arkadaşı tam 10 aydır günde 6 saat nöbet tutuyormuş... ne denebilir ki...

Kızlar buarada ben çarşı izni olmayan askerlerimizle alakalı Bimer'e başvuru yapmıştım, başvurum Genel Kurmay Başkanlığına sonra da Milli Savunma Bakanlığına gitti şu an son aşamasında... cevap gelince sizinle de paylaşırım inşallah ama lütfen duyarsız kalmayalım bu konuya...
Nerede askerlik yapacaklarını onlar seçemiyor ama cts pazar günü kantini bile olmayan yerlerde vazifelerine, nöbetlerine devam ediyorlar. Biz sonuna kadar 1 kere bile göremicez onları sanal bile olsa... Halkın nabzı her zaman önemlidir, bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

canım dur yatmadan yakalayayım seni, benim durumları az çok biliyorsun söylemiştin bunu, bende yollayacaktım çünkü aynı durumdan bizde muzdaribiz. bana da nasıl yapacağımı anlatabilir misin? hemen yazıp yollayayım...

canım, sayfanın linki: http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgMain.aspx

Başvuru yap butonu yukarda. isterseniz direk 150 nolu telefonu çevirerek de görüşlerinizi belirtebilirsiniz. edevlet kullananlar oradan da yapabilir.
bu link çalışmazsa www.basbakanlik.gov.tr adresinden en altta BİMER yazıyor oraya tıklarsan da yukardaki sayfa açılır.

:93:Günaydın arkadaşlar şafağımız 93 :93:
PLakalara son 12

Bugün çokmu şiriniz ne yerim ben bu ikoncanlarımı

canım cok sevındım ıcındekılerı kendı acından duzelttıgıne bende yasadım bu gunlerı ve haftalarca sen erken vardın ıyıkı ıs ısten gecmeden sızın ıcın cok ıyı olur ızmıre gıtmen hem onada morel olur hemde sana cok ıyı gelır

günaydın kızlar..nasılsınız dun cok yogundum pek gıremedım ama takıp etmeye calıstım.sabahda akşamkı konusmalarınızı okudum

bugun ki şafağım

bugun burda olucamm kızlar bı aksılık cıkmazsa..

Son düzenleme:

Günaydın tatlım ikoncanın çok güzel artık sana alkış tutuyor bende kesin aksine bugün yogun olurum puff

günaydınnn kızlaarrr çok uzun zamandır yazamıyorum insallah hepinizz ve sevdicekleriniz iyisinizdirr..

şafakkk 93 veeee plakalara az kaldı 2 ay geçti bitti bile insallah 2 gün de kalacakk :)

ben bu hafta yanına gideceğimm çok özledimm eminim zaman geçtikçe özlem dahada çok arıtıyordur ama sabredelimmm az kaldııı :)

Benı alkıslıyorlar baksana benımde bır kaç işim var ama hıc ıcımden yapasım gelmıyor oda toplanacak aslında
Çok begendim çok benimde elimde olsa kılımı kıpırdatıycam zaten kuzumda mutabakat beni bekliyor onu hallediyim rahatlıycam inşallah
evetttt nehircimmmmmm süt dökmüş kedi gibiyiz.....

Evet canım durgunlaştık saknleştik kıyamam bize plakalara 12 kaldı onunkide pek kokoş

günaydın kızlar.
canım sıkkın güne kötü başladım ben, askerim çarşı izinlerinin iptal oldugunu söyledi, oysa ki ben bu hafta sonu gidicektim kalıcağım yeri bile ayırtmıştım çoluk çocuk avutuyoruz burda diyo koğuşta sigara içerken yakalanmış biri. 1kişi için bu kadar insan yakılır mı ya, gerçekten nereye şikayet etmek gerekiosa edicem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…