349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahhh canım ahhhh oçarşı ıznı ıptal muhabbetı cok saçma...
benımkınınde 2kez ıptal olduu....
canları cok sıkılıyorr.çocuk gıbı oluyorlarrrrr......
cokta can sıkıcı bıseyyy.
sende uzme kendını bıdahakı haftaya ertele canımmm...

canım daha önce de iptal olmuştu o zaman çok üzülmemişti ama benim gideceğim hafta iptal olması çok üzücü. o da ben de çok üzüldük,uzun zamandır görüşmüyoruz tam kendimizi hazırladık görüşmeye bu saçma olay işte yine de komutana sorucam dedi bakalım Allah'ım yar ve yardımcımız olsun

çok haklısın tatlımmmmm
insan kendini ayarlıyorrr hazırlıyor
plan yapıyorrr
sonra böle bişey oluncaaa cokkk bozuluyorsun üzülüyrsun...
askerde olan eşin mi?
eşin se belkı gıdınce gösterırlerr canım.aileye daha musaamma göstreyrlar.
nerede askerrrlık yapyr

canım üzülme vardır her işte bir hayır.kotu bır durum benımkınınde 1 ay carsısı kapanmıstı.oda çarşaf duzgun degılmıs dıye çok kotu olmustu.gene ihtımal olabılır belkı inşallah kapanmaz.

yok canım evli değiliz, erkek arkadaşım. keşke evli olsaydık dioruz ama canım gider evci çıkarırdım hem senın sölediğin gibi gösterme olasılıkları da olabilirdi.askerim de bahsediyo evlilere biraz daha özen gösteriolarmış. hakkımızda hayırlsı artık mart ayında gitmem imkansız.şubat iyi bi fırsattı.ankarada canım.

günaydın canlarımm..çok şükür 90larda gdiyo az kaldı..80ler 70ler derken baya bi azalıcak günler..
Günaydın canım azkaldı plakalara çok şükür

Canım benim üzme kendini lütfen herşeyde bir hayır vardır diycem ama telafi olmuycak biliyorum:2: inşallah haftaya görürsün askerini çok saçma gerçekten bir kişi yüzünden herkesin yanması bu şekilde orda birbirlerine bile düşman olur insanlar senin yüzünden diye nekadar saçma bir sistem rabbim sabır versin tüm askerlerimize inşallah buhafta sonu çıkar askerin canım

üzüldüm canım ya martta gidemicem çünkü şubat en güzel zamandı, ne desem talihsizlik mi diyeyim, bişeyi çok isteyince olmaz derler öyle oldu galiba sorucam dedi komutana:18: evli bi asker varmış o sormuş evci çıkabilir miyim diye düşüniim yarın kararımı bildiririm demiş ona.benmki de sorcak ama komutan sinirli bugün belli olur dedi, ama ihtimal çok çok düşük....

inşallah tatlım haberi duydugumdan beri dua ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. askerim çok pozitif bi insandır normalde daha bugüne kadar askeriye ile ilgili en ufak sinirli sitemli bi söz duymamışdır ağzından. ama bugün o da üzgündü, çoluk çocuk oyalıoruz dedi, geçen hafta da kilitliydi yani o zaman bile tepki göstermedi üzülmedi ama şimdi o askere kızgındı. haklısın tabi düşman olur millet orda birirne düşünen yok.

Kızlar kaç gündür giremedim,pek keyfim yok.sizinkini de kaçırmak istemedim.kocam çok ama çok yoğun aklım hep onda.geçen ev baskını yaptılar sabahın 5.30 unda. Uyuştucu pazarlıyorlarmış....Öğleden sonra dönmüşler,köyde kavga çıkmış vs.onları ayırmışlar.akşamın 7 şinde beni aradı"şimdi geldik" dedi.o gün öldüm meraktan 3 kez aradım ama devriyede dediler.neyse tam konuşuyorduk ki...komutan çağrıyo gene devriye varmış dedi.meğer adamın teki hapisten kaçmış,müebbet hapis cezası varmış...saat 12.30 da geri dönmüşler...
böyle olur mu kızlar ya geçen 4 saat uyudu,sürekli olay olay... Bunlar uzman asker mi ya...kocamın bu olaylarla ne ilgisi var. Sürekli devriyede ve aklım onda kalıyor...
Bugün desem gene sabahtan çıktılar,geç gelirsem merak etme, burayı da arama dedi.
Umarım hepiniz iyisinizdir,geçmiş sayfaları okuyamadım. Şafak eskiye nazaran daha hızlı atıyor...

canım uzulme allah ım tum askerlerı korusun
Onlara saglık sıhat versın.aklına kotu seylerde getırme dua et bol bol.
Tez zamanda kavusursunuz ınsallah bu bekleyıslerde anı olarak hayatımızda kalır

Canım lütfen kendini yıpratma tamam üzülebilirsin aglayabilirsin zoruna gidiyor insanı suçsuz yere haklısın ama yıpratma kendini dur bakalım daha hafta sonu olmadı gün dogmadan neler dogar bilinmez Allahım yardımcınız olsun canım dua et bol bol herşeyin hayırlısını nasip eder rabbim :2:

Canım olurmu hiç öyle buraya gel anlat dök içini rahatla böyle kendini daha çok üzersin içinde yaşıya yaşıya biraz zor bir görevi var sanırım eşinin rabbim yardımcısı olsun inşallah tüm askerlerimize sabır versin Allahım geçiçek inşallah plakalara az kaldı bu dönemden sonrası çabuk geçiçek dua edelim bol bol sabır isteyelim malesef bazı zor durumlar olabiliyor inşallah zamanla düzene giricektir olaylar azalıcaktır eşinin görevindede inşallah

yazılanları okudumda nekadar saçma sapan şeylerle uğraştırıyorlar askerlerimizi, çarşı izni kitlemek nedemek ya resmen hakları olan bişeyi ellerinden alıyorlar cidden artık birilerinin dur demesi lazım komutanlar askerler üzerinden egolarını tatmin ediyorlar böle saçmalık daniskası olmaz. benim askerimde isyanlarda yemin ederim doğuda yapsam daha iyiydi diyo hiç olmazsa bi manası olurdu yaptıklarımızın diyor. allah sabır versin onlarada bizede.

pikolata senin eşin kısa dönem değilmi hangi cesaretle devriyeye gönderiyorlar daha nekadar eğitim aldılarki valla çıldırmamak işten bile değil canım allah sabır versin merak etme hepsi sağ salim dönücek evlerine unutulacak bugünlerde mazi olucak. güçlü ol canım benim bırakma sakın kendini

İyi akşamlar kızlar ben geldim 2 gündür arkadaşımdaydım bakamadım hiç beni en iyi anlayan insanlarla yani sizlerle konuşmayı özledim..okudum yazılanları ve diyebileceğim tek şey Allah bize ve askerlerimize dayanma gücü versin,sabır versin :2:

hani şu yazılanlara bakınca ciddi anlamda mantık aramamak gerektiğini görüyorum Rabbim herkese sabır versin. bizde de 5-6 kişi sorulan soruları bilemedi diye onların çarşısını 2. bir emre kadar kitlemişler içlerinde sevdiğimde var. Allahtan hayırlısı valla artık ciddi anlamda bu süreç herkes için yorucu olmaya başladı bir an önce bitsin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…