hihihi
yok canim ne askeri malzeme satan yeri :) bildigimiz bir magzadan al iste bi esofman :) sanmiyorum renkleri önemli olsunbenim askerim dün resim atti .laciver/siyah bisi vardi yaka kismida hatta beyazdi
al iste düz renk siyah bisi (tabi en garantisi asker yesili olur ama onu bosver ) her zaman kullana bilcegi bir renk olsun dersim tatlim
kızlar yarın napmayı düşünüyosunuz??(
kızlar yarın napmayı düşünüyosunuz??(
gunaydınn genc kız arkadaşlarımmmmmmm
:)
sevgılıler gunumuz kutlu olsun
Günaydın tatlım evet çok tatlı sevgililer günü süprizi bekliyorevettt bugunkü safak ıkonumuzdaçok uyduuu..
sevgılım gözlerımı kapatıyorum , açıyorum yoksun dıyorrr.sevgılıler gununde surprız beklıyordıı sevgılı ıkoncan :)
Günaydın canım teşekkür ederim seninde sevgililer günün kutlu olsun.Çok sevindim negüzel sesini duyabilmişsin askeriningünaydın kızlarr
sevgililer günümüz kutlu olsun.Ben dün gece çok şahane bi sürprizle karşılaştım hiç beklemediğim anda, sevdiğimin bi şekilde bu özel günde bana ulaşması çok mutlu etti.
Dilerim sizlerin de yüzü güler bugün.90 lar bitiyo artık daha gülmesin mi yüzümüz
Gunaydin kizlaaaarrr sevgililer gununu bu gune kadar kutlamadm kutlamadk yani ama bu gece arayamam diye aksam benim sevdicegimde aradi ama neden aradigini soylemeyi unuttu:) sabahta aradi ama sevgililer gunu hakkinda bisey demedi:)) boyle romantik bi sevgilim var sormayin cok seviorum onu şapşal aşık(; siz nasilsiniz?
günaydın kızlar,
sevgililer günümüz kutlu olsun. sevgi ve aşka dair ne varsa bir ömür bizlerle olsun...
günaydın kızlar,
sevgililer günümüz kutlu olsun. sevgi ve aşka dair ne varsa bir ömür bizlerle olsun...
Günaydın canım teşekkür ederim kuzum seninde Amin inşallah sevgisiz hiçbirşey olmuyor gerçekten yaşadıgımız yaptıgımız herşeyde sevgiyle olsun sevgi bizimle kalsın inşallah
askerim özellikle yarın dışarı çıkmamamı söyledi vardır bi bildiğim diyorum o yüzden tüm günü evde geçiricem bol bol film izlerim artık sen napcaksın canım
evet kızlar bu soruyu hepimiz soruyoruz ama ben şimdiden kutlamaya başladım sevgililer gününü, tek başıma da olsaaçtım Pretty Woman filmini izledim, çok da beğendim tesadüfen yarın bir arkadaşım görüşmek istedi. Size de tavsiye ediyorum, evde oturup üzülmeyin, çalışan arkadaşlar zaten iş yerlerinde olacak. Benim gibi evdeki arkadaşlar da çıksın gezsin, mümkünse arkadaşlarıyla görüşsün. Tamam yanımızda değil sevgililerimiz. ama bu hayatımızda olmadıkları anlamına gelmez ki! biz onları bulduğumuz için yalnız olmadığımız için şükretmeliyiz. vay herkes çifte kumru modunda geziyor diye karamsarlığa bürünmemeliyiz, diye düşünüyorum. hem bakalım sevgililer günü şafak ikonumuz neymiş=>>>>>>
oyy bakın ablaları ne güzel de Ce-eee yapıyor. hadi bakalım bugün çok enerjik, güzel bir gün olsun. hem yanımda olmasa da ben ikimize birden çok ufak da olsa hediye aldımşafak azalıyor 2 gün sonra 2 ay'ları göreceğiz inşallah, sayfamızın havasını yine pozitife çevirelim kızlar bu bizim elimizde. bu kadar sözden sonra size benden bu şarkı hediye olsun tatlı hatunlar Seyre Dursun Aşk (Ozan Çolakoğlu feat. Gülşen) - YouTube (Gülşen - Seyre Dursun Aşk, özellikle "mecbur ayrılığının yasını" ... ) :)
Günaydın arkadaşlar şafağımız 91
PLakalara son 10
İkoncanlarımız bugün çok şeker askerim böyle ceee diyinceye kadar gelmiş ol inşallah
Asker yarenleri 14Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun hayırlara vesile olsun inşallahSakın üzülmeyin bu onlarsız geçirecegimiz son özel gün rabbimin izniyle bundan sonra çifter çifter kutlayıp çıkarıcaz acısını üzgün durmak yok bugün sevinmeliyiz sevdigimiz var bekledigimiz yollarını gözledigimiz bir arıyanımız var sesimizi duymak isteyen o yüzden askerimizede belli etmek yok ben gece 12 kutladım valla şen şakrak bize hergün sevgililer günü ne olmuş bugün adı konmuşsa hem hayattaki en güzel hediyemiz onlar değilmi rabbime şükürler olsun
Gunaydin kizlaaaarrr sevgililer gununu bu gune kadar kutlamadm kutlamadk yani ama bu gece arayamam diye aksam benim sevdicegimde aradi ama neden aradigini soylemeyi unuttu:) sabahta aradi ama sevgililer gunu hakkinda bisey demedi:)) boyle romantik bi sevgilim var sormayin cok seviorum onu şapşal aşık(; siz nasilsiniz?
Asker yarenlerim hazır aşktan bahsediyorken çeyizde bir aşktır unutmayalımBana fikir vermenizi istiyorum şimdi yaptıgımız bir alışveriş karşılığında 100 tl hediye çeki kazandık birkaç günde kullanıma geçiçek bende birkaç seçenek seçtim orda olanlardan seçebiliyoruz malesef zorunlu kaldım gibi ama bunları begeniyordum şuan düşünmüyordum almayı hem hangi takımı alsam iyi olur hemde modelleri begendinizmi fikrinize ihtiyacım var arkadaşlarım
Bunların 3nü alırsam tamamlanıyor ya bunları alıcam
Eki Görüntüle 632763
Eki Görüntüle 632849
Eki Görüntüle 632850
Yada şarjlı el süpürgesini alıcam sadece üzerine 40tl falan koyup aslında böyle şeyleri en sona bırakmak istiyorum ama aklımıda karıştırmadı değil :44:
Eki Görüntüle 632851
Gönlüm üsteki 3den daha çok yana ama emin değilim yarenlerim bir yardımcı olun ve begendigim modeller nasıl yorum istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?