349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yorumlarınız için teşekkür ederim,eşim kısa dönem.bu arada bu kadar görevi yanında 1 ayda çarşı izinlerini iptal ettiler:) sinirden gülüyorum napimmm.

iyi akşamlar kızlar
nişanlımın ailesinden 2 kişiyle sorun yaşıyoruz. bugün tüm gün bu konuda tartıştık. bizim tartışmalarımız her seferinde ciddileşmeye başladı. ya olay şu ki surat asan bi X şahsı var. bizim evlenme hazırlıklarında yüzde yüz bulunur. ve yine ortamı gerip moralleri düşürecek. düşünsenize bizim en güzel zamanlarımızı zehir edebilir... şimdiden kafama takıldı. evime gelmesini bile istemem aslında. ama X'i nişanlım seviyor baya. sevsin lafım yok ama bari katlanılmaz gıcık huysuz biri olduğunu kabul etsin anlaşması çok zor olan biri ve bugün artık yoruldum dedim ona...
Y kişisi daha uzak akraba ve o o kadar önemli değil aslında. sonradan görme biri ve herkesi küçümsüyor. derdi bu. benim kafam çok karıştı. evlenmek, kadınların; erkeklerin hayatını yaşaması anlamına mı gelir? bugünlerde sorgular oldum... işin içinden çıkamıyorum. özellikle evli arkadaşlar, yardımmmmmmmmmm benim de moralim huzurum kaçıyor, nasıl herkesi idare etmek tek kişiye kalabilir ki? nişanlım bugün sen evliliğe hazır değilsin, olsaydın bunları sorun etmezdin dedi. haklı mı? yoksa kendi ailesi olduğu için ve kadınları anlayamadığı için mi söylemiş olabilir bunu?

buarada kendisi bizimkilerle doğru düzgün görüşmez. annem babam vefat ettiği için ablalarım ve abimle muhattap olması lazım normalde. ama ben onun ailesine yüzde 99 girdim o benimkine sadece %1

Cnm seni öyle iyi anlıyorum ki...malesef erkeklerin en ama en nefret ettiği ve asla girilmemesi gereken muhabbet bu,üzerine gitme.bizde hep tartıştık ve her defasında üzülen ben oldum.sonuçta akrabası,atsan atılmaz satsan satılmaz.nişanlında sana yapılanı görüyordur ama laf edilmesinden hoşlanmıyordur.sonuçta elinden bir şey gelmez,yani sana çooook büyük bir şey yapmadıkları sürece onunda eli kolu bağlı,ne yapsın?bir şey dese araları bozulur.üstelik erkekler fıtrat olarak çok rahatlar,emin ol bu taktığın mevzu onun gözünde o kadar küçük ki...hatta gözlerinden düşüp kötü gelin pozisyonuna düşüyoruz.açıkçası benim eşimde akrabamdan birini eleştirse bozulurum.artık ben bu konuda eşime laf etmiyorum,herkesi olduğu gibi kabul ettim.karşı tarafın karakterini değiştiremeyeceğimize göre başka çaremiz yok.inan şuanda çok rahatım...bahsettiğin akrabasının sana bir kastı yok bence,işte kimi insanın karakteri değişik oluyor,değiştirmek elimizden gelmez.en güzeli olduğu gibi kabul edip boşa eşimizle aramızı bozmamak.bu konuları nişanlın askerdeyken açmamalısın.bence yüz yüze konuşurken tatlı tatlı paylaş."aşkım kafama taktım,senden başka kime anlatayım,yanlış anlama kötülemek için söylemiyorum ama anlatmasamda kafama takıp duracam vs...gibi tatlı ama mesaj veren cümlelerle anlatılınca daha etkili oluyor,ben artık bu yöntemi kullanıyorum
samimiyet konusuna gelince...eşimde ailemle mesafeli,ona da hak veriyorum.kaç kez ailemle bir araya geldi,farklı şehirlerdeyiz.bayramda kandilde arar işte daha ne yapsın.ben ise ailesiyle samimiyim,haftanın 3 günü beraber olunca kaynaşıyorsun:)mecbur onun ailesiyle daha samimi olacaksın,üstelik sen de benim gibi Ankara'ya geliyorsun.ilk zamanlar onun ailesiyle çok görüşmek gözüne batacak ama zamanla sen de kendini onlara yakın hissedeceksin.inşallah anne ve babası çok iyi insanlardır ve sana çok tatlı davranırlar.insanın gurbette tek istediği bu...

