günaydın kızlar.
canım sıkkın güne kötü başladım ben, askerim çarşı izinlerinin iptal oldugunu söyledi, oysa ki ben bu hafta sonu gidicektim kalıcağım yeri bile ayırtmıştımçoluk çocuk avutuyoruz burda diyo koğuşta sigara içerken yakalanmış biri. 1kişi için bu kadar insan yakılır mı ya, gerçekten nereye şikayet etmek gerekiosa edicem ben de
ahhh canım ahhhh oçarşı ıznı ıptal muhabbetı cok saçma...
benımkınınde 2kez ıptal olduu....
canları cok sıkılıyorr.çocuk gıbı oluyorlarrrrr......
cokta can sıkıcı bıseyyy.
sende uzme kendını bıdahakı haftaya ertele canımmm...
canım daha önce de iptal olmuştu o zaman çok üzülmemişti ama benim gideceğim hafta iptal olması çok üzücü. o da ben de çok üzüldük,uzun zamandır görüşmüyoruz tam kendimizi hazırladık görüşmeye bu saçma olay işteyine de komutana sorucam dedi bakalım Allah'ım yar ve yardımcımız olsun
günaydın kızlar.
canım sıkkın güne kötü başladım ben, askerim çarşı izinlerinin iptal oldugunu söyledi, oysa ki ben bu hafta sonu gidicektim kalıcağım yeri bile ayırtmıştımçoluk çocuk avutuyoruz burda diyo koğuşta sigara içerken yakalanmış biri. 1kişi için bu kadar insan yakılır mı ya, gerçekten nereye şikayet etmek gerekiosa edicem ben de
günaydın canlarımm..çok şükür 90larda gdiyo az kaldı..80ler 70ler derken baya bi azalıcak günler..
ben artık 10 ar 10 ar iniyorum zaten hedefim 39 gormek şuan
çok haklısın tatlımmmmm
insan kendini ayarlıyorrr hazırlıyor
plan yapıyorrr
sonra böle bişey oluncaaa cokkk bozuluyorsun üzülüyrsun...
askerde olan eşin mi?
eşin se belkı gıdınce gösterırlerr canım.aileye daha musaamma göstreyrlar.
nerede askerrrlık yapyr
Günaydın canım azkaldı plakalara çok şükürgünaydın canlarımm..çok şükür 90larda gdiyo az kaldı..80ler 70ler derken baya bi azalıcak günler..
günaydın kızlar.
canım üzülme vardır her işte bir hayır.kotu bır durum benımkınınde 1 ay carsısı kapanmıstı.oda çarşaf duzgun degılmıs dıye çok kotu olmustu.gene ihtımal olabılır belkı inşallah kapanmaz.
Günaydın canım azkaldı plakalara çok şükür
Canım benim üzme kendini lütfen herşeyde bir hayır vardır diycem ama telafi olmuycak biliyorum:2: inşallah haftaya görürsün askerini çok saçma gerçekten bir kişi yüzünden herkesin yanması bu şekilde orda birbirlerine bile düşman olur insanlar senin yüzünden diye nekadar saçma bir sistemrabbim sabır versin tüm askerlerimize inşallah buhafta sonu çıkar askerin canım
kızlar kaç gündür giremedim,pek keyfim yok.sizinkini de kaçırmak istemedim.kocam çok ama çok yoğun aklım hep onda.geçen ev baskını yaptılar sabahın 5.30 unda. Uyuştucu pazarlıyorlarmış....öğleden sonra dönmüşler,köyde kavga çıkmış vs.onları ayırmışlar.akşamın 7 şinde beni aradı"şimdi geldik" dedi.o gün öldüm meraktan 3 kez aradım ama devriyede dediler.neyse tam konuşuyorduk ki...komutan çağrıyo gene devriye varmış dedi.meğer adamın teki hapisten kaçmış,müebbet hapis cezası varmış...saat 12.30 da geri dönmüşler...
Böyle olur mu kızlar ya geçen 4 saat uyudu,sürekli olay olay... Bunlar uzman asker mi ya...kocamın bu olaylarla ne ilgisi var. Sürekli devriyede ve aklım onda kalıyor...
Bugün desem gene sabahtan çıktılar,geç gelirsem merak etme, burayı da arama dedi.
Umarım hepiniz iyisinizdir,geçmiş sayfaları okuyamadım. şafak eskiye nazaran daha hızlı atıyor...
Canım lütfen kendini yıpratma tamam üzülebilirsin aglayabilirsin zoruna gidiyor insanı suçsuz yere haklısın ama yıpratma kendini dur bakalım daha hafta sonu olmadı gün dogmadan neler dogar bilinmez Allahım yardımcınız olsun canım dua et bol bol herşeyin hayırlısını nasip eder rabbim :2:inşallah tatlım haberi duydugumdan beri dua ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. askerim çok pozitif bi insandır normalde daha bugüne kadar askeriye ile ilgili en ufak sinirli sitemli bi söz duymamışdır ağzından. ama bugün o da üzgündü, çoluk çocuk oyalıoruz dedi, geçen hafta da kilitliydi yani o zaman bile tepki göstermedi üzülmedi ama şimdi o askere kızgındı. haklısın tabi düşman olur millet orda birirne düşünen yok.
Kızlar kaç gündür giremedim,pek keyfim yok.sizinkini de kaçırmak istemedim.kocam çok ama çok yoğun aklım hep onda.geçen ev baskını yaptılar sabahın 5.30 unda. Uyuştucu pazarlıyorlarmış....Öğleden sonra dönmüşler,köyde kavga çıkmış vs.onları ayırmışlar.akşamın 7 şinde beni aradı"şimdi geldik" dedi.o gün öldüm meraktan 3 kez aradım ama devriyede dediler.neyse tam konuşuyorduk ki...komutan çağrıyo gene devriye varmış dedi.meğer adamın teki hapisten kaçmış,müebbet hapis cezası varmış...saat 12.30 da geri dönmüşler...
böyle olur mu kızlar ya geçen 4 saat uyudu,sürekli olay olay... Bunlar uzman asker mi ya...kocamın bu olaylarla ne ilgisi var. Sürekli devriyede ve aklım onda kalıyor...
Bugün desem gene sabahtan çıktılar,geç gelirsem merak etme, burayı da arama dedi.
Umarım hepiniz iyisinizdir,geçmiş sayfaları okuyamadım. Şafak eskiye nazaran daha hızlı atıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?