amin canım inşallah onlar daha onemlı iyi olsunlar her zaman sabır güç saglık versin rabbım onlara.iyiyiz tatlım.vala benim hergunkı hedefım şafak dan bir gün daha azaltmak ancak ole ıyı hissedıyorum kendımı işi aileyi bu aralar bir kenara koydum
sen nasılsın bakalım ?
bugun de ben bir örnek vermek itiyorum üzülerek askerlikle ilgili saçmalıklara, sevgilim rahatsızlanmıştı üşütmüş ve adım atmaya bile dermanı yokmuş o halde nöbet tutmuş nöbetten sonrada revire çıkıcakmış o anda bölük komutanı görmüş ve traş olmadığı için yapıştırmış tutanağı mahkemeye sevk edilecekmişmiş. valla kızlar ben artık dayanamıycam eğer bununla ilgili sevgilim sıkıntıya düşerse artık ne gerekiyorsa yapıcam insan psikolojisiyle oynamaktan tutun kişisel hakları çiğnemeye kadar hertürlü şikayette bulunucam. şimdiye kadar uğraştığım hiçbişeyden sonuçsuz çıkmadım allahın izniyle bununda üstesinden gelirim diye umud ediyorum. biz saçlarının teline kıyamazken adamlara bak bu nasıl bir anlayışsızlıktır hastalıktan titreyen bir insana yapılırmı bu???
canm çok geçmiş olsun..malesef benmkide yaşadı böle bişey ama sadece laf yemekle kaldı Allahtan..Allah yardımcın olsun üzülme nolur sende..umarım sorunsuz atlatır bunu..resmen vicdansızlık bu..
bugun de ben bir örnek vermek itiyorum üzülerek askerlikle ilgili saçmalıklara, sevgilim rahatsızlanmıştı üşütmüş ve adım atmaya bile dermanı yokmuş o halde nöbet tutmuş nöbetten sonrada revire çıkıcakmış o anda bölük komutanı görmüş ve traş olmadığı için yapıştırmış tutanağı mahkemeye sevk edilecekmişmiş. valla kızlar ben artık dayanamıycam eğer bununla ilgili sevgilim sıkıntıya düşerse artık ne gerekiyorsa yapıcam insan psikolojisiyle oynamaktan tutun kişisel hakları çiğnemeye kadar hertürlü şikayette bulunucam. şimdiye kadar uğraştığım hiçbişeyden sonuçsuz çıkmadım allahın izniyle bununda üstesinden gelirim diye umud ediyorum. biz saçlarının teline kıyamazken adamlara bak bu nasıl bir anlayışsızlıktır hastalıktan titreyen bir insana yapılırmı bu???
ahaha bu gerçekten de bi işaretmişşafak azalmış azalmamış umrumda değil ama ikonunu merak ediyorum
:92:
aa kızlar benimkiyle yine küsüz bu bi işaret mi acaba
çok sağ ol canım, senin düşüncelerin tecrübelerin benim için çok önemli, hatta hepsini kaydedip ilerde de okumak için saklıyorum. sağ olasın bana yol gösteriyorsun :) benim de hatam vardı bu konuda, orda ona anlatmam hoş olmadı... ama ortamdaki büyüklere saygısızlık olmasın diye hiç sesimi çıkarmıyorum... neyse iyilik yap denize at, balık bilmezse Halık bilir. inşallah bu yaptıklarımızın da Allah katında bir değeri vardır... evlilik başlı başına bir nefis terbiyesi, yoksa neden dinin yarısını tamamlar densin ki... bekarken ya da aileler tanışmamışken insanın kafası rahat oluyor, karışan yok beklenti içinde olan yok... ciddi bir sorumluluk, inşallah üzerime düşeni yapmaya çalışıcam.Cnm aslında yaptığımız onların kölesi olmak değil,sonuçta farklı bir şehire kendi isteğimizle geldik,haliyle akrabalarıyla daha çok muhatap olacağız.aslında erkeklerin istedikleri sorunsuz bir evlilik,dır dır olmadan yaşamak istiyorlar.akrabası sana karşı cidden çok ağar konuşur,saldırı halindedir, kötü niyetlidir vs...bu durumda nişanlın sessiz kalıyorsa seni ezmiş olur. O zaman haklısın,nişanlın yapacağın her şeyi hakeder ama sorun büyük değilse pek takılma,insanları olduğu gibi kabul et,he de geç,hayatını yaşa.gurbette olmak,buna alışmak zaten zor bir süreç.bir de bunları kafana takarsan geçmiyor günler.onun ailesiyle iyiymişsin,gerisi çok da önemli değil.şimdi iyilerse ileride de iyi olurlar,değişmezler.
Bu saatte uykum kaçtı:)
Canım benim çok üzüldümAllahım bu insanlara vicdan nasip etsin bunasıl bir insanlıktır hasta olan çocuga bu neyin egosunu tatmin etmektir rabbim bırakmaz yanlarına ama bizlerin canını yakıyorlar inşallah mahkeme durumu olmadan kapanır konu canım gereksiz yere yıpratılmak başka birşey değil nasıl sinir oldum ya insanın psikolojisini bozmaya birebir biz elimizden geldiginde destek olmaya çalışıyoruz onlar işimize hep köstek çok sinirlendim şuan dua et tatlım bol bol inşallah hiçbirsorun olmadan halledilir nereye şikayet başvuru yapılıyorsa yapalım bu ne saçma bir sistemdir yahu biri sigara içer bütün haftalar çarşı kilit birinin yüzünden yanar herkes burda böyle bir olay gerçekten sabır bırakmıyorlar insanda
valla tatlım acayip canım sıkkın şimdi forum sitelerinden falan okuyorumda diyelimki mahkeme cezanı onayladı istersen terhis ol sivilde yatırıyolarmış 25 gün cezaevinde sakaldan dolayı böle bişey yaparlarmı bilmiyorum ama şuanda yapılacak ilk şey gidip konuşacak birkez daha üstüne basa basa solıcek kendisine verilen ilaçları falan göstersin çünkü eğer mahkeme için verilirse tutanak uzayıp gider sivil hayaımızda bile karşımıza çıkıyormuş
Allahım korusun canım inşallah o raddeye gelmez bir uyarıdır sadece inşallah konuştugunda halledilir hemen çok kötü bir durum yani sivildede ugraşmak bitsin biranönce askerligi kafamızdan silelim istiyoruz şu duruma bakdua et tatlım bol bol rabbimin izniyle askerinin bu durumu uzamasın kapansın olay inşallah
inşallah canım dualarımla onunla kazasız belasız biter inşallah birüsürü işimiz gücümüz var bide böle salak saçma şeylerle uğraşmayız umarım.
Günaydıın kızlar akşam kayınvalidemler vardı gene bakamadım burayanasılsınız benim özlemim tavan yaptı gene geliyim diyorum biraz daha geçsin gelme diyor :2:
buarada burcuozan BİMER'e yazsana sende askerimin dediğine göre komutanlar BİMER'e şikayet gitmesinden çok korkuyorlarmış çünkü anında uyarı geliyormuş askeriyeye özellikle bu intihar olaylarından sonra devlet bu konuda daha özenli davranıyormuş
canım çok teşekkür ederim askerimle konuşucam gitsin son birkez daha konuşsun eğer tutanağı işleme alırlarsa bende öyle bişey yapıcam. sebebini bilmeden dinlemeden yargısız infaz yapmalarına karşı şikayetimi bi şekilde biyerlere ulaştırıcam. çok faydalı oldu paylaşımın teşekkürler tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?