349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yarin sevgililer gününde her seven sevduceguyle olur ben her zaman ki gibi yine tek .bu konuda artik sanslimiyim sansizmiyim bilemedim :44: en azindan ne hediyesi alicam diye düsünmüyorum
kac yasima geldim hic bir 14 subatta bir sevgilim olmadi bu sefer var ama askerde ooof yaaaa

haklısın canım bizde yapalım elimizden ne gelirse..

üzülme arkadaşım bizde ayrıyız sevdiceklerimizden, geldikten sonra çıkartırsınız acısını :)

kizlar askerim burda izinde.askerligini tuncelide yapiyor cok sogukta karlar altinda.ve carsi izni yok.ne hediye alabilirim ona bana cooook acil bsyler soylermsnz fikrinize ihtiyacim var ((

kizlar askerim burda izinde.askerligini tuncelide yapiyor cok sogukta karlar altinda.ve carsi izni yok.ne hediye alabilirim ona bana cooook acil bsyler soylermsnz fikrinize ihtiyacim var ((

tatlim ben olsam güzel bir kutu alirim hediye kutusu icinede (madem ki carsi izni yok) isine yarayacak seyler koayardim .örnegin iclik,kalin corpa, esofman takimi gibi seyler tabi bu biraz benim gibi odunlarin yapacagi bisi ama kutunun icine bi kac anlamli seylerde yerlestirirdim mesela beraber olan bir resminizi.(hatta ve hatta bende yapmayi düsünmüstüm ama bulamadigim icin yapmadim) cep saatleri oluyor ya askerde saatde önemli bisi oluyor onlar icin .kapalik saatler(eskiden dedelerde fln olumus) bunlarin gencler icin olanida var ondan alip kapagin ic kismina resminizi bastira biliyorsun .her saat seni daha cok seviyorum gibide bi not kazit üstüne al sana en sahane hediye :) tabi bu benim fikrim

müthişsin tatlımmm :* kutu büyük boyutta olması gerekiyor o zaman dimi cnm?o dediklerini nereden alacağım?ve ne renk almalıyım?

müthişsin tatlımmm :* kutu büyük boyutta olması gerekiyor o zaman dimi cnm?o dediklerini nereden alacağım?ve ne renk almalıyım?

kutu bence birazbüyük olsun söyle kare olan sekilde :) cok gzl olan kutular var insan resmen asik oluyor
vallahi canim renk konusu sana kalmis rengarenkler var .ben olsam ya kirmizi bi kutu alirdim yada sihay bir kutu üstünden kurdele gecio siyah kutularda genelde beyaz olur .kirmizilarin daha al benisi var hem illerde senin isine yarar kutuyu kendi zevkine göre al yani.
iclik fln her yerde bulabilirsin ama saat isi biraz zor gibi :S nerde yasiorsun bilmiyorum ama bulursun diye tahin ediyorum .umarim isine yarar tavsiyem canim begenmene sevindim

Son düzenleme:

kutu rengini sormadım cnm eşofman rengini demek istedim ))
askeri malzeme satılan yerden mi alır yoksa bi mağazadan falan mı? hiç bilmiyorum ya askerlik konusunda hiç tecrübem yok ilk kez asker bekliyorum :)

kutu rengini sormadım cnm eşofman rengini demek istedim ))
askeri malzeme satılan yerden mi alır yoksa bi mağazadan falan mı? hiç bilmiyorum ya askerlik konusunda hiç tecrübem yok ilk kez asker bekliyorum :)

hihihi
yok canim ne askeri malzeme satan yeri :) bildigimiz bir magzadan al iste bi esofman :) sanmiyorum renkleri önemli olsun benim askerim dün resim atti .laciver/siyah bisi vardi yaka kismida hatta beyazdi
al iste düz renk siyah bisi (tabi en garantisi asker yesili olur ama onu bosver ) her zaman kullana bilcegi bir renk olsun dersim tatlim

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın ptt ile mektup göndermek istiyorum acaba kaç günde ulaşır eline. daha önceden gönderen oldumu aranızda inşallah kaybolmaz mektubum

arkadaşlar yarın ptt ile mektup göndermek istiyorum acaba kaç günde ulaşır eline. daha önceden gönderen oldumu aranızda inşallah kaybolmaz mektubum

Ptt yi denemedm henuz mektuplarimida kargoyla gonderdim 2 gunde ulasti ama bi bilgm yok ptt hakkinda yardimci olamiycam..

Sevgilim Hatay'da askerlik yapıyor. Ona geçtiğimiz pazartesi kurabiye yapıp yolladım ptt kargo ile, çarşamba günü ulaşmıştı.

canım ben de ptt yoluyla kıbrısa göndermiştim pazartesi gönderdim cuma ulaştı işte.
gönderi takibi yaparsın canım ben öyle yaptım bir numara veriyolar adım adım izliyosun netten mektubunun nerelere ulaştığını)

Ptt yi denemedm henuz mektuplarimida kargoyla gonderdim 2 gunde ulasti ama bi bilgm yok ptt hakkinda yardimci olamiycam..

fatımacım nasılsın canım görüşemedik nezamandır bende bu ara sık giremiyorum. iyi misin??
canım abinin sözü olcaktı sanırım naptınız istediniz mi kızı

çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar yardımlarınız için ozaman bende göndereyim ptt ile sevgi nehri internetten takip işini sevdim hergün kontrol ederim ben artık tekrar teşekkürler :)

çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar yardımlarınız için ozaman bende göndereyim ptt ile sevgi nehri internetten takip işini sevdim hergün kontrol ederim ben artık tekrar teşekkürler :)

Sanırım kantini de yok dedin içine sevdiği bikaç ıvır zıvır çikolata sakız falan ve ona uyacak bi not ekle ben yaptım seviolar yani eşofman olayıda farklı yasak olan bir yer değilse her türlü giyiyorlar canım kitap da koyabilirsin okumayı seviyorsa eğer zaman geçirmesi için

fatımacım nasılsın canım görüşemedik nezamandır bende bu ara sık giremiyorum. iyi misin??
canım abinin sözü olcaktı sanırım naptınız istediniz mi kızı

Özlemciim tatlim iyiym cok sukur bizden once yapmak istemedler sanrm olmadi:) insallah ben bi 3 ay sonra basi cekeyim diyrm insallah:)) cok ozledm sevdicegimi artik bende okuyrm arada grip ama yazamyrm bazen musait olmuyo bazende yazdkca ozluyrm gibi geliyo kimseyi karamsar yapmak istemyrm:) ama bugun iyiym sukur yarinda evde tek basima sevgililer gunu kutlarm iste) sen nasilsin napiosun tatlim hersey yolundami?

çok şükür iyi diyeyim bende ama çok özledim ben askerimi yaaaa
hayırlısı olsun tatlım inşallah hadi bakalım askerlerimiz gelsin de sıralansın 2013 gelinleri
şu anda tek yapmak istediğim şey yanına gitmek ama kıbrıs çok uzak yaaa bakiyim ailesinden biri giderse artık alırlar beni de heralde :)) sorma askerimde söyleniyodu sevgiler gününü şu kadar herifle geçirceğime inanamıyorum o da çok dertli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…