canım herzamanki gibi hızır gibi yetişmişsin :) çok teşekkür ederim. haftasonu Y akrabasına gitmiştik de. orda da sorun oldu ben de kafama taktım. o yüzden ona da anlattım. Üstelik X de oradaydı ve herzamanki gibiydi... :s canım ben onun ailesinden zor karakterlere adeta katlanıcam peki o ne yapıcak? ben buna takılıyorum. ben ortalığı idare ettiğimde karşılığı ne olacak yani onun tarafından?
Allah bozmasın anne babasını seviyorum- şimdilik- inşallah bu durum da değişmez yoksa hayatım cehenneme dönecek.
çok anlayışsızlaştı ya. armut piş ağzıma düş istiyo. beni problem şahsiyet ilan etti resmen. beyimiz için hava hoş tabi bütün hayatı alt üst olacak olan benim. o da kız gibi ailesinin dibinde. oh ne güzel dünya valla. ben bu işin altından kalkabilir miyim bilmiyorum. şimdiden canımı sıkıyor bu konular.
sanki dünyadaki bütün haklar erkeklere verilmiş, kadınlar da köle ilan edilmiş. hayır efendim. yok öyle bir şey evlilikten soğudum ya hep onun sülalesi haklı ıyyyy öğğğkkkkk kendisinden de soğuttu valla

şafak azalmış azalmamış umrumda değil ama ikonunu merak ediyorum

:92:

aa kızlar benimkiyle yine küsüz bu bi işaret mi acaba

Son düzenleme:
Uyku girmedi kızlar gözüme bazen alışmış oluyorum zaman geçiyo ohh diyorum bazende içim bir karamsar o kadar özlediğimi hissediyorumki onada çok fazla birşey hissetmiyorum. Ben yanına gıtmeyı dusunuyordum ama cok belırsız bı olaymıs komutanın canı o an ısterse ızın verıyomus yoksa hıc gormeden senı gerı bıle yollatıyomus o kadar cok ıstıyorumkı 5 dk gorsem yetecek gıbı ona bıle razıyım

Cnm aslında yaptığımız onların kölesi olmak değil,sonuçta farklı bir şehire kendi isteğimizle geldik,haliyle akrabalarıyla daha çok muhatap olacağız.aslında erkeklerin istedikleri sorunsuz bir evlilik,dır dır olmadan yaşamak istiyorlar.akrabası sana karşı cidden çok ağar konuşur,saldırı halindedir, kötü niyetlidir vs...bu durumda nişanlın sessiz kalıyorsa seni ezmiş olur. O zaman haklısın,nişanlın yapacağın her şeyi hakeder ama sorun büyük değilse pek takılma,insanları olduğu gibi kabul et,he de geç,hayatını yaşa.gurbette olmak,buna alışmak zaten zor bir süreç.bir de bunları kafana takarsan geçmiyor günler.onun ailesiyle iyiymişsin,gerisi çok da önemli değil.şimdi iyilerse ileride de iyi olurlar,değişmezler.
Bu saatte uykum kaçtı:)

iyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız
Ben de kaç gündür yoktum,

İyi geceler kızlar. Ya merak ettim neden kitlendi çarşılar ???
Geçen çarşı izninde bir kaç kişi alkol alıp kafaları çekmiş,bally de çekmişler.üzerine çarşıda kızlara laf atmışlar.tabi orası küçük yer,komutan delirmiş.haklarında soruşturma açılmış. Benim kocamın ne suçu varsa. Eşime bu ay taktir belgesi vereceklermiş,işini çok iyi yapıyor diye.napayım kuru belgeyi,çarşı izni verselerdi de msn de görseydim....

:92:Günaydın arkadaşlar şafağımız 92 :92:
PLakalara son 11

Bugün yine ikoncanımız güzel bir duygu oluşturuyor maşallah 11in ikoncanı yok malesef olsun 11gün kalmış bundan güzelide olamaz

:92: günaydınn kızlarrrrr
nasılsınız....
bizde askerlerimizde hayırlı gün yaşasınlar inşaallah

amin canım inşallah onlar daha onemlı iyi olsunlar her zaman sabır güç saglık versin rabbım onlara.iyiyiz tatlım.vala benim hergunkı hedefım şafak dan bir gün daha azaltmak ancak ole ıyı hissedıyorum kendımı işi aileyi bu aralar bir kenara koydum

sen nasılsın bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…